fragiskos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαλλον μουφεν...ετσι φαινεται...too good to be true.....
μαλλον μουφεν...ετσι φαινεται...too good to be true.....
Bianca....Annabell...γερασαμε γαμωτο....
το ξερω οτι ειμαι ο μοναδικος αλλα θα συμφωνησω μονο για την bianca...ηταν αρρωστεια
Bianca....Annabell...γερασαμε γαμωτο....
για πιπινολατρες και οχι μονο...
20 ετων, αλλα το προσωπο εχει μεινει στα 17... 1.78 καθαρο χωρις παπουτσια, ποδαρες, μικρο κωλαρακι τουρλε, μουνακι teen, κωλοτρυπιδα που δεν φαινεται δουλεμενη, λεει οτι την δινει σπανια...
χειλακια Jessica Rabbit natural, δεν θυμαμαι να εχω πλακωθει στα γλωσσοφιλα αλλη φορα με βιζιτα στο πρωτο ραντεβου...
ολα τα λεφτα το πολυ ανετο για την ηλικια της deep throat, να βλεπεις να εξαφανιζεται ο πουτσος σου μεσα σ'αυτα τα χειλακια και να σε κοιτανε αυτα τα ματακια...
εχει συνηθισει με 10 ραντεβου την ημερα στο Παρισι και εδω της φαινεται οτι ηρθε για διακοπες!
εχει και τα καλα της βεβαια η απραξια, γιατι ητανε πολυ καυλωμενη...
φερε μας και τη Lada ρε γιγαντα, να σπασω τον κουμπαρα...
Της ανοιξε τον δρομο ο Rocco πριν 2 χρονια της Αννουλας !!!Πολυ γνωστη μου φαινεται. Καμια Ρωσιδα πορν σταρλετ πρεπει να ειναι.
Πολυ γνωστη μου φαινεται. Καμια Ρωσιδα πορν σταρλετ πρεπει να ειναι.
Της ανοιξε τον δρομο ο Rocco πριν 2 χρονια της Αννουλας !!!
O καθενας τον δρομο του WRAIOS !!! ;)o Rocco παίχτη δε ανοίγει δρόμους.... Τούνελ ανοίγει κάτι σαν το μετροπόντικα.
τι γαμάμε πλέον ( πληθυντικός ευγενείας ) ότι και Rocco!
O καθενας τον δρομο του WRAIOS !!! ;)
κωλοτρυπιδα που δεν φαινεται δουλεμενη, λεει οτι την δινει σπανια...
μπα καθολου δεν την δινει...
σταξε το 100ρικο και θα δεις...
Γράψε και στον κατάλογο αν θες.
για πιπινολατρες και οχι μονο...
20 ετων, αλλα το προσωπο εχει μεινει στα 17... 1.78 καθαρο χωρις παπουτσια, ποδαρες, μικρο κωλαρακι τουρλε, μουνακι teen, κωλοτρυπιδα που δεν φαινεται δουλεμενη, λεει οτι την δινει σπανια...
χειλακια Jessica Rabbit natural, δεν θυμαμαι να εχω πλακωθει στα γλωσσοφιλα αλλη φορα με βιζιτα στο πρωτο ραντεβου...
ολα τα λεφτα το πολυ ανετο για την ηλικια της deep throat, να βλεπεις να εξαφανιζεται ο πουτσος σου μεσα σ'αυτα τα χειλακια και να σε κοιτανε αυτα τα ματακια...
εχει συνηθισει με 10 ραντεβου την ημερα στο Παρισι και εδω της φαινεται οτι ηρθε για διακοπες!
εχει και τα καλα της βεβαια η απραξια, γιατι ητανε πολυ καυλωμενη...
φερε μας και τη Lada ρε γιγαντα, να σπασω τον κουμπαρα...
μπα καθολου δεν την δινει...
σταξε το 100ρικο και θα δεις...
Ωπ για ρίξε λίγο φως!!! Σαν να βλέπω 1 rolex μέσα στο τούνελO καθενας τον δρομο του WRAIOS !!! ;)
Ρε Cristiano ο Benzema παιζει στην τσόντα?Οι πλαστικές πούτσες μετράνε τύπε??