Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά νομίζω ότι η Alexandra, ήταν παλιότερα στο Θυμάμαι ιδιαίτερα την φωτογραφία με ην ολόσωμη φόρμα
Δυστυχώς έχουν αφαιρέσει τις φωτογαφιές για να βλέπαμε πιο πολλές

Σωστός,αλλά υπάρχουν ακόμη οι φωτογραφίες της

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
απλα καυλα!!τον επαιζα για παρτη της..

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
να εισαι καλα, ρην εψαχνα σαν Αλεξανδρα και νομιζα οτι ειχαν αφαιρεθει οι φωτογραφιες της

οντως φαινεται πολυ ωραια γυναικα
την

[/quote

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως βλέπω η Renata απο VIP άρχισε να φέρνει κόσμο έδω... Τώρα ανα η Saskia είναι καλή οι συναγωνιστές ξέρουν. Μου φαίνετε σε λίγο θα επανέλθει και η Sara (Emmanuela απο Πόπη) για τους fun του club της.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πάντως βλέπω η Renata απο VIP άρχισε να φέρνει κόσμο έδω... Τώρα αν η Saskia είναι καλή οι συναγωνιστές ξέρουν. 

Η Saskia ήταν άλλη μια που ήταν κι αυτή στο Για του λόγου το αληθές:
Τώρα είτε είναι γραφεία που συνεργάζονται,είτε γνωστές μεταξύ τους οι 2 κοπέλες Alexandra και Saskia,είτε τυχαίο.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι γίνεται ανακύκλωση!

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μιλαμαι για πολλοι καυλα γουσταρω

250-1 ώρα,350-2 ώρες
πλήρεις υπηρεσίες
Αθηνά 31.08-07.09

Καλησπέρα συνάδελφοι και φίλε Yura.
Χρωστάω review για το εν λόγο κορίτσι .
Με μία λέξη πριν γίνω ποιο αναλυτικός θεωρώ ότι πρέπει να είναι σειράς Karolina και Bibi.
Ξεκινάω να γράφω για δεύτερη φορά γιατί την πρώτη κόλλησε το κωλοιντερνετ.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες χωρίς το tattoo και μπορώ να πω με ένα καυλωτικό βλέμμα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπαίνω μέσα και αμέσως είναι πολύ φιλική σαν να μην κάνει αυτήν την δουλεία. Μιλάμε και ταυτόχρονα γδύνομαι για να μην χάσω χρόνο αφού προέβλεπα τι θα συνέβαινε. Κάνω ντουζάκι και αμέσως πάει και εκείνη. Το ποιο παράξενο βέβαια ήταν ότι πλήρωσα στο φεύγα και όχι στο έμπα  όπως συμβαίνει με όλες.
Την περιμένω λοιπόν στο κρεβάτι και είδη είχα ψιλοκαυλώσει όσο την έβλεπα να πλένεται. Ξεκινάμε παιδιά και ακόμα το σκέφτομαι. Η γκόμενα γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα και κάτι παιχνίδια που μόνο με γκόμενα καυλιάρα και έμπειρή τα βρίσκεις. Τι να πω τώρα
Πετάει και ένα μαγικό ότι γουστάρει να γλύφει μουνιά και ότι όταν έχει το δάχτυλο μου και το γλύψει μουνί σκέφτεται και δεν το έβγαλα από εκεί. Μιλάμε πρέπει να έσπασα ρεκόρ χρόνου πηδήματος για έμενα, με πολλές εναλλαγές στάσεων. Τι να λέμε τώρα. Μισή στο κρεβάτι μίση στο πάτωμα. Πάνω μου και να κρατιέται στον τοίχο. Στα τέσσερα και να βλεπόμαστε στον καθρέπτη. Μιλάμε μαγεία. Είχαμε κλείσει και το air-condition και γλιστράγαμε από τον ιδρώτα πράγμα που με καύλωνε περισσότερο. Έχυσε με ένα καυλί στο μουνί της (το δικό μου ) ένα μουνί στο στόμα ( το δάχτυλό μου ) και ένα χέρι να τις τρίβει το βυζί. Μαγικό να πω  πως όταν ήτανε πάνω μου καβάλα σταμάταγε και με φύλαγε όπου έβρισκε. Στόμα λαιμό ρώγα .....Να σας πώς και πώς έχυσα γιατί έχω είδη καυλώσει και δεν λεει εδώ που είμαι. Αφού είχαμε λιώσει πήγαμε στο μπάνιο για να βάλουμε νεράκι πάνω μας και να συνέλθουμε και βγάζω την ποπότα και ξεκινάει ένα μπουκιτσι γλύφοντας παντού και παίζοντας τον. Την έχυσα στα βυζιά και ήτανε σαν να τα ρούφαγε όλα.
Πιστεύω το καλύτερο ct που έχω πάρει μακράν με μεγάλη διαφορά. Όσα έχω ακούσει εδώ θα έλεγα ότι μπορώ να την βάλω στην ίδια τάξη με Karolina και Bibi αν και δεν εχω δοκιμάσει γι αδιάφορους λόδους την κάθε μια. Όσοι έχουνε πάρει και δοκιμάσουνε ελπίζω να μην με διαψευσουνε.
Τώρα όλα αυτά έγιναν με εμένα και ελπίζω να γίνουν και με εσάς.
Αν θα ξαναπερνά ? Είδη έχω κλείσει για αύριο και μάλλον και Κυριακή που θα είναι πιο χαλαρά.
Βαθμολογία
Θα είμαι αυστηρός 
Πίπα 10/10 
GFE 11/10 
Sex 10/10
Βλέμμα κατά την διάρκεια 20/10.   
Ελπίζω να βοήθησα και δέχομαι αναλυτικές ερωτήσεις μέσω pm για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου γιατί αλλιώς δεν αξίζει τίποτα να το κάνει και να μην το λέει.
ΤΕΛΟΣ

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Saskia ήταν άλλη μια που ήταν κι αυτή στο Για του λόγου το αληθές:
Τώρα είτε είναι γραφεία που συνεργάζονται,είτε γνωστές μεταξύ τους οι 2 κοπέλες Alexandra και Saskia,είτε τυχαίο.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι γίνεται ανακύκλωση!
Είναι πιό απλό. Τα εν λόγο πρακτωρεία είναι απο Πράγα και τα κορίτσια ανάλογα τι πέρνει το καθένα διαλέγουνε όποιο εχει καλύτερα ποσοστά. Ετσι μου είπανε αυτά σας λέω

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα δεν εγραφε και ενα αλλο παληκάρι η εσύ με αλλο νικ παραπάνω ?
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

Αφου το εχεις κάνει ποστ με άλλο  γιατι το ξανακάνεις ?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μιλαμαι για πολλοι καυλα γουσταρω

250-1 ώρα,350-2 ώρες
πλήρεις υπηρεσίες
Αθηνά 31.08-07.09

Καλησπέρα συνάδελφοι και φίλε Yura.
Με μία λέξη πριν γίνω ποιο αναλυτικός θεωρώ ότι πρέπει να είναι σειράς Karolina και Bibi.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες χωρίς το tattoo και μπορώ να πω με ένα καυλωτικό βλέμμα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπαίνω μέσα και αμέσως είναι πολύ φιλική σαν να μην κάνει αυτήν την δουλεία. Μιλάμε και ταυτόχρονα γδύνομαι για να μην χάσω χρόνο αφού προέβλεπα τι θα συνέβαινε. Κάνω ντουζάκι και αμέσως πάει και εκείνη. Το ποιο παράξενο βέβαια ήταν ότι πλήρωσα στο φεύγα και όχι στο έμπα  όπως συμβαίνει με όλες.
Την περιμένω λοιπόν στο κρεβάτι και είδη είχα ψιλοκαυλώσει όσο την έβλεπα να πλένεται. Ξεκινάμε παιδιά και ακόμα το σκέφτομαι. Η γκόμενα γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα και κάτι παιχνίδια που μόνο με γκόμενα καυλιάρα και έμπειρή τα βρίσκεις. Τι να πω τώρα
Πετάει και ένα μαγικό ότι γουστάρει να γλύφει μουνιά και ότι όταν έχει το δάχτυλο μου και το γλύψει μουνί σκέφτεται και δεν το έβγαλα από εκεί. Μιλάμε πρέπει να έσπασα ρεκόρ χρόνου πηδήματος για έμενα, με πολλές εναλλαγές στάσεων. Τι να λέμε τώρα. Μισή στο κρεβάτι μίση στο πάτωμα. Πάνω μου και να κρατιέται στον τοίχο. Στα τέσσερα και να βλεπόμαστε στον καθρέπτη. Μιλάμε μαγεία. Είχαμε κλείσει και το air-condition και γλιστράγαμε από τον ιδρώτα πράγμα που με καύλωνε περισσότερο. Έχυσε με ένα καυλί στο μουνί της (το δικό μου ) ένα μουνί στο στόμα ( το δάχτυλό μου ) και ένα χέρι να τις τρίβει το βυζί. Μαγικό να πω  πως όταν ήτανε πάνω μου καβάλα σταμάταγε και με φύλαγε όπου έβρισκε. Στόμα λαιμό ρώγα .....Να σας πώς και πώς έχυσα γιατί έχω είδη καυλώσει και δεν λεει εδώ που είμαι. Αφού είχαμε λιώσει πήγαμε στο μπάνιο για να βάλουμε νεράκι πάνω μας και να συνέλθουμε και βγάζω την ποπότα και ξεκινάει ένα μπουκιτσι γλύφοντας παντού και παίζοντας τον. Την έχυσα στα βυζιά και ήτανε σαν να τα ρούφαγε όλα.
Πιστεύω το καλύτερο ct που έχω πάρει μακράν με μεγάλη διαφορά. Όσα έχω ακούσει εδώ θα έλεγα ότι μπορώ να την βάλω στην ίδια τάξη με Karolina και Bibi αν και δεν εχω δοκιμάσει γι αδιάφορους λόδους την κάθε μια. Όσοι έχουνε πάρει και δοκιμάσουνε ελπίζω να μην με διαψευσουνε.
Αν θα ξαναπερνά ? Είδη έχω κλείσει για αύριο και μάλλον και Κυριακή που θα είναι πιο χαλαρά.
Βαθμολογία
Θα είμαι αυστηρός 
Πίπα 10/10 
GFE 11/10 
Sex 10/10
Βλέμμα κατά την διάρκεια 20/10.   
Ελπίζω να βοήθησα και δέχομαι αναλυτικές ερωτήσεις μέσω pm για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου γιατί αλλιώς δεν αξίζει τίποτα να το κάνει και να μην το λέει.
ΤΕΛΟΣ
Asgia εδώ Καλησπέρα συνάδελφοι και φίλε Yura.
Βαθμολογία
Θα είμαι αυστηρός  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Πίπα 10/10  Headbaning!
GFE 11/10  Headbaning!
Sex 10/10 Headbaning!
Βλέμμα κατά την διάρκεια 20/10.  Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning!
ΤΕΛΟΣ

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω μόνο ένα nick name εδω. Μάλλον ο φίλος μπερδευτηκε  :think:με επιλογες Παραθεση η απάντηση και δεν ηξερε πως να το κάνει. Εγω μια φορα εγραψα και TEΛΟΣ  :dancing: :dancing:

Τώρα μόνο αναπολώ τα όσα γίνανε.

roleplayer1

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αν και υπάρχουν αρκετές κριτικές για τη Lora (),
έχω μια ερώτηση αναφορικά με μερικά σχόλια που την αναφέρουν ως "χοντρή".
Όταν λέτε χοντρή εννοείτε σε σχέση με τις ιδανικές αναλογίες μοντέλου
ή αντικειμενικά χοντρή;
Θα μπορούσε να δώσει κάποιος εκτίμηση για πραγματικό ύψος και κιλά;
Το σώμα της είναι χαλαρό ή σφιχτό (με έμφαση κυρίως στο κώλο).

Ευχαριστώ

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
συναγωνιστες θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο ct: 
δε σας φαινονται πολυ λιγα τα λεφτα που ζητα για ct(100e)???
και δινει και κωλο μεσα στα 100e?
εχει δοκιμασει κανεις?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
πηρα εγω και απανταει ενας αντρας το τηλεφωνο χωρις να μιλαει. απλα μιλαει στους γυρω του..

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
θα παρω κι εγω τωρα να δω...

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
το σηκωνει καποιος,το αφηνει 3-4 δευτερολεπτα ανοιχτο και το κλεινει...θα δοκιμασω παλι αργοτερα...αν καποιος εχει νεωτερα ας ενημερωσει και μας!

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
μπα δε νομιζω να εννοει αυτο...οταν λεει "naked" και το εχει μεσα σε εισαγωγικα εννοει μαλλον τσιμπουκι χωρις σκουφακι...

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1

sonyp900

Moderator