Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (8 μέλη και 75 επισκέπτες)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
δηλαδη πως θα την γαμησω με τα ρουχα ???????????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Δεν έχεις δει εκείνη την παλιά ελληνική ταινία που κάποιος γνωστός παλιός ηθοποιός (υποδυόμενος τον φρενοβλαβή) ήθελε να κάνει στον Ηλιόπουλο "μια εγχείρηση πάνω από τα ρούχα" με σουγιά;

Έτσι και εν προκειμένω: μ@μήσι "πάνω από τα ρούχα"!!!
Νέα κόλπα - τρελλές απολαύσεις!!!
:2funny:  :jerking:  :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ρε το παλιο τραβελι ουστ απο δω μεσα.....

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
και δε μου λετε βρε συντεκνοι....
η Karolina απο sweedishharmony ειναι ι ιδια με αυτη που λετε στα reviews;;;;;;;

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Ευχαριστω για τα καλα λογια Geo αλλα λογο καλοκαιριου εχω αποσυρθη απο το αθλημα.
Τωρα αν θα ξαναμπω καποια στιγμη θα δειξει ο χρονος.
Επαξια ο Jep περνει τα πρωτια μια και δεν αφηνει ct για ct.

οκ... δεκτο... αλλα εχω μια ενσταση...
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ!!!!!  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η Karolina απο sweedishhar mony ειναι ι ιδια με αυτη που λετε στα reviews;;;;;;;

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
η Karolina απο sweedishhar mony ειναι ι ιδια με αυτη που λετε στα reviews;;;;;;;

Karolina είναι μία και μοναδική (αν δεν απατώμαι...).
Carolin-ες υπάρχουν και άλλες, οπότε... προσοχή. Το "Κ" κάνει τη διαφορά ;)

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες. Review απο BIBI . χτες ωρα 15:45 σε πολυ γνωστο και χλυδατο κεντρικο hotel .Διαβαζα τα review σας και εχετε ολοι την ιδια γνωμη. οτι ειναι το TOP ct. ειπα λοιπον να δοκιμασω. για 1 ωρα. αφου μου ειπε λοιπον τον αριθμο δωματιου της ανεβηκα και χτυπησα την πορτα. μου ανοιξε με τα εσωρουχα της (γαλαζια) και χρυσες γοβες δεμενες μεχρι το γονατο. Δεν την γνωρισα στν αρχη απο της φωτο διαφορετικη, πιο ομορφη απο κοντα αλλα με ισια μαλλια πλεον , 3 ΤΑΤΤΟΟ πισω 1 χαμηλα στην μεση και απο 1 στο καθε μαγουλακι του κολου της, αρκετα αδυνατη για μενα αλλα πολυ πολυ ομορφο και στητο και σκληρο φυσικο βυζι, πολυ καλο στην αφη μικρη ρογα........τρομερα χαρουμενη , ξεκουραστη, γελαστη......

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΝΕΧΕΙΑ........  πολυ αισθησιακη , γλωσσοφιλα με παθος, σαν να εισαι με την γκομενα σου, την εγλυψα και με εγλυψε παντου! το καλυτερο deep throat που μου εχουν κανει οντως (η λεπτομερεια που κανει την διαφορα ειναι οτι ενω τον εχει ολο μεσα στο λαιμο της μεχρι και το τελευταιο εκατοστο καταφερνει και γλυφει και τα μπαλακια... πως το κανει αυτο ??? ) 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...το καλυτερο deep throat που μου εχουν κανει οντως (η λεπτομερεια που κανει την διαφορα ειναι οτι ενω τον εχει ολο μεσα στο λαιμο της μεχρι και το τελευταιο εκατοστο καταφερνει και γλυφει και τα μπαλακια... πως το κανει αυτο ??? ) 

Εεε... με τόσες πούτσες που έχει γλυψει... έχει πείρα το κορίτσι... XΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ !!!

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συνεχεια .......=====> 69 αρκετα πολυ πολυ καλο , δεχτηκε με ΜΕΓΑΛΗ ευχαριστηση anal rimming με βογγητα απεριγραπτα. Ανεβηκε απο πανω μου και ενω κουνιοταν εντονα και ριθμικα ενω με ειχε μεσα της , ξαφνικα μου κανει ενα δωρο απο μονη της λεγοντας μου " i want hard anal "

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
.... τελικα της βαζω 9.5 βαθμολογια γιατι πρεπει απλα να κρατησω το 10 για το απολυτο. Ευχαριστω παντως ολους που με βοηθησαν να παρω μεσα στα 3 καλυτερα ct που εχω παρει ποτε . THANK TO ALL!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Παιδια για Louise Black ποια η γνωμη σας?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
συνεχεια .......=====> 69 αρκετα πολυ πολυ καλο , δεχτηκε με ΜΕΓΑΛΗ ευχαριστηση anal rimming με βογγητα απεριγραπτα. Ανεβηκε απο πανω μου και ενω κουνιοταν εντονα και ριθμικα ενω με ειχε μεσα της , ξαφνικα μου κανει ενα δωρο απο μονη της λεγοντας μου " i want hard anal "

normsa........ μερικοί πλέον ''ανεπιτυχώς'' προσπαθούν να δουλέψουν...www.freesmileys.org] [/url].......... :headbang:....................... :'(

μας καύλωσες αδελφέ..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom