εφυγεεεεες..
Δώσε μου προσανατολισμό πάτερ www.freesmileys.org] ..έχω[/URL] χαθεί τελευταία στο δρόμο της απραξίας....www.freesmileys.org] [/url]
εφυγεεεεες..
Πολύ καλή deepthroat πίπα (σχεδόν σαν Bibi) αλλά στα υπόλοιπα δεν συγκρίνονται. Εκτός αυτού εγώ την πήρα στο πρώτο της tour και στα επόμενα άκουσα από τους συναγωνιστές ότι το ψιλιχάλασε. Λόγω του ότι είναι της ίδιας σχολής (μελαχροινή Ρουμάνα πορνοσταρ) και έχει μικρή διαφορά στην τιμή θα σου πρότεινα τη Bibi (αν τη βρεις διαθέσιμη βέβαια)Παιδια για Louise Black ποια η γνωμη σας?
Το μονο που την ενοιαζε ηταν να μου μιλαει.Ασε που οταν πηγα για ντουζακι στην αρχη μου ειπε πως αν αργουσα αλλα 5 λεπτα μεσα στο μπανιο θα επαιρνε τη reception για να με πεταξουνε εξω.
Σοβαρά τώρα; Και εσύ έκατσες; Εγώ που δεν είμαι και του τσαμπουκά θα την είχα διαολοστείλει και θα την έκανα!Όχι τίποτα άλλο, αλλά άμα σπαστείς τί sex να κάνεις μετά; και να μην ξεχνάμε:ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...
Λοιπον παιδια την προηγοθμενη Πεμπτη ειχα κλεισει 1 ωρα με Karolina.Περα απο την τρομερη πιπα που μου εκανε δεν μπορω να πω οτι αξιζε τοσα λεφτα.Το μονο που την ενοιαζε ηταν να μου μιλαει.Ασε που οταν πηγα για ντουζακι στην αρχη μου ειπε πως αν αργουσα αλλα 5 λεπτα μεσα στο μπανιο θα επαιρνε τη reception για να με πεταξουνε εξω.
Παρεπιπτοντος ΕΧΩ τα νεύρα μου με την Jessy απο Diamond. Χτύπαγα την πόρτα και μέσα η δικιά σου ουρλιαζε στο κινητο και σταθερό.
Πολυ επαγγελματίας. Μεχρι και η καθαρίστρια με ρώτησε τι πρόβλημα υπάρχειοπότε για ευνόητους λόγους την έκανα...
ΤΙ θα γινει με αυτές τις Ρουμάνικες ξεπέτες που θέλουν μόνο τα φράγκα μας? Αειιι
φιλε yura εκτος απο αυτο το περιστατικο τι ελεγε η jessy?αξιζε η οχι?
Πάντος διαφωνώ για την Σασα , για μενα απο εμφανιση δεν ειναι Τοπ αλλά απο υπηρεσίες είναι πάρα πολύ καλή. Απο τις λίγες που είχα την εντύπωση οτι την ενδιέφερα να μείνω ικανοποιημένος.
Η jessy είναι η δίδυμη αδερφή της Lolita από το ίδιο πρακτορείο. Στην εμφάνιση είναι ακριβώς ίδιες, με εξαίρεση τα μαλλιά όπου της jessy είναι πιο ανοικτόχρωμα (πιθανώς βαφή). Εμένα μου φάνηκε πιο γλυκιά η jessy, αλλά πιο ξεσκίστρω η lolita. Μη ξεχνάμε ότι η lolita έκανε εντατικά μαθήματα σχεδόν όλο το καλοκαίρι, ενώ η jessy έχει να έρθει από το Μάιο (αν θυμάμαι καλά). Ωστόσο, δεν αγνοώ τη δύναμη των γονιδίων - anyway από τις καλύτερες τιμές τις αγοράςφιλε yura εκτος απο αυτο το περιστατικο τι ελεγε η jessy?αξιζε η οχι?
Για να λυσω και εγω την απορια μου τις πηρα twins διδυμο
jessy ελαφρως πιο ομορφη και λιγο πιο γλυκεια στο προσωπο με λιγο πιο σκουρο τονο δερματος και λιγο μικροτερο στηθος.Σωματοτυπος ο ιδιος με την αδελφη της.Στοματικο λιγο καλυτερο απο την αδελφη της χωρις να ειμαι σιγουρος.Στο σεξ και οι δυο πολυ ενεργητικες με μια μικρη αποκλιση υπερ της λολιτα
lolita πιο λευκη στο δερμα με ελαφρως πιο εκφυλο προσωπο και καλυτερο στηθος.Ελαφρως πιο ενεργητικη ελαφρως και πιο καυλιαρα.
Παμε τωρα στο ψητο.
Ενω ειμαι κατα των τριο λογω απωλειας συντονισμου ,ειπα να δοκιμασω να βγαλω και εγω ενα αποθημενο με αδελφες και κοστος 1,30 ωρα 500 ευρωπαικα νομισματα.
Συννενοηση μεταξυ τους αψογη με πολυ καλα γυρισματα και καλλες εναλλαγες.Μπραβο λεω.Μετα τις βλεπω να φιλιουνται,ωπατις οπου σε καποια φαση γυρνανε και οι δυο και με ρωτανε
twins -you like lesbo love?
jepeto-If you like it and enjoy it i have no problem.
και εκει αρχιζει το παιχνιδι και φαινοταν να το γουσταρουν κιολας
Σε γενικες γραμμες ειναι απο τα προτεινομενα και μεμονομενα αλλα και μαζι.Περασα αρκετα εως πολυ καλα.
Αυτα οσον αφορα τα διδυμακια και το κουφο της ιστοριας οπου στο τελος ρωτησα αν γουσταρουν γενικα τις γυναικες και μου απαντησαν οτι μονο μεταξυ τους γουσταρουν
Παντου πανε μαζι με εξαιρεση φετος το καλοκαιρι οπου η τζεσυ ειχε υποχρεωσεις στο πανεπιστημιο.