Νέα ετων 25 έρχετε
Μα 25 ? Λέτε να κρύβει κανενα χρόνακι ?
Μπααααααα
Εχει ξανάρθει το εν λόγο κορίτσι αλλα δεν έχω δοκιμάσει για τον λόγο που ανάφερες.
Νέα ετων 25 έρχετε
Μα 25 ? Λέτε να κρύβει κανενα χρόνακι ?
Μπααααααα
Να σε ρωτησω λιγο ποτε πληρωνεις πριν η μετα την συναντηση και πως με πιστωτικη;Να μοιραστώ ευχαριστως , απλος τις καινουργιες , που απο τοτε που εγινα μέλος καλώς ι κακός ειναι φρεε εκτος απο εχθές που πήγα κόκαλο βριλησου 57 αν θυμάμαι καλά , και πλήρωσα για 69 γιατί νόμιζα οτι θα έκανε ακάποτο
οσο για το Ζουζανα και να φέρνει αν έχει fake σέρβις σαν την παρούσα την να το κάνεις ?
Να σε πιάνουν λακαμά ?
Καλύτερα να παω στά σίγουρα και να μήν νοιώθω μαλακας.
Πάντως η αλήθεία είναι οτι τελευταία τα fake σέρβις αυξάνονται ,
καλά δεν θα ηταν να τους μαυρίζουμε ολους αυτούς ?
Φτάνουν οι αρχαίες φώτο ή photoshop-φοτο , να εχουμε και fake σέρβις ?
Δεν πηδάμε μας πηδάνε .
Αν εχεις δει πουθενά να πλήρώνεις μετά πες μου να πάω.Να σε ρωτησω λιγο ποτε πληρωνεις πριν η μετα την συναντηση και πως με πιστωτικη;
Καπου ειχα δει reviews αλλα που ?Ρε παιδιά πήρε κανείς τη Vanda να μας ενημερώσει?
Ασε το είδα εγώ χτές και έπαθα πλάκα. Το ανέφερα ποιό πάνω.Αν εχεις δει πουθενά να πλήρώνεις μετά πες μου να πάω.
Αν εχεις δει πουθενά να πλήρώνεις μετά πες μου να πάω.
Πολύ σωστός. δείχνει εμπιστοσύνη και σεβασμό. Λες και άμα τα πάρει η βλαμένη πρίν θα κερδίσει τίποτα. Η μήπως βλέπει το χρήμα και λέει για τόσα αξίζω.Πολλες και για διαφορους λογους πληρωνονται μετα. Μου αρεσει παρα πολυ ως κινηση. Αν δε καποια που βλέπω για 2η φορα ζητησει χρηματα πριν, τρωει κόκκινη.
Ωχ αμάν!! Η Ivana (όπως λεγόταν τότε που είχε έρθει με το Charme-models) ξαναγύρισε. Να δούμε πόσοι κακομοίρηδες θα κλαίνε τα λεφτά τους...
Ναι ναι antistheni η Ιvana και τώρα Κristine του paradise.Μακρυά το δεύτερο χειρότερο CT όλων των εποχών που ήρθε στην Ελλάδα . Την πρώτη θέση της χειρότερης την κατέχει ακλόνητα η Candy του Ζuzana.
Χωρίς να ξέρω ολα όσα αναφέρατε η κοπέλα φαινότανε μούφα απο την αρχήΝαι ναι antistheni η Ιvana και τώρα Κristine του paradise.Μακρυά το δεύτερο χειρότερο CT όλων των εποχών που ήρθε στην Ελλάδα . Την πρώτη θέση της χειρότερης την κατέχει ακλόνητα η Candy του Ζuzana.
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Τ Ε Ε Ε Ε!!! Πρώτη και με διαφορά είναι η Lolly Blonde. Πας απο CT στο δαφνι απο κατάθλιψη που κλαις τα φράγκα...
Δεν είχα σκοπό να πω τίποτα γιατι θα με εκραζαν απο οτι κατάλαβα , αλλα αφού ανοιξες το χωρό , ειναι απο τις λιγες πού πήγα και έφυγα οταν είψε ξανάερθει από PARADICE , είναι 10-15 κιλά παραπάνω από τις φοτο.βαλε στον καταλογο και την denisa που ερχεται αυτες τις μερες απο τον zuzana!!!!
Καλησπέρα συνάδελφοι και φίλε Yura.
Χρωστάω review για το εν λόγο κορίτσι .
Με μία λέξη πριν γίνω ποιο αναλυτικός θεωρώ ότι πρέπει να είναι σειράς Karolina και Bibi.
Ξεκινάω να γράφω για δεύτερη φορά γιατί την πρώτη κόλλησε το κωλοιντερνετ.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες χωρίς το tattoo και μπορώ να πω με ένα καυλωτικό βλέμμα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπαίνω μέσα και αμέσως είναι πολύ φιλική σαν να μην κάνει αυτήν την δουλεία. Μιλάμε και ταυτόχρονα γδύνομαι για να μην χάσω χρόνο αφού προέβλεπα τι θα συνέβαινε. Κάνω ντουζάκι και αμέσως πάει και εκείνη. Το ποιο παράξενο βέβαια ήταν ότι πλήρωσα στο φεύγα και όχι στο έμπα όπως συμβαίνει με όλες.
Την περιμένω λοιπόν στο κρεβάτι και είδη είχα ψιλοκαυλώσει όσο την έβλεπα να πλένεται. Ξεκινάμε παιδιά και ακόμα το σκέφτομαι. Η γκόμενα γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα και κάτι παιχνίδια που μόνο με γκόμενα καυλιάρα και έμπειρή τα βρίσκεις. Τι να πω τώρα
Πετάει και ένα μαγικό ότι γουστάρει να γλύφει μουνιά και ότι όταν έχει το δάχτυλο μου και το γλύψει μουνί σκέφτεται και δεν το έβγαλα από εκεί. Μιλάμε πρέπει να έσπασα ρεκόρ χρόνου πηδήματος για έμενα, με πολλές εναλλαγές στάσεων. Τι να λέμε τώρα. Μισή στο κρεβάτι μίση στο πάτωμα. Πάνω μου και να κρατιέται στον τοίχο. Στα τέσσερα και να βλεπόμαστε στον καθρέπτη. Μιλάμε μαγεία. Είχαμε κλείσει και το air-condition και γλιστράγαμε από τον ιδρώτα πράγμα που με καύλωνε περισσότερο. Έχυσε με ένα καυλί στο μουνί της (το δικό μου ) ένα μουνί στο στόμα ( το δάχτυλό μου ) και ένα χέρι να τις τρίβει το βυζί. Μαγικό να πω πως όταν ήτανε πάνω μου καβάλα σταμάταγε και με φύλαγε όπου έβρισκε. Στόμα λαιμό ρώγα .....Να σας πώς και πώς έχυσα γιατί έχω είδη καυλώσει και δεν λεει εδώ που είμαι. Αφού είχαμε λιώσει πήγαμε στο μπάνιο για να βάλουμε νεράκι πάνω μας και να συνέλθουμε και βγάζω την ποπότα και ξεκινάει ένα μπουκιτσι γλύφοντας παντού και παίζοντας τον. Την έχυσα στα βυζιά και ήτανε σαν να τα ρούφαγε όλα.
Πιστεύω το καλύτερο ct που έχω πάρει μακράν με μεγάλη διαφορά. Όσα έχω ακούσει εδώ θα έλεγα ότι μπορώ να την βάλω στην ίδια τάξη με Karolina και Bibi αν και δεν εχω δοκιμάσει γι αδιάφορους λόδους την κάθε μια. Όσοι έχουνε πάρει και δοκιμάσουνε ελπίζω να μην με διαψευσουνε.
Τώρα όλα αυτά έγιναν με εμένα και ελπίζω να γίνουν και με εσάς.
Αν θα ξαναπερνά ? Είδη έχω κλείσει για αύριο και μάλλον και Κυριακή που θα είναι πιο χαλαρά.
Βαθμολογία
Θα είμαι αυστηρός
Πίπα 10/10
GFE 11/10
Sex 10/10
Βλέμμα κατά την διάρκεια 20/10.
Ελπίζω να βοήθησα και δέχομαι αναλυτικές ερωτήσεις μέσω pm για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου γιατί αλλιώς δεν αξίζει τίποτα να το κάνει και να μην το λέει.
ΤΕΛΟΣ