Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (10 μέλη και 87 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά πήρε κανείς τη Vanda να μας ενημερώσει?

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να μοιραστώ ευχαριστως , απλος τις καινουργιες , που απο τοτε που εγινα μέλος καλώς ι κακός ειναι φρεε εκτος απο εχθές που πήγα κόκαλο βριλησου 57 αν θυμάμαι καλά , και πλήρωσα για 69 γιατί νόμιζα οτι θα έκανε ακάποτο  :jerking: :jerking: :jerking:
οσο για το Ζουζανα και να φέρνει αν έχει fake  σέρβις σαν την παρούσα την να το κάνεις ?
Να σε πιάνουν λακαμά ?
Καλύτερα να παω στά σίγουρα και να μήν νοιώθω μαλακας.
Πάντως η αλήθεία είναι οτι τελευταία τα fake  σέρβις αυξάνονται ,
καλά δεν θα ηταν να τους μαυρίζουμε ολους αυτούς ?
Φτάνουν οι αρχαίες φώτο ή photoshop-φοτο , να εχουμε και fake  σέρβις ?
Δεν πηδάμε μας πηδάνε .
Να σε ρωτησω λιγο ποτε πληρωνεις πριν η μετα την συναντηση και πως με πιστωτικη;

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα συνάδελφοι και φίλε Yura.
Χρωστάω review για το εν λόγο κορίτσι .
Με μία λέξη πριν γίνω ποιο αναλυτικός θεωρώ ότι πρέπει να είναι σειράς Karolina και Bibi.
Ξεκινάω να γράφω για δεύτερη φορά γιατί την πρώτη κόλλησε το κωλοιντερνετ.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες χωρίς το tattoo και μπορώ να πω με ένα καυλωτικό βλέμμα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπαίνω μέσα και αμέσως είναι πολύ φιλική σαν να μην κάνει αυτήν την δουλεία. Μιλάμε και ταυτόχρονα γδύνομαι για να μην χάσω χρόνο αφού προέβλεπα τι θα συνέβαινε. Κάνω ντουζάκι και αμέσως πάει και εκείνη. Το ποιο παράξενο βέβαια ήταν ότι πλήρωσα στο φεύγα και όχι στο έμπα  όπως συμβαίνει με όλες.
Την περιμένω λοιπόν στο κρεβάτι και είδη είχα ψιλοκαυλώσει όσο την έβλεπα να πλένεται. Ξεκινάμε παιδιά και ακόμα το σκέφτομαι. Η γκόμενα γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα και κάτι παιχνίδια που μόνο με γκόμενα καυλιάρα και έμπειρή τα βρίσκεις. Τι να πω τώρα
Πετάει και ένα μαγικό ότι γουστάρει να γλύφει μουνιά και ότι όταν έχει το δάχτυλο μου και το γλύψει μουνί σκέφτεται και δεν το έβγαλα από εκεί. Μιλάμε πρέπει να έσπασα ρεκόρ χρόνου πηδήματος για έμενα, με πολλές εναλλαγές στάσεων. Τι να λέμε τώρα. Μισή στο κρεβάτι μίση στο πάτωμα. Πάνω μου και να κρατιέται στον τοίχο. Στα τέσσερα και να βλεπόμαστε στον καθρέπτη. Μιλάμε μαγεία. Είχαμε κλείσει και το air-condition και γλιστράγαμε από τον ιδρώτα πράγμα που με καύλωνε περισσότερο. Έχυσε με ένα καυλί στο μουνί της (το δικό μου ) ένα μουνί στο στόμα ( το δάχτυλό μου ) και ένα χέρι να τις τρίβει το βυζί. Μαγικό να πω  πως όταν ήτανε πάνω μου καβάλα σταμάταγε και με φύλαγε όπου έβρισκε. Στόμα λαιμό ρώγα .....Να σας πώς και πώς έχυσα γιατί έχω είδη καυλώσει και δεν λεει εδώ που είμαι. Αφού είχαμε λιώσει πήγαμε στο μπάνιο για να βάλουμε νεράκι πάνω μας και να συνέλθουμε και βγάζω την ποπότα και ξεκινάει ένα μπουκιτσι γλύφοντας παντού και παίζοντας τον. Την έχυσα στα βυζιά και ήτανε σαν να τα ρούφαγε όλα.
Πιστεύω το καλύτερο ct που έχω πάρει μακράν με μεγάλη διαφορά. Όσα έχω ακούσει εδώ θα έλεγα ότι μπορώ να την βάλω στην ίδια τάξη με Karolina και Bibi αν και δεν εχω δοκιμάσει γι αδιάφορους λόδους την κάθε μια. Όσοι έχουνε πάρει και δοκιμάσουνε ελπίζω να μην με διαψευσουνε.
Τώρα όλα αυτά έγιναν με εμένα και ελπίζω να γίνουν και με εσάς.
Αν θα ξαναπερνά ? Είδη έχω κλείσει για αύριο και μάλλον και Κυριακή που θα είναι πιο χαλαρά.
Βαθμολογία
Θα είμαι αυστηρός  :headbang: :headbang:
Πίπα 10/10  :rockon:
GFE 11/10  :rockon:
Sex 10/10 :rockon:
Βλέμμα κατά την διάρκεια 20/10.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ελπίζω να βοήθησα και δέχομαι αναλυτικές ερωτήσεις μέσω pm για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου γιατί αλλιώς δεν αξίζει τίποτα να το κάνει και να μην το λέει.
ΤΕΛΟΣ

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αν εχεις δει πουθενά να πλήρώνεις μετά πες μου να πάω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλες και για διαφορους λογους πληρωνονται μετα. Μου αρεσει παρα πολυ ως κινηση. Αν δε καποια που βλέπω για 2η φορα ζητησει χρηματα πριν, τρωει κόκκινη.  

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πολλες και για διαφορους λογους πληρωνονται μετα. Μου αρεσει παρα πολυ ως κινηση. Αν δε καποια που βλέπω για 2η φορα ζητησει χρηματα πριν, τρωει κόκκινη.  
Πολύ σωστός. δείχνει εμπιστοσύνη και σεβασμό. Λες και άμα τα πάρει η βλαμένη πρίν θα κερδίσει τίποτα. Η μήπως βλέπει το χρήμα και λέει για τόσα αξίζω.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Ωχ αμάν!!  :headbang: Η Ivana (όπως λεγόταν τότε που είχε έρθει με το Charme-models) ξαναγύρισε. Να δούμε πόσοι κακομοίρηδες θα κλαίνε τα λεφτά τους...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Ωχ αμάν!!  :headbang: Η Ivana (όπως λεγόταν τότε που είχε έρθει με το Charme-models) ξαναγύρισε. Να δούμε πόσοι κακομοίρηδες θα κλαίνε τα λεφτά τους...

Ναι ναι antistheni η Ιvana και τώρα Κristine του paradise.Μακρυά το δεύτερο χειρότερο CT όλων των εποχών που ήρθε στην Ελλάδα . Την πρώτη θέση της χειρότερης την κατέχει ακλόνητα η Candy του Ζuzana.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ναι antistheni η Ιvana και τώρα Κristine του paradise.Μακρυά το δεύτερο χειρότερο CT όλων των εποχών που ήρθε στην Ελλάδα . Την πρώτη θέση της χειρότερης την κατέχει ακλόνητα η Candy του Ζuzana.

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Τ Ε Ε Ε Ε!!! Πρώτη και με διαφορά είναι η Lolly Blonde. Πας απο CT στο δαφνι απο κατάθλιψη που κλαις τα φράγκα...

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χωρίς να ξέρω ολα όσα αναφέρατε η κοπέλα φαινότανε μούφα απο την αρχή

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Τ Ε Ε Ε Ε!!! Πρώτη και με διαφορά είναι η Lolly Blonde. Πας απο CT στο δαφνι απο κατάθλιψη που κλαις τα φράγκα...

βαλε στον καταλογο και την denisa που ερχεται αυτες τις μερες απο τον zuzana!!!!

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βαλε στον καταλογο και την denisa που ερχεται αυτες τις μερες απο τον zuzana!!!!
Δεν είχα σκοπό να πω τίποτα γιατι θα με εκραζαν απο οτι κατάλαβα , αλλα αφού ανοιξες το χωρό , ειναι απο τις λιγες πού πήγα και έφυγα οταν είψε ξανάερθει από PARADICE , είναι 10-15 κιλά παραπάνω από τις φοτο.
:headbang: :headbang: :headbang:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Η πετσέτα σου ακόμα κρεμόταν στην πόρτα του μπάνιου νωπή από τον ιδρώτα σου και το νερό της ντουζιέρας.
Η Αλεχ με περέμενε να τελείωσω από το ντους φορώντας την δική της (πετσέτα)στην μέση,ξυπόλυτη και topless.
Η οριζόντια γραμμή από το κορδόνι του μαγιό είχε αρχίσει ήδη να διαγράφεται κάτω από τις δύο γούβες στην μέση της αφού ο μεσημεριανός ήλιος της Αθήνας της είχε καψαλίσει όλες τις μη καλυμένες περιοχές στα οπίσθιά της.
Το πρόσωπό της δεν θύμιζε σε καμμία περίπτωση Τσέχα ,αλλά (δεδομένων των φαντασιώσεών μου) μαθήτρια από Βρετανή μητέρα και Ρώσο οικονομικό μετανάστη στα μεταλέια του Νιούκαστλ πατέρα.
Σκεφτόμουν όση ώρα πλενόμουν το βράδυ εκείνο στην πάμπ που ο μελαχροινός Ρώσος με τα κόκκινα μάγουλα καμάκωνε την Αγγλίδα μπαργούμαν με τις φακίδες και το πρόστυχο βλέμμα.
Βγαίνοντας από το μπάνιο την είδα να κινείται στο χώρο ολόγυμνη απλά και οικεία σα να γνωριζόμασταν χρόνια και μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο στην φοιτητική εστία του Britton college.
Το αισθησιακό της massage σε συνδοιασμό με την απλότητα στην επικοινωνία (με πολύ καλή προφορά,και αφού την εξέτασα για συννόνυμα και αντίθετα σε επίπεδο Lower)έφερε αποτελέσματα. Γύρισα στο πλάι και πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της.Εκενη με μία κίνηση για να με διευκολύνει γύρισε ανάσκελα ανοίγοντας τα δείχνοντάς μου διάπλατα το καλοχυρισμένο της αιδοίο με τα μικρά σκούρα ρος χείλη της.
Εβαλα το δάχτυλό μου στην μικρή της τρύπα και μετά το έφερα στο στόμα μου.Δίπλα μου άκουσα έναν αναστεναγμό λιγούρας (σα να στέκεσαι πρωί μπροστά σε φρεσκοβγαλμένη από τον φούρνο τυρόπιτα).
Σου αρέσει η γεύση του? ρώτησα κάνοντας τον ανήξερο!
Πολύ μου απάντησε και μου βούτηξε το δάχτυλο πιο βαθιά ξαναφέρνοντάς το έπειτα στο στόμα της.
Βλέποντας ότι της άρεσε συνέχισα, πέφτοντας μπρούμητα να γλύφω το στενό της αιδοίο ,βουτόντας το δάκτυλό μου που και πού και δίνοντάς το να το γλέιφει.
Αυτή η ιδιότυπη μουνοπαπάρα ομολογώ πως με εξίταρε περισσότερο επειδή συνοδευόταν από ηχητικά εφέ του τύπου "yes ,suck me,mmmm...,more,faster".
Μετά από είκοσι λεπτά αδιάκοπης αιδοιολειχίας και αδοιοτπτυσίματος ανασηκώθηκε για να με πάρει στο στόμα της.
Η πίπα της αργή και αισθησιακή με εναλλαγές στον τόνο και με χέρια ή χωρίς δεν θα έφθανε ΠΟΤΕ αλλά ούτε και θα πλησίαζε το dpthroat οιασδήποτε ,πόσο μάλλον της Bibi.
Με 7/10 λόγω εξαιρετικού συνολικού performance θα έλεγα πως ήταν μία χρυσή μετριότητα (sic)
Σε λίγο ανασηκώθηκε και πετάχτηκε μέχρι το μπάνιο να φέρει το ροζ σκουφί μου.
Με επιδέξιες κινήσεις μου το φόρεσε και αφού σιγουρεύτηκε πως ήμουν καλά καλυμένος και προετοιμασμένος για υψηλά ποσοστά υγρασίας κάθισε.
Οι κινήσεις της πραγματικά φαινίταν πως γίνονταν για δική της καταρχάς ικανοποίηση και μετά δική μου.Ετριβε με δύναμη την κλειτορίδα της επάνω στην ήβη μου (sic)κρατώντας με βαθιά μέσα της.Η γλώσσα της ήταν μόνιμα έξω ακουμπώντας εναλλάξ υγρά και αισθησιακά τα χείλη μου,τον λαιμό μου και το αυτί μου.
Την γύρισα απότομα και με μία κίνηση από κάτω χωρίς να βγω από μέσα της και συνέχισα να κουνιέμαι αλλάζοντας το τέμπο όποτε εκείνη αύξανε τα βογγητά.
Με την γλώσσα μου τώρα της έγλυφα το μάγουλο και εκείνη ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό και ανταπόδωσε ψιθυρίζοντάς μου "fuck me,fuck me dont stop"
Eβαλα την γλώσσα μου στα χείλη της και εκείνη ανοίγοντας το στόμα της την ακούμπησε στην δική μου χωρίς να την κινεί.Αφησα τότε να γλυστρίσει το σάλιο μου μέσα στο στόμα της και εκείνη το υποδέχτηκε όπως ο διψασμένος την στάλα της βροχής.
Τραβήχτηκα να μην τελειώσω αφού δεν είχα συμπληρώσει ούτε 45λεπτο.
Θα γυρίσω, μου είπε, να με πάρεις από πίσω αλλά σε παρακαλώ αργά στην αρχή μην πονέσω.Αφού τσέκαρε το ροζ σκουφί μου γύρισε στα τέσσερα χαρίζοντάς μου απίστευτη θέα.
"Γαμήσου μόνη σου μωρό μου ,κάτσε πάνω στο καυλί μου και κουνήσου όπως θέλεις",της είπα, αλλά δεν κατάλαβε Ελληνικά.
Πάμε ξανά σκέφτηκα,"moove your ass on my dick babe",και τότε το πήρε το μήνυμα.Κοιτώντας αριστερα στον καθρέφτη την έβλεπα να κάνει μορφασμούς ικανοποίησης με συνοδεία ηχητικών εφέ.
Σήκωσα τότε το ένα μου πόδι και το έφερα πάνω από την πλάτη της και δίπλα στον λαιμό της και αυτή γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμα μίσους - θλίψης- καύλας και με τα υγρά της  μάτια ήταν σα να μου έλεγε "ναι ρε πούστη σκίσε με τί με κοιτάς"
Εσκυψα και της έγλειψα το αυτί πρώτα και μετά τον ιδρώτα από την πλάτη της.Ομολογώ πως η μυρωδιά της ήταν φανταστική και ουδέτερη.
Με μία κίνηση έβγαλα το ροζ σκουφί και άρχισα να πιτσιλάω μέσα στις δύο υπέροχες γούβες της ακριβώς πάνω από την γραμή του μπικίνι.
Η συνολική της απόδοση ήταν 7/10 με άριστα το 10 της Βibi & Carolina
Σηκώθηκε και άναψε τσιγάρο ενώ εγώ κατευθυνόμουν ξανά στο μπάνιο παίρνοντας κατά λάθος πάνω από την πόρτα την δική σου πετσέτα που ακόμα δεν είχε στεγνώσει.
Δεν γαμιέται λέω και καθώς σκουπιζόμουν σκεφτόμουν το moto των αναγνωστών αυτού του site:
"εδω που είμαι ήσουνα και εκεί που πάω θάρθεις"   

Nitro

Καλησπέρα συνάδελφοι και φίλε Yura.
Χρωστάω review για το εν λόγο κορίτσι .
Με μία λέξη πριν γίνω ποιο αναλυτικός θεωρώ ότι πρέπει να είναι σειράς Karolina και Bibi.
Ξεκινάω να γράφω για δεύτερη φορά γιατί την πρώτη κόλλησε το κωλοιντερνετ.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες χωρίς το tattoo και μπορώ να πω με ένα καυλωτικό βλέμμα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπαίνω μέσα και αμέσως είναι πολύ φιλική σαν να μην κάνει αυτήν την δουλεία. Μιλάμε και ταυτόχρονα γδύνομαι για να μην χάσω χρόνο αφού προέβλεπα τι θα συνέβαινε. Κάνω ντουζάκι και αμέσως πάει και εκείνη. Το ποιο παράξενο βέβαια ήταν ότι πλήρωσα στο φεύγα και όχι στο έμπα  όπως συμβαίνει με όλες.
Την περιμένω λοιπόν στο κρεβάτι και είδη είχα ψιλοκαυλώσει όσο την έβλεπα να πλένεται. Ξεκινάμε παιδιά και ακόμα το σκέφτομαι. Η γκόμενα γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα και κάτι παιχνίδια που μόνο με γκόμενα καυλιάρα και έμπειρή τα βρίσκεις. Τι να πω τώρα
Πετάει και ένα μαγικό ότι γουστάρει να γλύφει μουνιά και ότι όταν έχει το δάχτυλο μου και το γλύψει μουνί σκέφτεται και δεν το έβγαλα από εκεί. Μιλάμε πρέπει να έσπασα ρεκόρ χρόνου πηδήματος για έμενα, με πολλές εναλλαγές στάσεων. Τι να λέμε τώρα. Μισή στο κρεβάτι μίση στο πάτωμα. Πάνω μου και να κρατιέται στον τοίχο. Στα τέσσερα και να βλεπόμαστε στον καθρέπτη. Μιλάμε μαγεία. Είχαμε κλείσει και το air-condition και γλιστράγαμε από τον ιδρώτα πράγμα που με καύλωνε περισσότερο. Έχυσε με ένα καυλί στο μουνί της (το δικό μου ) ένα μουνί στο στόμα ( το δάχτυλό μου ) και ένα χέρι να τις τρίβει το βυζί. Μαγικό να πω  πως όταν ήτανε πάνω μου καβάλα σταμάταγε και με φύλαγε όπου έβρισκε. Στόμα λαιμό ρώγα .....Να σας πώς και πώς έχυσα γιατί έχω είδη καυλώσει και δεν λεει εδώ που είμαι. Αφού είχαμε λιώσει πήγαμε στο μπάνιο για να βάλουμε νεράκι πάνω μας και να συνέλθουμε και βγάζω την ποπότα και ξεκινάει ένα μπουκιτσι γλύφοντας παντού και παίζοντας τον. Την έχυσα στα βυζιά και ήτανε σαν να τα ρούφαγε όλα.
Πιστεύω το καλύτερο ct που έχω πάρει μακράν με μεγάλη διαφορά. Όσα έχω ακούσει εδώ θα έλεγα ότι μπορώ να την βάλω στην ίδια τάξη με Karolina και Bibi αν και δεν εχω δοκιμάσει γι αδιάφορους λόδους την κάθε μια. Όσοι έχουνε πάρει και δοκιμάσουνε ελπίζω να μην με διαψευσουνε.
Τώρα όλα αυτά έγιναν με εμένα και ελπίζω να γίνουν και με εσάς.
Αν θα ξαναπερνά ? Είδη έχω κλείσει για αύριο και μάλλον και Κυριακή που θα είναι πιο χαλαρά.
Βαθμολογία
Θα είμαι αυστηρός  :headbang: :headbang:
Πίπα 10/10  :rockon:
GFE 11/10   :rockon:
Sex 10/10 :rockon:
Βλέμμα κατά την διάρκεια 20/10.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ελπίζω να βοήθησα και δέχομαι αναλυτικές ερωτήσεις μέσω pm για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου γιατί αλλιώς δεν αξίζει τίποτα να το κάνει και να μην το λέει.
ΤΕΛΟΣ

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πέρασες και ασχημα φίλε Νιτρο. Τωρα εγω δεν ε΄χω παέι με τις εν λόγο κυρίες απλα απο τα λεγόμενα σας εκρινα. Πάντως πιστευω να βγήκα αληθινός και να εμεινες ικανοποιημένος. Λεω να πάρω και μία Bibi Μια που είναι εδω.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Παιδιά νομίζω ότι η Alexandra, ήταν παλιότερα στο Θυμάμαι ιδιαίτερα την φωτογραφία με ην ολόσωμη φόρμα
Δυστυχώς έχουν αφαιρέσει τις φωτογαφιές για να βλέπαμε πιο πολλές

Από τα λεγόμενα σας καταλαβάινω ότι αξίζει τον κόπο
Τη έκλεισε κα΄ποιος απο΄εσάς 2 ώρες?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom