οταν καποιος ξεκιναει να γαμησει την οποιαδηποτε τουριστρια επιρρεασμενος απο κριτικες,γαματα με κεφαλαια γραμματα..
δεν υπαρχει περιπτωση να μην του εχουν δημιουργηθει λανθασμενες εντυπωσεις,ουτε βεβαια να μην εχει χτισει δεκαδες σεναρια για το γαμησι που θα ριξει..
99% λοιπον στην τελικη δεν θα περασει καλα..
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ λοιπον ο ενθουσιασμος & η προκαταβολικη αισιοδοξια..
ξεκινας με το δεδομενο οτι θα γαμησεις αλλη μια βαριεστημενη βλαχα ευρωπαια,που σε περιμενει κλεισμενη σε ενα δωματιο επι 24ωρου βασεως..
αν σου κατσει απο ζευγαρια & πανω εχει καλως..
αν σου κατσει ασσοδυο δεν τρεχει καστανο..
περνας απο μεταξι & ισοφαριζεις την κατασταση με κανα σιγουρακι που ξερεις..
οποιος δεν το βλεπει ετσι ας κατσει σπιτι του να πλεξει κανα πουλοβερ γιατι τα χαρτομαντηλα μας εχουν τελειωσει..
Οπως επισης ομως και οταν βλεπεις μια τοσο αρνητικη κριτικη κατι δεν πρεπει να σου παει καλα ομως ναι ?
Ειδικα οταν η συγκεκριμμενη κοπελα ειναι απο τις λιγες μη πω η μοναδικη που εχει τον αμοιβαιο σεβασμο των περισσοτερων μελων εδω μεσα...
Μηπως τελικα , δεν φταινε μονο οι κοπελες οταν καποιος μιλαει τοσο ασχημα για μια κοπελα που δυσκολα αμφισβητειται ( δεν το λεω εγω , οι κριτικες το αποδεικνυουν),και καμοια φορα καποιος μπορει να παει ή μεθυσμενος ή πιωμενος ή ξερω εγω τι .. ?
Λεω εγω τωρα ...
Σωστα ειναι ομως ολα οσα γραφει ο Παιχτης !!!
''Δεν θα σας κουρασω ειναι ακριβη αλλα μενει αξεχαστη.
Μετα απο καθε συναντηση χρειαζεσε και κανα δυο ουισκακια για να συνελθεις.''
Προεδρε , εγω πριν παω στην Καρο διαβασα την κριτικη σου ,(τα παραπανω ειναι αποσπασμα απο την κριτικη σου) και πηγα με κλειστα ματια ( πριν 2 χρονια ) , Και φυσικα δεν το μετανιωσα ποτε.
Τοσο πολυ αλλαξε?
Περιεργο γιατι την τελευταια φορα που την ξανασυναντησα ηταν ακομη καλυτερη ...
Απλα μαλλον το παλλικαρι αντι να τα πιει τα ουισκακια του μετα το meeting οπως καλα λες ,τα ειχε πιει πιο πριν , και μαλλον ηταν παραπανω απο δυο , και δεν ηθελε να σταματησει να πινει φαινεται ...
Αυτη την εντυπωση μου δινει εμενα ή κανω λαθος?
Και κατι τελευταιο.
Τελικα ρε παιχτη εφυγες μονος σου , και σου εδωσε κιολας πισω 100 φλουρια η Καρο ?Τοσο καλα την ικανοποιησες?
Ή μηπως σε πεταξε εξω αυτη επειδη η ολη συμπεριφορα σου δειχνει οτι ''καπως'' ησουν και στα δωσε πισω για να φυγεις απο κει μεσα ... ?
Παιδια , δεν ειναι μηχανηματα οι γκομενες να μπαινεις μεσα στο δωματιο οπως ''γουσταρεις'' και να τα περιμενεις ολα στο πιατο ...
Καπως περιεργα μας τα λες νομιζω φιλε Hdonisti ... ;)