Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (3 μέλη και 97 επισκέπτες)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω....

ενταξει παλερμο,δεν μπορουμε να τα καταλαβαινουμε ολα σ αυτη τη ζωη.ο γαιδαρακος πριν χρονια ηταν απαραιτητος σε οικογενειες στην επαρχια αλλα και στην ιδια την α8ηνα.η κριτικη του δεν ειναι ξεκα8αρη,προφανως την ωρα που εγραφε ηταν ακομα κατω απ την επιρροια της γκαβλας.
ισως να η8ελε να παραφρασει το ατσαλο,το ο,τι να ναι γαμησι

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να ανοιξουμε ενα θρεντ αφιερωμενο στον μπαμπινιωτη και την ελληνικη γλωσσα :2funny:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Άνοιξε το ρε μάγκα και τράβα κατά εκεί. Τι μαλακίες γράφετε ρε και γαμάτε τα threads ..

τα θρεντς ανοιγονται και εμπνεουν για αλλα θρεντς.περα απ τις κριτικες γραφουμε κι οτι γουσταρουμε και προσπα8ουμε κατα καποιο τροπο να σεβομαστε τους αλλους.αν σκεφτεται καποιος σαν μουλαρι ή σαν γαιδαρος αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα.οσο για το ποιος το γαμαει το θρεντ χωρις την παραμικρη αισ8ηση του χιουμορ και παλι δεν ειναι δικη μου δουλεια.ο κα8ενας κραταει το επιπεδο που 8ελει και κρινει σωστο.αλλος για προσωπικο,αλλος ισως χωρις κανενα απολυτως οφελος.αντε πολυ ασχολουμαι

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κατι τελευταιο,γιατι κατα καιρους εχει γινει παρεξηγηση.
το τι γαμαω πως γαμαω και ποτε το γαμαω,ειναι κα8αρα 8εμα δικο μου.
δεν σημαινει οτι επειδη δεν το ποσταρω σαν κριτικη,ειμαι αντι8ετος με αυτο που κανει ο κα8ε γεοπας,τρεζουρερτ,γιωργος κλπ κλπ. απλα εχω διαφορετικη αντιληψη για τα πραγματα.
και η αντιληψη μου ειναι η ακολου8η..πιστευω οτι περα απο τον επαγγελματισμο της κα8ε γκομενας το τι εισπρατουμε οταν βγαινουμε απ το δωματιο ενος ct ειναι κα8αρα 8εμα υποκειμενικο.το πως περασαμε σιγουρα οφειλεται στην ικανοτητα της τουριστριας,αλλα και στην δικη μας διαθεση κατα ενα μεγαλο ποσοστο.(δεν μιλαω για ψυχολογια τοσο οσο για την προδια8εση)
δεν χανω χρονο για να προδια8εσω,αναγγειλω,προτρεψω τον οποιοδηποτε να παει με την οποιαδηποτε.δεν ειναι δουλεια μου και δεν μ ενδιαφερει
για να επιστρεψω σ αυτο που ελεγα πιο πριν ισως καποιοι που φαινεται να γραφουν κα8ε μερα,ολη μερα να μην εχουν τιποτα αλλο να κανουν στην ζωη τους,και παλι μπραβο τους και μαγκια τους.(μαγκια τους που προμοταρουν τα ακουμπανε ασυζητιτι οποτε και σε οποια γουσταρουν,μαγκια τους τα τιπς τα μπονους τους,τα εξτρα των εξτρα τους ;) )
τα παντα ειναι υποκειμενικα.
αυτο που σιχαινομαι παντως ειναι να γλυφω τον κωλο του κα8ε μεμπερ εδω για να μου δωσει ενα τηλεφωνο ειναι να ειναι περισσοτερο αμεσος και κατατοπιστικος αποτελωντας κριτηριο,πριν απο κα8ε μου μιτινγκ.και υπαρχουν πολλοι απ δαυτους εδω μεσα.
ειναι κριμα που πολλοι απεχουν ετη φωτος απ την πραγματικοτητα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ok μαζι σου αλλα δεν ειναι και κακο αμα δινεις και κανενα μπουσουλα καπου καπου !!!
Ετσι δεν ειναι !!
Βοηθεια ειναι και τιποτα παραπανω !!!
Δεν χρειαζεται να γραψεις καμμια ιστορια !!
Και για αυτο τον λογο ανοιξα τα thread που ειναι σαν οδηγοι οπου γραφει ο καθενας με δυο λογια τι νομιζει χωρις να πλατιαζει !!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ok μαζι σου αλλα δεν ειναι και κακο αμα δινεις και κανενα μπουσουλα καπου καπου !!!
Ετσι δεν ειναι !!
Βοηθεια ειναι και τιποτα παραπανω !!!
Δεν χρειαζεται να γραψεις καμμια ιστορια !!
Και για αυτο τον λογο ανοιξα τα thread που ειναι σαν οδηγοι οπου γραφει ο καθενας με δυο λογια τι νομιζει χωρις να πλατιαζει !!

:thumbsup:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:cool2:

URL]]

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
κατι τελευταιο,γιατι κατα καιρους εχει γινει παρεξηγηση.
το τι γαμαω πως γαμαω και ποτε το γαμαω,ειναι κα8αρα 8εμα δικο μου.
δεν σημαινει οτι επειδη δεν το ποσταρω σαν κριτικη,ειμαι αντι8ετος με αυτο που κανει ο κα8ε γεοπας,τρεζουρερτ,γιωργος κλπ κλπ. απλα εχω διαφορετικη αντιληψη για τα πραγματα.
και η αντιληψη μου ειναι η ακολου8η..πιστευω οτι περα απο τον επαγγελματισμο της κα8ε γκομενας το τι εισπρατουμε οταν βγαινουμε απ το δωματιο ενος ct ειναι κα8αρα 8εμα υποκειμενικο.το πως περασαμε σιγουρα οφειλεται στην ικανοτητα της τουριστριας,αλλα και στην δικη μας διαθεση κατα ενα μεγαλο ποσοστο.(δεν μιλαω για ψυχολογια τοσο οσο για την προδια8εση)
δεν χανω χρονο για να προδια8εσω,αναγγειλω,προτρεψω τον οποιοδηποτε να παει με την οποιαδηποτε.δεν ειναι δουλεια μου και δεν μ ενδιαφερει
για να επιστρεψω σ αυτο που ελεγα πιο πριν ισως καποιοι που φαινεται να γραφουν κα8ε μερα,ολη μερα να μην εχουν τιποτα αλλο να κανουν στην ζωη τους,και παλι μπραβο τους και μαγκια τους.(μαγκια τους που προμοταρουν τα ακουμπανε ασυζητιτι οποτε και σε οποια γουσταρουν,μαγκια τους τα τιπς τα μπονους τους,τα εξτρα των εξτρα τους ;) )
τα παντα ειναι υποκειμενικα.
αυτο που σιχαινομαι παντως ειναι να γλυφω τον κωλο του κα8ε μεμπερ εδω για να μου δωσει ενα τηλεφωνο ειναι να ειναι περισσοτερο αμεσος και κατατοπιστικος αποτελωντας κριτηριο,πριν απο κα8ε μου μιτινγκ.και υπαρχουν πολλοι απ δαυτους εδω μεσα.
ειναι κριμα που πολλοι απεχουν ετη φωτος απ την πραγματικοτητα.

Μεγάλε είσαι άπαιχτος!!

Πρώτα ξεκαθαρίζεις ότι δεν σου αρέσει να γράφεις/βοηθάς/οτιδήποτε.

Και μετά τη πέφτεις κιόλας!

Μαγκιάαααα....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Αυτόν τον κώλο τον αναγνωρίζω από μίλλια μακρυα!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 630.jpg
    630.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 24

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βρειτε και το Ξενοδοχειο τοτε !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μιας και τον κωλο τον ξερεται !!! ;)

URL]]

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Της γνωστής κληρονόμου!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Nα την γαμησουμε την Κυρια Caravel !!!
Aπλα δεν ξερω αν ειναι καλη !!! :think:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Βρειτε και το Ξενοδοχειο τοτε !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μιας και τον κωλο τον ξερεται !!! ;)

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/26081673633985605367.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλησπέρα σας, αν και έχει απαντηθεί ήδη έμμεσα, το hotel είναι το γνωστό ψηλό που αρχίζει από H και τελειώνει σε lton, έχει χαρακτηριστικά μπαλκόνια (κυριολεκτικά) και θέα άλλωστε  ;)
Πάντως την κυρία δεν την γνωρίζω (έχω χάσει πολλά επεισόδια), καμιά βοήθεια ;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom