Το διάβασα κι αυτό σήμερα! (Το είχα κάπου ξανακούσει δηλαδή, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω!)
Ο Ζουζούνας λέει θέλει για να κλείσει ραντεβού (σε άγνωστους υποθέτω) προπληρωμή με πιστωτική κάρτα; :o :o :o
Εμένα σκασίλα μου, άγνωστός του είμαι και άγνωστός του θα παραμείνω, το λαμόγιο!
Αλλά ρε γαμώ το τόση καούρα να γαμήσετε τις υπερτιμημένες μπαζόλες που του δίνετε και την κάρτα σας;
Και να που ο άλλος πλήρωσε και η κυρία δεν ενεφανίσθη, διότι ήταν "άρρωστη". Και θα μπορούσε να παρουσιαζόταν και να είναι μεθυσμένη, άλλη από τις φωτογραφίες και μπάζο, να βαριέται φοβερά κλπ. Τα λεφτά μια φορά τσεπωμένα! Από την κάρτα...
Εμένα τις προάλλες μια λόκαλ μου λέει πριν αρχίσουμε "Το δώρο μου!" "Το δώρο σου μωρό μου" της λέω "στο τέλος! Στα καλά μαγαζιά στο τέλος πληρώνουν και θέλω να πιστεύω πως θεωρείς τον εαυτό σου "καλό μαγαζί" Δεν μου είχε γεμίσει το μάτι ήδη με κάτι "μή αυτό και μή το άλλο", έφυγε και καλλίτερα, στο καλό να πάει! Από πουτάνες γεμάτος ο τόπος.
Ο πελάτης έχει το δίκιο, όχι οι πουτάνες.
Και η πείρα μου λέει πως οι 2 στις 3 που ζητάνε τα λεφτά μπροστά είναι ξεπέτες του κερατά και φυσικά και οι τρεις στις τρεις είναι γύφτισες στην συμπεριφορά, εκτός αν κόβουν εμάς για γύφτους που θα γαμήσουμε και θα τις αφήσουμε απλήρωτες, που μάλλον χειρότερο είναι.
Ενώ αυτή που κάνει την δουλειά της ωραία και καλά και δεν ζητάει τίποτα πριν ενδέχεται, αν είναι καλή, να πάρει και κάτι παραπάνω στο τέλος, τιπ. (Κι αυτό έχει συμβεί, συχνά)
Σοβαρευτείτε ρε γαμώ το! Στο τέλος θα σας ζητήσουν υποθήκη το σπίτι σας και θα το βάλετε...