wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ετσι μπράβο, για να μπαίνουνε τα πράγματα στη θέση τους...(Εξ' άλλου, τα παραδείγματα αφορούσαν ΒΑΘΥ χρονικό ορίζοντα)
Μη μασάς, παίζε μπάλλα!
Ετσι μπράβο, για να μπαίνουνε τα πράγματα στη θέση τους...(Εξ' άλλου, τα παραδείγματα αφορούσαν ΒΑΘΥ χρονικό ορίζοντα)
Πρωινη προβολη !!! ;)
http://www.imagerous.com/images/91444165545449553457.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τώρα εξηγείται γιατί την πέτυχα σήμερα στο breakfast του παρκοξενοδοχείου κατά τις 9 και ήταν ξεπατωμένη και ξεθεωμένη. Είχες περάσει εσύ από εκεί! ;) :2funny: :2funny:
Γι' αυτό τό 'κοψα γω ετούτο το χοτέλι!Τώρα εξηγείται γιατί την πέτυχα σήμερα στο breakfast του παρκοξενοδοχείου κατά τις 9 και ήταν ξεπατωμένη και ξεθεωμένη. Είχες περάσει εσύ από εκεί! ;)
Όχι και τόσο (επαγγελματικά): Εγώ που της είχα εξηγηθεί εκ των προτέρων στα mail που ανταλλάξαμε πριν τη συνάντηση (ότι δεν γουστάρω s-m κι ότι τα γούστα μου στο κρεβάτι είναι όπως ακριβώς τα περιγράφει για τον εαυτό του κι ο συμπαίκτης Josex), η Karo είχε παρόλα αυτά αραδιασμένα στο κομοδίνο ή στο κρεβάτι (δεν θυμάμαι) ορισμένα από τα σύνεργα της δουλειάς (βέργες, καμτσίκι, αν το λέω καλά, αυτό τέλος πάντων που χτυπάνε οι ιππείς τα άλογα, και τα συναφή), μήπως και με πείσει να δοκιμάσω, αλλά και κατά τη διάρκεια του ραντεβού θέλησε να μου το παίξει "αφεντικό" στο τι θα κάνουμε και πώς θα το κάνουμε, κι αυτό μου την έσπασε, γιατί της το είχα ξεκαθαρίσει.
Όλα αυτά βέβαια τα έχω ξαναγράψει μέσες-άκρες, και μπορεί να γίνομαι κουραστικός για ορισμένους, αλλά αφού ξαναθίγεται το θέμα, οφείλω να (ξανα)αναφέρω την εμπειρία μου.
Πάντως συμφωνώ, αν δεν γουστάρεις τέτοιες καταστάσεις, που για τα δικά μου γούστα, sorry, αλλά τις θεωρώ ανωμαλίες, δεν αξίζει να πληρώσει κανείς τόσα πολλά χρήματα, βρίσκεις και με λιγότερα κοπέλες που γουστάρουν πρωκτικό και είναι και πολύ πιο όμορφες και φρέσκες από την Karo. Απλά η Karo, που αναμφισβήτητα έχει ένα class, έχει "χτίσει" ένα μύθο γύρω από το όνομά της και ξέρει πώς να τον συντηρεί.
για πες μας μερικα τοτες
μην πετάμε και το λιγοστο χρημα μας τζαμπα
Ιεραποστολικα μονο στο γυμνασιο επαιρνα, και αυτο λογο ελειψεις γνωσεων
Π.χ. (και με κίνδυνο να βγω off topic) με Moni στα 250 περνούσα μάλλον καλύτερα από ό,τι με Εβίτα στα 200+hotel (έστω και άνευ κουλουρίου) και με την τελευταία πέρασα σαφώς καλύτερα από ό,τι με Μανταλίνα στα 120+hotel.
Άλεξ θα σου στείλω την Εσμεραλντίτα...!!! ;)
οφειλω βεβαια να ομολογησω οτι μου βγηκε σε καλο... αφου την εδιωξα με τσι κλωτσες, πηρα Sanndra 2ωρο και την κρατησα 5ημερο!!! παραμενει απο τοτε η αγαπημενη μου τουριστρια...χαχαχα! βρε καλωσ'τηνα!!! μου ελειψε αυτη... ψηλη, κορμαρα, μελαχρινη... περυσι στη Θεσσαλονικη την ειχε "ξαναφερει"... ειδα κι εγω τις φωτογραφιες, τρελαθηκα, εκλεισα για 2 ωρες...
μετα απο λιγο, ηρθε μια κοντη, χοντρη, ξανθια!!! Ειχα το site ανοιχτο, της λεω ελα να δεις τις φωτογραφιες σου... Εγω ειμαι, μου λεει, απλα εβαψα τα μαλλια μου ξανθα!!!
Απο τοτε εβαλα μαυρο σε αυτους και δεν ξαναασχοληθηκα...
οφειλω βεβαια να ομολογησω οτι μου βγηκε σε καλο... αφου την εδιωξα με τσι κλωτσες, πηρα Sanndra 2ωρο και την κρατησα 5ημερο!!! παραμενει απο τοτε η αγαπημενη μου τουριστρια...
Kon.air & Lucent ευχαριστώ τα μάλα για τις πληροφορίες
Θα πάω αλλού με το κομπόδεμα..
Θυμησέ μου, Sanndra? Καμμία φωτό; Μια που είχε έρθει πρόσφατα; Γιατί κάτι μου λέει το όνομα.
Δηλαδή όποιος περνάει καλά με την Καρολίνα, τον παίρνει και γέρνει (από το ξύλο το δεύτερο).
Τι να πει κανείς και να μη παρεξηγηθεί...
οφειλω βεβαια να ομολογησω οτι μου βγηκε σε καλο... αφου την εδιωξα με τσι κλωτσες, πηρα Sanndra 2ωρο και την κρατησα 5ημερο!!! παραμενει απο τοτε η αγαπημενη μου τουριστρια...