You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (5 μέλη και 133 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τρεζουρ η στελιτσα ακομα δω ειναι?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δεν φανταζομαι να υπονοεις κατι παλιοπαιδο ektor !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/37813137551679284912.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχα. μαρεσουν τα φωτοστορυ σου και η συγκεκριμμενη ρε. δεν υπονοω τπτ. εξαλλου δεν εμπιστευομαι τα σαιτς για τις ημ/νιες, οι αγωνιστες ξερουν καλυτερα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ναι εδω ειναι ektor !!!!
Θα βαρεθεις νατην βλεπεις μεχρι τον Αυγουστο !!!
ω? long stay? long date? τι απο ολα?
αρα δεν ισχυουν οι ημ/νιες του προφιλ, καλα τοπα.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
αρ γιου σείριους?Τα πουστριλικια ειναι για αυτους που δεν γνωριζουν και πανε και τα καταθετουν στο πρωτο μωρο που τους γυαλισε!! Μην κανεις οτι δεν τα ξερεις τωρα. Στα 150 το Τζεννακι ειναι VFM
Συνημμένα
kon.air δημοσια σε ευχαριστω πολυ για vanessa ,οπως ακριβως τα ειχες γραψει στην κριτικη σου .
περασα υπεροχα
ευχαριστω και παλι
Να 'σαι καλά!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
αρ γιου σείριους?
Γες Ι αμ!!!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ξέρω αν το χετε παρατηρήσει, αλλά στην Κων/πολη πανε πολύ καλύτερα μουνιά απο δω..!
Δεν ξέρω βέβαια αν οι φωτο είναι αληθινές..!
Ας πούμε αυτή η Σύλβια είναι θεόμουνο κι άνετα θα ψηνόμουν να πάω κανα ταξιδάκι κατα κει..!
Δεν ξέρω βέβαια αν οι φωτο είναι αληθινές..!
Ας πούμε αυτή η Σύλβια είναι θεόμουνο κι άνετα θα ψηνόμουν να πάω κανα ταξιδάκι κατα κει..!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 3.715
το email τους και το τηλέφωνο παραπέμπει κι εδώ:
κι εδώ:
γενικώς κάτι μου κάνουν και οι φώτοζ και το στήσιμο κι όλα για μουφαδόρικη φάση.
κι εδώ:
γενικώς κάτι μου κάνουν και οι φώτοζ και το στήσιμο κι όλα για μουφαδόρικη φάση.
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ανώμαλο παιδί (για τη κοπέλα το γράφω, όχι για σένα)!
Αλήθεια, πώς και δεν έχεις στείλει κριτική; Αν μη τι άλλο, όταν κάποιος τη κλείνει για 2ωρο και καταλήγει να την κρατάει για 5ήμερο, ε, το λιγότερο που περιμένω να δω είναι μια κριτική, τουλάχιστον από σένα που είσαι από τα πολύ ενεργά μέλη του site.
αεροπορε δικιο εχεις να αναρωτιεσαι, ομως σε ανυποπτο χρονο εχω δηλωσει στο θρεντ οτι δεν γραφω κριτικη για την συγκεκριμενη και για αλλη μια που εχουμε περασει αρκετες μερες μαζι, διοτι 1ον δεν θα ειμαι αντικειμενικος και 2ον δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει καποιον, που θα την παρει για 1-2 ωρες...
Την εχω προτεινει δημοσια στο θρεντ, αλλα και προσωπικα με πμ σε φιλους συναγωνιστες, αλλα μονο ενας την συναντησε...
για να σου δωσω να καταλαβεις, η γκομενα ειναι διαθεσιμη 5-6 μερες καθε φορα που ερχεται, και μονο την τελευταια φορα -που αλλαξε τις φωτογραφιες της- επιασε 2ψηφιο αριθμο ραντεβου...
Οχι οτι ειναι και για λυπηση, δουλευει πολυ με long dates, Αμερικη και Γαλλια κυριως και τα παιρνει μαζεμενα και χωρις πολυ κοπο...
Ξεχωρα απο την συγκεκριμενη, οποτε ψαχτηκα για long date με βιζιτα, ψωνισα απο Λιθουανια... καλες και οι ρουμανες για ξεπετες και τριολε, καλες και οι ρωσιδες για σφυροκοπημα, αλλα οταν θελεις να κυκλοφορησεις κιολας με το μωρο, πρεπει να εχει class...
Τελος του μηνα θα ερθει, αλλα δεν ξερω ποτε θα ειναι διαθεσιμη... εχει κλεισει Cavo Tagoo το μωρακι...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Aπο εδω ποιος θα περασει να μας πει??
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αναφερομαι στο σχολιο του συναδελφου dimo
...
''Προς τιμήν της όμως, χωρίς να της πω κάτι, μόλις είδε την...υψομετρική διαφορά που είχαμε, έβγαλε τα παπούτσια κι έτσι κάπως μετριάστηκε η διαφορά.''
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
...
''Προς τιμήν της όμως, χωρίς να της πω κάτι, μόλις είδε την...υψομετρική διαφορά που είχαμε, έβγαλε τα παπούτσια κι έτσι κάπως μετριάστηκε η διαφορά.''
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μα ειναι δυνατον να ψοφαμε για διμετρα και μετα να μετριαζουμε την διαφορα?why?
για τα δακτυλάκια της λες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K