για αυτο το μελανουρι γιστι εχει πεσειμουγγα?
ξερει κανεις τιποτα?
Αλλιως ουστττ !!!!!!!!!!!
Παντελώς άγνωστη φίλε ax9, αλλά με δύο ενδιαφέροντα σημεία :
(1) Είναι Λετονή αλλά δεν μοιάζει για τέτοια, παραείναι μελαχροινή...
(2) Ταξιδεύει και δουλεύει solo, δηλαδή δεν έχει καμμιά σχέση με τις άλλες δύο του πρακτορείου.
Και δεν είναι και πιπίνι...
Προσωπικά (υποκειμενικά πάντα) την κόβω σε tour της ανάγκης και της αρπαχτής, άρα καλύτερα από μακρυά ;)
ΥΓ > έχει και εξωτικές υπηρεσίες : BLS,DIGITS, CIMSW... βρε δεν πάει να .... από μόνης της
Μετρας!Εγώ πάντως παιδιά, πήρα το ρίσκο και τη δοκίμασα και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Παρέχει όλες τις υπηρεσίες που αναγράφονται στο site, σίγουρα δεν είναι πιπίνι (γύρω στα 30 την κάνω), είναι πολύ πρόσχαρη και δύσκολα πιστεύω ότι θα σας απογοητεύσει. Το βγάζει το μεροκάματο και με το παραπάνω.
φιλε niodarto.... Γραφτηκες στο σαιτ πριν μιση ωρα και το πρωτο που εκανες ηταν να γραψεις κριτικη για μια κοπελα ,και να ποσταρεις στο θρεαντ για αυτην. Επισης στην κριτικη σου αναφερεις οτι την διαλεξες επειδη ειχες διαβασει κριτικες για το συγκεκριμενο πρακτορειο.
Διαβασες κριτικες, εκλεισες ραντεβου, γαμησες,γυρισες πισω, και εγραψες και κριτικη. Και ολα αυτα σε μιση ωρα!!!!!!!!!!!!
Μπραβο σου...
Υποθετω κανεις δεν θα σε πιστεψει....
Υ.Γ. μια προταση προς τον αντμιν, Πρεπει επιτελους σε καθε κριτικη να μπορουμε να ΄΄κλικαρουμε'' πανω στο μελος και να διαβαζουμε τι εχει γραψει και ποτε. ¨η εστω να μπορουμε να το αναζητησουμε. ετσι θα ξεχωριζουν κατα πολυ οι ψευτικες κριτικες
Ενταξει μεγαλε.. Και μονο το γεγονος οτι απαντησες δειχνει οτι πολυ πιθανον να λες και την αληθεια. Απλα συνηθιζεται ενιοτε καποιοι να εγγραφονται και μετα να ανεβαζουν μια διθυραμβικη κριτικη για μια κοπελα και μετα να εξαφανιζονται. 9 στις 10 κριτικες απο αυτες ειναι ψευτικες. μπορει εσυ να εισαι η εξαιρεση. το μελλον θα δειξει.
Τωρα για αυτα που γραφεις περι παλαιοτητας και για το οτι ειχες σαν username το ονοματεπωνυμο σου , τα ακουω βερεσε και παιδικες δικαιολογιες.
Ανεβασμένες είναι
Υ.Γ. μια προταση προς τον αντμιν, Πρεπει επιτελους σε καθε κριτικη να μπορουμε να ΄΄κλικαρουμε'' πανω στο μελος και να διαβαζουμε τι εχει γραψει και ποτε. ¨η εστω να μπορουμε να το αναζητησουμε. ετσι θα ξεχωριζουν κατα πολυ οι ψευτικες κριτικες
Φίλε niodarto9 καλωσήλθες στην παρέα μας...φίλε moraki,
για να αποκαταστήσω την τάξη και το όνομά μου. Είμαι από τα πρώτα μέλη του bourdela.COM και σίγουρα παλαιότερος από σένα. Επειδή όμως, έχω σαν username το όνομά μου, αποφάσισα να φτιάξω ένα νέο username, ώστε να μπορώ να postάρω, δίχως να εκτεθώ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Όσο για το κορίτσι, αυτή είναι η γνώμη μου και αν σου αρέσει. Τώρα αν εσύ έχεις κάποιο λόγο να πρέπει να κατηγορήσεις, με γειά σου με χαρά σου. Δε θα ασχοληθώ. Απλά, όποιος αποφασίσει να δοκιμάσει την κοπέλα, ας πει και αυτός τη γνώμη του και βλέπουμε.