Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (13 μέλη και 105 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αμα ειδικα σου σρέσει η βραστή γίδα! :2funny: :2funny: :2funny:

φίλε μου busterd στην προκειμένη περιπτωση αδικεις και τους παίχτες που ενημερωσαν και το εαυτό σου!
γιατι έχω την εντυπωση ότι δεν το εψαξες καλα το θέμα!
δεν πρεπει να πέφτουμε θυματα στις φόλες ουτε στις αλλάγες των φωτογραφιων και κάποιοι φροντισαν να
ενημερωσουν ειτε με ποστ εδω είτε με κριτικη!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δεν της σφυρίζεις για Σαλόνικα - stop που βολέύει! Να πιάσει το μαγιόξυλο στα μέρη μας!

Παραμιλανε οι Τουρκαλαδες με το μουρο μου , ακους Φτερουγα !! :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε δεν θα ερθει και η 16 Μαιου να ξαναμπουμε στον χορο !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μετα τις 16 Μαιου ,πριν με τιποτα Φτερουγα !!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Comandante Tres  :2funny: :2funny: :2funny:
και εγώ! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το αν εισαι νεος η παλιος στο σπορ πιστεψεμε δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο !!
Καλυτερα να μπουνε οσο πιο πολλοι νεοι για να σπασει και το κατεστημενο !!
Εγω ειμαι Υπερ !!

Αυτα και τελειωσα !!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
αμα ειδικα σου σρέσει η βραστή γίδα! :2funny: :2funny: :2funny:

φίλε μου busterd στην προκειμένη περιπτωση αδικεις και τους παίχτες που ενημερωσαν και το εαυτό σου!
γιατι έχω την εντυπωση ότι δεν το εψαξες καλα το θέμα!
δεν πρεπει να πέφτουμε θυματα στις φόλες ουτε στις αλλάγες των φωτογραφιων και κάποιοι φροντισαν να
ενημερωσουν ειτε με ποστ εδω είτε με κριτικη!

Σαν κριτική δεν υπάρχει τίποτα και αυτό εννούσα στο προηγούμενο ποστάρισμα μου. Όλοι ξέρετε ότι όταν ποστάρει κάτι κάποιος και περάσει μια μέρα χωρίς να μπείς μπορεί και να το χάσεις. Αυτός δεν είναι και ο λόγος που ζητάμε σε αυτούς που ποστάρουν να ανεβάζουν και κριτικές; Πάντως σας ευχαριστώ όλους και ειδικά τον alexm4n που ήταν λίγο ποιό άμεσος. Θα την κάνω τουμπεκί όπως λέει και ο Tres.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σαν κριτική δεν υπάρχει τίποτα και αυτό εννούσα στο προηγούμενο ποστάρισμα μου. Όλοι ξέρετε ότι όταν ποστάρει κάτι κάποιος και περάσει μια μέρα χωρίς να μπείς μπορεί και να το χάσεις. Αυτός δεν είναι και ο λόγος που ζητάμε σε αυτούς που ποστάρουν να ανεβάζουν και κριτικές; Πάντως σας ευχαριστώ όλους και ειδικά τον alexm4n που ήταν λίγο ποιό άμεσος. Θα την κάνω τουμπεκί όπως λέει και ο Tres.
To ακριβώς αντίθετο πρέπει να κάνεις!!!!
Απλώς δεν χρειάζεται να κριτικάρεις τόσο πολύ τους άλλους παίχτες χωρίς λόγο!!!
Τις γκόμενες πρέπει να κριτικάρεις!!!!
Και να λες δυνατά την γνώμη σου!!!
Δεν παίζει καθόλου ρόλο αν είσαι ή δεν είσαι νέος!!!
Μην ξαναλέμε τα ίδια!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
As you wish ομορφοπαιδο και τα φιλια μου στην ΓερμανιδοΡωσσιδα κομμωτρια !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αστα Λατινε χασαμε και την Πενυ !!! :headbang: :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλησπερα στρακια..
παιζει κανα καλο τεμαχιο που εχει ξεμεινει λογω τεφρας στο ελλαδισταν???
Υ.Γ τρεζουρα σορτακια ελειψα & αλλαξες υπογραφη???
Υ.Γ γεωπα,σπαμ & μπαμ ρε..

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Kendra από Ζ?
Nicole από Russian Girs fro Me?
Claudia από Best Europe?

καλησπερα στρακια..

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καλησπερα στρακια..
Εσύ μου φαίνεσαι γνώριμος παιδί μου!!!!
Από χίλια μέτρα μακριά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε........
Μπαμ!!!!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
To ακριβώς αντίθετο πρέπει να κάνεις!!!!
Απλώς δεν χρειάζεται να κριτικάρεις τόσο πολύ τους άλλους παίχτες χωρίς λόγο!!!
Τις γκόμενες πρέπει να κριτικάρεις!!!!
Και να λες δυνατά την γνώμη σου!!!
Δεν παίζει καθόλου ρόλο αν είσαι ή δεν είσαι νέος!!!
Μην ξαναλέμε τα ίδια!!!!

Εγώ πάντως, αν μου επιτρέπετε, θεωρώ ότι ο Busterd δεν έχει εντελώς άδικο, όσο παλιός κι έμπειρος παίχτης κι αν είναι ο Rozkrotalias, που βεβαίως δεν τον γνωρίζω όπως και τον Busterd φυσικά και δεν έχω λόγο να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.
Θα μπορούσε δηλ. ο πρώτος, χωρίς να "μαυρίσει" την Daisy, να αναφέρει στην κριτική του για την Maya ότι σε αντίθεση με αυτήν, η Daisy δεν προσφέρει foot fetish, μολονότι το αναφέρει στις υπηρεσίες της. Θέλω να πω, ότι πράγματι η Daisy ήταν φάουλ απέναντι στο παίκτη, αλλά δεν χρειάζεται να της πάρουμε και το κεφάλι. Στο κάτω-κάτω η 1η είναι ή η τελευταία που δεν προσφέρει στη πράξη κάποια από τις αναγραφόμενες υπηρεσίες (πχ cim ή a-level που είναι από τα κλασσικά); Κι όμως δεν θυμάμαι τελευταία να μαυρίσαμε εντελώς κάποια άλλη κοπέλα σε αντίστοιχη περίπτωση. Και για να το ξεκαθαρίσω, αυτά δεν τα γράφω γιατί "συμπαθώ" τη κοπέλα, αφού δεν την έχω συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

zorbas103

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Συγχαρητήρια συμπαίκτη "Zorbas103"/Μιχάλη, ήσουν ειλικρινέστατος, γλαφυρός και κατατοπιστικός στη κριτική σου για τη Suzi, που αν είναι και η 1η σου μπράβο σου και πάλι. :rockon: Τα είπες τα πράγματα με τ' όνομά τους και από μένα τουλάχιστον πήρες μια θετική ψήφο για τη κριτική σου. Καλή συνέχεια, αν και όπως γράφεις κι ο ίδιος, ολίγον ασύμφορη οικονομικά.
Ευχαριστώ  για  τα καλά σου  λόγια αλλα  πιστέυω  οτι  η ειλικρίνια  ειναι  ο μόνος  δρόμος.Εξάλλου  δεν ήταν  κριτική(ειμαι πολύ νέος στο σπόρ)  αλλα περισσότερο  μια εξομολόγηση, ....Ευχαριστώ  για την  ψήφο  σου .

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Τότε να αλλαξουν στο προφίλ τους τις υπηρεσίες που προσφέρουν
Έτσι ο καθένας θα ξέρει τι πραγματικά να περιμένει και η κάθε κοπέλα δεν θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση
Κυρίως φταίνε τα πρακτορεία σχετικά με τα προφίλ και τις παρεχόμενες υπηρεσίες

Αλλά χρειάζεται να στηλιτεύουμε τέτοια φαινόμενα
Τα χρήματα δεν είναι λίγα και πρέπει να μην μας κοροιδεύουν

Εγώ πάντως, αν μου επιτρέπετε, θεωρώ ότι ο Busterd δεν έχει εντελώς άδικο, όσο παλιός κι έμπειρος παίχτης κι αν είναι ο Rozkrotalias, που βεβαίως δεν τον γνωρίζω όπως και τον Busterd φυσικά και δεν έχω λόγο να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.
Θα μπορούσε δηλ. ο πρώτος, χωρίς να "μαυρίσει" την Daisy, να αναφέρει στην κριτική του για την Maya ότι σε αντίθεση με αυτήν, η Daisy δεν προσφέρει foot fetish, μολονότι το αναφέρει στις υπηρεσίες της. Θέλω να πω, ότι πράγματι η Daisy ήταν φάουλ απέναντι στο παίκτη, αλλά δεν χρειάζεται να της πάρουμε και το κεφάλι. Στο κάτω-κάτω η 1η είναι ή η τελευταία που δεν προσφέρει στη πράξη κάποια από τις αναγραφόμενες υπηρεσίες (πχ cim ή a-level που είναι από τα κλασσικά); Κι όμως δεν θυμάμαι τελευταία να μαυρίσαμε εντελώς κάποια άλλη κοπέλα σε αντίστοιχη περίπτωση. Και για να το ξεκαθαρίσω, αυτά δεν τα γράφω γιατί "συμπαθώ" τη κοπέλα, αφού δεν την έχω συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom