Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.917
Πόντοι
9.275
Καλησπέρα και από μένα  :)
Και για να το ξεκαθαρίσω, αυτά δεν τα γράφω γιατί "συμπαθώ" τη κοπέλα, αφού δεν την έχω συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.
Φίλε kon.air ποτέ δεν είναι αργά, πέρνα μια βόλτα από την Daisy και θα την συμπαθήσεις  ;)
Είμαι σίγουρος!!! Μιλάμε για "One hour Good Sex"  :dancing:

Και όσο για την κριτική, της κριτικής, ω κριτική, τα πολλά λόγια είναι φτώχια...
Ας γράφει ελεύθερα ο καθείς ότι καταλαβαίνει και κατά τα άλλα μεγάλα παιδιά είμαστε, κρίνουμε και αποφασίζουμε...
Δεν έγινε και καμιά ζημιά με μια κριτική ή λέξη παραπάνω  :)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Τότε να αλλαξουν στο προφίλ τους τις υπηρεσίες που προσφέρουν
Έτσι ο καθένας θα ξέρει τι πραγματικά να περιμένει και η κάθε κοπέλα δεν θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση
Κυρίως φταίνε τα πρακτορεία σχετικά με τα προφίλ και τις παρεχόμενες υπηρεσίες

Αλλά χρειάζεται να στηλιτεύουμε τέτοια φαινόμενα
Τα χρήματα δεν είναι λίγα και πρέπει να μην μας κοροιδεύουν

Συμφωνώ, και μπορεί να φταίει και η ίδια, γι' αυτό έγραψα ότι είναι φάουλ, απλά άλλο το χέσιμο με ποστ πχ. στο thread αυτό ή στο άλλο για τα ff, κι άλλο το "μαύρισμα" με κριτική για τη "μη τήρηση μίας από τις προσφερόμενες υπηρεσίες". Εγώ έτσι το βλέπω, ίσως και γιατί τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μολονότι μου αρέσει, δεν την θεωρώ το Α και το Ω.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλησπέρα και από μένα  :)Φίλε kon.air ποτέ δεν είναι αργά, πέρνα μια βόλτα από την Daisy και θα την συμπαθήσεις  ;)
Διορθωση !!!
"One hour Good hard anal Sex" >:(

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Καλησπέρα και από μένα  :)Φίλε kon.air ποτέ δεν είναι αργά, πέρνα μια βόλτα από την Daisy και θα την συμπαθήσεις  ;)

Κάποια στιγμή θα συμβεί ελπίζω κι αυτό, όμως για την άλλη βδομάδα για παράδειγμα λέω να δοκιμάσω μια από τις GFE συμπάθειες του Furby  :grin:, που θα μου αφήσουν και 5 δεκάρες στη πάντα, ώστε να συναντήσω και την , με την οποία άνοιξα λογαριασμούς στο προηγούμενο τουρ της κι έχω κάτι οφειλές  :fuck1: από τότε απέναντί της  :rockon:.
Άσε που αν τα καταφέρω, λέμε αν, στις αρχές του άλλου μήνα θα ήθελα να βουτήξω το ... κουτάλι στο μέλι και της , όπως και πολύς άλλος κόσμος φαντάζομαι άλλωστε. Χρήματα κι όρεξη να 'χουμε ...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
παιχτη,παιζει κανα καλο κουλουρι ή να τραβηχτω στα κασσανδρας για σιγουρακι???

Πάρε και έσυ ένα κουλουράκι...!!!  :2funny: ;) :cheesy:
Που είναι ο Λουκ, οέο???  :think:

70438318.jpg

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Κάποια στιγμή θα συμβεί ελπίζω κι αυτό, όμως για την άλλη βδομάδα για παράδειγμα λέω να δοκιμάσω μια από τις GFE συμπάθειες του Furby  :grin:, που θα μου αφήσουν και 5 δεκάρες στη πάντα, ώστε να συναντήσω και την , με την οποία άνοιξα λογαριασμούς στο προηγούμενο τουρ της κι έχω κάτι οφειλές  :fuck1: από τότε απέναντί της  :rockon:.
Άσε που αν τα καταφέρω, λέμε αν, στις αρχές του άλλου μήνα θα ήθελα να βουτήξω το ... κουτάλι στο μέλι και της , όπως και πολύς άλλος κόσμος φαντάζομαι άλλωστε. Χρήματα κι όρεξη να 'χουμε ...

Σε ποια συμπάθεια μου θα πας πιλότε να σου πω...!!!  ;)
Είδες καλές επιλογές που κάνω...
Και καλές και οικονομικές...!!!  :2funny:
Για λέγε τώρα!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θες να πας παρέα του για ηθικη συμπαράσταση! :2funny: :2funny:

furby πάντως εγώ μάλλον το έχασα το κορμί :headbang: :headbang: :headbang:

πετάνε πάλι μόνο οι μυγες :2funny: :2funny: :2funny:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
θες να πας παρέα του για ηθικη συμπαράσταση! :2funny: :2funny:

furby πάντως εγώ μάλλον το έχασα το κορμί :headbang: :headbang: :headbang:

πετάνε πάλι μόνο οι μυγες :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι, από τη στιγμή που με ακύρωσες εσύ και ο Γεο από συμπαίκτη σας, δεν ξανακάνω προσφορά σε άλλον!  :2funny: :2funny: :2funny:
Απλά έχω περιέργεια να δω σε ποια συμπάθεια μου θα πάει!
Εσύ καλά να πάθεις!!!
Αφού δεν μας είπες, σου κάναμε μάγια...!!!  ;) :cheesy: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με γκαντεμιασες  άσχημα γκαντεμη :tooth: :tooth:
:2funny: :2funny: :2funny:
θα παω για αγιασμό με ουίσκι και νερο! :priest: :priest: :priest:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
με γκαντεμιασες  άσχημα γκαντεμη :tooth: :tooth:
:2funny: :2funny: :2funny:
θα παω για αγιασμό με ουίσκι και νερο! :priest: :priest: :priest:

Ότι και να κάνεις αν δεν μας πει όνομα δεν πρόκειται να ξαναδείς τουρίστρια!
Μόνο στο Σύνταγμα θα τις βλέπεις!  ;) :cheesy: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τσολιαδες μου :2funny: :2funny: :2funny:
μπα λυθηκαν τα μαγια έχω κλεισμενο σιγουράκι! ;) αντε βρε θα της δώσω και φιλάκια απο σενα! :rockon: :rockon: :rockon:
Ότι και να κάνεις αν δεν μας πει όνομα δεν πρόκειται να ξαναδείς τουρίστρια!
Μόνο στο Σύνταγμα θα τις βλέπεις!  ;) :cheesy: :grin:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
φίλε kon.air και busterd δεν την "μαύρισα" την daisy. Της έβαλα μάλιστα και 8αράκι σε πρόσωπο, σώμα και συμπεριφορά.  Το γκομενάκι αυτό πρωταγωνιστεί στα περισότερα "extreme" foot fetish και όχι μόνο sites και το παίζει και σούπερ diva... Όταν λοιπόν μου λέει ότι αυτά τα κάνω μόνο στις ταινίες και εδώ μόνο φτήνω πούτσο και δίνω κώλο τότε φίλοι μου το γκομενάκι είναι 100% μούφα p.s.e..  
Εγώ πάντως, αν μου επιτρέπετε, θεωρώ ότι ο Busterd δεν έχει εντελώς άδικο, όσο παλιός κι έμπειρος παίχτης κι αν είναι ο Rozkrotalias, που βεβαίως δεν τον γνωρίζω όπως και τον Busterd φυσικά και δεν έχω λόγο να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.
Θα μπορούσε δηλ. ο πρώτος, χωρίς να "μαυρίσει" την Daisy, να αναφέρει στην κριτική του για την Maya ότι σε αντίθεση με αυτήν, η Daisy δεν προσφέρει foot fetish, μολονότι το αναφέρει στις υπηρεσίες της. Θέλω να πω, ότι πράγματι η Daisy ήταν φάουλ απέναντι στο παίκτη, αλλά δεν χρειάζεται να της πάρουμε και το κεφάλι. Στο κάτω-κάτω η 1η είναι ή η τελευταία που δεν προσφέρει στη πράξη κάποια από τις αναγραφόμενες υπηρεσίες (πχ cim ή a-level που είναι από τα κλασσικά); Κι όμως δεν θυμάμαι τελευταία να μαυρίσαμε εντελώς κάποια άλλη κοπέλα σε αντίστοιχη περίπτωση. Και για να το ξεκαθαρίσω, αυτά δεν τα γράφω γιατί "συμπαθώ" τη κοπέλα, αφού δεν την έχω συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
τσολιαδες μου :2funny: :2funny: :2funny:
μπα λυθηκαν τα μαγια έχω κλεισμενο σιγουράκι! ;) αντε βρε θα της δώσω και φιλάκια απο σενα! :rockon: :rockon: :rockon:

Τώρα σώθηκες!
Πρόσεξε μην με έχει σε μαύρη λίστα αυτή που θα πας και μόλις της πει για το μικρό Λατίνο στο ακυρώσει!  :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν οι φωτό δεν είναι κλεμμένες, τότε pics are true, συμπεριφιρά χμ...έτσι και έτσι, services nothing to write home about..
Πρώην Charme.
Οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν σε Τσέχα η οποία για ένα διάστημα ήταν στο πρακτορείο . Λίγο χλωμό μου φαίνεται να είναι αυτή :think: :think:

όπου absolute-models = former charme

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom