giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παιχτη,παιζει κανα καλο κουλουρι ή να τραβηχτω στα κασσανδρας για σιγουρακι???Το καταλαβαμε Παιχτη !!!
παιχτη,παιζει κανα καλο κουλουρι ή να τραβηχτω στα κασσανδρας για σιγουρακι???Το καταλαβαμε Παιχτη !!!
Φίλε kon.air ποτέ δεν είναι αργά, πέρνα μια βόλτα από την Daisy και θα την συμπαθήσεις ;)Και για να το ξεκαθαρίσω, αυτά δεν τα γράφω γιατί "συμπαθώ" τη κοπέλα, αφού δεν την έχω συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.
Τότε να αλλαξουν στο προφίλ τους τις υπηρεσίες που προσφέρουν
Έτσι ο καθένας θα ξέρει τι πραγματικά να περιμένει και η κάθε κοπέλα δεν θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση
Κυρίως φταίνε τα πρακτορεία σχετικά με τα προφίλ και τις παρεχόμενες υπηρεσίες
Αλλά χρειάζεται να στηλιτεύουμε τέτοια φαινόμενα
Τα χρήματα δεν είναι λίγα και πρέπει να μην μας κοροιδεύουν
Eδω εισαι η στην φιλεναδα της !!! ;)παιχτη,παιζει κανα καλο κουλουρι ή να τραβηχτω στα κασσανδρας για σιγουρακι???
Διορθωση !!!Καλησπέρα και από μένα Φίλε kon.air ποτέ δεν είναι αργά, πέρνα μια βόλτα από την Daisy και θα την συμπαθήσεις ;)
Είμαι σίγουρος!!! Μιλάμε για "One hour Good Sex"
ευχαριστω παιχτη..Eδω εισαι η στην φιλεναδα της !!! ;)
Καλησπέρα και από μένα Φίλε kon.air ποτέ δεν είναι αργά, πέρνα μια βόλτα από την Daisy και θα την συμπαθήσεις ;)
Είμαι σίγουρος!!! Μιλάμε για "One hour Good Sex"
ευχαριστω παιχτη..
Υ.Γ ποια ειναι η φιλεναδα της???
παιχτη,παιζει κανα καλο κουλουρι ή να τραβηχτω στα κασσανδρας για σιγουρακι???
Κάποια στιγμή θα συμβεί ελπίζω κι αυτό, όμως για την άλλη βδομάδα για παράδειγμα λέω να δοκιμάσω μια από τις GFE συμπάθειες του Furby , που θα μου αφήσουν και 5 δεκάρες στη πάντα, ώστε να συναντήσω και την , με την οποία άνοιξα λογαριασμούς στο προηγούμενο τουρ της κι έχω κάτι οφειλές από τότε απέναντί της .
Άσε που αν τα καταφέρω, λέμε αν, στις αρχές του άλλου μήνα θα ήθελα να βουτήξω το ... κουτάλι στο μέλι και της , όπως και πολύς άλλος κόσμος φαντάζομαι άλλωστε. Χρήματα κι όρεξη να 'χουμε ...
θες να πας παρέα του για ηθικη συμπαράσταση!
furby πάντως εγώ μάλλον το έχασα το κορμί
πετάνε πάλι μόνο οι μυγες
με γκαντεμιασες άσχημα γκαντεμη
θα παω για αγιασμό με ουίσκι και νερο!
Ότι και να κάνεις αν δεν μας πει όνομα δεν πρόκειται να ξαναδείς τουρίστρια!
Μόνο στο Σύνταγμα θα τις βλέπεις! ;)
Εγώ πάντως, αν μου επιτρέπετε, θεωρώ ότι ο Busterd δεν έχει εντελώς άδικο, όσο παλιός κι έμπειρος παίχτης κι αν είναι ο Rozkrotalias, που βεβαίως δεν τον γνωρίζω όπως και τον Busterd φυσικά και δεν έχω λόγο να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.
Θα μπορούσε δηλ. ο πρώτος, χωρίς να "μαυρίσει" την Daisy, να αναφέρει στην κριτική του για την Maya ότι σε αντίθεση με αυτήν, η Daisy δεν προσφέρει foot fetish, μολονότι το αναφέρει στις υπηρεσίες της. Θέλω να πω, ότι πράγματι η Daisy ήταν φάουλ απέναντι στο παίκτη, αλλά δεν χρειάζεται να της πάρουμε και το κεφάλι. Στο κάτω-κάτω η 1η είναι ή η τελευταία που δεν προσφέρει στη πράξη κάποια από τις αναγραφόμενες υπηρεσίες (πχ cim ή a-level που είναι από τα κλασσικά); Κι όμως δεν θυμάμαι τελευταία να μαυρίσαμε εντελώς κάποια άλλη κοπέλα σε αντίστοιχη περίπτωση. Και για να το ξεκαθαρίσω, αυτά δεν τα γράφω γιατί "συμπαθώ" τη κοπέλα, αφού δεν την έχω συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.
τσολιαδες μου
μπα λυθηκαν τα μαγια έχω κλεισμενο σιγουράκι! ;) αντε βρε θα της δώσω και φιλάκια απο σενα!
Οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν σε Τσέχα η οποία για ένα διάστημα ήταν στο πρακτορείο . Λίγο χλωμό μου φαίνεται να είναι αυτήΕάν οι φωτό δεν είναι κλεμμένες, τότε pics are true, συμπεριφιρά χμ...έτσι και έτσι, services nothing to write home about..
Πρώην Charme.
Χωριό που φαίνεται... Να ησυχάσει κι η γάτα μου δηλαδίς!Το καταλαβαμε Παιχτη !!!