Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (26 μέλη και 157 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Συγχαρητήρια συμπαίκτη "Zorbas103"/Μιχάλη, ήσουν ειλικρινέστατος, γλαφυρός και κατατοπιστικός στη κριτική σου για τη Suzi, που αν είναι και η 1η σου μπράβο σου και πάλι. :rockon: Τα είπες τα πράγματα με τ' όνομά τους και από μένα τουλάχιστον πήρες μια θετική ψήφο για τη κριτική σου. Καλή συνέχεια, αν και όπως γράφεις κι ο ίδιος, ολίγον ασύμφορη οικονομικά.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Άντε καλό μας Σαββατόβραδο παίχτες!
Όσο για το φίλο που ρωτάει για τη Λίκα, εγώ τουλάχιστον στην πόρτα δεν είδα κάτι που να της μοιάζει!  ;)

silviajc.jpg

Δεν ξέρω αν εννοείς ότι αυτό που είδες τελικά είναι αυτό που εικονίζεται στη φωτό που παραθέτεις, αλλά αν είναι έτσι, για καλύτερο το κόβω απ' αυτό που φανταζόσουν ότι θα δεις.  :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Άντε καλό μας Σαββατόβραδο παίχτες!
Όσο για το φίλο που ρωτάει για τη Λίκα, εγώ τουλάχιστον στην πόρτα δεν είδα κάτι που να της μοιάζει!  ;)
Θενκς furby...
και μενα, too good to be true μου καθεται!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν οι φωτό δεν είναι κλεμμένες, τότε pics are true, συμπεριφιρά χμ...έτσι και έτσι, services nothing to write home about..
Πρώην Charme.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

... κι επιπλέον χαμήλωσε τις χρεώσεις της (η αναδουλειά, βλέπεις) γιατί απ' όσο θυμάμαι ζήταγε για τη 1η ώρα 350 ή 400 Ε, αν θυμάμαι καλά, και για τις 2 ώρες 600 Ε!!!   :headbang:
Btw δεν την έχω δοκιμάσει, απλά μου είχε τραβήξει τη προσοχή.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Εάν οι φωτό δεν είναι κλεμμένες, τότε pics are true, συμπεριφιρά χμ...έτσι και έτσι, services nothing to write home about..
Πρώην Charme.

Οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν σε Τσέχα η οποία για ένα διάστημα ήταν στο πρακτορείο . Λίγο χλωμό μου φαίνεται να είναι αυτή :think: :think:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Παίχτη Rozkrotalias με το συμπάθειο αλλά αφού την Daisy δεν την πήδηξες, γράφεις κριτική και την αποκαλείς μούφα γιατί; Επειδή σου είπε ότι δεν θα σου τραβήξει μαλακία με τις πατούσες; ΕΛΕΟΣ :headbang: :headbang:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eσυ αγαπη την πηδηξες ?

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Eσυ αγαπη την πηδηξες ?

Όχι γλύκα γιατί δεν είναι του γούστου μου. Πήγα στην άλλη την Maya. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι όταν ζητάς με το καλημέρα μια υπηρεσία που η κοπέλα δεν κάνει, δεν ανεβάζεις κριτική με τίτλο ΜΟΥΦΑ P.S.E. Δηλαδή όποια δεν κάνει F.F. δεν είναι καλό P.S.E.; Εάν ναι τότε πάσο.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ο Φιδις ομως κατι προσφερει γιατι εγραψε και για την Daisy της γνωμη του και για την Maya επισης !!
Εσενα που ειναι η δικια σου !!
Η εισαι εδω μεσα μονο για να διαβαζεις και να κριτικαρεις ε Παιχτη !!
Γιατι 50 εχεις παρει οπως μας λες και μονο για την πιτσιρικα βλεπω να εχεις γραψει !!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
Ο Φιδις ομως κατι προσφερει γιατι εγραψε και για την Daisy της γνωμη του και για την Maya επισης !!
Γιατι 50 εχεις παρει οπως μας λες και μονο για την πιτσιρικα βλεπω να εχεις γραψει !!
σωστος ο προεδρος  :rockon: :rockon:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555

Εγώ τι θα προσδώσω εάν γράψω άλλη μια κριτική στις πολλές κριτικές που έχουν γραφτεί για τις 50 που έχω πάρει και τα έχουν καλύψει άλλοι παίχτες;
Εάν ψάξεις λίγο καλά, θα δείς ότι και τον κασκαντέρ έχω κάνει και έχω ενημερώσει αμέσως και σε κορίτσι που δεν υπήρχε κριτική έγραψα πρώτος όπως λές αλλά και σε ενημέρωσα εσένα προσωπικά όταν ποσταρα απάντηση στην ερώτηση σου για τη Maya όπου σου έιπα ότι τα σπάει και να πάς. Αλλουνού παπά ευαγγέλιο εάν δεν εμπιστεύεσαι την κρίση μου και δεν με νοιάζει κιόλας.
Μπορεί όσα είπα να μην τα έχω κάνει στο βαθμό που τα έχουν κάνει άλλοι παίχτες αλλά εγώ αυτό μπορώ αυτό κάνω μέσα σε τέσσερις μήνες. Κριτικές θα γράφω όταν νομίζω ότι θα προσφέρουν κάτι ή όποτε γουστάρω ρε αδελφέ. Εάν νομίζετε κάποιοι ότι επειδή είμαι νέος στο site και με μικρή εμπειρία στα CT δεν δικαιούμαι να κάνω την κριτική που μου αναλογεί θεωρώ ότι κάνετε λάθος. Thanks.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Tres, τα δεκάδες κορίτσια που περνάνε χωρίς ούτε μια θετική ή αρνητική κριτική και ταυτόχρονα είναι fully booked πώς το εξηγείς εσύ σαν παλιός; Το ότι κάτι άλλα παλικάρια γράφου κριτική αφού τελειώσει το tour των κοριτσιών πώς το εξηγείς. Θέλουν την αποκλειστικότητα κατά τη διάρκεια του tour ή φοβούνται μήπως πέσουμε μαζεμένοι και ξεκολιάσουμε τους έρωτες τους; :jerking: ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. Ένα συμπέρασμα διατύπωσα.

Τώρα ξεκινάω να πάω σε κάποια που έχει εδώ δέκα μέρες και δεν έχει ακουστεί κίχ  ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
χωρίς να θέλω να ανακατευτω γιατί δεν μας λες και εσυ σε ποια πας!
σίγουρα κάτι θα ξέρεις για να τα λες αυτα! αλλά αφου έχεις την ευχερια γιατί δεν κάνεις και εσυ τον κασκαντερ?
εγώ θα ενδιαφερόμουν να διαβασω μία κριτκη από κάποιον που έχει παει με 50 ct γιατι σίγουρα θα είχε την εμπειρία να κρίνει υπηρεσίες έστω και αν τις γνωρισε μονο σε μερικους μήνες!για τα μωρα που δεν ακουγεται κάτι αν ξέρεις κάτι
θα ήθελα να το μάθω! πάντως βάλε και μία τρίτη επιλογή ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να μπλεχτουν στο παιχνιδι διαφημισης
δυσφημισης που παιζεται με τις κριτικες και μια τεταρτη ότι υπάρχουν και Μεγάλοι Παίχτες που  χτυπανε τα παντα και δεν ασχολούνται με το σαιτ! χωρίς βεβαια να αποκλείω τις πρωτες που ίσως και να είναι οι πιο πιθανες!
εξάλου έτσι δεν μας έλεγε και ο παγωνένος για μερικες αλλά δεν θυμάμαι να μας ελυσε την απορία!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ε τοτε ας κανουμε ολοι του μπεκη εδω μεσα και οτι βρεξει ας κατεβασει !!!
Οκ και εγω ετσι απο εδω και μπρος στην καραπουτσακλαρα μου !!
Αφου το κανουνε οι αλλοι ας το κανουμε και εμεις !!
Μα ρε φιλε αυτο ειναι η διαφορα εδω μεσα ,αν ειναι να γινουμε σαν ολους τους αλλους τοτε ας μην γραφουμε εδω μεσα !!
Ας το κλεισουμε το γαμημενο !!!
Και ναι να γραφεις οποτε θες και αμα γουσταρεις !!!
Και αμα δεν γουσταρεις να μην γραφεις και καθολου !!!
Το αν εισαι νεος η παλιος στο σπορ πιστεψεμε δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο !!
Καλυτερα να μπουνε οσο πιο πολλοι νεοι για να σπασει και το κατεστημενο !!
Εγω ειμαι Υπερ !!

Αυτα και τελειωσα !!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά του Τρες και του Αλεξ!!!!!
Πράγματι έτσι είναι αν και ξαναμιλάμε για πράγματα που τα έχουμε ξεπετσιάσει στην ανάλυση!!!!!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
χωρίς να θέλω να ανακατευτω γιατί δεν μας λες και εσυ σε ποια πας!
σίγουρα κάτι θα ξέρεις για να τα λες αυτα! αλλά αφου έχεις την ευχερια γιατί δεν κάνεις και εσυ τον κασκαντερ?
εγώ θα ενδιαφερόμουν να διαβασω μία κριτκη από κάποιον που έχει παει με 50 ct γιατι σίγουρα θα είχε την εμπειρία να κρίνει υπηρεσίες έστω και αν τις γνωρισε μονο σε μερικους μήνες!για τα μωρα που δεν ακουγεται κάτι αν ξέρεις κάτι
θα ήθελα να το μάθω! πάντως βάλε και μία τρίτη επιλογή ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να μπλεχτουν στο παιχνιδι διαφημισης
δυσφημισης που παιζεται με τις κριτικες και μια τεταρτη ότι υπάρχουν και Μεγάλοι Παίχτες που  χτυπανε τα παντα και δεν ασχολούνται με το σαιτ! χωρίς βεβαια να αποκλείω τις πρωτες που ίσως και να είναι οι πιο πιθανες!
εξάλου έτσι δεν μας έλεγε και ο παγωνένος για μερικες αλλά δεν θυμάμαι να μας ελυσε την απορία!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mmmmm !!!
Ψιλοκρυαδα μου μοιριζεται !!