Αυτα τα εχουμε συζητησει εκτενως στο παρελθον, και το συμπερασμα ειναι να μην λετε ΤΙΠΟΤΑ! Ετυχε να πεσω σε μωρο στην Πραγα (σιτιτουριστρια)τελευταια που μου εκμηστηρευθηκε οτι το γραφειο ειχε ενα ερωτηματολογιο που ηθελε να μαθουν για μενα, απο το τι κανω, που δουλευω, που μενω, μεχρι τι προτιμησεις εχω στο κρεβατι. Αυτο ειναι "φακελωμα"!!!! και δεν ξερετε σε ποια χερια θα πεσουν αυτες οι πληροφοριες.
Μερικα γραφεια βαζουν λινκ στο βου για κριτικες στα μωρα τους οποτε παρακολουθουν τι γραφετε και ποιος τα γραφει. Νικ και προσωπικα στοιχεια μην δινετε ΠΟΤΕ, ουτε το πραγματικο σας τηλεφωνο, που δουλευετε, και που μενετε. Εγω απορω πως μερικοι στην Ελλαδα αντι να πανε στο ξενοδοχειο να συναντησουν το μωρο, το φερνουν στο σπιτι τους!!!
Οι παλιοι παιχτες εχουν 2-3 εμαιλς (μη προσωπικα) και επικοινωνουν με τα μωρα μεσω αυτων. Αν δωσετε εμαιλ της δουλειας η το πραγματικο σας, τα γραφεια μπορουν να βρουν τα στοιχεια σας!
Τεσπα, και οι αγαπουληδες, και υπαρχουν πολλοι, που προσπαθουν να εντυπωσιασουν τα μωρα με το να μεταφραζουν κριτικες και γραφομενα αλλων εδω μεσα ειναι αξιολυπητοι!! Δεν καταλαβαινουν ακομα την διαφορα μεταξυ γκομενας και τανας!!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ορισμένα και θα διαφωνήσω σε κάποια άλλα: Συμφωνώ καταρχήν ότι δεν πρέπει να δίνουμε το κανονικό μας κινητό ή mail που εύκολα μπορούν να βρουν τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία μας για να τα "εκμεταλλευθούν" ενδεχομένως εις βάρος μας κατόπιν, ούτε και να στέλνουμε μηνύματα μέσω αυτών για το κλείσιμο των ραντεβού. Επίσης, ότι είναι κομματάκι "κατινίστικο" να μεταφράζεις το ρηβιού κάποιου άλλου για να προσφέρεις εκδούλευση στη κοπέλα, με προφανή ανταλλάγματα. Αν θες, πες της τι έγραψες εσύ ο ίδιος γιαυτήν, μέχρι εκεί όμως. Από κει και πέρα, διαφωνώ ότι πρέπει να έχουμε τέτοια μανία καταδιώξεως για τα στοιχεία μας και τις προτιμήσεις μας στο κρεββάτι κλπ. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να τους δώσουμε τις σωστές απαντήσεις, ούτε καν να τους απαντήσουμε, εκτός κι αν είμαστε παιδάκια που επειδή μας κάνουν μια καλή πίπα θα αρχίσουμε να τα ξερνάμε όλα. Τελεία και παύλα. Τώρα και να ξέρουν ότι ο Kon.air (εγώ) για παράδειγμα την έχει 15 εκ. (ή ότι ο Χ συναθλητής την έχει 20) και ότι μου αρέσει το f.f., ή ότι εγώ είμαι ο σαπιοκοιλιάς, με τη καράφλα και το μούσι (λέμε τώρα) που συναντήθηκα με την Ζ __τάνα, έ, και λοιπόν;