Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (7 μέλη και 117 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αυτα τα εχουμε συζητησει εκτενως στο παρελθον, και το συμπερασμα ειναι να μην λετε ΤΙΠΟΤΑ! Ετυχε να πεσω σε μωρο στην Πραγα (σιτιτουριστρια)τελευταια που μου εκμηστηρευθηκε οτι το γραφειο ειχε ενα ερωτηματολογιο που ηθελε να μαθουν για μενα, απο το τι κανω, που δουλευω, που μενω, μεχρι τι προτιμησεις εχω στο κρεβατι. Αυτο ειναι "φακελωμα"!!!! και δεν ξερετε σε ποια χερια θα πεσουν αυτες οι πληροφοριες.

Μερικα γραφεια βαζουν λινκ στο βου για κριτικες στα μωρα τους  :grin: οποτε παρακολουθουν τι γραφετε και ποιος τα γραφει. Νικ και προσωπικα στοιχεια μην δινετε ΠΟΤΕ, ουτε το πραγματικο σας τηλεφωνο, που δουλευετε, και που μενετε. Εγω απορω πως μερικοι στην Ελλαδα αντι να πανε στο ξενοδοχειο να συναντησουν το μωρο, το φερνουν στο σπιτι τους!!!

Οι παλιοι παιχτες εχουν 2-3 εμαιλς (μη προσωπικα) και επικοινωνουν με τα μωρα μεσω αυτων. Αν δωσετε εμαιλ της δουλειας η το πραγματικο σας, τα γραφεια μπορουν να βρουν τα στοιχεια σας! :idiot:

Τεσπα, και οι αγαπουληδες, και υπαρχουν πολλοι, που προσπαθουν να εντυπωσιασουν τα μωρα με το να μεταφραζουν κριτικες και γραφομενα αλλων εδω μεσα ειναι αξιολυπητοι!! Δεν καταλαβαινουν ακομα την διαφορα μεταξυ γκομενας και τανας!!!  :headbang:

Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ορισμένα και θα διαφωνήσω σε κάποια άλλα: Συμφωνώ καταρχήν ότι δεν πρέπει να δίνουμε το κανονικό μας κινητό ή mail που εύκολα μπορούν να βρουν τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία μας για να τα "εκμεταλλευθούν" ενδεχομένως εις βάρος μας κατόπιν, ούτε και να στέλνουμε μηνύματα μέσω αυτών για το κλείσιμο των ραντεβού. Επίσης, ότι είναι κομματάκι "κατινίστικο" να μεταφράζεις το ρηβιού κάποιου άλλου για να προσφέρεις εκδούλευση στη κοπέλα, με προφανή ανταλλάγματα. Αν θες, πες της τι έγραψες εσύ ο ίδιος γιαυτήν, μέχρι εκεί όμως. Από κει και πέρα, διαφωνώ ότι πρέπει να έχουμε τέτοια μανία καταδιώξεως για τα στοιχεία μας και τις προτιμήσεις μας στο κρεββάτι κλπ. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να τους δώσουμε τις σωστές απαντήσεις, ούτε καν να τους απαντήσουμε, εκτός κι αν είμαστε παιδάκια που επειδή μας κάνουν μια καλή πίπα θα αρχίσουμε να τα ξερνάμε όλα. Τελεία και παύλα. Τώρα και να ξέρουν ότι ο Kon.air (εγώ) για παράδειγμα την έχει 15 εκ. (ή ότι ο Χ συναθλητής την έχει 20) και ότι μου αρέσει το f.f., ή ότι εγώ είμαι ο σαπιοκοιλιάς, με τη καράφλα και το μούσι (λέμε τώρα) που συναντήθηκα με την Ζ __τάνα, έ, και λοιπόν;

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Έλα τώρα, μην το πηγαίνεις στο κλισέ "μπάτσοι, γουρούνια ... κλπ.", υπάρχουν καλοί και κακοί μπάτσοι, όπως υπάρχουν καλοί και κακοί δικηγόροι, πολιτικοί, παπάδες, γιατροί (σου πιάνω επαγγέλματα αμφιλεγόμενα), η επαγγελματική ιδιότητα δεν κάνει τον σκάρτο ή των σωστό άνθρωπο, αυτό πιστεύω Εγώ τουλάχιστον.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Είμαστε το tripadvisor των CT  ;)
Και οι ξενοδόχοι το ίδιο κάνουν. Μπαίνουν και διαβάζουν τις κριτικές γιατί είναι η δουλειά τους. Και καλά κάνουν. Καλό έιναι να ξέρεις το feedback
Το κακό είναι να γράφεις κριτικές κατά παραγγελία νομίζοντας ότι θα έχεις άλλα "οφέλη"
Όποιος το νομίζει αυτό, πλανάται πλάνην οικτράν

Μαζί σου θα συμφωνήσω απόλυτα και σε όλα!  :rockon: :rockon: :rockon:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Έλα τώρα, μην το πηγαίνεις στο κλισέ "μπάτσοι, γουρούνια ... κλπ.", υπάρχουν καλοί και κακοί μπάτσοι, όπως υπάρχουν καλοί και κακοί δικηγόροι, πολιτικοί, παπάδες, γιατροί (σου πιάνω επαγγέλματα αμφιλεγόμενα), η επαγγελματική ιδιότητα δεν κάνει τον σκάρτο ή των σωστό άνθρωπο, αυτό πιστεύω Εγώ τουλάχιστον.

μην ξεχνάς τους δημοσιοκάφρους

ΣΠΑΜ

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εγώ δεν βλέπω να πεφτουν οι τιμές

Θα πέσουν, περίμενε και θα δεις, άμα γίνουν πραγματικότητα τα σενάρια για φαλιμέντο, θα δεις πόσοι από μας θα μπορούν να δίνουν 200αρια, 300αρια και 500αρια για 1-2 ώρες απόλαυσης, αντί να καλύπτουν άλλες ανάγκες, πιο βασικές (διαβίωσης).

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
Fantom12 : "Μετά από καιρό όλοι θα θυμάστε ότι πηδήξατε την διάσημη Regina Moon αλλά κανείς δεν θα θυμάται τι ακριβώς έκανε εκεί, είναι μια εμφάνιση ανάλογη με του Λαέρτη στον «Άμλετ», που όλοι θυμούνται τον ρόλο αλλά κανένας δεν θυμάται γιατί ο Σαίξπηρ τον έβαλε να παίζει…"

Περιμένω να γράψεις κριτική....οχι για να δω εάν είναι καλό το ct για να πάω(δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα καιτο γούστο)....αλλά να δω τι καλό θα  γράψεις www.usedaudia4.com] [/url]

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Αυτα τα εχουμε συζητησει εκτενως στο παρελθον, και το συμπερασμα ειναι να μην λετε ΤΙΠΟΤΑ! Ετυχε να πεσω σε μωρο στην Πραγα (σιτιτουριστρια)τελευταια που μου εκμηστηρευθηκε οτι το γραφειο ειχε ενα ερωτηματολογιο που ηθελε να μαθουν για μενα, απο το τι κανω, που δουλευω, που μενω, μεχρι τι προτιμησεις εχω στο κρεβατι. Αυτο ειναι "φακελωμα"!!!! και δεν ξερετε σε ποια χερια θα πεσουν αυτες οι πληροφοριες.
Μπράβο οργάνωση τα νταβατζογραφεία! Λες να δουλεύουν CRM;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σιγά μην έχουν και ERP.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Customer Relationship Management
Enterprise Resources Programming

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
26
Για να βοηθήσω, δεν διάβασα το review για το αφροδίσιο, αλλά η κοπέλα είναι σίγουρα αυτή:

εχεις δικιο αυτη ειναι. μου ειπε (αληθεια ή ψέμματα το κρίνει ο καθένας) ότι καποιος τύπος την ερωτευτηκε και πηγε μαζι της ρωσσια και δεν ήθελε >(αυτός) να κανει η γκομενα το επαγγελμα και γι αυτο αλαξε φωτογραφίες και ονομα.

τωρα σχετικα με την κριτική για τα αφροδίσια μπορεί να ειναι αυτόσ ο τύπος και να το κανει για να την κόψει απο την πιατσα ή και να είναι αλήθεια.

εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ενόχληση...

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Το ότι θα πέσουν το συζητάμε και το περιμένουμε τουλάχιστον ένα 3μηνο
Αν πέσει φαλιμέντο πιστεύω ότι οι κοπέλες και τα πρακτορεία θα επιλέξουν άλλες χώρες

Θα πέσουν, περίμενε και θα δεις, άμα γίνουν πραγματικότητα τα σενάρια για φαλιμέντο, θα δεις πόσοι από μας θα μπορούν να δίνουν 200αρια, 300αρια και 500αρια για 1-2 ώρες απόλαυσης, αντί να καλύπτουν άλλες ανάγκες, πιο βασικές (διαβίωσης).

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Ο Fantom12 έχει έναν πολύ ωραίο τρόπο γραφής
Διανθίζει τις κριτικές του σχεδόν πάντα με κάτι καινούριο την κάθε φορά και το οποίο δεν έχει αμιγώς σχέση με τα CT, αλλά συσχετίζεται μαζί τους σχεδόν τέλεια

Περιμένω να γράψεις κριτική....οχι για να δω εάν είναι καλό το ct για να πάω(δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα καιτο γούστο)....αλλά να δω τι καλό θα  γράψεις www.usedaudia4.com] [/url]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Fantom12 : "Μετά από καιρό όλοι θα θυμάστε ότι πηδήξατε την διάσημη Regina Moon αλλά κανείς δεν θα θυμάται τι ακριβώς έκανε εκεί, είναι μια εμφάνιση ανάλογη με του Λαέρτη στον «Άμλετ», που όλοι θυμούνται τον ρόλο αλλά κανένας δεν θυμάται γιατί ο Σαίξπηρ τον έβαλε να παίζει…"

I agree 100% !!!
Και με τα γραφομενα του Fantom και με τα λεγομενα του Χταποδι !!! ;)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Το ότι θα πέσουν το συζητάμε και το περιμένουμε τουλάχιστον ένα 3μηνο
Αν πέσει φαλιμέντο πιστεύω ότι οι κοπέλες και τα πρακτορεία θα επιλέξουν άλλες χώρες

Σ' αυτό εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά μη ξεχνάς και το γεγονός ότι εδώ ο ανταγωνισμός είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με κάτι Παρίσια, Λονδίνα κλπ., όπως μου έχουν πει και κάποιες απ' αυτές. Και ότι εκεί το κόστος διαβίωσης γι' αυτές είναι αρκετά υψηλότερο. Και αν λάβει κανείς υπόψη του ότι κυριολεκτικά σφύζει η αγορά από πουτάνες και πουτανογραφεία, μικρά και μεγάλα, όπως έχει τύχει να αντιληφθώ τους λίγους μήνες που ασχολούμαι με το χώρο, δηλ. ότι υπάρχει υπερπροσφορά σε σχέση με τη ζήτηση, αυτό με κάνει να ελπίζω-πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να έρχονται __τάνες και στα μέρη μας, απλά ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει "διόρθωση" στις τιμές τους, όπως λένε και στο χρηματιστήριο. Γιατί κι αυτό, περί "χρηματιστηρίου" πρόκειται, αν το σκεφθείς.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
είπαμε...να εφαρμοσθεί Happy Hour και στα CTs

Παρόμοια θέματα