Αυτα τα εχουμε συζητησει εκτενως στο παρελθον, και το συμπερασμα ειναι να μην λετε ΤΙΠΟΤΑ! Ετυχε να πεσω σε μωρο στην Πραγα (σιτιτουριστρια)τελευταια που μου εκμηστηρευθηκε οτι το γραφειο ειχε ενα ερωτηματολογιο που ηθελε να μαθουν για μενα, απο το τι κανω, που δουλευω, που μενω, μεχρι τι προτιμησεις εχω στο κρεβατι. Αυτο ειναι "φακελωμα"!!!! και δεν ξερετε σε ποια χερια θα πεσουν αυτες οι πληροφοριες.
Μερικα γραφεια βαζουν λινκ στο βου για κριτικες στα μωρα τους
οποτε παρακολουθουν τι γραφετε και ποιος τα γραφει. Νικ και προσωπικα στοιχεια μην δινετε ΠΟΤΕ, ουτε το πραγματικο σας τηλεφωνο, που δουλευετε, και που μενετε. Εγω απορω πως μερικοι στην Ελλαδα αντι να πανε στο ξενοδοχειο να συναντησουν το μωρο, το φερνουν στο σπιτι τους!!!
Οι παλιοι παιχτες εχουν 2-3 εμαιλς (μη προσωπικα) και επικοινωνουν με τα μωρα μεσω αυτων. Αν δωσετε εμαιλ της δουλειας η το πραγματικο σας, τα γραφεια μπορουν να βρουν τα στοιχεια σας!
Τεσπα, και οι αγαπουληδες, και υπαρχουν πολλοι, που προσπαθουν να εντυπωσιασουν τα μωρα με το να μεταφραζουν κριτικες και γραφομενα αλλων εδω μεσα ειναι αξιολυπητοι!! Δεν καταλαβαινουν ακομα την διαφορα μεταξυ γκομενας και τανας!!!