Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (7 μέλη και 90 επισκέπτες)

ath60

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
14
Like
2
Πόντοι
246
Μπορώ να βοηθήσω λίγο για καμίλα.. Αν και το έχω ξαναπέι και πολύ φυσικά το γνωρίζουν.. Εδω ρεαλ φοτος! :
Υ.Γ-TIP για όλους: αν της στέιλεις προσωπικά για να αποφύγεις το πρακτορείο ή να πετύχεις καλήτερη τιμή μπορεί να πετύχει!

Τελικά πήρα Καμιλα…δεν ρίσκαρα…άλλη φορά
Για μένα είναι σταθερή αξία το κοριτσάκι και βελτιώνεται …..γούστα είναι αυτά..!!!
Θα γράψω κριτική
Thanks φίλε τα φοτο που έστειλες είναι 100% σωστά …έτσι είναι ακριβώς.

Πληροφορία : μου είπε ότι μετά τη Θεσσαλονίκη θα γυρίσει στη Αθηνά και θα μείνει κανένα 20μερο

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Ρε μάγκες να ρωτησω κατι η Μονι απο Ζουζανα ΤΣΕΧΑ ειναι η ΠΟΛΩΝΗ>>?? Στις κριτικες διαβαζω Πολωνη στο σιτε λεει ΤΣΕΧΑ τι ισχυει? :S

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Τωρα επειδη ξαναπερασα απο το Γαλλι και το κωλοπαιδο ο Fantom της το εσκισε το κωλι  :grin: να ξερετε οτι εχει αρχισει και ψιλορεταρει οποτε εχετετο κατα νου !!!
Οχι πως δεν την κανει την δουλια της αλλα δεν ειναι και αεροπλανο οπως στην αρχη !!!
Κουφαλα Fantom μου το χρωσταγες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Χα, χα, :2funny: εγώ δεν ήξερα ότι θα ξαναπάς, εσύ όμως έπρεπε να το έχεις κατά νου, ;) έβαλες το χεράκι σου… :2funny:

perasma

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολωνή και καλή… :thumbsup:
Καλή , κατά γενική ομολογία, μα και αυτή με 8-9 ραντεβού την ημέρα, επί μία εβδομάδα...

Ερώτημα φλέγον, λοιπόν :
Να το ρισκάρει κανείς, άραγε, τώρα στο τέλος ;;; (μήπως άρχισε να ρετάρει σαν το Γαλλί, ή έχει την εμπειρία να κουμαντάρει την κόπωση, έστω και μια 10ετία μεγαλύτερη από το Γαλλί;;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
:thumbsup: :thumbsup:

Me neither!! Που τις κάνω και μόνο μέσα από το φόρουμ.
Τι τον κόφτει τον άλλο πόσο χρόνο κάθησα και άμα της έδωσα τόσα ή με καψουρεύτηκε και μου κάθησε τσάμπα, ή την καψουρεύτηκα εγώ και της έδωσα τα διπλά;
Πως μου φάνηκε σαν εμφάνιση και τί κρεβάτι έκανε τον ενδιαφέρει.

Το σάιτ που έχει καταχώρηση η κάθε μία λέει τί ζητάει και ότι δεν λέει το μαθαίνεις με ένα τηλ. ή sms!!
Doc, απο παλια ηθελα να σε ρωτησω το λογο που δεν βαζεις κριτικες στις κριτικες, αλλα τις βαζεις στο thread...
αν επιτρεπεται βεβαια η ερωτηση...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Pamela
0.jpg

25.01 - 29.01
παιχτη, μακραν ο πιο κατεστραμμενος κωλος που εχω δει, συμπεριλαμβανομενων και των πορνοσταρ...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Κατσε να την δει προφιλ και σου λεω !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κατσε να την δει προφιλ και σου λεω !!! :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι γινεσαι κακος ρε παιχτη???
modelThumb.aspx

2 σε 1 λεμε..
στο 69 σε τσιμπουκωνει & ταυτοχρονα σου καρφωνει την σουφρα με την μυτογκα της..
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
>:(

Συνημμένα

• FL.JPG
    FL.JPG
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά πήρα Καμιλα…δεν ρίσκαρα…άλλη φορά
Για μένα είναι σταθερή αξία το κοριτσάκι και βελτιώνεται …..γούστα είναι αυτά..!!!
Θα γράψω κριτική
Thanks φίλε τα φοτο που έστειλες είναι 100% σωστά …έτσι είναι ακριβώς.

Πληροφορία : μου είπε ότι μετά τη Θεσσαλονίκη θα γυρίσει στη Αθηνά και θα μείνει κανένα 20μερο

Καλά οκ αλλά μήπως να δοκίμαζες και κάτι άλλο? Γιατί δυο κριτικες στην ίδια γκόμενα νομίζω πάνε πολύ.Πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Καλύτερα να κρατάμε κρυφούς τους έρωτες μας φίλε. :)

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
αυτο το κλαμπ και το Riviera, λιγο εξω απο Βαρκελωνη, μου αλλαξαν την ζωη...
Δεν υπάρχει τέτοιο μαγαζί αδερφέ...πρώτη φορά στη ζωή μου δεν ήξερα ποια να διαλέξω!!! Η απόλυτη επιβεβαίωση της θεωρίας των πολλαπλών στόχων!!! Κόλαση!!!

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Τον μεγαλύτερο μαστροπό της Ευρώπης αναζητεί η αστυνομία μετά τη σύλληψη δύο μοντέλων από τη Ρωσία σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας. Οι δύο πανέμορφες κοπέλες είναι μέλη ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα πορνείας VIP στην Ευρώπη. Οι δύο πανύψηλες και καλλίγραμμες Ρωσίδες, η 23χρονη Κατερίνα Σ. και η 22χρονη Ολια Κ... εργάζονταν για λογαριασμό του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης, ενός Τσέχου, του οποίου τα χαρακτηρίστηκα ουδείς γνωρίζει, αν και καταζητείται από τις περισσότερες αστυνομίες της Ευρώπης...

η συνεχεια εδώ:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Λοιπόν αυτό το πρέπει να είναι φοβερό πρακτορείο αφού κατάφερε και έφερε την Σκλεναρίκοβα... Οι φωτογραφίες της Vlady είναι από γνωστή φωτογράφηση της Αντριάννα...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom