joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
τι μουναρα ειναι αυτη ρε μαγκες& αλλη πορνοσταρ ερπετο Laura King απο 17 εως 24..
τσαμπα & αυτη..
Price for 1hr including anal: 400e. Price for 1hr full service (+anal, cim and cif): 500e. Price for private photo/video: 100e (photo's), 150e (video) extra Price for Couples: 1hour - 450e, 2hours - 600e, 3hours - 750e
εχει ηδη σχολιαστει ρε παιχτη..
επισης 19 με 22,σκαει κοντοπουτανο πορνιδιο(το οποιο οι μοναχοφαηδες μαλλον το εχουν ηδη καβατζωσει),με εξαιρετικες κριτικες..
Υ.Γ λογικαι τιμαι αλλα ανευ κουλουριου..
ασεμε ρε μαλακα να κερδισω κανα φριφακ..Ναι τρεχατε, εχει και δυνατες κριτικες η κοπελα!
To έφαγα το γκομενάκι πριν 3 βδομάδες,δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο από εμφάνιση,πολύ μικροκαμωμένη και με πρόβλημα στα δόντια αλλα έχει το τρόπο και σε φτιάχνει με πολύ καλά αισθησιακά φιλία καθόλου χασιμο χρόνου με συζήτηση και συνεργασία σε αυτό που θες!Καθαρά gfe κατάσταση.επισης 19 με 22,σκαει κοντοπουτανο πορνιδιο(το οποιο οι μοναχοφαηδες μαλλον το εχουν ηδη καβατζωσει),με εξαιρετικες κριτικες..
Υ.Γ λογικαι τιμαι αλλα ανευ κουλουριου..
ασεμε ρε μαλακα να κερδισω κανα φριφακ..
αστα διαλαααααααααααα..
τι προβλημα τυπε μου???με πρόβλημα στα δόντια
Eίναι στραβά τα μπροστινά της δόντια!Έχω γράψει και κριτική.Γενική εικόνα πάντως καλή,όπως γράφω είχαμε καλή χημεία και μου κανε πολύ καλή εντύπωση ότι μετά το πρώτο γύρο δε κοίταξε να φάει καθόλου χρόνο και μεσα σ ενα τρίλεπτο με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος.Απλά μέτρια εμφάνιση για τόσα λεφτά για όσους θέλουν συνδυασμό εμφάνισης-service!τι προβλημα τυπε μου???
δεν θαταν καλυτερα να μην τα ειχε καθολου ρε τυπε?Eίναι στραβά τα μπροστινά της δόντια!Έχω γράψει και κριτική.Γενική εικόνα πάντως καλή,όπως γράφω είχαμε καλή χημεία και μου κανε πολύ καλή εντύπωση ότι μετά το πρώτο γύρο δε κοίταξε να φάει καθόλου χρόνο και μεσα σ ενα τρίλεπτο με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος.Απλά μέτρια εμφάνιση για τόσα λεφτά για όσους θέλουν συνδυασμό εμφάνισης-service!
Όντως έχει σχολιαστεί,αλλά ο παίχτης επανήλθεεχει ηδη σχολιαστει ρε παιχτη..
ριξε μια ματια πριν ποσταρεις..
Συγνώμη φίλε συναγωνιστή αλλά οι περισσότεροι από εμάς πληρώνουμε τόσα λεφτά και για τα δύο!!!!Απλά μέτρια εμφάνιση για τόσα λεφτά για όσους θέλουν συνδυασμό εμφάνισης-service!
Συμφωνώ και γι αυτό το έγραψα κιόλας!Συγνώμη φίλε συναγωνιστή αλλά οι περισσότεροι από εμάς πληρώνουμε τόσα λεφτά και για τα δύο!!!!
Και για ΟΛΑ τα άλλα....
Eγω ποτε δεν βαζω τιμες στα review εδω μεσα !!!τρεζουρα κανει εκπτωσεις η γαλλιδα???
Διάρκεια συνάντησης: 2 ώρες
Κόστος συνάντησης: 400 Ευρώ
A-level (πρωκτικό): Ναι
τσαμπα εφαγες το κουλουρι μαστορα???
τι προβλημα τυπε μου???
αρα καλως ρωτησα..Eγω ποτε δεν βαζω τιμες στα review εδω μεσα !!!
Τωρα σημερα γιατι ο Αρχηγος του μαγαζιου τις προσθεσε ρωτηστε αυτον καλυτερα !!! ;)