Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Συμφωνείς ότι είναι και λεσβία; χωρίς όμως να επηρεάζει την απόδοση της.

Η, όχι μικρή πλέον, πείρα μου για τις γυναίκες γενικά (όχι μόνο με τις πουτάνες) είναι πως όσες έχουν πραγματικά μεγάλη καύλα μέσα τους μπορούν να κάνουν σεξ και να το ευχαριστηθούν και με άντρες και με γυναίκες το ίδιο καλά!

Αυτή μου την "γνώση" μάλιστα την έχω χρησιμοποιήσει και αντίστροφα. Ρωτάω ας πούμε μία "υποψήφια" αν της αρέσουν οι γυναίκες. Αν μου πει ναι έχω κάνει και μου άρεσε, ή δεν έχω δοκιμάσει αλλά το σκέφτομαι, υποθέτω πως θα είναι καύλα. Αν μου πει "Α! πα πα!, Τί πράγμα τα είναι αυτά;" υποθέτω πως θα είναι ψύχρα, ότι και να δηλώνει η ίδια.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η, όχι μικρή πλέον, πείρα μου για τις γυναίκες γενικά (όχι μόνο με τις πουτάνες) είναι πως όσες έχουν πραγματικά μεγάλη καύλα μέσα τους μπορούν να κάνουν σεξ και να το ευχαριστηθούν και με άντρες και με γυναίκες το ίδιο καλά!

Αυτή μου την "γνώση" μάλιστα την έχω χρησιμοποιήσει και αντίστροφα. Ρωτάω ας πούμε μία "υποψήφια" αν της αρέσουν οι γυναίκες. Αν μου πει ναι έχω κάνει και μου άρεσε, ή δεν έχω δοκιμάσει αλλά το σκέφτομαι, υποθέτω πως θα είναι καύλα. Αν μου πει "Α! πα πα!, Τί πράγμα τα είναι αυτά;" υποθέτω πως θα είναι ψύχρα, ότι και να δηλώνει η ίδια.
Άρα? :huh:
Για αυτό μην ρώτάς στην αρχή....ρώτα στο τέλος!!!! ;)
Μάλλον θα περάσεις καλύτερα!!!! :2funny: :2funny:

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ρε κολλέγκες μην βαράτε δεν είπα πουθενά ότι η Ρίτα δεν είναι καλή επειδή είναι λεσβία.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Και γιατί να ρωτήσεις αν της αρεσει να συνευρίσκεται ερωτικά με γυναίκες ή της αρέσει έστω η σκέψη, αν δεν πρόκειται να κάνεις τρίο?

Άρα? :huh:
Για αυτό μην ρώτάς στην αρχή....ρώτα στο τέλος!!!! ;)
Μάλλον θα περάσεις καλύτερα!!!! :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ή εγώ δεν ξέρω να εκφράζομαι ή δεν καταλάβατε τί είπα.

Πρώτον Μπίλυ είπα ακριβώς πως το να της αρέσουν οι γυναίκες με κάνει να πιστεύω πως θα είναι (στατιστικά πάντα) πιο καύλα και με τους άντρες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν παρευρίσκονται γυναίκες στην συνεύρεση. 

Δεύτερον Γκεοπά προφανώς την ερώτηση δεν την απευθύνω σε μία σιτιτουρίστρια στης οποίας το δωμάτιο ήδη βρίσκομαι, δεν θα είχε έννοια, αλλά σε μία άλλη κοπέλα, για να δω αν αξίζει τον κόπο να διαθέσω χρόνο (και χρήματα πάντα) για "γνωριμία". Στην σιτιτουρίστρια όντως την ερώτηση την κάνω μετά "το έργο" και συνήθως μου επιβεβαιώνει τη θεωρία. Δηλαδή αν ήταν καλή η απάντηση είναι (συνήθως) θετική.

Τώρα να είναι η πουτάνα φανατική και αποκλειστική λεσβία και όχι bi και να έχει διαλέξει αυτή τη δουλειά, οπότε να φάμε απίστευτη φόλα, πολύ καντεμιά!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αμπελοφιλοσοφιες του κωλου !!!!
Sorry !!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τώρα να είναι η πουτάνα φανατική και αποκλειστική λεσβία και όχι bi και να έχει διαλέξει αυτή τη δουλειά, οπότε να φάμε απίστευτη φόλα, πολύ καντεμιά!

:2funny: :2funny: Δεν ειναι θεμα αποκλειστικοτητος, αλλα αν ειναι ενεργητικη η παθητικη! Δεν εχω συνατησει ενεργητικη λεσβια μεχρι τωρα που να κενει τουρισμο :2funny: Συνηθως οι παθητικες ειναι και bi οποτε τι σε ενδιαφερει τι προδιαθεσεις εχει.

Η καλυτερη Μυτιληνια που εχω δοκιμασει εφερε και την φιλη της μαζι, αλλα η φιλη της (ενεργητικη) δεν με αφησε να την δοκιμασω!

Αμπελοφιλισοφιες οπως λεει και ο Τρεζ  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε γαμώ το εδώ οι άνδρες ομοφιλόφιλοι έχουν παψει πια ΟΙ ΙΔΙΟΙ να διαχωρίζονται σε ενεργητικούς και παθητικούς, θα διαχωρίσουμε τις ομοφιλόφιλες γυναίκες;!
Ποια είναι η ενεργητική αυτή που χρησιμοποιεί το πουλί της; Και οι δύο δάχτυλα και γλώσσες και δονητές χρησιμοποιούν...

Τέλος πάντων! Βγήκαμε τελείως οφ τόπικ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε γαμώ το εδώ οι άνδρες ομοφιλόφιλοι έχουν παψει πια ΟΙ ΙΔΙΟΙ να διαχωρίζονται σε ενεργητικούς και παθητικούς, θα διαχωρίσουμε τις ομοφιλόφιλες γυναίκες.
Ποια είναι η ενεργητική αυτή που χρησιμοποιεί το πουλί της; Και οι δύο δάχτυλα και γλώσσες και δονητές χρησιμοποιούν...

Τέλος πάντων! Βγήκαμε τελείως οφ τόπικ.

Θελεις να σου κανω πιο αναλυτικη ενημερωση επι του θεματος?  :2funny: Τυχαινει να εχω δυο γνωστες φιλες σε σχεση και εχω κυκλοφορησει σε Λεσβιακα κυκλωματα.

Το μονο που θα ελεγα ειναι οτι ειναι κριμα να χαραμιζονται τετοιες γυναικες!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το μονο που θα ελεγα ειναι οτι ειναι κριμα να χαραμιζονται τετοιες γυναικες!

Πάντως αναλογικά κυκλοφορούν πολλοί περισσότεροι ωραίοι gay άνδρες, από ωραίες φανατικές λεσβίες, και το γεγονός πως αυτοί μένουν έξω από το "κυνήγι" των γυναικών, ευνοεί εμάς τους υπόλοιπους (ενδεχομένως όχι και τόσο ωραίους) straight.  ;) ;)

Άρα το θέμα "ομοφιλοφιλία" γενικά, μάλλον σε καλό μας βγαίνει!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Xμ τιποτα σπουδαιο θα ελεγα !!!
Ετσι και ετσι !!!

Επειδή δεν κατάλαβα tresurert, το σχόλιο σου: "Xμ τιποτα σπουδαιο θα ελεγα !!! Ετσι και ετσι !!!" αναφερόταν στη κοπέλα:
για την οποία ζήτησα να μάθω αν αξίζει, αυτή δηλαδή για την οποία μου απάντησε προηγουμένως ο  gianevan;

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Παλιά έκανε σιτιτούρινγκ που σπονσονάριζε ο Μισέλ. Τελευταία έχει μείνει πραγματικά μόνιμα εδώ.
Δεν την έχω συναντήσει, αλλά είχα διαβάσει μάλλον καλές κριτικές.

Thanks gianevan για τη βοήθεια, τη βρήκα με άλλο όνομα αλλά οι φωτό είναι οι ίδιες:

Είναι όπως τα λες, οι κριτικές της φαίνονται αρκετά καλές, αλλά απ’ότι κατάλαβα υστερεί λίγο στο πρόσωπο, ίσως και γιαυτό οι φωτό της είναι θολές στο πρόσωπο. Ευχαριστώ και πάλι.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Thanks gianevan για τη βοήθεια, τη βρήκα με άλλο όνομα αλλά οι φωτό είναι οι ίδιες:

Να προσθέσω,ένας γνωστός μου που την είχε επισκευτεί πριν 3-4 μήνες είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος. Για την εμφάνιση της δεν ειχε σχολιάσει αλλα για το service μου είχε αναφέρει οτι ήταν πολύ καλή. Δεν εχω προσωπική εμπειρία

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Να προσθέσω,ένας γνωστός μου που την είχε επισκευτεί πριν 3-4 μήνες είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος. Για την εμφάνιση της δεν ειχε σχολιάσει αλλα για το service μου είχε αναφέρει οτι ήταν πολύ καλή. Δεν εχω προσωπική εμπειρία

Σ' ευχαριστώ, θα 'το χω κι αυτό υπόψη μου, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν διατίθεται μόνο για outcall συναντήσεις, οπότε θα μου είναι δύσκολο, ή αν κάνει και incall. Γιατί σε ένα πρακτορείο που τη προωθεί φαίνεται ότι κάνει μόνο outcall πλέον.

antipaleyon

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια να κανω μια ερωτιση ξερουμε τιποτα για το γενικο προγραμμα τον κοριτσιων οχι για newarrival καποιο που να λεει π.χ ολο τον μηνα τι θα ερθει και τι οχι αν ειναι μην περιμενω τζαμπα να χτυπισω αυτο που εχω στο μυαλο μου....ευχαριστω εκ τον προτερων +αγωνιστες αντε και καλα γιορτινα  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Από ένα μειλ στο ζουζούνα κάποτε, και καρτοκινητό ακαταχώρητο, πως έχει γίνει να με βρίσκει το ges στο facebook????
Επίσης, επανειλλημένα, έχω λάβει από άκυρα CT, και μυνήματα στο μειλ μου αλλά και SMS στο κινητό που έχω σύνδεση!!!
Δε στραβώνω, απλά απορώ, γιατί δε με νοιάζει και πολύ...
Αλλά κρούω κώδωνα κινδύνου:
Όσοι θέλετε ΑΝΩΝΥΜΙΑ προσέχετε !!!! Μέχρι και κάτω από πέτρα θα σας βρουν!!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Από ένα μειλ στο ζουζούνα κάποτε, και καρτοκινητό ακαταχώρητο, πως έχει γίνει να με βρίσκει το ges στο facebook????
Επίσης, επανειλλημένα, έχω λάβει από άκυρα CT, και μυνήματα στο μειλ μου αλλά και SMS στο κινητό που έχω σύνδεση!!!
Δε στραβώνω, απλά απορώ, γιατί δε με νοιάζει και πολύ...
Αλλά κρούω κώδωνα κινδύνου:
Όσοι θέλετε ΑΝΩΝΥΜΙΑ προσέχετε !!!! Μέχρι και κάτω από πέτρα θα σας βρουν!!!!

Πώς είναι δυνατό από καρτοκινητό ακαταχώρητο να βρήκαν και άλλα προσωπικά δεδόμενα. Οι αριθμοι ήταν της ίδιας εταιρείας. Ψαξτο γιατί μπορούν να σε χρεώσουν τίποτα τηλέφωνα διαστημικά και να τρέχεις. Αν καταλάβεις ότι τα στοιχεία σου τα έλαβαν από την εταιρεία, με όποιο τρόπο, άλλαξέ τους τον αδόξαστο. Αυτό έλλειπε να σε έχουν καταχωρημένο τα πουτανάδικα. :tickedoff: :tickedoff:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom