Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (9 μέλη και 115 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παρτε και καμμια σακκουλιτσα sushi και αμα θελουν να κανουν  ελεγχους δηλωστε delivery !!!
Ας παρουν τηλεφωνο στο δωματιο και ελα να μου πεις αν οι κοπελιτσες πουν οχι δεν περιμενουμε sushi !!!
Τουμπες θα κανουν !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Γενικα παντως τις τελευταιες 3 βδομαδες γινετε αυτο στο εν λογο χοτελι !!
Τωρα ειναι λαχειο να σε σταματησουν αλλα εγω που εχω τρακαριστη με τον εν λογο μαγκα ο οποιος φουσκωνει κιολας στην πορτα εαν τον αγριοκοιταξεις λιγο και του πεις και μια καλησπερα στην μουρη παντα κανει στην παντα να περασεις !!
Τωρα για αυτους που αγχωνονται περισσοτερο υπαρχει και τι τασακι στην πορτα οποτε κανουν τσιγαρακι σφυριζοντας κλεφτικα και οταν βρουνε το πεδιο ελευθερο μπουκαρουν !!!
Καφενες υπαρχει διπλα στην Reception ο οποιος δεν εχει κατουριτηριο και για να κατουρησης πρεπει να κατεβεις εναν οροφο κατω απο οπου φευγουν και τα αλιβατορια για πανω και αυτο ειναι μια λυση !!!
Τωρα τι αλλο να πω νομιζω οτι σας εχω καλυψει απο ολες τις πλευρες !!! :think:

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε λιγο θα τους τον παρεις να τον βαλεις και μεσα ρε συ tres,ισως και να τις πηδας εσυ αντι για αυτους :headbang: :headbang:
Μεγα προβλημα πως να περασουμε μια πορτα :jerking:
Ειμαστε γατες εμεις οι Ελληνες και δε μασαμε και πουθενα :jerking:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σε λιγο θα τους τον παρεις να τον βαλεις και μεσα ρε συ tres,ισως και να τις πηδας εσυ αντι για αυτους :headbang: :headbang:
Μεγα προβλημα πως να περασουμε μια πορτα :jerking:
Ειμαστε γατες εμεις οι Ελληνες και δε μασαμε και πουθενα :jerking:
Aμα πληρωνουν No problem θα τους το κανω το χατηρι !!! :grin: :cheesy: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παρτε και καμμια σακκουλιτσα sushi και αμα θελουν να κανουν  ελεγχους δηλωστε delivery !!!
Ας παρουν τηλεφωνο στο δωματιο και ελα να μου πεις αν οι κοπελιτσες πουν οχι δεν περιμενουμε sushi !!!
Τουμπες θα κανουν !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Γενικα παντως τις τελευταιες 3 βδομαδες γινετε αυτο στο εν λογο χοτελι !!
Τωρα ειναι λαχειο να σε σταματησουν αλλα εγω που εχω τρακαριστη με τον εν λογο μαγκα ο οποιος φουσκωνει κιολας στην πορτα εαν τον αγριοκοιταξεις λιγο και του πεις και μια καλησπερα στην μουρη παντα κανει στην παντα να περασεις !!
Τωρα για αυτους που αγχωνονται περισσοτερο υπαρχει και τι τασακι στην πορτα οποτε κανουν τσιγαρακι σφυριζοντας κλεφτικα και οταν βρουνε το πεδιο ελευθερο μπουκαρουν !!!
Καφενες υπαρχει διπλα στην Reception ο οποιος δεν εχει κατουριτηριο και για να κατουρησης πρεπει να κατεβεις εναν οροφο κατω απο οπου φευγουν και τα αλιβατορια για πανω και αυτο ειναι μια λυση !!!
Τωρα τι αλλο να πω νομιζω οτι σας εχω καλυψει απο ολες τις πλευρες !!! :think:

Φωτό με συνοδεία operation manual δεν έχει? :huh:
Έτσι δεν μπορώ να καταλάβω...... :think:
αααα.....αν γίνεται και μία κάτοψη με εξόδους διαφυγής....μπας και πιάσει και φωτιά!!!! :2funny: :2funny:
Αν γίνεται για να μην κουράζω το μυαλό μου....κάτσε εσύ στην πόρτα του χοτελιού!!!! :dancing:
Έτσι και αλλιώς εκεί είσαι ολημερίς....ολινυχτής!!!!! :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εμενα τα Πουλεν μου αλλαξαν δεν ειναι εκει πια !!! :grin: :grin: :grin:

picture261x.jpg

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να αυτη  ειναι  Ωραιος  .

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mπα πηγα στα σιγουρα δεν ειμαι για πειραματα στα γεραματα !!! :grin: :grin: :grin:     
picture114a.jpg

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Φίλοι συναθλητές, αν και νέος στο χώρο (αλλά σχετικά «γέρος» ηλικιακά), μετά και από τη σημερινή συνάντησή μου με τη Laura (για την οποία έγραψα και σχετικό 2ο review) θα προσπαθήσω να μη συμμετέχω για λίγο καιρό στο άθλημα ενεργά, χωρίς βέβαια να πάψω να παρακολουθώ το site συστηματικά, όχι τόσο γιατί «άδειασα» βιολογικά (είδατε πώς το θέτω;) αλλά και οικονομικά (2 meetings με τη Laura και 1 με τη Crystal/Roxana, μέσα σε 10 μέρες δεν είναι και μικρή αφαίμαξη), αλλά κυρίως γιατί με τις συγκεκριμένες δύο κυρίες κυριολεκτικά χόρτασα (συγνώμη που θα το πω έτσι ωμά) ΓΑΜΗΣΙ. Βέβαια, αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα, και ποτέ δεν ξέρεις πόσο γρήγορα θα ξαναμπεί ο διάολος μέσα σου για νέες περιπέτειες, γιαυτό άλλωστε το λόγο λέω παραπάνω ότι «θα προσπαθήσω». Όμως σήμερα έτσι νιώθω (γεμάτος), και πιστεύω ότι ο σκοπός αυτού του σπορ είναι ακριβώς αυτός, και όχι το να κυνηγάς κάθε μέρα (που λέει ο λόγος) να ρίξεις ένα ή και παραπάνω γκολάκια σε μιά καινούργια κάθε φορά μουνάρα. Παρακαλώ τοποθετηθείτε, εάν σας κάνει κέφι!
στη θεωρια εισαι σωστος, αλλα ενημερωσε μας σε παρακαλω αν την εφαρμοσεις και στην πραξη...
Προσωπικα νομιζω οτι ειναι δυσκολο να "κοψεις" μετα απο τοσο καλες συναντησεις... πιο ευκολο θα ηταν μετα απο κακες...
Ειναι περιπου σαν τον τζογαδορο... οταν κερδιζει, δεν σταματαει να παιζει...

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στη θεωρια εισαι σωστος, αλλα ενημερωσε μας σε παρακαλω αν την εφαρμοσεις και στην πραξη...
Προσωπικα νομιζω οτι ειναι δυσκολο να "κοψεις" μετα απο τοσο καλες συναντησεις... πιο ευκολο θα ηταν μετα απο κακες...
μονο που δεν ειναι ακριβως ετσι,μπορει στο τζογο αν κερδιζεις και εχεις καποιες καλες μερες να παρεις μια παραταση ζωης,ασχετα αν θα τα χασεις σε βαθος χρονου,στα σιτυτουρια δεν περιμενεις καμμια "επιστροφη" οποτε το αποτελεσμα γνωστο.ολα εξαρτωνται απο τις οικονομικες αντοχες σου.ετσι ομως ειναι ολοκληρη η ζωη αν εισαι μερακλης,ενα  διαρκες κοστος,ειτε προκειται για πουτανες ειτε για απλες γκομενες.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Mπα πηγα στα σιγουρα δεν ειμαι για πειραματα στα γεραματα !!! :grin: :grin: :grin:     
picture114a.jpg
Πρόεδρε αν και με όσα έχω διαβάσει δεν ελκύομαι πλέον προς τις κορασίδες (πλην της Polina που όμως δυο φορές δοκίμασα να κλείσω αλλά δεν μου έβγαινε κοινό πρόγραμμα, και τώρα μου έφυγε η κάψα) δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τις ικανότητές σου να συνεβρίσκεσαι και να καταγράφεις τέτοιες σκηνές  :dancing:

katsikolagnos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστή λες βλακείες ! Θα μπορούσε να πει οτι ναι περιμένω ένα φίλο και να ανέβω πάνω στο δωμάτιο της χωρίς πρόβλημα...

Ναι οπως τα λες ειναι φιλαρακι.Καθε μια ωρα περιμενει και απο ενα φιλο :jerking: :jerking:

Φυσικα υπαρχει κ η αλλη λυση.Δηλωνει απο την στιγμη που παταει το ποδι της οτι ειναι πουτανα και ενημερωνει την ρεσεψιον να μην σταματανε τους πελατες της :2funny: :2funny:

Τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη την ζωη  :2funny: :2funny:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Συναθλητή Gentleman, θα σε ενημερώσω σχετικά. Πάντως δεν είπα ότι θα «κόψω», απλά ότι θα μαζευτώ λιγάκι γιατί το παράκανα, για τα δικά μου μέτρα, τόσο τα ηλικιακά όσο και τα οικονομικά.
Γιατί, μιάς και μιλάς για κέρδη, τζόγο και λεφτά, μεταξύ μας δεν είναι και λίγα (300+220+300=) 820 Ευρώ για 3 συνεδρίες των 5 ωρών συνολικά. Βέβαια, άλλες παίρνουν περισσότερα, χωρίς μάλιστα να τ’ αξίζουν όσο οι συγκεκριμένες (δηλ. η Laura & η Crystal/Roxana). Και αν δεν σταμάταγε η 1η τα C.T., ίσως, λέω, ίσως να μην έσπευδα  τόσο σύντομα να τη ξανασυναντήσω. Και κάτι ακόμα: στη μέχρι σήμερα βραχύβια πορεία μου στο άθλημα αυτό, τα χρήματα αυτά ήταν τα πιο ευχάριστα πληρωμένα από εμένα σε e.g. Κι αυτό ισχύει και για τη μία και για την άλλη.
Όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι και λίγο (ή και πολύ) πρόκληση, εδώ που τα λέμε, να ξοδεύει κανείς τόσα λεφτά για το κέφι του, ενώ άλλοι κάνουν σχεδόν 1 μήνα για να τα κερδίσουν, και μετά μ’αυτά πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα για τα στοιχειώδη (άλλο τόπικ πάλι, αν ενδιαφέρεστε).
Δεν λέω, ξέρω ότι αυτό το σπορ είναι ακριβό, κι αν μπορείς (οικονομικά) το εξασκείς, αλλιώς κάθεσαι στα αυγά σου. Όμως, έστω και αν έχεις τη δυνατότητα, που εγώ εντάξει δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια αλλά την έχω, και πάλι όμως δεν είναι υπερβολή; Ειδικά άμα έχεις χορτάσει, έστω και προσωρινά το ξέρω, τη «πείνα» σου.
Όσο για τον ισχυρισμό σου ότι με κακής ποιότητας e.g. σταματάς (γιατί προφανώς απογοητεύεσαι, εκεί το πας), και όχι με αστέρια όπως οι παραπάνω, πιστεύω ότι εξαρτάται από τον καθένα μας. Διότι κι εγώ είχα αρχίσει να απογοητεύομαι (διάβασε αν θες τη 1η κριτική μου για τη Laura), εντούτοις συνέχισα να το ψάχνω, και με τη βοήθεια των κριτικών άλλων συναθλητών, κατάφερα να διακρίνω τελικά ποιό είναι το πραγματικά από το φαινομενικά καλό στο χώρο.
Τέλος, απαντώντας και στον συναθλητή s1 για το σχόλιό του ότι «στα σιτυτουρια δεν περιμενεις καμμια "επιστροφη"», θεωρώ ότι η επιστροφή έγκειται στο γεγονός, εάν βεβαίως σταθείς τυχερός ή «μελετήσεις» προηγουμένως και κάνεις τη σωστή επιλογή, ότι σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σεξ με μία πιθανότατα πολύ πιο όμορφη και νέα κοπέλα από τη γυναίκα σου ή τη γκόμενά σου, να κάνεις ακόμα σεξ πιθανότατα πολύ καλύτερο και πιο kinky από αυτό που κάνεις με τη γυναίκα σου ή τη γκόμενά σου, και τέλος να νιώθεις τόσο όμορφα και οικεία μαζί της, έστω κι αν δεν είναι πλάι σου η γυναίκα σου ή η γκόμενά σου. Κι όλα αυτά, με διακριτικότητα και ανωνυμία (πληρώνεις και γι' αυτήν), χωρίς γυναικείες γκρίνιες και πονοκεφάλους, χωρίς παιδιά, σκυλιά, γατιά πάνω από το κεφάλι σου, να σου πρήζουν τα ούμπαλα. Δεν συμφωνείς;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ας βαλω κι εγω μια φωτο!

Συνημμένα

• MargoUkr07.jpg
    MargoUkr07.jpg
    154,7 KB · Εμφανίσεις: 11

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πρόεδρε αν και με όσα έχω διαβάσει δεν ελκύομαι πλέον προς τις κορασίδες (πλην της Polina που όμως δυο φορές δοκίμασα να κλείσω αλλά δεν μου έβγαινε κοινό πρόγραμμα, και τώρα μου έφυγε η κάψα) δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τις ικανότητές σου να συνεβρίσκεσαι και να καταγράφεις τέτοιες σκηνές  :dancing:
To θεμα ειναι να περναμε καλα Ωραιε τωρα το με ποιες αυτο ειναι προσωπικη αποψη του καθενος !

picture174v.jpg

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Σωστά, μια άλλη που εμενε εκει αυτην την εβδομαδα και στα ραντεβου που ειχε μετα τις 10 έδινε το πραγματικο της ονομα για το αναφερουν αν ερωτηθούν που πάνε, ηταν χαζή ή σωστή επαγγελματίας?
ακριβως! η γκομενα, αν και αρκετο καιρο στο επαγγελμα, δεν ηξερε πώς να χειριστει την κατασταση και ειπε μαλακια στο τηλεφωνο... Φταιει και ο ατζεντης, που δεν την ειχε προετοιμασει για κατι τετοιο...

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να κάνεις ακόμα σεξ πιθανότατα πολύ καλύτερο και πιο kinky από αυτό που κάνεις με τη γυναίκα σου ή τη γκόμενά σου, και τέλος να νιώθεις τόσο όμορφα και οικεία μαζί της, έστω κι αν δεν είναι πλάι σου η γυναίκα σου ή η γκόμενά σου. Κι όλα αυτά, με διακριτικότητα και ανωνυμία (πληρώνεις και γι' αυτήν), χωρίς γυναικείες γκρίνιες και πονοκεφάλους, χωρίς παιδιά, σκυλιά, γατιά πάνω από το κεφάλι σου, να σου πρήζουν τα ούμπαλα. Δεν συμφωνείς;

100% συμφωνω φιλε μου,απλα το ειπα εντελως κυνικα,οσο αναφορα το θεμα το χρηματων.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom