Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λοιπόν για το συγκεκριμένο πρακρορείο σύφωνα με δικά του δεδομένα. Από τα τέσσερα κορίτσια που έχει εδώ
η Antynia και η Sorana έχουν προγραμματισμενο για αύριο από ένα Ραντεβού. Η Wendi σήμερα κανένα και αύριο ένα και η Natallee κανένα και σήμερα και αύριο!!

Κανονικά θα έπρεπε όχι μόνο να κάνουν το σταυρό τους άμα βρεθεί κανένας χριστιανός να τις κλείσει (να μην χάσουν και τη φόρμα τους τελείως :cheesy: :cheesy:) αλλά και να έχει ήδη αρχίσει προσφορές στέλνοντας mails. Κάθε σοβαρός έμπορος στις αναδουλειές (να μην ξεχνάμε πως και η γενικότερη περίοδος και η συγκεκριμένη εποχή του Νοέμβρη είναι πεσμένες οικονομικά) δέχεται να ρίξει το κέρδος για να έχει τζίρο. Προφανώς ή δεν είναι σοβαροί ή μας θεωρούν εμάς μαλάκες.
Οπότε τους γράφουμε!

Και ακόμα κι αν το συγκεκριμένο γραφείο δεν δεχθεί να ρίξει τις τιμές (τί να τις ρίξει δηλαδή, η Έλενα και το άλλο το ξανθό με τη μαύρη ρίζα, σε πρώτο τουρ μάλιστα, ζητάνε 300άρες!) θα βρεθούν άλλα, ή ανεξάρτητες κοπέλες να πιάσουν το νόημα και να το κάνουν.
Αλλά όχι και πούλημα μούρης!!

Και ο Μάνος ήταν κάποτε το πρώτο ταξειδιωτικό γραφείο και έπεσε έξω. Δεν μας έλλειψε, βρήκαμε άλλα...

nickythegreek

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
Φιλε δεν αξιζει το κοπο να ασχολουμαστε!Κ σιγα τις γκομενες που φερνει!Ελεος υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έχω να "αγοράσω" από τον ζουζούνα από εποχής Bello!!!
Και φίλε συναγωνιστή, δες 1-2 σελίδες πίσω, ο Lucent ενημερώνει επαρκώς τι παίζει με Νάταλυ!!! :headbang:
Είπαμε, είμαστε ψιλοσαβουρογάμια εδώ στην Ελλαδίτσα, αλλά ρε ζουζούνα.....ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! :tickedoff:
Πάρτες τις αγελαδίτσες σου και άδειασέ μας την γωνιά.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΤΕΛΟΣ!!!!! :tickedoff:
Στο Den Haag να πάνε να ...ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ!!!!...έχει και γαμώ τα γρασίδια εκεί!!! :dancing:

eponimos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1

Και φίλε συναγωνιστή, δες 1-2 σελίδες πίσω, ο Lucent ενημερώνει επαρκώς τι παίζει με Νάταλυ!!! :headbang:

ΣΩστος δεν το ειχα προσεξει.
παντως για να ριχνει ετσι πορτες σημαινει οτι επιβιωνει και τον παιρνει να το κανει.
μηπως υπαρχει περιπτωση να εξαρταται αυτο απο την κοπελα? γιατι οταν εστειλα το request το δεχτηκαν κατευθειαν (ειχε μαρκαριστει στο timetable της κοπελας η διαρκεια και η μερα που ειχα ζητησει). και την επομενη μου στελνουν οτι: ''Nataly only accepts regular clients''. απο την αλλη σιγα μην ρωταει ο νταβας την πουτανα αν θελει να πηδηχτει.
δεν ξερω τι να υποθεσω  :think:
τεσπα αρκετα ασχοληθηκα το σιγουρο ειναι οτι δεν ξανασχολουμε με τους συγκεκριμενους, διπλο φτυσιμο ειναι too much. παμε γι αλλα

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Η γυναίκα όμως όχι και τόσο....
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής την κάτωθι:
Η χρέωση είναι ιδιαίτερα ελκυστική.
Φίλε γουστα ειναι αυτα αν σου κάνει προχώρα! Εγω δε θα σκεφτόμουν τα 50Ευρω παραπάνω σίγουρα!!!
Φαίνεται αρκετα μεγαλούτσικια ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Φίλε γουστα ειναι αυτα αν σου κάνει προχώρα! Εγω δε θα σκεφτόμουν τα 50Ευρω παραπάνω σίγουρα!!!
Φαίνεται αρκετα μεγαλούτσικια ...

Έχω μια θεία χήρα "κρατημένη", κάπως έτσι είναι!
Να της βάλω ιδέα να βγει στο σιτιτούρινγκ;
Έλεος!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.913
Πόντοι
3.715
εδώ πρέπει να πληρώσουν τον πελάτη για τον άθλο, όχι ο πελάτης να δώσει χρήμα, ...ψυχικό θα κάνει στην καθαρίστρια.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εδώ πρέπει να πληρώσουν τον πελάτη για τον άθλο, όχι ο πελάτης να δώσει χρήμα, ...ψυχικό θα κάνει στην καθαρίστρια.
Παιδιά όταν αρχείσουν τα ψυχικά φωνάξτε με, έχω κάτι αποθημένα να βγάλω :2funny: :2funny: :2funny:

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει ρε παιδιά μη τη κάψουμε τη "κοπέλα" μπορεί να βγάζει τρελλά γούστα ...
μπορει βέβαια και όχι...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λάουρα....σαν το παλιό καλό κρασί!!!!
Έχασε και 1-2 κιλάκια, εμπλούτισε και τις "ιδέες" τις!!!!
Social time πολύ καλό με χιούμορ!!!!
Αν αποφασίσετε να την κυκλοφορήσετε, να είστε αποφασισμένοι διότι "μαγνητίζει" τα βλέμματα με το πλατινέ μαλλί και το ντύσιμο στην "τρίχα"!!!!!

Συνημμένα

• LauraX.JPG
    LauraX.JPG
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 24

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Mmmm !!!
Nice and Sexy Laura !!!! ;) ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αν αποφασίσετε να την κυκλοφορήσετε, να είστε αποφασισμένοι διότι "μαγνητίζει" τα βλέμματα με το πλατινέ μαλλί και το ντύσιμο στην "τρίχα"!!!!!
Me ολο το ρεσπεκτ,για την προσπάθεια και την διάθεση να μοιραστείς μαζί μας, η αναλυσούλα είναι γ..μ..τα.!!!
Aπο κινητό φαντάζομαι ??
Tip: ο φακός μπορεί να έχει θαμπώσει απο σκονες,ιδρώτα κλπ. προσπάθησε με ειδικό μαντηλάκι να καθαρίσει και θα βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Οριστε γκρινιαρη καλυτερη αναλυση με δυο κιλα παραπανω !!!

img7740r.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Me ολο το ρεσπεκτ,για την προσπάθεια και την διάθεση να μοιραστείς μαζί μας, η αναλυσούλα είναι γ..μ..τα.!!!
Aπο κινητό φαντάζομαι ??
Απο κινητό φίλε μου!!! ;)
Δεν κουβαλάω κάμερες, τρίποδα και φώτα μαζι μου όταν πάω να μαμήσω!!!! :grin:
Πάντως σε έχω σταμπάρει εσένα....είσαι γκρινιάρης!!!! :2funny:
Τέσπα....δεν ξαναβάζω φωτό....τραβάτε στα τυφλά....ή περιμένετε να τους κάνει το νιμού παδέλα ο "παππούς" πρώτα!!!! :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Απο κινητό φίλε μου!!! ;)
Δεν κουβαλάω κάμερες, τρίποδα και φώτα μαζι μου όταν πάω να μαμήσω!!!! :grin:
Πάντως σε έχω σταμπάρει εσένα....είσαι γκρινιάρης!!!! :2funny:
Τέσπα....δεν ξαναβάζω φωτό....τραβάτε στα τυφλά....ή περιμένετε να τους κάνει το νιμού παδέλα ο "παππούς" πρώτα!!!! :2funny: :2funny:
οχι  ρε εσύ να βοηθήσω ήθελα, μην με παρεξηγείς :2funny:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Ρε Geopa τι ζημιά μας κάνεις τώρα
Και είχαμε σκεφτεί να κάνουμε αποταμίευση αυτό το μήνα.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom