Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (1 μέλη και 93 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
έξοχα, έξοχα,το ντεκό λιγο βερσαλλίες βγαζει αλλά με τέτοιο πατόνι ταιριάζει   :fuck2: :2funny: :2funny:

Ποιος της έχει μάθει της κοπέλας αυτή τη μαλακία το ξενοδοχείο και μου γράφει στο sms "θα κάνω outcalls στον Πρίαμο"! Άντε τώρα να τρέχουμε στο Παγκράτι σκέφτομαι. "Σε άλλα ξενοδοχεία δεν θα πηγαίνεις;" τη ρωτάω. Φυσικά μου λέει. Απλά έγραψα αυτό γιατί νομίζω πως είναι το καλλίτερο!!
Πάλι καλά!!

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα σήμερα με Στέλλα, η κοπέλα είναι διαμάντι, επαγγελματίας και σκέτη γκ.... η πίπα της . το ευχαριστήθηκα

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Δηλαδή δεν κάνει incalls?

Ποιος της έχει μάθει της κοπέλας αυτή τη μαλακία το ξενοδοχείο και μου γράφει στο sms "θα κάνω outcalls στον Πρίαμο"! Άντε τώρα να τρέχουμε στο Παγκράτι σκέφτομαι. "Σε άλλα ξενοδοχεία δεν θα πηγαίνεις;" τη ρωτάω. Φυσικά μου λέει. Απλά έγραψα αυτό γιατί νομίζω πως είναι το καλλίτερο!!
Πάλι καλά!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δηλαδή δεν κάνει incalls?
Τσου! Νοίκιασε σπιτάκι στα Β.Π. (κι αυτή!) και θα μας μείνει καιρό. Μέχρι τις γιορτές σίγουρα και μετά μάλλον θα ξαναγυρίσει. Αυτά για όσους περιμένουν το δώρο. Μάλλον το περιμένει κι αυτή!!

Και στο γιορεσκορτέιτζενσυ μετακινήθηκε (αυτοβούλως υποθέτω) στα λόκαλς, οπότε τίθεται και ένα ερώτημα αν συγκαταλέγεται πλέον στα σιτιτούρια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάλι καλά!!

δεν την έχω δει και δεν έχω άποψη για εμφάνιση/υπηρεσίες, αλλά είναι μπάχαλο η κατάσταση

κλείνει, ακυρώνει, ξεχνάει, μπερδεύεται και τα πασέ "moro mou" κλπ δεν σώνουν την κατάσταση

time waster

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δεν την έχω δει και δεν έχω άποψη για εμφάνιση/υπηρεσίες, αλλά είναι μπάχαλο η κατάσταση

κλείνει, ακυρώνει, ξεχνάει, μπερδεύεται και τα πασέ "moro mou" κλπ δεν σώνουν την κατάσταση

time waster

Κάποιο δίκιο το έχεις. Είναι λίγο χύμα το καημένο!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Γιατί ποια άλλη έχει νοικιάσει στα Β.Π.? (εκτός απο την Josephine για την οποία μας έλεγες?)
Γιατί καμμιά δεν προτιμάει και εμάς τους Νοτίους ?   ;)

Λες να έχει βρει και κάποιον ανδρα στα Β.Π?

Τσου! Νοίκιασε σπιτάκι στα Β.Π. (κι αυτή!) και θα μας μείνει καιρό. Μέχρι τις γιορτές σίγουρα και μετά μάλλον θα ξαναγυρίσει. Αυτά για όσους περιμένουν το δώρο. Μάλλον το περιμένει κι αυτή!!

Και στο γιορεσκορτέιτζενσυ μετακινήθηκε (αυτοβούλως υποθέτω) στα λόκαλς, οπότε τίθεται και ένα ερώτημα αν συγκαταλέγεται πλέον στα σιτιτούρια.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Δηλαδή παίζει να έχεις outcall  και να σε στήσει και να χρεωθείς και το ξενοδοχείο ?

time waster

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γιατί ποια άλλη έχει νοικιάσει στα Β.Π.? (εκτός απο την Josephine για την οποία μας έλεγες?)
Γιατί καμμιά δεν προτιμάει μαι εμάς τους Νοτίους ?   ;)

Λες να έχει βρει και κάποιον ανδρα στα Β.Π?

Ναι για τη Ζοζεφίν έλεγα. Απλά μου έκανε εντύπωση που μου έχουν και ακριβά γούστα τα χρυσά μου!!

Στα νότια, σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας ξεκαλοκαίριασε. Την ευκαιρία σας την είχατε.

Αν δεν έχει βρει κάποιον άλλον σκέπτεσαι να της κάνεις σοβαρή πρόταση;  :2funny: :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μια χαρα outcall και Ιncall κανει !!! :tickedoff:
Τα ονοματα καλο ειναι να μην γραφονται !!
Και μαλιστα πιο κεντρο δεν γινετε !!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μια χαρα outcall και Ιncall κανει !!! :tickedoff:
Τα ονοματα καλο ειναι να μην γραφονται !!
Και μαλιστα πιο κεντρο δεν γινετε !!!

Την συνάντησες αυτή  τη βδομάδα ή αναφέρεσαι στις αρχές του μήνα;
Εγώ δεν την συνάντησα, ότι μου είπε μετέφερα.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Έχουν ακριβά γούστα γιατί βγάζουν καλά χρήματα

Για ποια λες ότι ξεκαλοκαίριασε σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα? Ζοζεφιν ή Λώρα?

Προτάσεις δεν κάνω έτσι εύκολα σε καμιά γυναίκα ανεξαιρέτως.....

Ναι για τη Ζοζεφίν έλεγα. Απλά μου έκανε εντύπωση που μου έχουν και ακριβά γούστα τα χρυσά μου!!

Στα νότια, σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας ξεκαλοκαίριασε. Την ευκαιρία σας την είχατε.

Αν δεν έχει βρει κάποιον άλλον σκέπτεσαι να της κάνεις σοβαρή πρόταση;  :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Την συνάντησες αυτή  τη βδομάδα ή αναφέρεσαι στις αρχές του μήνα;
Εγώ δεν την συνάντησα, ότι μου είπε μετέφερα.
Δεν ήθελα να επέμβω αλλά το μήνυμα που έχεις είναι της Δευτέρας!!!!
Εγώ την πήρα σε incall σε τετράστερο στο κέντρο!!!!
Λοιπόν, τα έχουμε ξαναπεί...
Κάθε ανεξάρτητη γκόμενα, που τα κάνουν όλα μόνες τους, έχουν μικροπροβλήματα με τα bookings!!!
Εδώ μεγαλοπρακτορεία μας σερβίρουν σαπάκια και εμείς γράφουμε "η επικοινωνία με το γραφείο όπως πάντα τέλεια"!!!!
Αλλά ξεχνάμε να γράψουμε "Το ΜΑΜΗΣΗ ΟΜΩΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!!"
Οκ να είμαστε αυστηροί, αλλά .....αλλά....μην ξαναγράφουμε τα ίδια!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν ήθελα να επέμβω αλλά το μήνυμα που έχεις είναι της Δευτέρας!!!!
Εγώ την πήρα σε incall σε τετράστερο στο κέντρο!!!!
Λοιπόν, τα έχουμε ξαναπεί...
Κάθε ανεξάρτητη γκόμενα, που τα κάνουν όλα μόνες τους, έχουν μικροπροβλήματα με τα bookings!!!
Εδώ μεγαλοπρακτορεία μας σερβίρουν σαπάκια και εμείς γράφουμε "η επικοινωνία με το γραφείο όπως πάντα τέλεια"!!!!
Αλλά ξεχνάμε να γράψουμε "Το ΜΑΜΗΣΗ ΟΜΩΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!!"
Οκ να είμαστε αυστηροί, αλλά .....αλλά....μην ξαναγράφουμε τα ίδια!!!!

Σήριαλ το κάναμε! Λοιπόν το μήνυμα ήταν της Τρίτης. Και θυμάμαι πως στο προηγούμενο τουρ που την είχα συναντήσει, στο ίδιο υποθέτω κεντρικό τετράστερο, την τελευταία μέρα του τουρ μου είχε πει πως έψαχνε για σπίτι ακόμη, από το καλοκαίρι μου είχε πει πως έψαχνε. (Το είχα αναφέρει κι όλας) Ίσως αυτή την Τρίτη να βρήκε κάποιο σπίτι (αφού μου είπε και περιοχή λέμε) στο οποίο θα πάει κάποια στιγμή.

Στα άλλα συμφωνώ. Μικρό κορίτσι είναι και ένα λάθος μπορεί να κάνει.
Όμως και καλό παιδί είναι και στο κρεββάτι τούρμπο!
Και καλώς μας έγινε συμπατριώτισσα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Για ποια λες ότι ξεκαλοκαίριασε σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα? Ζοζεφιν ή Λώρα?

Προτάσεις δεν κάνω έτσι εύκολα σε καμιά γυναίκα ανεξαιρέτως.....

Η Λώρα.

Σε πειράζω αλλά αν σε ενοχλεί θα θυμάμαι να μην το ξανακάνω. (Σοβαρά)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Α έχασα την ευκαιρία, όταν ήταν κάτοικος νοτίων προαστίων..

Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου, μου αρέσει το πείραγμα. Το δέχομαι αφού και εγώ είμαι πειραχτήρι.
Απλά στο σχόλιο σου απάντησα πραγματικά αυτό που πιστεύω και πράττω στην παρούσα φάση της ζωής μου με όλες τις γυναίκες. Δεν θέλω να δώσω πολλά προς το παρόν σε καμμιά και έτσι δεν τους τάζω τίποτα ούτε και τους κάνω προτάσεις.

Η Λώρα.

Σε πειράζω αλλά αν σε ενοχλεί θα θυμάμαι να μην το ξανακάνω. (Σοβαρά)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Από αυτές που είναι εδώ .... ψάχνω ψάχνω ...  :think: :think:

Οι μόνες αξιόλογες μου φαίνονται Αννα (Chica) και Αμπερ (SHI) ... για τις άλλες  :jerking: :jerking:

BTW: Τι έγινε μπρε, γιατί δεν τιμάτε τη Laura King?  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom