Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
[size=12pt]And a warning:[/size]

Διαφημιζόμενη κορασίς σαν Ira The best προσφέρει ακάποτο πρωκτικό.

Συνημμένα

• clip_image004a.jpg
    clip_image004a.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 18

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

το βλέπω για fully booked το τεμάχιο...
θυμήσου το...
ο κόσμος γενικά ΔΕΝ πάει καλά

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ας μου λύσει κάποιος μια απορία. Η Q_Margo (by the way από εμφάνιση σκίζει) γιατί χρεώνει την πρώτη ώρα 250 (λογικό) τη δεύτερη +100 = 350 (σωστή) και την τρίτη +150 +500!!!

Εκτός αν λόγω ηλικίας μετά το δίωρο βγαίνει off και αποφεύγει τα τρίωρα! :cheesy: :cheesy:

(Όχι πως και εγώ θα άντεχα τρίωρο αλλά κουβέντα να γίνεται.)

Α! Κι άλλη απορία για την κορασίδα (ψιλοψήνομαι και γι αυτό την μελετάω ;) ;))
Αφού είναι Heterosexual και όχι Bisexual πως είναι available για ζευγάρια;
Εννοεί πως θα πάω με την δικιά μου και θα την παίρνω και η άλλη θα παίρνει μάτι;

Σαν να μας δουλεύουν, εκτός και τα έχουν χαμένα και οι ίδιοι!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τώρα την να την κάνουμε; Την ξεπαρθένεψε ο άλλος!!

Έσκασε και ένα 600άρι βέβαια... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν πειράζει, αν ο Ζου δεν καταφέρνει να της γεμίσει το τουρ (που έχει by far το καλύτερο πελατολόγιο) πάει να πει ότι τερμα τα δίφραγκα. Ήδη άλλοι που είχαν συνηθίσει στα 300άρια το έκαναν 150-200. Να μου το θυμηθείς, έρχονται εκπτώσεις  και από το Ζου :) :)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ας μου λύσει κάποιος μια απορία. Η Q_Margo (by the way από εμφάνιση σκίζει) γιατί χρεώνει την πρώτη ώρα 250 (λογικό) τη δεύτερη +100 = 350 (σωστή) και την τρίτη +150 +500!!!

Εκτός αν λόγω ηλικίας μετά το δίωρο βγαίνει off και αποφεύγει τα τρίωρα! :cheesy: :cheesy:

(Όχι πως και εγώ θα άντεχα τρίωρο αλλά κουβέντα να γίνεται.)

Η τιμολογιακή πολιτική πάει ανάλογα με το τι προτιμά η κάθε τάνα. Αν θέλει πιο πολλά μονόωρα τότε βάζει ακριβά το δίωρο-τρίωρο, αν προτιμά τα δίωρα-τρίωρα τότε τα βάζει σχετικά φτηνά, κλπ. κλπ... μάλλον η συγκεκριμένη δεν θέλει τα τρίωρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

20χρονό κοντοπούτανο βλαχαδερό Ρωσσάκι ή δεν έχει καταλάβει τι σημαίνουν αφροδίσια ή είναι ήδη οροθετική και το ξέρει!
Κι αν δεν είναι θα γίνει σύντομα γιατί να πάρεις ακάποτα κώλο πουτάνας ή είναι σαν να παίζεις ρώσσικη ρουλέτα, ή είσαι "βρεγμένος" και δεν φοβάσαι τη βροχή!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Και τώρα ας μετρήσουμε χρόνο. :rolleyes:

petros15978

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Είδα σήμερα για 2 ώρες την Antinya. Έγραψα και review για εκείνη, οπότε καλή ανάγνωση. Επειδή, όμως, την έβγαλα και κάμποσες φωτογραφίες, σας τη δίνω προς απόλαυση. Φιλικά Πέτρος

Συνημμένα

• DSC01375.jpg
    DSC01375.jpg
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC01377.jpg
    DSC01377.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC01383.jpg
    DSC01383.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 34

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Είδα σήμερα για 2 ώρες την Antinya. Έγραψα και review για εκείνη, οπότε καλή ανάγνωση. Επειδή, όμως, την έβγαλα και κάμποσες φωτογραφίες, σας τη δίνω προς απόλαυση. Φιλικά Πέτρος

Ωραίος ο petros  :cool2: :cool2:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά την επόμενη φορά η εκθεσούλα μου θα είναι όλη στα αγγλικά και θα απευθύνεται στην γκόμενα που θα έχω μαμήσει!!!
Όσον αφορά την ενημέρωση των συναγωνιστών....δεν με νοιάζει, εγώ την γκόμενα θα καλοπιάνω!!!!
Ααααα.....και όλες οι φωτό που θα βάλω θα είναι από την επαγγελματική μου κάμερα και θα φοράει όλα της τα κυλοτάκια με την σειρά!!!!...
Και θα τις τραβήξω πριν την μαμήσω (θα πάει στράφη 1 ώρα από τις 2 αλλά στα παπάρια μου) για να βγει στις φωτό όπως το Αντινάκι!!!!
Καληνύχτα σας και εις ανώτερα!!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Λάουρα....σαν το παλιό καλό κρασί!!!!
Έχασε και 1-2 κιλάκια, εμπλούτισε και τις "ιδέες" τις!!!!
Social time πολύ καλό με χιούμορ!!!!
Αν αποφασίσετε να την κυκλοφορήσετε, να είστε αποφασισμένοι διότι "μαγνητίζει" τα βλέμματα με το πλατινέ μαλλί και το ντύσιμο στην "τρίχα"!!!!!
οταν ητανε "μικρη", ειχαμε παει για clubbing ενα βραδυ στον Ειρηνικο... δουλευε ενας φιλος μου μπαρμαν, αλλα γινοτανε χαμος στο ποστο του και ετσι πηγαμε σε αλλο μπαρ και αραξαμε... μια ωριτσα κατσαμε, 2 ποτα και 2 τεκιλες ηπιαμε αν θυμαμαι καλα... Μετα απο ακριβως μια βδομαδα ξαναπηγα με ενα φιλαρακι στον ιδιο μπαρμαν και θυμοτανε τι πινω και σε τι ποτηρι!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν θέλω να γίνω κακός.

Και εγώ δεν το θέλω αλλά θα γίνω ακόμη πιο κακός!
Λοιπόν κάποιος γράφεται μέλος στο σάιτ τα ξημερώματα της 25/11. Την ίδια μέρα ποστάρει διθυραμβικό ριβιού για "τη γυναίκα της ζωής του" που είχε συναντήσει πριν 2-3 ημέρες. Συμπτωματικά την συγκεκριμένη την έχουμε κράξει (προσωπικά εγώ) για το θράσος της να ζητάει 300άρια σε πρώτο τουρ. Αλλά κομμάτια να γίνει! Αφού πέρασε καλά δικαιούται να είναι ενθουσιασμένος και χαλάλι το 600άρι! Περίπου βέβαια μας είπε πως απεκόμισε την αίσθηση πως ήταν ο πρώτος που την διεκόρευε κι ας υπήρχε λινκ που την παίρνανε dp σε τσόντα, αλλά και πάλι άμα έτσι του φάνηκε να το καταπιούμε κι αυτό.
Την επομένη όμως 26/11 (χθες) ποστάρει δεύτερο ριβιού άλλης κοπέλας "συμπτωματικά" του ιδίου πρακτορείου, σχεδόν το ίδιο διθυραμβικό (την ξεχάσαμε την πρώτη σε δυό μέρες!) της οποίας όμως παραθέτει και προσεγμένες "επαγγελματικές" φωτό, όπως προσφυώς επεσημάνθη. (Η πρώτη να μην ζηλέψει τώρα;) :cheesy: :cheesy:

Λοιπόν, χωρίς πλάκα. Ενδέχεται ο συναθλητής να έχει κερδίσει το λαχείο ή να έχει κληρονομήσει την πάμπλουτη γιαγιά του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο να βγήκε πρόσφατα με φόρα στα σιτιτούρια, σε όποια πρωτοβρήκε μπροστά του, και όλα του φαίνονται σούπερ. Σε τέτοια περίπτωση ο ενθουσιασμός του είναι δικαιολογημένος αλλά φυσικά δεν αποτελεί εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή.

Υπάρχει όμως και μια άλλη πιθανότητα την οποία προτιμώ να μην αναφέρω γιατί δεν έχω στοιχεία.
Αν την επόμενη εβδομάδα μας παραθέσει αντικειμενική κριτική για κοπέλα ΑΛΛΟΥ πρακτορείου, θα του ζητήσω και συγγνώμην που τον υποπτεύθηκα.

Αντικειμενική όμως και πραγματική! Όχι βάζουμε στο μάτι μια δυστυχισμένη, δεν την συναντάμε ποτέ και την θάβουμε!  ;)

Οπότε προσοχή στην επόμενη επιλογή και εύχομαι να περάσει καλά, όπως και στις δύο πρροηγούμενες! ;) ;) ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εύγε παιδί μου.Aξιος εμπρός στα βήματα του........χεχε,και καλή ανάλυση

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Συνημμένα

• clip_image004a.jpg
    clip_image004a.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 16

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά την επόμενη φορά η εκθεσούλα μου θα είναι όλη στα αγγλικά και θα απευθύνεται στην γκόμενα που θα έχω μαμήσει!!!
Όσον αφορά την ενημέρωση των συναγωνιστών....δεν με νοιάζει, εγώ την γκόμενα θα καλοπιάνω!!!!
Ααααα.....και όλες οι φωτό που θα βάλω θα είναι από την επαγγελματική μου κάμερα και θα φοράει όλα της τα κυλοτάκια με την σειρά!!!!...
Και θα τις τραβήξω πριν την μαμήσω (θα πάει στράφη 1 ώρα από τις 2 αλλά στα παπάρια μου) για να βγει στις φωτό όπως το Αντινάκι!!!!
Καληνύχτα σας και εις ανώτερα!!!!
xe χε μόνο να μην είναι αυτη με το καρπούζι και σε μισήσω!!!!
:zfuck: :zfuck:με τις ευχές μας :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πέτροοοοο........ πες μας ποια κοπελιά του ζουζούνα παίρνει σειρά σήμερα!!! :dancing:
Doc δεν χρειάζονται στοιχεία.....λογική και μυαλό χρειάζεται!!!!! :sunglasses:
Δεν πειράζει....τα λεφτά τα δικά μου, δεν πρόκειται να τα πάρει!!!!
Και όπως είπα....στο Den Haag να βοσκήσουν ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom