Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (10 μέλη και 84 επισκέπτες)

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επειδη τελικα εχω μπερδευτει λιγο...  η Kamila = Melani ?  :think:

Kamila = Melanie = Sindy και πού σε ακόμα πόσα ακόμα ονόματα έχει να αλλάξει! (οι κριτικες για τη συγκεκριμένη είναι αρκετά κοντά). Την έχω δοκιμάσει αλλά δεν συνιθίζω να γράφω.

Όσο για photoshop το χουν παρακάνει το θέμα. Βλεπεις στη φοτο το καυλίαρικο πλασμα και λες τωρα θα παω να γαμίσω και όταν φτάνεις εκεί αντικριζεις ενα ντροπαλό και μαζεμένο κοριτσάκι που μόνο φοτοστέφανο δεν της λείπει και μόνο αυτο το συναίσθημα δεν σου βγάζει. Μάλιστα μου είπε στα λιγοστά αγγλικά της: "that clients in this agency are really terrible and discusting"  :2funny: :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ευχαριστω αν δεν το λες ειρωνικά. Εγώ την είδα face to face γιαυτο σου έστειλα και Π.Μ να μην χάσεις τον χρόνο σου με τις απαταιωνιές του A.G.... Είναι άλλη κοπέλα.. Αλλο να έχει photoshop και άλλο να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη..

Εμένα μου τόχαν σφυρίξει ότι είναι άλλη. Άρα δεν περίμενα να δω τη κοπέλλα των φωτό. Αλλά μου είχαν πει επίσης ότι πρόκειται για κάποια που ξέρω από τα παλιά. Μαλακίες ... ούτε που την είχα ξαναδεί  >:( >:(

Thanks dikaios.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Φίλε μου δεν θέλω να σου απαντήσω στον ίδιο τόνο, γιατί βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα είναι θέμα γούστου. Όσον αφορά την υγιεινή καλώς το αναφέρεις αλλά με μένα έκανε τρεις φορές μπάνιο και δεν μου έδωσε το δικαίωμα να πω κάτι γι αυτό. Επίσης καπνίζω οπότε καπνίζαμε μαζί και φυσικά δεν μου μύριζε. Για τα σημάδια που λες, είδα μόνο τα δυο κοντά στην κοιλιά, που για μένα δεν ήταν αντιαισθητικά και δεν έδωσα καμία σημασία μπροστά στο γενικό σύνολο που το έκρινα εξαιρετικό. Απο κει και πέρα τα σχόλια σου για το με ποιες έχω πάει και για το γούστο μου, καλύτερα να μην σου απαντήσω. Εγώ είπα τη γνώμη μου και απ' ότι είδα και οι δύο κριτικές που ακολούθησαν, με κάποιες επισημάνεις η μία, με δικαίωσαν. Οπότε μην μου λες τι θα κάνω, απλά μη διαβάζεις τις κριτικές μου αν δεν θες από δω και στο εξής. Άλλωστε θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα για όλους ότι όσοι γράφουν κριτικές το κάνουν για να βοηθήσουν τους άλλους. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ.
Καταρχήν και εγώ σε βαριέμαι πίστεψε με και δεν θέλω να αρχίσουμε μια αντιπαράθεση που δεν έχει νόημα, και γεμίζει τζάμπα σελίδες.
Αν πρόσεξες σου είπα ότι τα γούστα σου είναι δικαίωμα σου.
Εάν και εφόσον λειτουργείς όπως λες καλοπροαίρετα τότε η κριτική σου μάλλον παρασύρθηκε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και σίγουρα έσπευσες να προτρέψεις τους κατά τα άλλα συμπαθείς Θεσσαλονικείς και μέσα στο thread να μην χάσουν τέτοιο κελεπούρι, αλλά όχι και εννιάρια και δεκάρια στην εμφάνιση, μην τρελαθούμε κιόλας. Έχει την ίδια εμφάνιση με τις άλλες κοπέλες που έχεις βαθμολογήσεις στις κριτικές σου τόσο ψηλά? Αν ψάχνεις δικαίωση δυστυχώς για όλους μας θα την βρούμε μόνο στον θεό. Όσο για την υγιεινή είναι σίγουρα δικό μου κόλλημα, άλλα και κάποιοι συναγωνιστές γνωρίσαμε ό ένας τον άλλο με τρόπο που με τίποτα δεν θα θέλαμε ούτε καν να σκεφτούμε, και μάλλον γνωρίζουμε ο ένας την γεύση του άλλου if you know what I mean… grouse..Ελπίζω τουλάχιστον να μην το
Αμφισβητείς και αυτό, αν  μαζί σου έκανε τρεις φορες μπανιο μαλλον θα ήσουν ο πιο τυχερος από όλους μας. Σίγουρα είναι καλή VFM, δεν το αρνούμαι αυτό.
Τώρα η βοήθεια που λες μου φάνηκε σκόπιμη καθοδήγηση και για αυτό εκνευρίστηκα, αφού όμως το λες ότι λειτούργησες με μονό σκοπό την ενημέρωση μας τι να πω
Εντάξει, αλλά  υπάρχει μία υποψία. Δεν μπορώ σίγουρα εγώ να σου πω τι θα κάνεις και σίγουρα δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου. Ίσως κάποια στιγμή να με πείσεις και απλά όλη αυτή η ιστορία να ήταν μια παρεξήγηση, που μπορεί να συμβεί.
Πάντως αν υπάρχει δόλος, που θέλω να ελπίζω όχι, να έχεις υπόψη σου ότι την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τους προδότες κανείς. Τέλος πάντων να ’σαι καλά και το κλείνω εδώ.  

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω αν δεν το λες ειρωνικά. Εγώ την είδα face to face γιαυτο σου έστειλα και Π.Μ να μην χάσεις τον χρόνο σου με τις απαταιωνιές του A.G.... Είναι άλλη κοπέλα.. Αλλο να έχει photoshop και άλλο να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη..

Λοιπόν ο φιλος "gamouzo" φαίνεται δεν παρακολουθούσε το thread και την πατησε!!! (οχι τελείως απο ότι λέει βέβαια-κατι είναι και αυτό για να νη κλαίς τα 200)

Aσφαλώς φταίει 95% το πρακτορείο - ενα 5% τουλάχιστο όμως πάει και στο κορίτσι που πρέπει να ξέρει για το πως προμοτάρεται απο τον agency!

Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση!!! ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λοιπόν μάγκες μετά από χθεσινή ήττα με κάποιο C.T. (δεν έχει σημασία ποιο!) σκέφτομαι σοβαρά να κόψω οριστικά τις πουτάνες!!!
Είμαι και μεγάλος πια και μόνο το γεγονός πως βρίσκω ΚΑΛΟ σεξ ΧΩΡΙΣ να πληρώνω θα έπρεπε να μου είναι αρκετό, αλλά προφανώς είμαι άρρωστος όπως και όλοι μας άλλωστε, εξαρτημένος σαν τους ναρκομανείς!

Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να το καταλάβεις, εγώ το κατάλαβα σήμερα το πρωί.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως άλλο το να το θέλεις και άλλο το να το καταφέρεις. Πόσοι έχουν κόψει και ξαναρχίσει το κάπνισμα 10 φορές...

Όμως ειλικρινά θα το προσπαθήσω! Δεν είναι οικονομικό το θέμα, ποτέ δεν σπατάλησα λεφτά που έλλειψαν από το σπίτι μου, αλλά θέμα προσωπικής αυτοεκτίμησης! Δεν είναι δυνατόν να μας δουλεύουν οι πουτάνες και εμείς να τις εκθειάζουμε!!!

Υ.Γ. Μια φορά θα σας παρακολουθώ... Μόνο που επειδή δεν θα έχω πια άποψη για τις πουτάνες θα συμμετέχω στα πολιτικά θρεντς κι αυτοί εκεί βρίζονται άσχημα! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Καταρχήν και εγώ σε βαριέμαι πίστεψε με και δεν θέλω να αρχίσουμε μια αντιπαράθεση που δεν έχει νόημα, και γεμίζει τζάμπα σελίδες.
Αν πρόσεξες σου είπα ότι τα γούστα σου είναι δικαίωμα σου.
Εάν και εφόσον λειτουργείς όπως λες καλοπροαίρετα τότε η κριτική σου μάλλον παρασύρθηκε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και σίγουρα έσπευσες να προτρέψεις τους κατά τα άλλα συμπαθείς Θεσσαλονικείς και μέσα στο thread να μην χάσουν τέτοιο κελεπούρι, αλλά όχι και εννιάρια και δεκάρια στην εμφάνιση, μην τρελαθούμε κιόλας. Έχει την ίδια εμφάνιση με τις άλλες κοπέλες που έχεις βαθμολογήσεις στις κριτικές σου τόσο ψηλά? Αν ψάχνεις δικαίωση δυστυχώς για όλους μας θα την βρούμε μόνο στον θεό. Όσο για την υγιεινή είναι σίγουρα δικό μου κόλλημα, άλλα και κάποιοι συναγωνιστές γνωρίσαμε ό ένας τον άλλο με τρόπο που με τίποτα δεν θα θέλαμε ούτε καν να σκεφτούμε, και μάλλον γνωρίζουμε ο ένας την γεύση του άλλου if you know what I mean… grouse..Ελπίζω τουλάχιστον να μην το
Αμφισβητείς και αυτό, αν  μαζί σου έκανε τρεις φορες μπανιο μαλλον θα ήσουν ο πιο τυχερος από όλους μας. Σίγουρα είναι καλή VFM, δεν το αρνούμαι αυτό.
Τώρα η βοήθεια που λες μου φάνηκε σκόπιμη καθοδήγηση και για αυτό εκνευρίστηκα, αφού όμως το λες ότι λειτούργησες με μονό σκοπό την ενημέρωση μας τι να πω
Εντάξει, αλλά  υπάρχει μία υποψία. Δεν μπορώ σίγουρα εγώ να σου πω τι θα κάνεις και σίγουρα δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου. Ίσως κάποια στιγμή να με πείσεις και απλά όλη αυτή η ιστορία να ήταν μια παρεξήγηση, που μπορεί να συμβεί.
Πάντως αν υπάρχει δόλος, που θέλω να ελπίζω όχι, να έχεις υπόψη σου ότι την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τους προδότες κανείς. Τέλος πάντων να ’σαι καλά και το κλείνω εδώ.  
Λοιπόν φίλε μου επειδή δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση...όπως λες το γούστο του καθενός διαφέρει...αν δεις τισ άλλες κριτικές μου θα δεις και τις βαθμολογίες μου και θα καταλάβεις...εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η κοπέλα και το γαμήσι της ήταν καταπληκτικό. Γι αυτό σας προέτρεψα να πάτε. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Πάει κάποιος να βοηθήσει και βρίσκει τον μπελά του. Όσο για τα θέματα υγιεινής σου είπα ότι έχεις δίκιο εφόσον τα είδες αυτά απλά σου είπα ότι με εμένα (θες λόγω τύχης) δεν συνέβησαν. Το θέμα για μένα τελείωσε και όποιος θέλει πιστεύει ότι θέλει...δεν θα αποδείξω σε κανέναν ότι δεν είμαι ελέφαντας...ο νοών νοείτο

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Επίσης να ξέρεις ότι είμαι ΑΕΚ και φανατικός ΑΝΤΙΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΣ οπότε μισώ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ όπως καταλαβαίνεις...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Λοιπόν μάγκες μετά από χθεσινή ήττα με κάποιο C.T. (δεν έχει σημασία ποιο!) σκέφτομαι σοβαρά να κόψω οριστικά τις πουτάνες!!!

πως δεν εχει σημασια!
τουλαχιστον πριν την εξοδο σου απο τον στιβο βοηθα καποιους να μην πεταξουν τα λεφτα τους.

Επισκέπτης
Eδω Παιχτες θα ριξουμε κληρο ποιος θα κανει το κομαντο !!!! :think:

lauraashx.jpg

Γιατί να πάρεις το παραπάνω...αφού αν πάρεις ένα Miele ή ένα Liebherr...κάνεις τη δουλειά σου άνετα ?

Βέβαια ένα καλό Miele/Liebherr...κοστίζει κοντά στα 2000€+...αλλά τουλάχιστον έχεις παγάκια ανθεκτικά κ στον καύσωνα...

:2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
πως δεν εχει σημασια!
τουλαχιστον πριν την εξοδο σου απο τον στιβο βοηθα καποιους να μην πεταξουν τα λεφτα τους.

Προφανώς δεν κατάλαβες τη λογική μου. Δεν είναι μία η απάτη, ΟΛΕΣ είναι...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πω πω σε χαλασανε για τα καλα εσενα !!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Αν επιτρέπεις Gianevan η ήττα που έφαγες χτες, τι αφορά ?
Κακό service, κακή υγιεινή, άλλη κοπέλα από αυτή της φωτογραφίας, κάτι άλλο πιο προσωπικό που νόμιζες ότι είχες μαζί της, ή έστω κάτι άλλο που θα ήθελες να μοιραστείς σαν εμπειρία μαζί μας ώστε να μας προφυλάξεις?
Μην αναφερθείς σε ονόματα, μόνο στο περιστατικό που σε έκανε να αναθεωρήσεις

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Ωραίος ο παίχτης και "συναγωνιστής"!!!! :2funny:
Παιδιά εγώ λέω να το καταργήσουμε το θρεντ και να επικοινωνούμε με ΡΜ!!!!!
Και να δούμε ποιοι είναι οι καλύτεροι Παίχτες!!!!! ;)
Ρε φίλε τι να σου πω...και εις ανώτερα!!!! :headbang:
Δεν πειράζει...και σόρρυ για την παρατήρηση!!!! :sunglasses:
Δεν κατάλαβα γιατί πειράχτηκες Geopa!! Εγώ απλά συμμετείχα στη συζήτηση και στη σύσταση ότι "γνωρίζω πολυ καλά παιδια με 150" είπα στείλε PM  - που είναι το κακό?? Ισως να υπάρχουν γνωριμίες-πιο στενοί κύκλοι δεν ξέρω - Απλά όπως εχω προειπεί στο Αθλημα είμαι νέος (και οχι σε ηλικία) - και γενικά δεν μ'αρεσουν οι αντιπαραθέσεις και οι ειρωνίες χωρίς λόγο και νόημα.
Αυτά χωρίς παραξήγηση!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αν επιτρέπεις Gianevan η ήττα που έφαγες χτες, τι αφορά ?
Κακό service, κακή υγιεινή, άλλη κοπέλα από αυτή της φωτογραφίας, κάτι άλλο πιο προσωπικό που νόμιζες ότι είχες μαζί της, ή έστω κάτι άλλο που θα ήθελες να μοιραστείς σαν εμπειρία μαζί μας ώστε να μας προφυλάξεις?
Μην αναφερθείς σε ονόματα, μόνο στο περιστατικό που σε έκανε να αναθεωρήσεις

Όταν κάποιος αποφασίζει να κόψει το τσιγάρο δεν το κάνει μόνο επειδή το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκε από το βήχα, αλλά και για ένα σωρό άλλους λόγους που είχε βιώσει προηγουμένως. Αντίστοιχα για να πάρω μια τέτοια απόφαση μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με τις πουτάνες (μένει να δούμε αν θα έχω τα αρχίδια να την εφαρμόσω και για πόσο!), δεν μπορεί να φταίει μόνο η χθεσινή εμπειρία, αλλά η συνολική που έχω αποκομίσει.
Με κάποιον τρόπο στην χθεσινή ίσως και να χρωστάω κάποια χάρη...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Είμαι και μεγάλος πια και μόνο το γεγονός πως βρίσκω ΚΑΛΟ σεξ ΧΩΡΙΣ να πληρώνω θα έπρεπε να μου είναι αρκετό, αλλά προφανώς είμαι άρρωστος όπως και όλοι μας άλλωστε, εξαρτημένος σαν τους ναρκομανείς!

Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να το καταλάβεις, εγώ το κατάλαβα σήμερα το πρωί.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως άλλο το να το θέλεις και άλλο το να το καταφέρεις. Πόσοι έχουν κόψει και ξαναρχίσει το κάπνισμα 10 φορές...

Όμως ειλικρινά θα το προσπαθήσω! Δεν είναι οικονομικό το θέμα, ποτέ δεν σπατάλησα λεφτά που έλλειψαν από το σπίτι μου, αλλά θέμα προσωπικής αυτοεκτίμησης! Δεν είναι δυνατόν να μας δουλεύουν οι πουτάνες και εμείς να τις εκθειάζουμε!!!

Υ.Γ. Μια φορά θα σας παρακολουθώ... Μόνο που επειδή δεν θα έχω πια άποψη για τις πουτάνες θα συμμετέχω στα πολιτικά θρεντς κι αυτοί εκεί βρίζονται άσχημα! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ο θυμος και η απογοητευση ειναι μεγαλο κινητρο για απεξαρτηση κρατανε ομως λιγο και εκει ειναι το σημειο καμπης.Το σαιτ αυτο επιτεινει πολυ την εξαρτηση ,οχι σκοπιμα βεβαια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ο θυμος και η απογοητευση ειναι μεγαλο κινητρο για απεξαρτηση κρατανε ομως λιγο και εκει ειναι το σημειο καμπης.Το σαιτ αυτο επιτεινει πολυ την εξαρτηση ,οχι σκοπιμα βεβαια.

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το θέμα δεν είναι να παει κανείς στο Άγιο Όρος για να μην βρίσκει γυναίκα!
Είναι να έχει την ικανότητα να ελέγχει τον εαυτό του.

Και επί τέλους αρκετές είναι όσες γνώρισα μέχρι τώρα, 100 - 200 παραπάνω τί άλλο θα μου δώσουν;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κατα την γνωμη μου το τσιγαρο το κοβεις οταν δεν σε ευχαριστει πια !!!
Το ιδιο συμβαινει και με τις Πουτανες !!!
Οταν ειδικα πας με καποια με την οποια εχεις και μια μεγαλυτερη οικιοτητα και περιμενεις παπαδες αλλα στο τελος φευγης και δεν τοτε ακομα χειροτερα !!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Τρεζ πίστεψέ με όσοι κόβουν το τσιγάρο το κάνουν με μεγάλη δυσκολία ακριβώς γιατί συνεχίζει να τους ευχαριστεί!
Όμως κάπου κατάλαβαν πως τους χαλάει κι όλας!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Εγω να πουμε το κοβω το τσιγαρο ..... καθε βδομαδα  :rockon: :rockon:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Μου χρωστάς ένα σεμινάριο από ένα παλιότερο PM που έχουμε ανταλλάξει, στο οποίο μου είχες πει να προσέχω κάτι  :)  
(είτε γραπτό είτε προφορικό)
Το ιδιο συμβαινει και με τις Πουτανες !!!
Οταν ειδικα πας με καποια με την οποια εχεις και μια μεγαλυτερη οικιοτητα και περιμενεις παπαδες αλλα στο τελος φευγης και δεν τοτε ακομα χειροτερα !!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom