Εαν φιλε οι κριτικες αξιζουν 5 το Thread αξιζει 105 !!!
Αυτο να θυμασαι και εσυ και ολοι !!!
Ακριβως! Τα γραπτα μενουν οπως και οι ξεφτιλες! Δεν ειναι παντα κακο να προμοταρεις καποιες που τις συμπαθεις, ανθρωπινο ειναι, αλλα αν γραψεις "τι υπεροχο φυσικο βυζι που εχει" ή "βελουδινη επιδερμιδα που τρελαινομαι να χαιδευω" και αποδειχθουν πλαστικα τα βυζια και δερμα γεματο σπυρακια και εγχειρησεις, εισαι υπολογος και φυσικα τα γραπτα σου απο εδω και περα δεν εχουν καμμια απολυτως αξια, αντιθετως κανουν ΚΑΚΟ σε οσες θελεις να "διαφημισεις".
Πορσωπικα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ για δυο απο τις γνωστοτερες CT που εχουν μεινει ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ συνολικα περισσοτερες απο 20 ημερες. Και δεν το εχω κανει διοτι πρωτον δεν θα ημουν αντικειμενικος και δευτερον, πώς μπορει καποιος να βοηθηθει απο την κριτικη μου, οταν θα συναντηθει μαζι τους μονο 1-2 ωρες??
Για να μην παμε μακρια, διαβαστε την κριτικη του συναγωνιστη για το διδυμο του LL... ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ το παλικαρι, καταλαβε για ποιους ακριβως λογους δεν περασε καλα, αν και οπως λεει ο ιδιος ειναι σχετικα νεος στο χωρο. Καποιος αλλος θα εκραζε τις γκομενες!
Για να το ελφρυνω λιγακι: ΤΡΙΟΛΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...