Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (10 μέλη και 97 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αμα θελεις να μιλησουμε για γρια κοτα, ............ειναι και η Βικτωρια εδω!!! :2funny:
μπορει η γρια κοτα να έχει το ζουμί αλλα οι γερολυκοι έχουν τα κοφτερα δόντια :)
και θέλουν φρεκα πιπινακια :)
βλεπω αγελη όλοκληρη μαζευτηκε με πολλα έτη προυπηρεσεια
respect!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Ακριβως! Τα γραπτα μενουν οπως και οι ξεφτιλες! Δεν ειναι παντα κακο να προμοταρεις καποιες που τις συμπαθεις, ανθρωπινο ειναι, αλλα αν γραψεις "τι υπεροχο φυσικο βυζι που εχει" ή "βελουδινη επιδερμιδα που τρελαινομαι να χαιδευω" και αποδειχθουν πλαστικα τα βυζια και δερμα γεματο σπυρακια και εγχειρησεις, εισαι υπολογος και φυσικα τα γραπτα σου απο εδω και περα δεν εχουν καμμια απολυτως αξια, αντιθετως κανουν ΚΑΚΟ σε οσες θελεις να "διαφημισεις".
Πορσωπικα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ για δυο απο τις γνωστοτερες CT που εχουν μεινει ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ συνολικα περισσοτερες απο 20 ημερες. Και δεν το εχω κανει διοτι πρωτον δεν θα ημουν αντικειμενικος και δευτερον, πώς μπορει καποιος να βοηθηθει απο την κριτικη μου, οταν θα συναντηθει μαζι τους μονο 1-2 ωρες??
Για να μην παμε μακρια, διαβαστε την κριτικη του συναγωνιστη για το διδυμο του LL... ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ το παλικαρι, καταλαβε για ποιους ακριβως λογους δεν περασε καλα, αν και οπως λεει ο ιδιος ειναι σχετικα νεος στο χωρο. Καποιος αλλος θα εκραζε τις γκομενες!
Για να το ελφρυνω λιγακι: ΤΡΙΟΛΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Thanks αδελφέ ! Είναι αυτο που λένε , ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ... ας πρόσεχα . Πάντως για το Ζαμπέτα το εννούσα .

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για να λεει ετσι ο Driver κατι θα ξερει !!! ;)
Εγω δεν εχω ιδεα !!! :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τί να πει ρε σεις! Πέρυσι που πήγαινε στο Λύκειο στη Ρουμανία (σιγά την Ουγγαρέζα!) έπαιρνε πίπες στις τουαλέτες του σχολείου τσάμπα και φέτος θέλει και ένα τρακοσάρι την ώρα!
Μη χέσω!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Doc....is back!!!!!
:rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ρε συ δεν είπα πως δε θα έχω και άποψη! Λίγη αποχή τουλάχιστον!

Αλλά όταν για την λόκαλ την συμπατριώτισσα της που τουλάχιστον να γαμιέται ξέρει έκανε ο άλλος θέμα άμα αξίζει τα 150!!
Άμα μάθει πως δώσανε κάποιοι στο παρτσακλό 300ρια θα σας ζητάει 400 μετά!! (Εγώ είπαμε απλά παρακολουθώ και σκασίλα μου! :cheesy: :cheesy: )

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Thanks αδελφέ ! Είναι αυτο που λένε , ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ... ας πρόσεχα . Πάντως για το Ζαμπέτα το εννούσα .
ΝΟΜΟΣ! Το εχω παθει κι εγω... μαλιστα για να κανω τη μερα νυχτα, ειχα πλακωθει στις τεκιλες και ητανε και καλοκαιρι και ελιωσα, πρεπει να εχασα 5 κιλα σε ιδρωτα... αλλα η μερα νυχτα δεν εγινε!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
McLein, αν δεν γινομαι αδιακριτος... Πηγες τελικα στην Black Angelica?? Διαβασα την κριτικη του συναγωνιστη "she's back" και τετοια ωραια και αναρωτιεμαι αν εισακουστηκαν οι ευχες μας...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
....... και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τη Sophy με το καλυμένο προσωπάκι απο το A.G γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΉ στη φωτό!!! Είναι ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ και δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν μαγκες μην χάσετε το χρόνο σας. Θελουνε πολύ ξύλο σε αυτό το πρακτορείο πραγματικά.. Αυτο εγώ το ονομάζω ΑΠΑΤΗ και αντιεπαγγελματισμό στο μέγιστο βαθμό........

Ο dikaios_gamias είναι όντως δίκαιος και παπαριές μου έλεγαν για τη Sophy. Όχι μόνο δεν την ήξερα αλλά ούτε και μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να τη γνωρίσω πολύ στενά. Το βασικό ατού των φωτό που βλέπουμε - το βυζί δηλ. - απλά δεν υπάρχει! Το πρόσωπο δε τελείως ασεξ. You have been warned!

Ρε μας διαβάζουν μου φαίνεται, μετά το κράξιμο βάλανε real photos ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε μας διαβάζουν μου φαίνεται, μετά το κράξιμο βάλανε real photos ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό το ξέρεις πρώτος από όλους!!!!
Απλώς μερικοί εδώ μέσα δεν γνωρίζουν ότι είναι "νεροκουβαλητές"!!!
Για αυτό και προτείνω στους "νέους" που μου στελνουν ΠΜ, να μπουν και να τα "σπάσουν" όλα!!!!!
Μην φοβούνται να λένε την γνώμη τους καλή ή κακή για οποιαδήποτε γκόμενα...ας είναι και "ιερή αγελάδα"!!!!
Πιστεύω να μην ενόχλησα πολύ!!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Πέστα χρυσόστομε :rockon:

Για αυτό και προτείνω στους "νέους" που μου στελνουν ΠΜ, να μπουν και να τα "σπάσουν" όλα!!!!!
Μην φοβούνται να λένε την γνώμη τους καλή ή κακή για οποιαδήποτε γκόμενα...ας είναι και "ιερή αγελάδα"!!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Έτσι!  :thumbsup:

Η μεγιστη δυνατή συμμετοχή τελικά βγάζει τα πάντα στον αφρό ή τα βυθίζει στο πάτο.

Ήδη "ιερή αγελαδ...ίτα" έχει ΜΟ 4.4 στίς 6 τελευταίες κριτικές της (δηλ. του τουρ της του Νοεμβρίου).  :grin: :grin: :grin:

[size=8pt]ΥΓ. Προσωπικά βρίσκω το 4.4 λίγο χαμηλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν για τα 10άρια που μας είχαν φλομώσει....[/size]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aσε ρε Πακιστανε που δεν την εχεις δει την  Lolita ουτε σε φωτογραφια και εχεις και αποψη !!!
Οπου χαρα και εμεις μεσα !!! :headbang: :headbang: :headbang:
Ε παρε νατην δεις να την θυμασαι !!!
Αμα πια πολλα ακουσαμε τελευταια και οι δυο κριτικες εαν ησασταν κυριοι δεν θα επρεπε καν να μετρανε απο δυο που απλα γκρινιαζουν και βαζουν ασσους χωρις καν να ξερουν την φατσα της !!
Ετσι για να τα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι να ψιλολεμε μαλακιες και αμπελοφυλοσοφιες του κωλου !!!
Οκ !!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom