Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το 250αρι έχει αρχίσει να πεθαίνει...!  Το Α.G έβαλε μυαλό... 150 την ώρα οι περισότερες κορασίδες... Και εκεί πρέπει να το πάει και ο zuzanas. Απευθήνονται σε βλάχους αγάμητους ή σε σοβαρούς και δίκαιους κριτές? Εγω απέχω απο τα CT για αυτόν τον λόγο της υπερτίμισης. Τώρα όμως με 150/1 θα αρχίσω να μπαίνω ξανά στη μάχη! Και δεν είναι οτι είμαι φτωχομπινές η οτί θα πάθω τίποτα να δώσω κάποια ευρώ παραπάνω. Δεν είμαι όμως μαλάκας να σκάω 250 αρια τη στιγμή που οπως όλοι βλέπουν τις ανατιμίσεις του ενος εκ των πολλών πρακτορείων. Αρά τόσο καιρό μας κοροιδεύαν. Ενα μεγάλο μπράβο στο σιτε και στα μελη γιατί πιστεύω οτι συνέβαλαν πολύ σε αυτό με τις κριτικές και τα κραξίματα!!!  

Υ.Γ για τα χρυσά αυγά no capici τι εννοείς  

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Λοιπον ας αφησουμε τους τεμεναδες και τα συροπια. Αυτο το Τσεχικο μωρο το εχασα δυο φορες και ειναι στην λιστα μου. Ερχεται Αθηνα στο τελος της εβδομαδος και θελω εντυπωσεις παρακαλω! Μονοφαγαδες μακρυα  :2funny:

Τρεζ αν περασεις παρε και την μηχανη μαζι σου γιατι κατι μου μυριζει φοτοσοπ.  :2funny:

Luc, μήπως είναι www.bourdela.tv/content/view/1542/1/]αυτή?[/url] Όλη μέρα σπάω το κεφάλι να τη θυμηθώ, πού είναι ο ναύτης να μας πει σίγουρα? Αν είναι αυτή, τότε ναι την είχα πάρει όταν είχε έρθει με το Ζουζούνα. Λοιπόν είναι παλιά στο κουρμπέτι, άνετη και με το τυπικό στυλάκι της Τσέχας. Δύσκολο να τη ξεκλειδώσεις, αλλά καλό νιμού και με (σχεδόν) full service.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Luc, μήπως είναι www.bourdela.tv/content/view/1542/1/]αυτή?[/url] Όλη μέρα σπάω το κεφάλι να τη θυμηθώ, πού είναι ο ναύτης να μας πει σίγουρα? Αν είναι αυτή, τότε ναι την είχα πάρει όταν είχε έρθει με το Ζουζούνα. Λοιπόν είναι παλιά στο κουρμπέτι, άνετη και με το τυπικό στυλάκι της Τσέχας. Δύσκολο να τη ξεκλειδώσεις, αλλά καλό νιμού και με (σχεδόν) full service.

Οχι δεν ειναι αυτη. Αποτι γνωριζω δεν εχει ερθει Αθηνα σε CT. Δουλευει για 3 γραφεια στην Πραγα και θα ηθελα πληροφοριες απο οποιον περασει. Επροκειτο να το κυκλοφορησω στα δυο τελευταια μου ταξιδια στην Πραγα, αλλα ελειπε. Το μωρο ειναι αυτο  :grin: :grin:

Συνημμένα

• IS.jpg
    IS.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Λοιπόν συνάντησα την Emily και τώρα ήταν πιο όμορφη απ' όσες φορές την έχω δει. Το service της για εμένα το καλύτερο που έχω συναντήσει στο χώρο.
Παρτε και ένα δωράκι
emilyh.jpg

Nice photo giamoutsos  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πρόεδρε μάλλον απέκτησες ανταγωνιστές και στην λήψη φωτογραφιών  :2funny:

...αν και μετά το τελευταίο πακέτο φωτογραφιών της Στέλλας...

μάλλον εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού και μεις για να ετοιμάζουμε βαλίτσες για Αθήνα ;)

giamoutsos

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
11
Like
45
Πόντοι
10

μάλλον εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού και μεις για να ετοιμάζουμε βαλίτσες για Αθήνα ;)

Σ' ευχαριστώ vasigeorge για τα καλά σου λόγια αλλά πρόεδρος είναι ΜΟΝΟ ένας (όχι εγώ)  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Συνημμένα

• Moraki 1.jpg
    Moraki 1.jpg
    170,3 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Moraki 2.jpg
    Moraki 2.jpg
    158,9 KB · Εμφανίσεις: 12

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν εχει αναγκη απο φωτο το θηριο !!!
Εχει αποδειξη την αξια της στον αγωνηστικο χωρο και για αυτο οσοι εχουν περασει πινουν νερο στο ονομα της !!! ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Μη μασάς ρε vasigeorge. Οι φωτό δεν είναι του giamoutsos, προέρχονται από το ίδιο σετάκι που μας πόσταρε και ο Πρόεδρος μερικές μέρες πριν.

Συνημμένα

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • clip_image002a.jpg
    clip_image002a.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 15
  • clip_image002b.jpg
    clip_image002b.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 15

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Έχω μόνο μια απορία ρε giamoutsos, μα καλά πήγες στο meeting σου με την Εμιλυ με φλασάκι για να πάρεις τις φωτό?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφήστε το Γιαμούτσο και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τη Sophy με το καλυμένο προσωπάκι απο το A.G γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΉ στη φωτό!!! Είναι ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ και δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν μαγκες μην χάσετε το χρόνο σας. Θελουνε πολύ ξύλο σε αυτό το πρακτορείο πραγματικά.. Αυτο εγώ το ονομάζω ΑΠΑΤΗ και αντιεπαγγελματισμό στο μέγιστο βαθμό. Όμως βλέποντας κάποιες καλές κριτικες για την Geisha, θα δοκιμάσω σίγουρα όταν έρθει πάλι αθήνα!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Όχι ρε, πραγματικά θέλω να μας πει ο giamoutsos πως τις πήρε τις φωτό!
Και να μας κάνει και μια επανάληψη για άλλη μια φορά για το πόσο καλά πέρασε με την Έμιλυ, για να το εμπεδώσουμε.

Πού είσαι ρε giamoutse?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Αφήστε το Γιαμούτσο και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τη Sophy με το καλυμένο προσωπάκι απο το A.G γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΉ στη φωτό!!! Είναι ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ και δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν μαγκες μην χάσετε το χρόνο σας. Θελουνε πολύ ξύλο σε αυτό το πρακτορείο πραγματικά.. Αυτο εγώ το ονομάζω ΑΠΑΤΗ και αντιεπαγγελματισμό στο μέγιστο βαθμό. Όμως βλέποντας κάποιες καλές κριτικες για την Geisha, θα δοκιμάσω σίγουρα όταν έρθει πάλι αθήνα!!

Μου φαίνεται δεν προσέχεις. Αυτό το είπαμε από χτες. ΠΟΙΑ είναι όμως δεν μας λες. Ή θα περιμένεις να σου το πούμε και αυτό?

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μου φαίνεται δεν προσέχεις. Αυτό το είπαμε από χτες. ΠΟΙΑ είναι όμως δεν μας λες. Ή θα περιμένεις να σου το πούμε και αυτό?

Ίσως δεν πρόσεξα ναι.Τονοι μπλα μπλα εδω μέσα λογικό είναι να μου ξεφεύγουν μερικά ποστς. Τωρα για το ποιά είναι δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν διοτι πολύ απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ η κοπέλα της φωτογραφίας! 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ίσως δεν πρόσεξα ναι.Τονοι μπλα μπλα εδω μέσα λογικό είναι να μου ξεφεύγουν μερικά ποστς. Τωρα για το ποιά είναι δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν διοτι πολύ απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ η κοπέλα της φωτογραφίας! 

You never know my friend... you never know ... ;) ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Κύριοι  Bono Vox και  mr.bean αμφιβάλω  αν έχετε πηδήξει γυναίκα της προκοπής, με λεφτά η χωρίς, στην ζωή σας (με συγχωρείτε δικαίωμα σας) .
Αν και με πρόλαβε άλλος παίχτης από τον βορρά, που περιγράφει πιο καλά την κατάσταση
Μας πουλήσατε πολύ μεγάλο παραμύθι  εδώ
δεν λέω ότι είμαι μεγάλος παίχτης άλλα εσείς που είστε πιο δυνατοί από μένα
εξηγήστε μου
και σας ρωτάω  όταν βάζατε τα δεκαριά….
τις ουλές στο μέτωπο δεν τις είδατε ..και αναρωτιόμουν  μα τόσο χάλια κούρεμα..
η κοκκινίλα στο στόμα στα κάτω χείλος ήταν σπυράκι η τα πρώτα σημάδια του επιχείλειου έρπη
την αριστερή της πλευρά που είναι ταλαιπωρημένη από ατύχημα δεν την είδατε
το  ότι της λείπει ένα πλευρό το καταλάβατε
το καινό κάτω από το αριστερό βυζί
που έχει μία μέτρια πλαστική στην βάση του την νιώσατε
το κάψιμο στους κοιλιακούς στην αριστερή πλευρά  το προσέξατε
την τερατώδη ουλή στην δεξιά πλευρά που καλά, καλά δεν έχει επουλώσει δεν την προσέξατε .
Ενώ της πρότεινα να κάνει ένα ντους πριν αρχίσει το παιχνίδι και σε μένα αυτή αρνήθηκε και στον επόμενο απλά έπλυνε τα επίμαχα σημεία και αυτό ήταν
Το μονό που λέτε ότι και είναι σωστό είναι ότι η κοπέλα είναι VFM  αλλά και
Πάλι στο σαραντάλεπτο σερνόταν  καθώς το καταπληκτικό της agency δεν την άφησε ούτε πεντάλεπτο να ετοιμαστεί ανάμεσα στα ραντεβού μέχρι τις 2 και  την νύχτα τουλάχιστον φροντίσατε και εσείς σ’ αυτό βεβαία
Και όλα αυτά τα γράφω θέλοντας να πιστεύω ότι δεν κάνατε κάτι σκόπιμα.
Η κοπέλα κάνει τη δουλειά  της το πρακτορείο την δική του εσείς δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι ρόλο παίζετε. Δεν τα κλαίω τα 150 πέρασα καλά και  περιμένω  ένα άλλο από το ίδιο agency έρχεται για να ρεφάρω, αλλά σας παρακαλώ αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να προσθέσετε αφήστε άλλους παίχτες να μιλήσουν που είναι πιο δυνατοί από εσάς.

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
  :headbang:
ok το καταλάβαμε! τωρα εγω εχω στείλει μηνυμα και μάλλον θα το ακυρώσω! αναξάρτητα αν δεν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας - την έχεις δεί? αξιζει? το σωμα είναι παρόμοιο?
κανε μία περιγραφή για να ξερουμε και εμείς - γιατί και χρήματα να μη χάσουμε δεν πειράζει - ο χρόνος είναι πιο ουσιαστικός!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κύριοι  Bono Vox και  mr.bean αμφιβάλω  αν έχετε πηδήξει γυναίκα της προκοπής, με λεφτά η χωρίς, στην ζωή σας (με συγχωρείτε δικαίωμα σας) .
Αν και με πρόλαβε άλλος παίχτης από τον βορρά, που περιγράφει πιο καλά την κατάσταση
Μας πουλήσατε πολύ μεγάλο παραμύθι  εδώ
δεν λέω ότι είμαι μεγάλος παίχτης άλλα εσείς που είστε πιο δυνατοί από μένα
εξηγήστε μου
και σας ρωτάω  όταν βάζατε τα δεκαριά….
τις ουλές στο μέτωπο δεν τις είδατε ..και αναρωτιόμουν  μα τόσο χάλια κούρεμα..
η κοκκινίλα στο στόμα στα κάτω χείλος ήταν σπυράκι η τα πρώτα σημάδια του επιχείλειου έρπη
την αριστερή της πλευρά που είναι ταλαιπωρημένη από ατύχημα δεν την είδατε
το  ότι της λείπει ένα πλευρό το καταλάβατε
το καινό κάτω από το αριστερό βυζί
που έχει μία μέτρια πλαστική στην βάση του την νιώσατε
το κάψιμο στους κοιλιακούς στην αριστερή πλευρά  το προσέξατε
την τερατώδη ουλή στην δεξιά πλευρά που καλά, καλά δεν έχει επουλώσει δεν την προσέξατε .
Ενώ της πρότεινα να κάνει ένα ντους πριν αρχίσει το παιχνίδι και σε μένα αυτή αρνήθηκε και στον επόμενο απλά έπλυνε τα επίμαχα σημεία και αυτό ήταν
Το μονό που λέτε ότι και είναι σωστό είναι ότι η κοπέλα είναι VFM  αλλά και
Πάλι στο σαραντάλεπτο σερνόταν  καθώς το καταπληκτικό της agency δεν την άφησε ούτε πεντάλεπτο να ετοιμαστεί ανάμεσα στα ραντεβού μέχρι τις 2 και  την νύχτα τουλάχιστον φροντίσατε και εσείς σ’ αυτό βεβαία
Και όλα αυτά τα γράφω θέλοντας να πιστεύω ότι δεν κάνατε κάτι σκόπιμα.
Η κοπέλα κάνει τη δουλειά  της το πρακτορείο την δική του εσείς δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι ρόλο παίζετε. Δεν τα κλαίω τα 150 πέρασα καλά και  περιμένω  ένα άλλο από το ίδιο agency έρχεται για να ρεφάρω, αλλά σας παρακαλώ αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να προσθέσετε αφήστε άλλους παίχτες να μιλήσουν που είναι πιο δυνατοί από εσάς.

Μόλις τώρα με έκανες κατα 150 ευρώ πλουσιότερο φίλε μου.  :2funny: Είχα σκοπό να την κλείσω την Geisha... Έτσι εξηγείτε το 150αρακι λοιπόν. Ευγε φίλε μου..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ok το καταλάβαμε! τωρα εγω εχω στείλει μηνυμα και μάλλον θα το ακυρώσω! αναξάρτητα αν δεν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας - την έχεις δεί? αξιζει? το σωμα είναι παρόμοιο?
κανε μία περιγραφή για να ξερουμε και εμείς - γιατί και χρήματα να μη χάσουμε δεν πειράζει - ο χρόνος είναι πιο ουσιαστικός!!

Συμφωνώ και ο dikaios δεν μας λεει αν τελικά αξίζει ή όχι. Δυστυχώς ενώ το είχα μάθει ότι είναι άλλη (και είχα ενημερώσει από χτες) δεν πρόλαβα να τη δω. Αν κάνεις τη ταρζανιά τελικά πάντως FLOJO, ρίξε  και μια ενημέρωση.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Η κοπέλα είναι κοντόχοντρη με δόντια γεμάτα μαυρίλες στα διαχωρίσματα.ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με ότι βλέπεις στη φοτο. Αν δεν πιστεύεις πηγαινε δες τη και φύγε! Απλά τα πράγματα φίλος..

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ και ο dikaios δεν μας λεει αν τελικά αξίζει ή όχι. Δυστυχώς ενώ το είχα μάθει ότι είναι άλλη (και είχα ενημερώσει από χτες) δεν πρόλαβα να τη δω. Αν κάνεις τη ταρζανιά τελικά πάντως FLOJO, ρίξε  και μια ενημέρωση.

Άνθρωπε του Θεού τι να σας πώ αν αξίζει η όχι? Καταλαβαίνεις οτι η κοπέλα δεν είναι αυτή της φοτόγραφίας? ΝΑ πω αν αξίζει τι? Δεν ειναι η κοπελα της φοτο.. Είναι άλλη!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
η κοπελα είναι VFM
είναι αυτή στις φωτογραφίες