Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λοιπον ας αφησουμε τους τεμεναδες και τα συροπια. Αυτο το Τσεχικο μωρο το εχασα δυο φορες και ειναι στην λιστα μου. Ερχεται Αθηνα στο τελος της εβδομαδος και θελω εντυπωσεις παρακαλω! Μονοφαγαδες μακρυα  :2funny:

Τρεζ αν περασεις παρε και την μηχανη μαζι σου γιατι κατι μου μυριζει φοτοσοπ.  :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Sorry Luc αλλα με αυτα που ειναι στην Αθηνα ουτε για να μου δενει τα κορδονια δεν κανει η Τσεχα !!!!
Jorge για Real Anal στην Ewa και παρε και παρτενερ και την Pamela να σου κραταει τα μποσικα !!!
Λοιπον την Ewa την εχω παρει 5 φορες οπως μου ειπε και η ιδια γιατι δεν θυμομουν ,ε τοσο καλη και ομορφη σαν αυτη την φορα ποτε δεν ηταν η κουφαλα !!!
Μεχρι που θα εβαζα και Αριστα !!!!
Τωρα για την Pam την δουλια την παει ξουραφη αλλα η φατσα χωλενει αν και προσπαθει και ειναι καλυτερη απο την τελευταια φορα που την ειχα δει !!!
Φωτο δεν εχει γιατι επεσε απαγορευτικο !!! :huh:

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Sorry Luc αλλα με αυτα που ειναι στην Αθηνα ουτε για να μου δενει τα κορδονια δεν κανει η Τσεχα !!!!
Jorge για Real Anal στην Ewa και παρε και παρτενερ και την Pamela να σου κραταει τα μποσικα !!!
Λοιπον την Ewa την εχω παρει 5 φορες οπως μου ειπε και η ιδια γιατι δεν θυμομουν ,ε τοσο καλη και ομορφη σαν αυτη την φορα ποτε δεν ηταν η κουφαλα !!!
Τωρα για την Pam την δουλια την παει ξουραφη αλλα η φατσα χωλενει αν και προσπαθει και ειναι καλυτερη απο την τελευταια φορα που την ειχα δει !!!
Φωτο δεν εχει γιατι επεσε απαγορευτικο !!! :huh:

μαζι τις πηρες... ??? η μια μια .... για να περναει και η μερα πιο ευχαριστα ... :grin: :grin: :grin: :grin:

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Την Εwa πρωτη φορα τη συναντησα σημερα.Ειναι απο τις περιπτωσεις εκεινες που μπορεις να πεις οτι οι φωτογραφιες την αδικουν.Πραγματικα ομορφη γυναικα!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
νομιζα οτι η pam δεν ειναι του επιπεδου σου ....αλλα αμα εγκρινεις κι εσυ παω πασο.... :rockon: :rockon:
Στα Ντουετακια αδελφε που κανονιζονται αφου εχεις περασει την πορτα δεν εχει και πολλες επιλογες !!!
Και εσυ να περναγες απο εξω θα σε εβαζα μεσα !!! ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Τι σου ειπε για αυτα που κυκλοφορουν γιαυτην?? Βαλτα απο το πρωην αφεντικο???

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Στα Ντουετακια αδελφε που κανονιζονται αφου εχεις περασει την πορτα δεν εχει και πολλες επιλογες !!!
Και εσυ να περναγες απο εξω θα σε εβαζα μεσα !!! ;)

ναι όντως δεν εχεις πολλες τις εξης δυο ...pamela η zuzana οποτε κι εγω το ιδιο θα διαλεγα ...τωρα αν περνουσα απ εξω θα αλλαζα διαδρομο γρηγορα γιατι μου φαινεσε  επικίνδυνος....

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
ναι όντως δεν εχεις πολλες τις εξης δυο ...pamela η zuzana οποτε κι εγω το ιδιο θα διαλεγα ...τωρα αν περνουσα απ εξω θα αλλαζα διαδρομο γρηγορα γιατι μου φαινεσε  επικίνδυνος....

εννοειται απο το πρωην πρακτορειο μου το ειπε και η pamela ...εγραψαν τα ιδια και για τις 3 οτι δεν ελεγχονται οτι εχουν κολλησει κοσμο AIDS και τετοια ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καλα βρε, εσυ μπορει να εισαι απασχολημενος, αλλα πες στον Φαντομ να περασει!  :2funny: :2funny: :2funny:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το Quiz της μέρας:

Ποιά είναι αυτή από avantgarde που μας έχει έρθει με καινούργιες φωτό? :)

Και ποια είναι η άλλη που μας έχει έρθει incognito? (blurred fotos)

Εδώ σας θέλω!!

Καμίλα... Πρώην Sindy! Αλλά με νέο λούκ και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ photοshop.. Και για του λόγου το αληθές... Δείτε και τις πραγματικές της photos εδώ:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καμίλα... Πρώην Sindy! Αλλά με νέο λούκ και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ photοshop.. Και για του λόγου το αληθές... Δείτε και τις πραγματικές της photos εδώ:
Kαλα εσυ εισαι φωστηρας !!!
Που εισαι χαμενος αδελφακι μου τοσο καιρο !!!
Ε ναι ρε Luc ποιος αλλος μαλακας να τα γραφει αυτος που εχασε τις κοτες που εκαναν τα χρυσα αυγα !!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ε ναι ρε Luc ποιος αλλος μαλακας να τα γραφει αυτος που εχασε τις κοτες που εκαναν τα χρυσα αυγα !!!

Αστο παλληκαρι ρε αλανι, μην το αποπαιρνεις, να βοηθησει προσπαθησε......

Σιγουρο για τα ...χρυσα αυγα;;;;

giamoutsos

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
11
Like
45
Πόντοι
10
Λοιπόν συνάντησα την Emily και τώρα ήταν πιο όμορφη απ' όσες φορές την έχω δει. Το service της για εμένα το καλύτερο που έχω συναντήσει στο χώρο.
Παρτε και ένα δωράκι

Συνημμένα

• Emily.jpg
    Emily.jpg
    151 KB · Εμφανίσεις: 27

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν συνάντησα την Emily και τώρα ήταν πιο όμορφη απ' όσες φορές την έχω δει. Το service της για εμένα το καλύτερο που έχω συναντήσει στο χώρο.
Παρτε και ένα δωράκι
Λιρα Εκατο !!!

gold_coins_250x251.jpg

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Το 250αρι έχει αρχίσει να πεθαίνει...!  Το Α.G έβαλε μυαλό... 150 την ώρα οι περισότερες κορασίδες... Και εκεί πρέπει να το πάει και ο zuzanas. Απευθήνονται σε βλάχους αγάμητους ή σε σοβαρούς και δίκαιους κριτές? Εγω απέχω απο τα CT για αυτόν τον λόγο της υπερτίμισης. Τώρα όμως με 150/1 θα αρχίσω να μπαίνω ξανά στη μάχη! Και δεν είναι οτι είμαι φτωχομπινές η οτί θα πάθω τίποτα να δώσω κάποια ευρώ παραπάνω. Δεν είμαι όμως μαλάκας να σκάω 250 αρια τη στιγμή που οπως όλοι βλέπουν τις ανατιμίσεις του ενος εκ των πολλών πρακτορείων. Αρά τόσο καιρό μας κοροιδεύαν. Ενα μεγάλο μπράβο στο σιτε και στα μελη γιατί πιστεύω οτι συνέβαλαν πολύ σε αυτό με τις κριτικές και τα κραξίματα!!!  

Υ.Γ για τα χρυσά αυγά no capici τι εννοείς  

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για τον Luc ειναι τα αυγα !!! :2funny: :2funny: :2funny: