Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (0 μέλη και 82 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Καλημερα σε ολους..................
Εχουμε κανενα νεο απο Bello Z?
Πλάκα μου κάνεις >:( >:(...δηλ. ανοίγεις τον υπολογιστή χωρίς να διαβάσεις τίποτα και ρωτάς....What happened with fucking Bello? :headbang: :headbang: :headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
βαση λογικης προς το μεσημερακι θα σκασει η πρωτη κριτικη και ειμαστε ολοι με το ενα χερι στο pc  και στα bourdela και με το αλλο μπας και μαζεψουμε καμια δουλεια στο γραφειο...
Και εσύ θα πρέπει να κάνεις πλάκα!!!!!! :o :o :o....αφού αναβλήθηκε κατά μία ημέρα το τουρ!!!!!! :headbang: :headbang:....σήμερα το απόγευμα ξεκινάει.....πάντως δεν πιστεύω να έφυγες μπροστά από το PC....περίμενε....και αν δεν την κλείσεις την επιχείρηση που έχεις.....σφύρα μου κλέφτικα!!!!!! :rockon: :rockon:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
εχεις ιδεα ποτε και αν θα γυρισει στην Αθηνα η Elite ?   :think:
Αν γλυκαθεί κι αυτή όπως η προηγούμενη που μου έστειλες (κι έχει πλέον πολιτογραφηθεί δημότης Θεσσαλονίκης), θα σου την στέλνω πακέτο ένα 15ήμερο κάθε καλοκαίρι να την πηγαίνεις Μύκονο.  :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ο παλιος ΒΑΒΥ παιδια δεν ειναι ο τωρινος tresurert?
Απ' οτι εχω δει ανεβαζει τις ιδιες φωτογραφιες.
Απλώς είναι ερωτευμένοι :smitten: :smitten: με την ίδια.....γκόμενα...ουπς...συγνώμη, δεσποινίδα!!!!!! :tits2: :tits2:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αν γλυκαθεί κι αυτή όπως η προηγούμενη που μου έστειλες (κι έχει πλέον πολιτογραφηθεί δημότης Θεσσαλονίκης), θα σου την στέλνω πακέτο ένα 15ήμερο κάθε καλοκαίρι να την πηγαίνεις Μύκονο.  :grin:
Πολύ ωραία ρε καρντάσι....χτες έφαγα τα συκώτια μου για να βρω κάτι!!!!!! :'( :'(.....θα την βρω που θα πάει :rockon:.....Πρόεδρε θα την φέρω Αθήνα και την στέλνουμε 15ημερο στην Χαλκιδική!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...αυτήν μωρέ...χωρίς το κεφάλι!!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οκ PATH !!!
Kαι απο μενα τρεις τα Χριστουγεννα καινουριες !!

http://[URL unfurl="true"]www.ftreg.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/santa-girls-large.png[/img[/URL]]

Και μια για τα Γενεθλια σου !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.motifake.com/image/demotivational-poster/0907/birthday-life-time-day-gift-surprise-girl-cake-body-paint-pl-demotivational-poster-1248979012.jpg[/img[/URL]]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και ειδες ολα ξανθα της φυλης που κανεις κεφι !!! :grin:

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πλάκα μου κάνεις >:( >:(...δηλ. ανοίγεις τον υπολογιστή χωρίς να διαβάσεις τίποτα και ρωτάς....What happened with fucking Bello? :headbang: :headbang: :headbang:
Εχω δει το τι εχει γραφτει, απλα ελεγα μηπως καποιος απο εδω μεσα πηγε τελικα κ ειδε για να μας τα πει καλυτερα!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να χαρώ το φιλαράκι μου που μου στέλνει τα οξυζενέ και του παραχωρώ τα μελανούρια που προτιμάει...
Mπα PATH βλεπω να την τρωει κανενας που κανει κεφι χοντρες και να μεινουμε με τον  :bigdick: !!!
Τι λες εσυ !!!! >:(

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εχω δει το τι εχει γραφτει, απλα ελεγα μηπως καποιος απο εδω μεσα πηγε τελικα κ ειδε για να μας τα πει καλυτερα!
Μπα εγω φιλε  Bourdello  !!!
Που τετοια τυχη για Bello !!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παρότι νέος σε ηλικία, μάλλον είμαι πολύ παράξενος.....54 γκόμενες στην Αθήνα + 19 στην συμπρωτεύουσα + αυτές που δεν ξέρω.Σύνολο περίπου 74+....
Το 33,33% fotoshop, το 33,33% με βάση περιγραφές για τον πούτσο και το υπόλοιπο 33,33%...ξενυχτισμένο(σίγουρα Yorgo?) ή ταλαιπωρημένο από τα "μανίκια" !!!!!
Τώρα βρίσκω αυτό
Θα έλεγα ότι είναι αξιοπρεπές. Ρωτάω...έχει ξανάρθει και αν όχι, τότε αυτοί που ταξιδεύουν στα εξωτερικάς γνωρίζουν τίποτες?

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε kpbak ελπιζω να σε βοηθησα...............να προσεχεις στο δρομο με τα ταξιδια σου κ καλη τυχη! :dancing:

spinoza

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρότι νέος σε ηλικία, μάλλον είμαι πολύ παράξενος.....54 γκόμενες στην Αθήνα + 19 στην συμπρωτεύουσα + αυτές που δεν ξέρω.Σύνολο περίπου 74+....
Το 33,33% fotoshop, το 33,33% με βάση περιγραφές για τον πούτσο και το υπόλοιπο 33,33%...ξενυχτισμένο(σίγουρα Yorgo?) ή ταλαιπωρημένο από τα "μανίκια" !!!!!
Τώρα βρίσκω αυτό
Θα έλεγα ότι είναι αξιοπρεπές. Ρωτάω...έχει ξανάρθει και αν όχι, τότε αυτοί που ταξιδεύουν στα εξωτερικάς γνωρίζουν τίποτες?
την έχω μπανίσει κι εγώ αυτή και φαίνεται καλό εργαλείο
ας δώσει καμια βοήθεια ο τρες

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
την έχω μπανίσει κι εγώ αυτή και φαίνεται καλό εργαλείο
ας δώσει καμια βοήθεια ο τρες
τώρα σώθηκες!!!!! :2funny:....μπορεί όμως και να κάνει το θαύμα του ;).....αφού πρώτα την  :knockinb: :2funny: :2funny:...τότε συναγωνιστά θα είναι αργά!!!!!!! :'( :'(

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Το Vodka συνεχίζει τις αποστολές...Μας στέλνει τη Valery...Άντε και την Nicole με το καλό για τον tres που του αρέσει...
Εγώ λέω να κοντοπουτάνοδοκιμάσω αυτές τις μέρες ( sorry Yorgos). Odie και Bello !

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom