Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (11 μέλη και 96 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλα ρε αγραμματοι ντροπη αισχος τι αλλο να πω  >:( >:( >:(

Tipos μη βαζεις αλλες, κανονισε μαλακα μου να τις δει και να μην ερθει ....  :'( :'(

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ε δεν φαίνονται και πολλά έτσι δεν είναι????  0:) 0:)

Μόνο κάτι τύποι σαν εσένα που έχουν εντρυφήσει και τα έχουν δει από κοντά καταλαβαίνουν 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω λεω να πω μια καλησπερα εδω  :think: :think:

obrn6.jpg

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: αμα παω θα ρωτησω [size=7pt](ατιμουτσικο)[/size], λες να ξεχειλωσε soli  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρώτα το rebeti, η ακόμα καλύτερα τον τυχερούλη luc που την είδε και πρόσφατα  :grin: :grin:

Tipos μου ειπε ολα τα μυστικα για σενα  :2funny: Θα ευχαριστηθητε τα καινουργια βυζακια της (ειναι πολυ περηφανη για αυτα) :grin:

Επισκέπτης
Ρε αληταμπουρα Luc για να γμησεις πηγες ή για ανακριση;;; :2funny: :2funny:
Και αυτη η κουφαλα στα ειπε ολα, ε ρε πλακωμα που θελει , αλλα της αρεσει της ρουφιανας  :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε αληταμπουρα Luc για να γμησεις πηγες ή για ανακριση;;; :2funny: :2funny:
Και αυτη η κουφαλα στα ειπε ολα, ε ρε πλακωμα που θελει , αλλα της αρεσει της ρουφιανας  :2funny: :2funny: :2funny:

Της αρεσει το κουτσομπολιο, αλλα στο τελος αυτο που μου ειπαι ειναι οτι οι Ελληνες ειναι πολυ .............γαμιαδες  :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Tipos μου ειπε ολα τα μυστικα για σενα  :2funny: Θα ευχαριστηθητε τα καινουργια βυζακια της (ειναι πολυ περηφανη για αυτα) :grin:

Το έχω ακούσει: They are really really nice! (ξέρεις με αυτό το "really" τελείως τονισμένο ... )  :P :P

Κατά τα άλλα τι να πω? Το κορίτσι το έχει στο αίμα του  :dancing: :dancing: :dancing:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το έχω ακούσει: They are really really nice! (ξέρεις με αυτό το "really" τελείως τονισμένο ... )  :P :P

Κατά τα άλλα τι να πω? Το κορίτσι το έχει στο αίμα του  :dancing: :dancing: :dancing:

Εσενα σου εχει αδυναμια, και θα περασης πολυ καλα. ;)

Επισκέπτης
Ελα ομως που θα λειπει ο Tipos τοτε που θαρθει το κοριτσοπουλο  :2funny: :2funny:

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για roxy τι ξερετε ρε παιδες αστειλα μηνυμα στο πρακτορειο και μου πε οτι συντομα θα ερθει ελλαδα, τωρα μου λεει εχει την margo. τι λεει η roxy? μηπως φαω φολα και απο εκει? παντως απο εμφανιση ειναι καυλομηχανη!!!!!!!!!
ετσι λεει παντα θα ερθει αλλα δεν ερχεται ποτε

Επισκέπτης
Ρε soli και οτι ελεγα , Αντε καληνυχτα να καθαρισει ο Ναυαρχος  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom