Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (5 μέλη και 87 επισκέπτες)

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καταρχάς καλησπέρα σε όλους. απλώς σας ενημερώνω, ότι γύρισε η sindy στο πρακτορείο afrodita models,με ανανεωμένες φωτογραφίες.η οποίες ώμος είναι φίσκα στο photosop, k εννοείτε δεν είναι αληθινές. στο περίπου έτσι,μ τα γαμάμε κ όλα..  έχω πάει μαζί τις κ ακόμα κλαίω τα λεφτά μου..για να μην λέτε μετά ότι δ σας ενημέρωσα..προφανώς ψάχνει για θύματα!!!καλό βράδυ.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καταρχάς καλησπέρα σε όλους. απλώς σας ενημερώνω, ότι γύρισε η sindy στο πρακτορείο afrodita models,με ανανεωμένες φωτογραφίες.η οποίες ώμος είναι φίσκα στο photosop, k εννοείτε δεν είναι αληθινές. στο περίπου έτσι,μ τα γαμάμε κ όλα..  έχω πάει μαζί τις κ ακόμα κλαίω τα λεφτά μου..για να μην λέτε μετά ότι δ σας ενημέρωσα..προφανώς ψάχνει για θύματα!!!καλό βράδυ.

Θυμάμαι πως έλεγες πως ήταν πολύ...φλύαρη :2funny: (δλδ το αμίλητο νερό)

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θυμάμαι πως έλεγες πως ήταν πολύ...φλύαρη :2funny: (δλδ το αμίλητο νερό)

k όχι μόνο φλύαρη..καταρχάς σιχαίνεται αυτό που κάνει, δηλαδή δε τις αρέσει καθόλου, το κάνει καθαρά από αγγαρεία. κ η μαλάκια είναι ότι κ στο λέει κ στο δείχνει,έλεος  δηλαδή..εν ο λίγης αυτά..εύχομαι να σε κάλυψα,αν όχι απλά πες το μου.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ox μα τι γίνετε εδώ.

afrodita models 2 μέρες με sindy 1080..
zuzana 2 μέρες με sindy-carolina 2250.. 

πως γίνετε αυτό??? :headbang: :headbang: ρε τον zuzana!!!
Kι εχει και πρακτορεια / κοπέλες που ειναι κατα πολύ καλύτερες απο αυτες του Ζ, που ζητανε 990 το 3ήμερο! Κι αν τις δοκιμασεις και σε δοκιμασουν και κανεις προσωπική επαφη... εχει και πολυ καλυτερα!

Κατα τ' αλλα, ασε τα προβατα να ψωνιζουν απο Ζ (και άλλους) που ΚΑΙ δεν σεβονται τα λεφτα που παιρνουν, ΚΑΙ δεν τηρουν τα service που αναφερουν, ΚΑΙ οι κοπέλες ειναι οι χειροτερες της Ευρωπης. Καλα να πάθουν!

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kι εχει και πρακτορεια / κοπέλες που ειναι κατα πολύ καλύτερες απο αυτες του Ζ, που ζητανε 990 το 3ήμερο! Κι αν τις δοκιμασεις και σε δοκιμασουν και κανεις προσωπική επαφη... εχει και πολυ καλυτερα!

Κατα τ' αλλα, ασε τα προβατα να ψωνιζουν απο Ζ (και άλλους) που ΚΑΙ δεν σεβονται τα λεφτα που παιρνουν, ΚΑΙ δεν τηρουν τα service που αναφερουν, ΚΑΙ οι κοπέλες ειναι οι χειροτερες της Ευρωπης. Καλα να πάθουν!

πες τα ρε φιλε μου..έλεος,είναι πιο ακριβώς ο zuzana κατά 1170 ευρω..μα ποιος νομίζει ότι είναι?k μετά λέω εγώ ότι η sindy ψάχνει για θύματα...ενώ αυτός καθόλου!!! :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
πες τα ρε φιλε μου..έλεος,είναι πιο ακριβώς ο zuzana κατά 1170 ευρω..μα ποιος νομίζει ότι είναι?k μετά λέω εγώ ότι η sindy ψάχνει για θύματα...ενώ αυτός καθόλου!!! :2funny: :2funny:
O Z εχει κανει τα κουμαντα του και ζητα αυτα που ζηταει επειδη ετσι θελει! Αν κι εμεις ειμασταν στη θεση του, μπορει να ειχαμε θεσει τον πηχη ακομη ψηλοτερα - δικαιωμα του να ζηταει οσα θελει. Εχει και πρακτορεια / κοπελες που ζητανε 5χιλιαρικα τη μερα - αυτο δεν σημαινει πως θα τους τα δωσουμε.

Αν και συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις, η ερευνα αγορας και οι γνωσεις που κυκλοφορουν μεσα στο φορουμ οχι μονο σωζουν απο κακοτοπιες, αλλα μπορει κανεις να βρει λαβρακια και πραγματικα μουναρες που δεν πιστευεις τι γαμας, σε απιστευτα χαμηλες τιμες - εξευτελιστικες θα ελεγα. Κι επειδη οι παλιοτεροι και εμπειροτεροι διαβαζουν, νομιζω πως μπορουν να διαβεβαιωσουν πως εχουν περασει απο τα Ελληνικα κρεβατια ΜΟΥΝΑΡΕΣ με τιμες ανα ημερα τετοιες που οι καμπιες του Ζ και μερικων αλλων εξυπνων αντιστοιχουν στο 2ωρο.

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
O Z εχει κανει τα κουμαντα του και ζητα αυτα που ζηταει επειδη ετσι θελει! Αν κι εμεις ειμασταν στη θεση του, μπορει να ειχαμε θεσει τον πηχη ακομη ψηλοτερα - δικαιωμα του να ζηταει οσα θελει. Εχει και πρακτορεια / κοπελες που ζητανε 5χιλιαρικα τη μερα - αυτο δεν σημαινει πως θα τους τα δωσουμε.

Αν και συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις, η ερευνα αγορας και οι γνωσεις που κυκλοφορουν μεσα στο φορουμ οχι μονο σωζουν απο κακοτοπιες, αλλα μπορει κανεις να βρει λαβρακια και πραγματικα μουναρες που δεν πιστευεις τι γαμας, σε απιστευτα χαμηλες τιμες - εξευτελιστικες θα ελεγα. Κι επειδη οι παλιοτεροι και εμπειροτεροι διαβαζουν, νομιζω πως μπορουν να διαβεβαιωσουν πως εχουν περασει απο τα Ελληνικα κρεβατια ΜΟΥΝΑΡΕΣ με τιμες ανα ημερα τετοιες που οι καμπιες του Ζ και μερικων αλλων εξυπνων αντιστοιχουν στο 2ωρο.

έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες αδερφέ..

Επισκέπτης
Εγω λεω να πω μια καλησπερα εδω  :think: :think:

obrn6.jpg
Παλι πιπα κωλο θα το παει το κοριτσακι ο Τσοπανος. :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Αντε ας γραψουμε για τις Βραζιλιανες απο το Περου λοιπον ,την MELANI  :helpplea: και την Luana  :think:.
Οντως φιλεναδες Βραζιλιανες απο το Sao Paulo.
Εχω κλεισει το ξανθο MELANI χθες αν και το ξερω οτι την πορτα θα την ανοιξει ο Γκιουλεκας αλλα λεω δεν γαμεις παμε μηπως και εχουμε τραβηξει το Λοττο ολος τυχαια .
Κεντρικοτατο χοτελι διπλα στην Ομονοια φτανω on time παιρνω τηλ και μου δινει αμεσα το δωματιο στο οποιο χτυπαω και ανοιγει ο Γκιουλεκας κρυμμενος πισω απο την πορτα μηπως και την πατησω.
Μπαινω μεσα οπου ολα τα φωτα κλειστα και τραβηγμενες και οι κουρτινες δηθεν για να φτιαξει κλιμα.
Ας ανοιξουμε κανενα φως λεω non comprano nada μου απανταει το καρο , οποτε τα αναβω μονος και την αντικριζω  :o Who are you !!! ρωταω , Nada η απαντηση .
Οκ chiao και εγω και την κανω.
Αφου κατεβαινω χτυπαει το τηλ . οπου ηταν η αντζεντισα και ρωταει τα σχετικα οπου της λεω sorry αλλα η κυρια δεν ειναι αυτη της φωτο κλπ κλπ , απαντηση εχω και αλλη μηπως θες να δεις αυτην .Οκ λεω αλλα 200 δεν δινω φραγκο παραπανω . Αντε 200 μου λεει .
Αντε παμε λεω και ξανανεβαινω. :grin:
Αφου ηρθαμε που ηρθαμε ας δουμε και την αλλη λεω μηπως και σωσουμε κανεναν και δεν μοιριζει αυριο πολλους καμμενους και κλαμμενους μπουρδελιαριδες η Αθηνα.

Παω στο ακριβως διπλα δωματιο και χτυπαω οπου παλι ανοιγει ο Φαντομας κρυμμενος πισω απο την πορτα.
Το ιδιο σκηνικο μπαινω μεσα στην τυφλα μου και ανοιγω ολα τα φωτα οπου βλεπω εστω πως αυτη ηταν η ιδια με τις φωτο και καλυτερη αλλα οχι 1,63 αλλα 1,53 απλα ειχαν κανει την μετρηση με τα δεκαποντα high hills.
Ok θα παρω το γλυκο λεω Non comprano nada  :headbang: και αυτη γαμω τα Ισπανικα μου εχουν γινει και πολυ φτωχα μιας και εχω να τα χρησιμοποιησω καμμια δεκαετια απο τοτε που ειμουνα στην Κουβα.
Μπανακι και στο κρεββατι με τον νανο.
Παω να δωσω κανενα φιλακι και αρχιζει non bacho μωρε θα φας εσυ κανενα μπατσο της λεω και αρχισα να αγριευω οπου το πηρε το μυνημα μονομιας και μου αρχισε τα miamore & miamore .
Χαδακια και φιλακια βυζακια σαν αυτα που γουσταρει ο Tipos 2αρια φυσικα με ρογα στο στυλ της Morgan μεγαλο ΤΑΗΤΟΟ στην πλατη ,μουνι πηγαδι και κωλο παραγαδι .
Οποτε αφου με πεθανε στο Τσιμπουκι οπου το εχει μαθει πολυ καλα να το κανει στο Sao Paolo της δειχνω τις καποτες (για να μην λετε οτι γαμαω ακαποτα )και αφου μου την φοραει ξεκιναω το κολυμπι στο πηγαδι.
Οσο κοντη ειναι τοσο βαθια και πηγαδα ειναι καμμια τριβη μιλαμε για αερογαμησι του κερατα οποτε και εγω διαλεξα την επομενη οδο του κωλου.
Εκει κατι πηγε να γινει .
Κωλος καθαρος πρωτα απο ολα ,δοξα το θεο γιατι αν δεν ηταν θα ηταν το κερασακι στην τουρτα.
Οποτε αφου γαμουσα κανενα τεταρτο την κυρια απο πισω βγαινω να ξαποστασω πεταω και το καπελακι και την βαζω παλι να εργαστει με το στομα μετα ξανα καποτα και ξανα κωλο απο πανω μετα παλι τα ιδια οπου στο τελος την ξαπλωσα γιατι απο οτι πηρα πρεφα πηγαινε να τα αποφυγει και καθησα απο πανω με το κεφαλι της αναμεσα στα δυο ποδια μου ακινητοποιημενο για να της σερβιρω ολο τον χυμο μην και παει καμμια σταγονα χαμενη.
Τα πινει και δεν λεει κουβεντα.Απλα θελει τροπο.
Λοιπον γιατι βαριεμαι να γραφω και αλλα θα σας πω το εης.
Την ξανθια οποιος παει να την παρει ειλικριν τον λυπαμαι.
Οποιος θελει να παει να γαμησει κωλο με το παραπανω να παει στην κοντη και με λιγο παζαρι εγω πιστευω  :think: οτι και με 150 την δινει η αντζεντισα για μια ωριτσα οποτε γιατι οχι.
Αυτα απο τις Βραζιλιανες οπου με το πολυ 50 Δολλουρες τις παιρναμε ευκολα στην Copacabbana.
Καλημερα . :tickedoff:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Καλημερα
Που θα την βρουμε αυτη την Βραζιλιανα?
Εαν μπορεις βοηθησε.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
να κλεισω seriana σημερα? η θα φαω παλι καμια φολα?  :helpplea:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
baby θελω τη γνωμη σου για κατι καλο σημερα? η zuzana μετα το προχθεσινο φιασκο μου προσφερει μιση ωρα δωρεαν με julia αλλα ειναι κλεισμενη σημερα! Δωσε μου το φωτα σου για σημαρα!!!!

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο και της προκοπης.
Παρε κανενα CG η πηγαινε σε κανενα studio καλυτερα. :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom