Επισκέπτης
Ελα ετοιμασε το μελι εσυ και μην γελας για τον Τιπο
Θα αλειφτώ ρε luc να το παρει μονη της
Ελα ετοιμασε το μελι εσυ και μην γελας για τον Τιπο
Θα αλειφτώ ρε luc να το παρει μονη της
καταρχάς καλησπέρα σε όλους. απλώς σας ενημερώνω, ότι γύρισε η sindy στο πρακτορείο afrodita models,με ανανεωμένες φωτογραφίες.η οποίες ώμος είναι φίσκα στο photosop, k εννοείτε δεν είναι αληθινές. στο περίπου έτσι,μ τα γαμάμε κ όλα.. έχω πάει μαζί τις κ ακόμα κλαίω τα λεφτά μου..για να μην λέτε μετά ότι δ σας ενημέρωσα..προφανώς ψάχνει για θύματα!!!καλό βράδυ.
Θυμάμαι πως έλεγες πως ήταν πολύ...φλύαρη (δλδ το αμίλητο νερό)
Kι εχει και πρακτορεια / κοπέλες που ειναι κατα πολύ καλύτερες απο αυτες του Ζ, που ζητανε 990 το 3ήμερο! Κι αν τις δοκιμασεις και σε δοκιμασουν και κανεις προσωπική επαφη... εχει και πολυ καλυτερα!ox μα τι γίνετε εδώ.
afrodita models 2 μέρες με sindy 1080..
zuzana 2 μέρες με sindy-carolina 2250..
πως γίνετε αυτό??? ρε τον zuzana!!!
Kι εχει και πρακτορεια / κοπέλες που ειναι κατα πολύ καλύτερες απο αυτες του Ζ, που ζητανε 990 το 3ήμερο! Κι αν τις δοκιμασεις και σε δοκιμασουν και κανεις προσωπική επαφη... εχει και πολυ καλυτερα!
Κατα τ' αλλα, ασε τα προβατα να ψωνιζουν απο Ζ (και άλλους) που ΚΑΙ δεν σεβονται τα λεφτα που παιρνουν, ΚΑΙ δεν τηρουν τα service που αναφερουν, ΚΑΙ οι κοπέλες ειναι οι χειροτερες της Ευρωπης. Καλα να πάθουν!
O Z εχει κανει τα κουμαντα του και ζητα αυτα που ζηταει επειδη ετσι θελει! Αν κι εμεις ειμασταν στη θεση του, μπορει να ειχαμε θεσει τον πηχη ακομη ψηλοτερα - δικαιωμα του να ζηταει οσα θελει. Εχει και πρακτορεια / κοπελες που ζητανε 5χιλιαρικα τη μερα - αυτο δεν σημαινει πως θα τους τα δωσουμε.πες τα ρε φιλε μου..έλεος,είναι πιο ακριβώς ο zuzana κατά 1170 ευρω..μα ποιος νομίζει ότι είναι?k μετά λέω εγώ ότι η sindy ψάχνει για θύματα...ενώ αυτός καθόλου!!!
O Z εχει κανει τα κουμαντα του και ζητα αυτα που ζηταει επειδη ετσι θελει! Αν κι εμεις ειμασταν στη θεση του, μπορει να ειχαμε θεσει τον πηχη ακομη ψηλοτερα - δικαιωμα του να ζηταει οσα θελει. Εχει και πρακτορεια / κοπελες που ζητανε 5χιλιαρικα τη μερα - αυτο δεν σημαινει πως θα τους τα δωσουμε.
Αν και συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις, η ερευνα αγορας και οι γνωσεις που κυκλοφορουν μεσα στο φορουμ οχι μονο σωζουν απο κακοτοπιες, αλλα μπορει κανεις να βρει λαβρακια και πραγματικα μουναρες που δεν πιστευεις τι γαμας, σε απιστευτα χαμηλες τιμες - εξευτελιστικες θα ελεγα. Κι επειδη οι παλιοτεροι και εμπειροτεροι διαβαζουν, νομιζω πως μπορουν να διαβεβαιωσουν πως εχουν περασει απο τα Ελληνικα κρεβατια ΜΟΥΝΑΡΕΣ με τιμες ανα ημερα τετοιες που οι καμπιες του Ζ και μερικων αλλων εξυπνων αντιστοιχουν στο 2ωρο.
Εμενα αυτο το καδρο γιατι ειναι στραβο στις δικες μου φωτο.Δεν παίζει ούτε μελέτη, ούτε τίποτα. Είναι γκανιάν λέεεεμε!!
Μια σελιδα πισω την εχω βαλει και σε φωτο και λεω μακρυα τωρα τι αλλο θες να πω.ρε παιδια τιποτα για μελανι?να ακυρωσω??
Παλι πιπα κωλο θα το παει το κοριτσακι ο Τσοπανος.Εγω λεω να πω μια καλησπερα εδω
Εδω.Καλημερα
Που θα την βρουμε αυτη την Βραζιλιανα?
Εαν μπορεις βοηθησε.
Δεν την ξερω την κυρια.να κλεισω seriana σημερα? η θα φαω παλι καμια φολα?