Επισκέπτης
Τι promoter ,τι αντζεντης ,τι γκομενος ,τι νταβας και οτι αλλο μπορεις να σκεφτης.
Αυτο ειμαι οποτε δεν γαμεις ψηλα καπελα καλυτερα.
Ρε σεις, ακούτε τους τους ανθρώπους... στο κάτω-κάτω το 90% των post σ'αυτό το thread γίνονται από 5-6 μέλη. Και ξέρεις πόσοι πολλοί τα διαβάζουν (κυρίως επισκέπτες) και κερδίζουν ή σώζονται από αυτά (χρόνος και χρήμα!); Κι εγώ πριν γίνω μέλος και αρχίσω να ψιλογράφω από εδώ ενημερωνόμουν έτσι κι αλλιώς, από αυτούς τους 5-6. Κι όταν 8 με 9 στα 10 διαπιστώνω ότι τα λένε καλά εκεί που πρέπει και θάβουν επίσης εκεί που πρέπει (το 1 ή 2 στα 10 είναι και το υποκειμενικό του καθενός ρε παιδάκι μου...) τότε στο τέλος ας είναι και promoter και γκόμενος ο άλλος, τί με νοιάζει; Όχι πως το θεωρώ πιθανό, εξηγούμαι, αλλά ακόμη και έτσι να ήταν δεν θα είχε και ιδιαίτερη σημασία!Τι promoter ,τι αντζεντης ,τι γκομενος ,τι νταβας και οτι αλλο μπορεις να σκεφτης.
Τι promoter ,τι αντζεντης ,τι γκομενος ,τι νταβας και οτι αλλο μπορεις να σκεφτης.
και οτι αλλο μπορεις να σκεφτης το εγραψα.Χωρια που δεν σου σηκωνετε (το ξεχασες)... www.crazypics.de/] [/url] www.crazypics.de/] [/url] www.crazypics.de/] [/url] www.crazypics.de/] [/url]
λέω να την δοκιμάσω Louise Black
σκυλομούρα....μμμ πάω να αγοράσω καμία καμία κονσέρβα να της πάω...
Ε τότε σίγουρα θα είναι παχουλό!
Ο Ροδόλφος έχει 1-2 πολύ καλά κομμάτια αλλά δεν μας τα στέλνει
για roxy τι ξερετε ρε παιδες αστειλα μηνυμα στο πρακτορειο και μου πε οτι συντομα θα ερθει ελλαδα, τωρα μου λεει εχει την margo. τι λεει η roxy? μηπως φαω φολα και απο εκει? παντως απο εμφανιση ειναι καυλομηχανη!!!!!!!!!
Roxy την καυλιαρα. Εχει να ερθη σχεδον 2 χρονια τωρα
Μουναρος, που κανει τρελλο μαμισι, και φοβερο κουλουρι
ιδέα μου γίνεται η τρίχα κάγκελο και ο πούτσος βαμβάκι.
thanks οποτε το μηνυμα που μου στειλε ο roberto μαλλον μουφα!! επαθα πλακα παντως απο εμφανιση αν ειναι πραγματικο αυτο που βλεπω την θεωρω την καλυτερη με διαφορα....
Και η Megan τα ιδια εκανε