Καλημερα.
Λοιπον μιας και ειναι νωρις και εχω χρονο πριν παω στο σχολειο ας γραψω την χθεσινη ιστορια για να ξεκινηση καλα η μερα με κεφι και γελιο.
Μετα απο αρκετες μερες εμπαργκο στα κοριτσα και διαφορους φιλους να με πικαρουν εντος και εκτος site , και μια ενοχληση αναμεσα στα ποδια μου χτες αποφασισα μετα το γραφειο να παρω κατι που θα τα κανει ολα και θα ειναι value for money.
Μετα απο πολυ μελετη αποφασισα να κλεισω την Jeniffer απο Ava που να μου κοβοταν το χερι την ωρα που εστελνα το sms. :-
Hθελα και 2ωρο το κοθονι.
Αφου παω λοιπον την προκαθορισμενη ωρα του ραντεβου μου ανοιγει το κοριτσοπουλο μπαινω το πληρωνω κλπ κλπ.
Στην πραξη κατι δεν πηγαινε καλα , τωρα εγω εφταιγα αυτη εφταιγε θα σας γελασω.
Το θεμα ειναι η οτι εχω γινει πολυ δυσκολος τελευταια η οτι εαν παρω πρεφα οτι το κοριτσι δεν προσπαθει με χαλαει σε τετοιο σημειο ωστε να τις αφηνω στα κρυα του λουτρου και να φευγω.
Ετσι και εγινε ,μετα τον πρωτο γυρο ο οποιος ηταν χαλαρος και τιποτα το ιδιαιτερο ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ σηκωθηκα πηρα τα ρεστα μου πισω και ειπα οτι εχω δουλια στο γραφειο και να με συγχωρεσει που το Date απο 2 ωρες εγινε 40 λεπτα.
Αυτο δεν σημαινει οτι φταιει το κοριτσι μπορει να εφταιγα και εγω ,το υπογραμιζω για να μην με φατε.
Την ωρα που ντυνομουνα πηρα και ενα τηλεφωνο εναν συναγωνιστη για να δω τι αλλο παιζει στην πιατσα μιας και ηταν μπροστα σε οθονη.
Να μην τα πολυλογω μου ειπε για κατι φρεσκο που μολις ειχε βγη στην αγορα και φαινοταν ενδιαφερον .
Ραμονα μου λεει δεν βλεπω φατσα αλλα βλεπω κωλαρακι Ισπανικο.
Δεν ηθελα και πολυ οπως ειμουνα και κανω το δευτερο τηλεφωνημα μεσα απο το δωματιο.
Η εχω αστρο η τι να πω , ειμαι κωλοφαρδος μαλλων κατι τετοιο.
Το κοριτσι βρισκοταν δυο οροφους πιο κατω και ηταν και ελευθερο.
Ουτε μετακινηση δηλαδη , το ταξι μου ηταν το ασανσερ.
Μπαινω μεσα στο ασανσερ στον 7ο οπου πεφτω πανω στην Evelyn Vip :o γνωστη μου χωρις να την εχω παρει μαλλων κατεβαινε απο το Roof Bar χαιρετω και εκει που παει να μου πιασει την κουβεντα λεω sorry και κατεβαινω στον 5ο.
Ανοιγει το κοντοπουτανο με τζινακι και πουκαμισακι με ανοιχτα τα τρια κουμπια για να παιρνω ματι τα μικρα της βυζακια και τακους για να ψηλωνει λιγο και να τονιζει το μικρο παιδικο της κωλαρακι.
Φατσα ξυπνια με τα μαλλια αλογοουρα οπου τονιζονταν ολα τα χαρακτριστικα του προσωπου της και με απταιστα Ελληνικα με καλοσορισε.
Αυτο ειναι λεω δεν την παταω δευτερη φορα σημερα εαν δεν δω το προιον πρωτα και καθομαι στην πολυθρονα και αφου λεμε τρεις κουβεντες γιατι δεν ημουνα για παραπανω τις λεω για να δουμε τι κρυβεις απο κατω χρυσο μου.
Βγαζει πρωτα το πουκαμισω οπου πεταχτυκαν δυο βυζακια που μπαινουν σε ποτηρι σαμπανιας και κατιτις παραπανω.
Βγαινει και το παντελονακι οπου η θεα αυτου του κωλου με κολασε πραγματικα.
Μουνακι ξυρισμενο γουλι με χειλακια μελαχρινα ετσι οπως εχουν ολες οι Λατινες .
Εσυ μου λεει ετσι θα κατσεις και αρχισε να με ξεκουμπωνει.
Ε δεν ηθελα και πολυ .
Αφου με πηρε στεγνο ετσι οπως ημουνα στο στομα , ουτε το μπανιο δεν προλαβα να δω ,χορεψαμε το πρωτο χορο Σαμπα λες και ειμασταν παρτενερ χρονια.
Πρωτη καταθεση και dry cleaner σταγονα δεν εμεινε.
Στον δευτερο γυρο αφου εκανα μπανακι μπηκαμε πιο χαλαρα στον χορο και ειπαμε να το γυρισουμε στο Ταγκο μιας και η τρελλη καβλα της πρωτης στιγμης ειχε φυγει το γυρισαμε στο πιο ερωτικο.
Δουλεψε παρα πολυ γλωσσα και απο τις δυο μεριες χειλακια πανω χειλακια κατω , μπαλλες , κωλους τα παντα .
Εγινε το σωσε για να μην σας κουραζω.
Με ξεκανε ευκολα μιας και ειναι πιτσιρικα και εγω εχω πολλα χιλιομετρα στην πλατη μου.
Αραξα λιγο ,φουμαρα , πλυθηκα και αρχισα να ντυνομαι για να την κανω.
Ηταν καθησμενη στο κρεββατι οπου εσκυψα να την φιλησω οπου αρχισε να με ρουφαει και να μου επιτιθεται με το γλωσσιδι της .
Εβαλα το χερι απο κατω και εννοιοσα το υγρο μουνακι της.
Ειχε περασει η ωρα αλλα δεν πτοηθηκα μιας και φουσκωνα επικυνδινα απο κατω και τα πεταξα παλι.
Τι κανεις μου λεει.
Τιποτα μωρο μου ενα αποχαιρετηστηριο για να το θυμομαστε λεω.
Ετσι και εγινε , ναι το μωρο αναστενει και πεθαμενους.
Αντε καλη μας μερα περασε και τωρα η ωρα και πρεπει να παμε και στο σχολειο.