βυζι σιλικονα ε?? μουρη καλη ???Απ'ότι βλέπω το tour τελειώνει 19/9 και το κορίτσι πίστεψέ με είναι φωτιά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.839
- Πόντοι
- 37.127
Το βυζί αυτό φίλε έτσι και καταλάβεις τίποτα πως είναι ψεύτικο εγώ θα κόψω το τα ct.βυζι σιλικονα ε?? μουρη καλη ???
Από μούρη είναι αυτό που λέμε έκφυλη αλλά έχει και στιγμές που γλυκαίνει όταν χαμογελάει
να κανω κινηση λοιπονΤο βυζί αυτό φίλε έτσι και καταλάβεις τίποτα πως είναι ψεύτικο εγώ θα κόψω το τα ct.
Από μούρη είναι αυτό που λέμε έκφυλη αλλά έχει και στιγμές που γλυκαίνει όταν χαμογελάει
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.839
- Πόντοι
- 37.127
ΝΙΤΡΕ?????
Η Εβελυν τα σπαει λεμε....
Αμα τα λέω εγώ...
αντε να δουμε τι θα δουμεΑμα τα λέω εγώ...
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.839
- Πόντοι
- 37.127
Να εξιλεωθώ τουλάχιστον που σας πήρα στο λαιμό μου για την Αννα...να κανω κινηση λοιπον
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.839
- Πόντοι
- 37.127
αντε να δουμε τι θα δουμε
Και μετά δες και RAMONA λεμεεεεέ
να αλλα μουρη δεν βλεπουμε???Και μετά δες και RAMONA λεμεεεεέ
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Την Εβελυν την γνωρισα και εγω και μπορω να πω πως τετοιο βυζαρο σε CT sorry μαγκες αλλα δεν τον βρισκεις ευκολα.
Τωρα για τα αλλα ρωτηστε τον αδελφο μου.
Εγω βρηκα κατι αλλο Λατινικο ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ θα τα πω πιο μετα γιατι προσπαθω να συνελθω απο το κοντοπουτανο.
Τωρα για τα αλλα ρωτηστε τον αδελφο μου.
Εγω βρηκα κατι αλλο Λατινικο ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ θα τα πω πιο μετα γιατι προσπαθω να συνελθω απο το κοντοπουτανο.
Επισκέπτης
Το μωρο ειναι η Ραμονα και αυτο το υπογραφω εγω.
Οποιος εχει διαφορετικη γνωμη εδω ειμαι.
Για να μην τα πολυλογω οσαν παλιος και γερος του site στα Date που κανω τα μονοωρα τρωω ολο τον χρονο στο να ριξω ενα μπαλακι γεματο σχεδον τρωγοντας ολο τον χρονο.
Τωρα η μικρα πως με εκανε και εριξα 3 μπαλακια ,τι να πω κατι εχει το κοντοπουτανο που δεν εχουν οι αλλες.
Τα δε γαμημενα Ελληνικα που τα εμαθε και μου ελεγε και ολες αυτες τις προστυχιες.
Τι να πω προσπαθω να ανασυγκροτηθω.
Για να μην τα πολυλογω οσαν παλιος και γερος του site στα Date που κανω τα μονοωρα τρωω ολο τον χρονο στο να ριξω ενα μπαλακι γεματο σχεδον τρωγοντας ολο τον χρονο.
Τωρα η μικρα πως με εκανε και εριξα 3 μπαλακια ,τι να πω κατι εχει το κοντοπουτανο που δεν εχουν οι αλλες.
Τα δε γαμημενα Ελληνικα που τα εμαθε και μου ελεγε και ολες αυτες τις προστυχιες.
οχου μπερδευτηκα προεδρε που θα τα σπρωξω παλιΤο μωρο ειναι η Ραμονα και αυτο το υπογραφω εγω.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.839
- Πόντοι
- 37.127
Ετόσες καταθέσεις έκανα το καλοκαίρι ρε φίλε δεν αξίζω ένα 150άρι έκπτωση (πήρα και κώλο)Φιλε NITRO ασχετο. Καμμια φωτογραφια του μωρου με προσωπο παιζει? Και κατι ακομα. Εσυ γραφεις στην κριτικη 2ωρες 400 ενω στο site γραφει 2 ωρες 450. Τι γινεται? Σου κανει εκπτωση εσενα? ;)
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
οχου μπερδευτηκα προεδρε που θα τα σπρωξω παλι
παιξτο κορωνα γραμματα...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δηλαδη 450 η 400 ειναι το 2ωρο τελικα γιατι με μπερδεψες με τις εκπτωσεις. Η λες να πω οτι με εστειλες εσυ μηπως παρω και εγω την εκπτωση.Ετόσες καταθέσεις έκανα το καλοκαίρι ρε φίλε δεν αξίζω ένα 150άρι έκπτωση (πήρα και κώλο)
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.839
- Πόντοι
- 37.127
Το δύωρο είναι πράγματι 450 και με anal +100 (απότι μου είπε πως θα το προσθέσει)Δηλαδη 450 η 400 ειναι το 2ωρο τελικα γιατι με μπερδεψες με τις εκπτωσεις. Η λες να πω οτι με εστειλες εσυ μηπως παρω και εγω την εκπτωση.
Οπότε εγώ άφησα 400 ήπια και κάτι νερά από το ψυγείο....αυτά
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ευχαριστω πολυ κσι δεν πιστευω να σε κουρασα.Το δύωρο είναι πράγματι 450 και με anal +100 (απότι μου είπε πως θα το προσθέσει)
Οπότε εγώ άφησα 400 ήπια και κάτι νερά από το ψυγείο....αυτά
Φιλε NITRO ασχετο. Καμμια φωτογραφια του μωρου με προσωπο παιζει?
Παιζει,παιζει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 627K