Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
βυζι σιλικονα ε??   μουρη καλη ???
Το βυζί αυτό φίλε έτσι και καταλάβεις τίποτα πως είναι ψεύτικο εγώ θα κόψω το τα ct.
Από μούρη είναι αυτό που λέμε έκφυλη αλλά έχει και στιγμές που γλυκαίνει όταν χαμογελάει

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.430
Πόντοι
12.056
ΝΙΤΡΕ?????

Η Εβελυν τα σπαει λεμε.... :rockon: :rockon:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Το βυζί αυτό φίλε έτσι και καταλάβεις τίποτα πως είναι ψεύτικο εγώ θα κόψω το τα ct.
Από μούρη είναι αυτό που λέμε έκφυλη αλλά έχει και στιγμές που γλυκαίνει όταν χαμογελάει
να κανω κινηση λοιπον

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Aυτός ο Roberto τι χοντροτραβελόφατσα έστειλε πάλι   :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Την Εβελυν την γνωρισα και εγω και μπορω να πω πως τετοιο βυζαρο σε CT sorry μαγκες αλλα δεν τον βρισκεις ευκολα.
Τωρα για τα αλλα ρωτηστε τον αδελφο μου.
Εγω βρηκα κατι αλλο Λατινικο ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ θα τα πω πιο μετα γιατι προσπαθω να συνελθω απο το κοντοπουτανο. :boobies: :booty:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Φιλε NITRO ασχετο. Καμμια φωτογραφια του μωρου με προσωπο παιζει? Και κατι ακομα. Εσυ γραφεις στην κριτικη 2ωρες 400 ενω στο site γραφει 2 ωρες 450. Τι γινεται? Σου κανει εκπτωση εσενα?  ;)

Επισκέπτης
Το μωρο ειναι η Ραμονα και αυτο το υπογραφω εγω.
Οποιος εχει διαφορετικη γνωμη εδω ειμαι.
Για να μην τα πολυλογω οσαν παλιος και γερος του site στα Date που κανω τα μονοωρα τρωω ολο τον χρονο στο να ριξω ενα μπαλακι γεματο σχεδον τρωγοντας ολο τον χρονο.
Τωρα η μικρα πως με εκανε και εριξα 3 μπαλακια ,τι να πω κατι εχει το κοντοπουτανο που δεν εχουν οι αλλες.
Τα δε γαμημενα Ελληνικα που τα εμαθε και μου ελεγε και ολες αυτες τις προστυχιες.
Τι να πω προσπαθω να ανασυγκροτηθω.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Το μωρο ειναι η Ραμονα και αυτο το υπογραφω εγω.
Οποιος εχει διαφορετικη γνωμη εδω ειμαι.
Για να μην τα πολυλογω οσαν παλιος και γερος του site στα Date που κανω τα μονοωρα τρωω ολο τον χρονο στο να ριξω ενα μπαλακι γεματο σχεδον τρωγοντας ολο τον χρονο.
Τωρα η μικρα πως με εκανε και εριξα 3 μπαλακια ,τι να πω κατι εχει το κοντοπουτανο που δεν εχουν οι αλλες.
Τα δε γαμημενα Ελληνικα που τα εμαθε και μου ελεγε και ολες αυτες τις προστυχιες.
Τι να πω προσπαθω να ανασυγκροτηθω.
οχου μπερδευτηκα προεδρε που θα τα σπρωξω παλι

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Φιλε NITRO ασχετο. Καμμια φωτογραφια του μωρου με προσωπο παιζει? Και κατι ακομα. Εσυ γραφεις στην κριτικη 2ωρες 400 ενω στο site γραφει 2 ωρες 450. Τι γινεται? Σου κανει εκπτωση εσενα?  ;)
Ετόσες καταθέσεις έκανα το καλοκαίρι ρε φίλε δεν αξίζω ένα 150άρι έκπτωση (πήρα και κώλο)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ετόσες καταθέσεις έκανα το καλοκαίρι ρε φίλε δεν αξίζω ένα 150άρι έκπτωση (πήρα και κώλο)
Δηλαδη 450 η 400 ειναι το 2ωρο τελικα γιατι με μπερδεψες με τις εκπτωσεις. Η λες να πω οτι με εστειλες εσυ μηπως παρω και εγω την εκπτωση.  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Δηλαδη 450 η 400 ειναι το 2ωρο τελικα γιατι με μπερδεψες με τις εκπτωσεις. Η λες να πω οτι με εστειλες εσυ μηπως παρω και εγω την εκπτωση.  :grin:
Το δύωρο είναι πράγματι 450 και με anal +100 (απότι μου είπε πως θα το προσθέσει)
Οπότε εγώ άφησα 400 ήπια και κάτι νερά από το ψυγείο....αυτά

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Το δύωρο είναι πράγματι 450 και με anal +100 (απότι μου είπε πως θα το προσθέσει)
Οπότε εγώ άφησα 400 ήπια και κάτι νερά από το ψυγείο....αυτά
Ευχαριστω πολυ κσι δεν πιστευω να σε κουρασα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom