geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Α ο κομμωτης παλι.
σταματα.... εσυ ειπαμε δεν μαμας αυτη την εποχη!!!!
Α ο κομμωτης παλι.
το θυμαμαι... παντως ο ζουζουνας μου ειχε απαντησει σε email οτι αυτο το μηνα θα μας ερθει... ;)
Φαε κανενα κοτσι και ασε το κοριτσι geomix ησυχο.
3) Jane from either from Suzanas or Erito girls i am little confused with the agency she is in tour here
Kαμμια απο τις απο πανω φιλε δεν θα διαλεγα για 3 μερες ,γιατι και οι τρεις ειναι για maximum 3 ωρες.Σας παρακολουθω εδω και μερικους μηνες αλλα δεν συμμετεχω στο φορουμ,ειμαι εθισμενος σε πολυωρα και πολυημερα city-tour girls εχω κανει και 4-5 κριτικες η ερωτηση μου ειναι στον Baby σαν (νομιζω) πιο πεπειραμενο τα μεχρι τωρα ραντεβου ητανε απο πολυ καλα εως μετρια αλλα ακομα δεν εχω φτασει στην απογειωση (αν υπαρχει) κατοπιν λοιπον μελετης απεφασισα να διαθεσω 2-3 ημερες με μια απο τις καλυτερες.
Λοιπον εχω καταληξει σε 1)Sandra(harmony) ειναι απο οτι καταλαβα με καποιον συναγωνιστη τωρα
2} Εwa from Avantgarde she is in tour in Paris and
3) Jane from either from Suzanas or Erito girls i am little confused with the agency she is in tour here
Ολες τελειωνουν το επομενο 10 ημερο τις υποχρεωσεις τους και θα τολμησω για ενα long-long weekend!!!!!
Φιλτατε Baby ποιαν απο τις ανω αν επρεπε να διαλεξεις θα διαλεγες?????????
Ευχαριστω.......
Το ιδιο μαγαζι ειναι.Συνάδελφοι ερώτηξης:
Επειδή μόλις είδα και το:
και επειδή είδα και τις Julia & Julia (zuz & erito),
είναι κάτι σε δίδυμα αυτά τα πρακτορεία? Και αφού έρχεται Αθήνα με το ζουζουνα, μήπως τις ίδιες μέρες είναι και στο Λονδίνο με το erito?
Σοβαρά τώρα.... Τι παίζει? σε κάποιες κοπέλλες υπάρχουν ακόμα και διαφορετικές τιμές. Γιατι να κλείσει κάποιος με ζουζ και οχι με erito, για παράδειγμα.....
μη ρωτας τον ασχετο εμενα ρωτα .....οχι τσαμπα βεβαια 100 ευρο το προσωπικο μηνυμα 93% επιτυχια στο ραντεβου σου.Σας παρακολουθω εδω και μερικους μηνες αλλα δεν συμμετεχω στο φορουμ,ειμαι εθισμενος σε πολυωρα και πολυημερα city-tour girls εχω κανει και 4-5 κριτικες η ερωτηση μου ειναι στον Baby σαν (νομιζω) πιο πεπειραμενο τα μεχρι τωρα ραντεβου ητανε απο πολυ καλα εως μετρια αλλα ακομα δεν εχω φτασει στην απογειωση (αν υπαρχει) κατοπιν λοιπον μελετης απεφασισα να διαθεσω 2-3 ημερες με μια απο τις καλυτερες.
Λοιπον εχω καταληξει σε 1)Sandra(harmony) ειναι απο οτι καταλαβα με καποιον συναγωνιστη τωρα
Ολες τελειωνουν το επομενο 10 ημερο τις υποχρεωσεις τους και θα τολμησω για ενα long-long weekend!!!!!
Ευχαριστω.......
Aντε βρε ζηλιαρογατε.μη ρωτας τον ασχετο εμενα ρωτα .....οχι τσαμπα βεβαια 100 ευρο το προσωπικο μηνυμα 93% επιτυχια στο ραντεβου σου.
Για αυτην δεν λεμε ρε Geomix μην κανω λαθος.ασε... μου επεσε λιγο βαρυ... κατι πρεπει να κανω για να καψω τις χθεσινες θερμιδες που πηρα... γι' αυτο και το ενδιαφερον για την angelika
Εγω θα σου δωσω 2-3 καλα απο Ζ και δεν θελω μια. Εχω παρει ηδη ενα οικοπεδακι απο τον Ζ στην Ανοιξη. Σημερα το αγορασε και μου το εδωσε.Σας παρακολουθω εδω και μερικους μηνες αλλα δεν συμμετεχω στο φορουμ,ειμαι εθισμενος σε πολυωρα και πολυημερα city-tour girls εχω κανει και 4-5 κριτικες η ερωτηση μου ειναι στον Baby σαν (νομιζω) πιο πεπειραμενο τα μεχρι τωρα ραντεβου ητανε απο πολυ καλα εως μετρια αλλα ακομα δεν εχω φτασει στην απογειωση (αν υπαρχει) κατοπιν λοιπον μελετης απεφασισα να διαθεσω 2-3 ημερες με μια απο τις καλυτερες.
Ευχαριστω.......
Για αυτην δεν λεμε ρε Geomix μην κανω λαθος.
Εγω θα σου δωσω 2-3 καλα απο Ζ και δεν θελω μια. Εχω παρει ηδη ενα οικοπεδακι απο τον Ζ στην Ανοιξη. Σημερα το αγορασε και μου το εδωσε.
Ρε παιδιά εχθές το βράδυ καθόμουν και έγραφα review στην αγαπημένη μου Eveline και σήμερα δεν υπάρχει πουθενά.
Γιατί κόπηκε?
Μήπως τελικά αφού δεν μπορούμε να επιβληθούμε στον Βλαδίμηρο αποφασίσαμε να φιμώσουμε τους reviewers να μην γράφουν για άλλες εκτός συνδικάτου?
Απ'ότι βλέπω το tour τελειώνει 19/9 και το κορίτσι πίστεψέ με είναι φωτιάασε το ναυτακο και πες μου για το εβελινιο δυνατο κομματι ε? ποτε ειπαμε φευγει