Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το θυμαμαι... παντως ο ζουζουνας μου ειχε απαντησει σε email οτι αυτο το μηνα θα μας ερθει...  ;)

Από το στόμα σου,στου erito το site :cheesy: :cheesy:
Επομένως εσύ έχεις καλύτερη πληροφόρηση ;) Άντε μακάρι... να έρθει σύντομα!

Επισκέπτης
Φαε κανενα κοτσι και ασε το κοριτσι geomix ησυχο. :2funny: :headbang:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Φαε κανενα κοτσι και ασε το κοριτσι geomix ησυχο. :2funny: :headbang:

ασε... μου επεσε λιγο βαρυ... κατι πρεπει να κανω για να καψω τις χθεσινες θερμιδες που πηρα... γι' αυτο και το ενδιαφερον για την angelika  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
  Σας παρακολουθω εδω και μερικους μηνες αλλα δεν συμμετεχω στο φορουμ,ειμαι εθισμενος σε πολυωρα και πολυημερα city-tour girls εχω κανει και 4-5 κριτικες η ερωτηση μου ειναι στον Baby σαν (νομιζω) πιο πεπειραμενο τα μεχρι τωρα ραντεβου ητανε απο πολυ καλα εως μετρια αλλα ακομα δεν εχω φτασει στην απογειωση (αν υπαρχει) κατοπιν λοιπον μελετης απεφασισα να διαθεσω 2-3 ημερες με μια απο τις καλυτερες.
  Λοιπον εχω καταληξει σε 1)Sandra(harmony) ειναι απο οτι καταλαβα με καποιον συναγωνιστη τωρα
  2} Εwa from Avantgarde she is in tour in Paris and
  3) Jane from either from Suzanas or Erito girls  i  am little confused with the agency she is in tour here
  Ολες τελειωνουν το επομενο 10 ημερο τις υποχρεωσεις τους και θα τολμησω για ενα long-long weekend!!!!!
  Φιλτατε Baby ποιαν απο τις ανω αν επρεπε να διαλεξεις θα διαλεγες?????????
  Ευχαριστω.......

alexandereagle

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Like
9
Πόντοι
0
Συνάδελφοι ερώτηξης:
Επειδή μόλις είδα και το:
    3) Jane from either from Suzanas or Erito girls  i  am little confused with the agency she is in tour here

και επειδή είδα και τις Julia & Julia (zuz & erito),

είναι κάτι σε δίδυμα αυτά τα πρακτορεία? Και αφού έρχεται Αθήνα με το ζουζουνα, μήπως τις ίδιες μέρες είναι και στο Λονδίνο με το erito?  :idiot:

Σοβαρά τώρα.... Τι παίζει? σε κάποιες κοπέλλες υπάρχουν ακόμα και διαφορετικές τιμές. Γιατι να κλείσει κάποιος με ζουζ και οχι με erito, για παράδειγμα.....

Επισκέπτης
   Σας παρακολουθω εδω και μερικους μηνες αλλα δεν συμμετεχω στο φορουμ,ειμαι εθισμενος σε πολυωρα και πολυημερα city-tour girls εχω κανει και 4-5 κριτικες η ερωτηση μου ειναι στον Baby σαν (νομιζω) πιο πεπειραμενο τα μεχρι τωρα ραντεβου ητανε απο πολυ καλα εως μετρια αλλα ακομα δεν εχω φτασει στην απογειωση (αν υπαρχει) κατοπιν λοιπον μελετης απεφασισα να διαθεσω 2-3 ημερες με μια απο τις καλυτερες.
   Λοιπον εχω καταληξει σε 1)Sandra(harmony) ειναι απο οτι καταλαβα με καποιον συναγωνιστη τωρα
  Ολες τελειωνουν το επομενο 10 ημερο τις υποχρεωσεις τους και θα τολμησω για ενα long-long weekend!!!!!
   Ευχαριστω.......
Kαμμια απο τις απο πανω φιλε δεν θα διαλεγα για 3 μερες ,γιατι και οι τρεις ειναι για maximum 3 ωρες.
Αν θες παραπανω πληροφοριες το συζηταμε.

Επισκέπτης
Συνάδελφοι ερώτηξης:
Επειδή μόλις είδα και το:
και επειδή είδα και τις Julia & Julia (zuz & erito),

είναι κάτι σε δίδυμα αυτά τα πρακτορεία? Και αφού έρχεται Αθήνα με το ζουζουνα, μήπως τις ίδιες μέρες είναι και στο Λονδίνο με το erito?  :idiot:

Σοβαρά τώρα.... Τι παίζει? σε κάποιες κοπέλλες υπάρχουν ακόμα και διαφορετικές τιμές. Γιατι να κλείσει κάποιος με ζουζ και οχι με erito, για παράδειγμα.....
Το ιδιο μαγαζι ειναι.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
   Ευχαριστω.......
μη ρωτας τον ασχετο εμενα ρωτα .....οχι τσαμπα βεβαια 100  ευρο το προσωπικο μηνυμα 93% επιτυχια στο ραντεβου σου. :grin: :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• ziliaris473.JPG
    ziliaris473.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
ασε... μου επεσε λιγο βαρυ... κατι πρεπει να κανω για να καψω τις χθεσινες θερμιδες που πηρα... γι' αυτο και το ενδιαφερον για την angelika  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:
Για αυτην δεν λεμε ρε Geomix μην κανω λαθος.

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 4.jpg
    4.jpg
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 8.jpg
    8.jpg
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 17.jpg
    17.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 19

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
   Ευχαριστω.......
Εγω θα σου δωσω 2-3 καλα απο Ζ και δεν θελω μια. Εχω παρει ηδη ενα οικοπεδακι απο τον Ζ  στην Ανοιξη. Σημερα το αγορασε και μου το εδωσε.  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Videaki απαπαπαπα. :hammer:
Θα μας γδαρει ο γκομενος.

Συνημμένα

• christ.jpg
    christ.jpg
    208,6 KB · Εμφανίσεις: 17

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
προεδρε θελω το μελαχρινακη που εχεις βγαλει φωτο

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Εγω θα σου δωσω 2-3 καλα απο Ζ και δεν θελω μια. Εχω παρει ηδη ενα οικοπεδακι απο τον Ζ  στην Ανοιξη. Σημερα το αγορασε και μου το εδωσε.  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδα και τα κοκκινα τριαντάφυλλα που εδωσες χτες το πρωι στη Sabrina...

Σε μεγαλες φορμες το κοριτσι...

Θα μας ξαναρθει τον Δεκμεβριο αφου βαλει μεγαλυτερα εμφυτευματα σιλικονης οπως μου ειπε.

Μεχρι τοτε υπομονη

asterios(1)

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά εχθές το βράδυ καθόμουν και έγραφα review στην αγαπημένη μου Eveline και σήμερα δεν υπάρχει πουθενά.
Γιατί κόπηκε?
Μήπως τελικά αφού δεν μπορούμε να επιβληθούμε στον Βλαδίμηρο αποφασίσαμε να φιμώσουμε τους reviewers να μην γράφουν για άλλες εκτός συνδικάτου?

Υπάρχει το διάβασα εγώ  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom