You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (14 μέλη και 93 επισκέπτες)
Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλο αυτο ..παμε παρακατω βλεπω η Μιλα εστειλε μια Αννα η οποια ειναι ιδια με την κοπελια που δουλευει στο video club της γωνιας
Και λίγα λες. Εντελώς τραβελόφατσα.
παιδια καλημερα sorry που ρωταω εδω αλλα μηπως ξερει κανεις τι εγινε η elisa απο ρουμανια? εχει καιρο να εμφανιστειΚαι λίγα λες. Εντελώς τραβελόφατσα.
Επισκέπτης
Επιασε γκομενο Ελληνα .
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Πολυ καλη η γκομενοπαγιδα προεδρε αλλα μου φαινεται οτο λειπει το τυρακι ρε συ.Παρε το κοριτσι του Video Club πηγαινε την στην Γκομενοπαγιδα και κρατα τα 500 στην τσεπη.
Επισκέπτης
Εμεις ειμαστε το τυρακι.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τωρα το καταλαβα. Ειπαμε ειμαι λιγο αργος. Να σε ρωτησω και κατι αλλο με ολο το θαρρος? Την γνωμη σου θα ηθελα για το τελευταιο review για την Violet. Αν θες βεβαια και δεν σε κουραζω. Ευχαριστω.Εμεις ειμαστε το τυρακι.
Επισκέπτης
Καλημερα.
....... Ετσι και εγινε ,μετα τον πρωτο γυρο ο οποιος ηταν χαλαρος και τιποτα το ιδιαιτερο ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ σηκωθηκα πηρα τα ρεστα μου πισω και ειπα οτι εχω δουλια στο γραφειο και να με συγχωρεσει που το Date απο 2 ωρες εγινε 40 λεπτα.
Αυτο δεν σημαινει οτι φταιει το κοριτσι μπορει να εφταιγα και εγω ,το υπογραμιζω για να μην με φατε. .......
Ειδες τωρα τι γινετε, εγω αντιθετα τα περασα ζαχαρη με το κοριτσι. Γι αυτο λεμε περι ορεξεως ...... ;) ;)
Επισκέπτης
Εμενα τα λες ρε Τσοπανε.
Εγω το εχω πει 100 φορες και δεν εχω ζητησει τα ρεστα απο κανεναν .
Αλλοι ζητανε τα ρεστα απο εμενα οποτε δεν τους βγαινει λες και εχουμε κανενα κοντρατο.
Οποτε αλλου αυτα βρωμο Τσοπανε.
Αλλοι ζητανε τα ρεστα απο εμενα οποτε δεν τους βγαινει λες και εχουμε κανενα κοντρατο.
Επισκέπτης
Πολυ γουσταρω γιατι θα παρει φωτια το threαd με τις αμφιλεγομενες κριτικες.
Ω ρε γλεντια.
Παλι πουτανα θα το κανουμε.
Ω ρε γλεντια.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
εκτακτο εκτακτο ακουω προταση για σημερα βραδη (τετοια ωρα τετοια λογια) ....
την εχεις απο πανω σου αλλα και τις δυο μαζι... μια = καμια!!!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
καλο αυτο ..παμε παρακατω βλεπω η Μιλα εστειλε μια Αννα η οποια ειναι ιδια με την κοπελια που δουλευει στο video club της γωνιας
Μήπως αυτό είναι η πρώτη απόδειξη ότι είχαμε επιχειρηματικό take over?
Αυτή η στρουθοκάμηλος (μετά τον Woody Woodpecker from space, είναι μόδα φαίνεται τα πτηνά) είναι κλασσικό δείγμα ζουζουνοκατάστασης. Εάν είχε και παραπάνω photoshop....τότε θα έβαζα και στοίχημα! xa xa xa xa
Εμενα τα λες ρε Τσοπανε.
Κολλητέ, u r in breach of contract....δεν ρεπορτάρεις όπως πρέπει....
Τωρα το καταλαβα. Ειπαμε ειμαι λιγο αργος. Να σε ρωτησω και κατι αλλο με ολο το θαρρος? Την γνωμη σου θα ηθελα για το τελευταιο review για την Violet. Αν θες βεβαια και δεν σε κουραζω. Ευχαριστω.
Παιδιά...την είδα αυτή τυχαία πρόσφατα....
Ωραίο μουνί....αλλά τέτοιο στόμα ούτε οι μαουνιέρηδες....έλεος! Πολύ μπινελίκι φίλε μου....απαπαπαπαπα.
την μια την εχω τιμησει 2 φορες μια χαρα δεν λεω αλλα duo δεν τα σκαω γιατι αν κρινω απο το στυλακι της ηλεκτρας ειναι πονηρουλα και την κοβω να χωνει την αλλη και αυτη να το ξυνει , θελει κυνηγι αυτη για να μην αρχισει τα κινητα και τα μηνυματα στο μπεμπι της .
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
εμ τα θελει ο κωλαρακος σας,τωρα πως γινεται στο δικο μας το thread που ειναι για μπουρδελα να μας δινουν συγχαρητηρια και να ειναι κυριλε και το δικο σας που ειναι κυριλε να το χετε κανει μπουρδελο,αυτο δεν μπορω να το καταλαβωΠολυ γουσταρω γιατι θα παρει φωτια το threαd με τις αμφιλεγομενες κριτικες.
Ω ρε γλεντια.
Επισκέπτης
Σε εμενα μυνηματα ποτε η Electra.την μια την εχω τιμησει 2 φορες μια χαρα δεν λεω αλλα duo δεν τα σκαω γιατι αν κρινω απο το στυλακι της ηλεκτρας ειναι πονηρουλα και την κοβω να χωνει την αλλη και αυτη να το ξυνει , θελει κυνηγι αυτη για να μην αρχισει τα κινητα και τα μηνυματα στο μπεμπι της .
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
την μια την εχω τιμησει 2 φορες μια χαρα δεν λεω αλλα duo δεν τα σκαω γιατι αν κρινω απο το στυλακι της ηλεκτρας ειναι πονηρουλα και την κοβω να χωνει την αλλη και αυτη να το ξυνει , θελει κυνηγι αυτη για να μην αρχισει τα κινητα και τα μηνυματα στο μπεμπι της .
τωρα που ξερει και λιγα ελληνικα μπορεις ανετα να ριξεις και κανενα μπινελικι... θα το καταλαβει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K