NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Θα εχουμε σεισμικες δονησεις μετα χρησεως βουτυρου αραγε;;
Για να δούμε αν έρθει θα πάω να αγοράσω σφυρίχτρα με μεγάλο στραγάλι
Θα εχουμε σεισμικες δονησεις μετα χρησεως βουτυρου αραγε;;
Για να δούμε αν έρθει θα πάω να αγοράσω σφυρίχτρα με μεγάλο στραγάλι
Ευχαριστώ!Καμμία σχέση
η μία είναι Ana SHI και η άλλη (αν χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα)ANNA (δεν ξέρω με ποιό πρακτορείο έρχεται ,γιαυτό ζητάω την βοήθεια του Yorgos)
όλο το χαρτί έχει μαζέψει η Moni ενώ το μπουρούχι η Savanah κοιτάει το ταβάνι....
τελικά κάποιοι διαβάζουν τις κριτικές και δεν γράφουμε τζάμπα
Ασχημο πραγμα να κοιτας το ταβανι ..... μονος
Καλο αυτο αλλα εσυ εχεις να απαντησεις σε μια ερωτηση www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,27.msg656631#msg656631]εδω[/url]
Καμμία σχέση
η μία είναι Ana SHI και η άλλη (αν χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα)ANNA (δεν ξέρω με ποιό πρακτορείο έρχεται ,γιαυτό ζητάω την βοήθεια του Yorgos)
βλέπω ότι οι professional city toures δεν εγκαταλείπουν το πόστο τους τον 15αυγουστο...
Για να μη σε πρήζουμε χωρίς λόγο μπορείς να μας πείς αν το ύψος της ανταποκρίνεται στα standards σου?Εγώ έλαβα "προσωπικό SMS newsletter" από την κυρία ότι καταφθάνει από Δευτέρα. Εγώ της είπα ότι Δευτέρα θα βαράει μύγες....LOL και να έρθει αργότερα. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες πως και μέσω ποιανού θα έρθει. Άλλωστε, αφού μου έστειλε SMS η ίδια, εάν προλάβω να την δω (γιατί θα λείπω), θα την κλείσω directly.
Πάντως μέσω SHI, δεν έρχεται σίγουρα, θα μας το είχε πει η Mila φαντάζομαι στο "e-mail newsletter".
Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά μου είναι και αδιάφορο πως θα έρθει.
Κάτσε να προλάβω να την δω και ας έρθει και με τον Zac του παλιού TOH που λέει ο λόγος....LOL (χτύπα ξύλο!).
Εμένα πάντως....με έχει βάλει και σε σκέψεις αυτή η Grace....Μου βγάζουν κάτι καλό οι φωτό.
Ειδικά αυτή η φωτό που είναι κολλημένη στον τοίχο....οεο!
[size=8pt](Αγαπημένη μου στάση)[/size]
Ναι αλλα ακομα περιμενω απαντηση απο την κυρια Grace, μαλλον το κοβω να μην ερθει καθολου
Για να μη σε πρήζουμε χωρίς λόγο μπορείς να μας πείς αν το ύψος της ανταποκρίνεται στα standards σου?αν είναι πάνω από 1,70-1,75 δεν υπάρχει λόγος να ρωτάμε όσοι δεν ψάχνουμε για κάτι τέτοιο.
Mάλλον θα περιμένει να δει αν υπάρχει ζήτηση από το ελληνικό κοινό,προκειμένου να πραγματοποιήσει ή όχι το tour της ;)
Πάντως οι Γάλλοι της έχουν βάλει αρκετά καλές κριτικές!
Κάτσε να αρχίσουμε τα κόλπα λοιπόν... έχω κάτι σκονισμένα accounts στο hotmail!
Αυτην την φωτό στημένη στον τοίχο, με την ίδια ακριβώς ένδυση, θέλω να την ζήσω Live!