Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (6 μέλη και 97 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Καμμία σχέση
η μία είναι Ana SHI και η άλλη (αν χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα)ANNA (δεν ξέρω με ποιό πρακτορείο έρχεται ,γιαυτό ζητάω την βοήθεια του Yorgos)
Ευχαριστώ! :thumbsup:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
όλο το χαρτί έχει μαζέψει η Moni ενώ το μπουρούχι η Savanah κοιτάει το ταβάνι....
τελικά κάποιοι διαβάζουν τις κριτικές και δεν γράφουμε τζάμπα  :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ασχημο πραγμα να κοιτας το ταβανι ..... μονος   :2funny: :2funny: :2funny:

Γιαυτό βάζει ο κόσμος καθρέφτες στο ταβάνι, οπότε και μόνος να είναι, νιώθει πως έχει παρέα.

Κάτι σαν τις περιστέρες, που τις στήνουν μπροστά από καθρέφτες για να νιώθουν ασφάλεια και να γεννάνε πιο εύκολα.

Επισκέπτης
Mηπως ειναι καιρος να αρχισουν και τα duo τα  κοριτσια σε καλυτερες τιμες..?

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Πάντως και αυτή η Lara που έρχεται μπορεί να μην είναι ή Lara Croft αλλά θεόμουνο φαίνεται?
Τι λέτε ρε μάγκες (i.e. rebetis, lalakukakis)?

Επισκέπτης
Τωρα τι να σου πω, ενα κλικ ειμαι πριν την κλεισω, αλλα κατι με κραταει  :think: :think: :think:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
βλέπω ότι οι professional city toures δεν εγκαταλείπουν το πόστο τους τον 15αυγουστο...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλο αυτο αλλα εσυ εχεις να απαντησεις σε μια ερωτηση www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,27.msg656631#msg656631]εδω[/url]

Καμμία σχέση
η μία είναι Ana SHI και η άλλη (αν χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα)ANNA (δεν ξέρω με ποιό πρακτορείο έρχεται ,γιαυτό ζητάω την βοήθεια του Yorgos)

Εγώ έλαβα "προσωπικό SMS newsletter" από την κυρία ότι καταφθάνει από Δευτέρα. Εγώ της είπα ότι Δευτέρα θα βαράει μύγες....LOL και να έρθει αργότερα. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες πως και μέσω ποιανού θα έρθει. Άλλωστε, αφού μου έστειλε SMS η ίδια, εάν προλάβω να την δω (γιατί θα λείπω), θα την κλείσω directly.

Πάντως μέσω SHI, δεν έρχεται σίγουρα, θα μας το είχε πει η Mila φαντάζομαι στο "e-mail newsletter".

Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά μου είναι και αδιάφορο πως θα έρθει.

Κάτσε να προλάβω να την δω και ας έρθει και με τον Zac του παλιού TOH που λέει ο λόγος....LOL (χτύπα ξύλο!).

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
βλέπω ότι οι professional city toures δεν εγκαταλείπουν το πόστο τους τον 15αυγουστο...

Xa xa xa xa xa.

Εδώ η Αθήνα ήταν άδεια την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όλα τα CT fully booked.

Αφήσατε όλοι κουφαλίτσες γυναίκες και παιδιά στο εξοχικό και πεταχτήκατε και καλά στην Αθήνα για μία "επείγουσα δουλειά" ?

:dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εμένα πάντως....με έχει βάλει και σε σκέψεις αυτή η Grace....Μου βγάζουν κάτι καλό οι φωτό.

Ειδικά αυτή η φωτό που είναι κολλημένη στον τοίχο....οεο!
[size=8pt](Αγαπημένη μου στάση)[/size]

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Εγώ έλαβα "προσωπικό SMS newsletter" από την κυρία ότι καταφθάνει από Δευτέρα. Εγώ της είπα ότι Δευτέρα θα βαράει μύγες....LOL και να έρθει αργότερα. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες πως και μέσω ποιανού θα έρθει. Άλλωστε, αφού μου έστειλε SMS η ίδια, εάν προλάβω να την δω (γιατί θα λείπω), θα την κλείσω directly.

Πάντως μέσω SHI, δεν έρχεται σίγουρα, θα μας το είχε πει η Mila φαντάζομαι στο "e-mail newsletter".

Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά μου είναι και αδιάφορο πως θα έρθει.

Κάτσε να προλάβω να την δω και ας έρθει και με τον Zac του παλιού TOH που λέει ο λόγος....LOL (χτύπα ξύλο!).
Για να μη σε πρήζουμε χωρίς λόγο μπορείς να μας πείς αν το ύψος της ανταποκρίνεται στα standards σου?
Βλέπεις ενώ ταιριάζουμε πολύ στα μουσικά γούστα, έχουμε μία διαφορά στο ύψος που μας αρέσει (τα πρότυπα μου είναι η Καρίνα Μεταξόπουλου-Ιάσωνος και η Κρυστάλλω Κορωναίου :grin:).
Οπότε αν και η κυρία έχει εξαιρετική πίσω όψη, αν είναι πάνω από 1,70-1,75 δεν υπάρχει λόγος να ρωτάμε όσοι δεν ψάχνουμε για κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης
Εμένα πάντως....με έχει βάλει και σε σκέψεις αυτή η Grace....Μου βγάζουν κάτι καλό οι φωτό.

Ειδικά αυτή η φωτό που είναι κολλημένη στον τοίχο....οεο!
[size=8pt](Αγαπημένη μου στάση)[/size]

Ναι αλλα ακομα περιμενω απαντηση απο την κυρια Grace, μαλλον το κοβω να μην ερθει καθολου  :think: :think:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ναι αλλα ακομα περιμενω απαντηση απο την κυρια Grace, μαλλον το κοβω να μην ερθει καθολου  :think: :think:

Mάλλον θα περιμένει να δει αν υπάρχει ζήτηση από το ελληνικό κοινό,προκειμένου να πραγματοποιήσει ή όχι το tour της ;)
Πάντως οι Γάλλοι της έχουν βάλει αρκετά καλές κριτικές!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για να μη σε πρήζουμε χωρίς λόγο μπορείς να μας πείς αν το ύψος της ανταποκρίνεται στα standards σου?αν είναι πάνω από 1,70-1,75 δεν υπάρχει λόγος να ρωτάμε όσοι δεν ψάχνουμε για κάτι τέτοιο.

Όχι, δεν είναι πύργος (δυστυχώς).

Χρειάζεται high heels για να "φτάσει" το απαιτούμενο υψόμετρο σύμφωνα με τα specs μου.

Γύρω στο 1,70 είναι, θα έλεγα και λιγότερο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Mάλλον θα περιμένει να δει αν υπάρχει ζήτηση από το ελληνικό κοινό,προκειμένου να πραγματοποιήσει ή όχι το tour της ;)
Πάντως οι Γάλλοι της έχουν βάλει αρκετά καλές κριτικές!

Κάτσε να αρχίσουμε τα κόλπα λοιπόν... έχω κάτι σκονισμένα accounts στο hotmail!  :dancing:

Αυτην την φωτό στημένη στον τοίχο, με την ίδια ακριβώς ένδυση, θέλω να την ζήσω Live!  :rockon:

Επισκέπτης
Κάτσε να αρχίσουμε τα κόλπα λοιπόν... έχω κάτι σκονισμένα accounts στο hotmail!  :dancing:

Αυτην την φωτό στημένη στον τοίχο, με την ίδια ακριβώς ένδυση, θέλω να την ζήσω Live!  :rockon:

Αριμπα παμε για fake date  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατι μονο fake toyr θα εχουμε  :2funny: :2funny:

Αντεπιθεσηηηηηηη  :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom