lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 650
- Πόντοι
- 4.255
γεια σας φιλοι μου............τελευταια καταθεση σημερα γιατι αυριο φευγω ΔΙΑΚΟΠΕς(να φορτισω μπαταριες ωστε τον Σεπτεμβρη να ειναι σε φορμα).........Τελευταια καταθεση σε Mandy(zuzana)......εχω γραψει πληρη κριτικη(πριν απο λιγο)
Το ξερατε οτι η mandy(zuzana) kai Savvanah(zuzana) ειναι ΕΞΑΔΕΛΦΕς και οτι κανουν duo????
Eιδα την savvanah στο δωματιο της madys και μου φυγε το ματι!!!!Κουκλα!!!
βεβαια απ'οτι διαβασα στις κριτικες πολυ χαλια!!!!τι να το κανεις να εισαι αστερι αλλα χαια σερβις???
Βεβαια,δεν θα χαθουμε(τωρα που σας βρηκα,φιλοι μου δεν σας ΑΦΗΝΩ)....ΘΑ εχω μαζι μου το laptop me την Μobile connect card και στην παραλια μηπως και ερθει κατι "καλο" και ειναι κριμα να το χασω!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς ΚΑΙ ΚΑΛΑ......
Ραντεβου τον Σεπτεμβρη!!!!Αν βεβαια τυχει κατι καλο,θα επιστρεψουμε σαν αστραπη!!!οπως λεει και το τραγουδι¨"ΘΑ'ΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ............ΘΑ'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΗ"
Το ξερατε οτι η mandy(zuzana) kai Savvanah(zuzana) ειναι ΕΞΑΔΕΛΦΕς και οτι κανουν duo????
Eιδα την savvanah στο δωματιο της madys και μου φυγε το ματι!!!!Κουκλα!!!
βεβαια απ'οτι διαβασα στις κριτικες πολυ χαλια!!!!τι να το κανεις να εισαι αστερι αλλα χαια σερβις???
Βεβαια,δεν θα χαθουμε(τωρα που σας βρηκα,φιλοι μου δεν σας ΑΦΗΝΩ)....ΘΑ εχω μαζι μου το laptop me την Μobile connect card και στην παραλια μηπως και ερθει κατι "καλο" και ειναι κριμα να το χασω!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς ΚΑΙ ΚΑΛΑ......
Ραντεβου τον Σεπτεμβρη!!!!Αν βεβαια τυχει κατι καλο,θα επιστρεψουμε σαν αστραπη!!!οπως λεει και το τραγουδι¨"ΘΑ'ΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ............ΘΑ'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΗ"