Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (2 μέλη και 82 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
γεια σας φιλοι μου............τελευταια καταθεση σημερα γιατι αυριο φευγω ΔΙΑΚΟΠΕς(να φορτισω μπαταριες ωστε τον Σεπτεμβρη να ειναι σε φορμα).........Τελευταια καταθεση σε Mandy(zuzana)......εχω γραψει πληρη κριτικη(πριν απο λιγο)
Το ξερατε οτι η mandy(zuzana) kai Savvanah(zuzana) ειναι ΕΞΑΔΕΛΦΕς και οτι κανουν duo????
Eιδα την savvanah στο δωματιο της madys και μου φυγε το ματι!!!!Κουκλα!!!
βεβαια απ'οτι διαβασα στις κριτικες πολυ χαλια!!!!τι να το κανεις να εισαι αστερι αλλα χαια σερβις???
Βεβαια,δεν θα χαθουμε(τωρα που σας βρηκα,φιλοι μου δεν σας ΑΦΗΝΩ)....ΘΑ εχω μαζι μου το laptop me την Μobile connect card και στην παραλια μηπως και ερθει κατι "καλο" και ειναι κριμα να το χασω!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς ΚΑΙ ΚΑΛΑ...... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Ραντεβου τον Σεπτεμβρη!!!!Αν βεβαια τυχει κατι καλο,θα επιστρεψουμε σαν αστραπη!!!οπως λεει και το τραγουδι¨"ΘΑ'ΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ............ΘΑ'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΗ"

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
ρε παιδια μια απορια......................η Kimberley στο planetdreams μηπως ειναι η Lana απο slovak beauties????

http://[URL unfurl="true"]www.planetdreams.com/Kimberley/L2.jpg[/img[/URL]]
[b]KIMBERLEY[/b]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.slovakbeauties.com/hostes/lana/01.jpg[/img[/URL]]
[b]LANA[/b]

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
γεια σας φιλοι μου............τελευταια καταθεση σημερα γιατι αυριο φευγω ΔΙΑΚΟΠΕς(να φορτισω μπαταριες ωστε τον Σεπτεμβρη να ειναι σε φορμα).........Τελευταια καταθεση σε Mandy(zuzana)......εχω γραψει πληρη κριτικη(πριν απο λιγο)
Το ξερατε οτι η mandy(zuzana) kai Savvanah(zuzana) ειναι ΕΞΑΔΕΛΦΕς και οτι κανουν duo????
Eιδα την savvanah στο δωματιο της madys και μου φυγε το ματι!!!!Κουκλα!!!
βεβαια απ'οτι διαβασα στις κριτικες πολυ χαλια!!!!τι να το κανεις να εισαι αστερι αλλα χαια σερβις???
Βεβαια,δεν θα χαθουμε(τωρα που σας βρηκα,φιλοι μου δεν σας ΑΦΗΝΩ)....ΘΑ εχω μαζι μου το laptop me την Μobile connect card και στην παραλια μηπως και ερθει κατι "καλο" και ειναι κριμα να το χασω!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς ΚΑΙ ΚΑΛΑ...... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Ραντεβου τον Σεπτεμβρη!!!!Αν βεβαια τυχει κατι καλο,θα επιστρεψουμε σαν αστραπη!!!οπως λεει και το τραγουδι¨"ΘΑ'ΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ............ΘΑ'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΗ"

μην πιστευεις οτι σου λενε...
πες μας και ποσα κιλα παραπανω εχει η savana διαφορα απο τις φωτο που εχει στο site!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
ειναι πιο ζουμπουρλουδικη!!!!αλλα ...............ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έρχεται και o Λόρδος 
Mars_midnight.jpg
[size=20pt]Α[/size[/URL]] ?????

Επισκέπτης
Oντως εχει δωσει πολυ καλες ερμηνειες.

Nομιζω εχει και παρει και βραβειο grammy..?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εχει ριβιου πουθενα η μαρσα συναγωνιστες?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
εχει αλλα δεν ειναι και πολυ καλες.......ετσι lalak????

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
ρε παιδια.........τι νταρντανομωρο ειναι αυτη η Sophie(hotel girls) που ερχεται????
οχι ρε γαμωτο τωρα που φευγω διακοπες!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αριμπα παμε για fake date  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατι μονο fake toyr θα εχουμε  :2funny: :2funny:

Αντεπιθεσηηηηηηη  :rockon: :rockon: :rockon:

Απαντάει λέμεεεεεεεεεεε....

Εάν σας παραπονεθεί ότι τελικά πολλοί της έστειλαν, αλλά λίγοι έκλεισαν, κανονίστε να με δώσετε!

:2funny: :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
τι να το κάνεις το review ρε φίλε??? Πριν αγοράσεις μία Ferrari 430 χρειάζεται να διαβάσεις το τεστ στους 4 τροχούς?
μέχρι και marsha tribute thread της έχω κάνει....
εχει ριβιου πουθενα η μαρσα συναγωνιστες?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom