lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 650
- Πόντοι
- 4.255
PE παιδια,εγραψα κριτικη για sarah(planetdreams) πριν κανα 2 ωρες αλλα δεν την βλεπω!!!!!δεν εγκριθηκε????
PE παιδια,εγραψα κριτικη για sarah(planetdreams) πριν κανα 2 ωρες αλλα δεν την βλεπω!!!!!δεν εγκριθηκε????
Τώρα κάνεις πλάκα, έτσι?
Και λίγα λες εάν ισχύουν τα παραπάνω.
αποτι ειδες και αλλος συναγωνιστης συμφωνησε μαζι μου... αρα ΙΣΧΥΟΥΝ
... διαβαζωντας τις κριτικες ολων σας για τα ct, που εκτος λιγων εξαιρεσεων οι περισσοτερες ειναι far overpriced για τις ,αναλογες ενος στουντιο, υπηρεσιες που προσφερουν...
επειδη καταλαβες πως ενθουσιαστηκα για τη Μονι,πρεπει να πω επισης (με κα8ε ειλικρινεια) οτι τη Δευτερα (11/8) στο στουντιο τησ Βουλιαγμενης (απεναντι απο την πλατεια της δαφνης-μεσα στο στενο πανω απο το sex shop) πετυχα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μ@87ι που η Μονι 8α ΚΟΚΚΙΝΙΖΕ αν την εβλεπε!!!!!! 1,75 22 που αν την βγαλουν ct (σε σχεση με ολες τι γκομενες που παιζουν) θα κανει ΠΑΤΑΓΟ !!!!!!το λεω με ολη την ειλικρινεια και νομιζω οτι επιβαλετε μονο και μονο να το τσεκαρετε (ασ μην το παρετε) για να διανοηθητε τι λεω(17 χρονια στη γυρα ειναι μακραν το κορυφαιο κοριτσι του 50ρικου που εχω δει) και με PSE attitude+τεχνικη δυσαναλογα μεγαλη για την ηλικια της.....αλλα ειναι η συνολικη εμπειρια με την Μονι που κανει νομιζω που κανει τη διαφορα και αυτο γιατι εχει να κανει με τον χαρακτηρα της...
www.bourdela.com/content/view/1837/1/#jreview_3822]Dominika[/b] [/url], Τελευταια ενημερωση εκ των εσω:
Το κτιριο εχει υποστει ρωγμες.
Οσοι πατε απο δω και περα παρτε μετρα αντισεισμικης προστασιας.
θα παρω μαζι μου και ενα σκοινι με αγκυρα στην ακρη, αμα πεσω μεσα να μπορω να ξαναβγω....Κρεμάστε και καμιά σφυρίχτρα για καλό και για κακό,που ξέρεις...
δεν μας λες και ποια ειναι?Έ-έ-έ-έρχεται!
Για να δούμε, έτσι ακούγεται από έξω, ότι σύντομα μας έρχεται.
Απ'εξω?Έ-έ-έ-έρχεται!
Για να δούμε, έτσι ακούγεται από έξω, ότι σύντομα μας έρχεται.
δεν μας λες και ποια ειναι?
ναι ρε! πριν προλαβετε και την κανετε χωνι κι'αυτη και δεν μπορει να παρει τα ποδια τηςΜην του λες, γιατι θα παει
Καλησπερα ΝΙΤΡΟ, ελευθερος;;;