Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ουανα? Μηπως ενοεις Λανα απο Slovakbeauties?

Σκεφτομουν να επισκεφθω την συγκεκριμενη (παρολο που δεν μπορω να βρω ουτε ενα review)... αλλιως Sarah απο planetdreams. Καμια συμβουλη?

'Αλλη η Ouana κι άλλη η Lana ;)
H Lana δεν έχει reviews

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρε παιδια κανενα αλλο νεο για Νινα, εκτος την κριτικη του Δημητρη?
Ειναι οντως τοσο καλη? Να κλεισω?

Επισκέπτης
Επιστροφη απο tiffany

Για την Tiffany θα παω δυο πραγματακια μιας και η αποψη μου γι αυτη δεν αλλαξε σε σχεση με την προηγουμενη φορα.
Καταρχην η επικοινωνια με το πρακτορειο ηταν πολυ καλη με μονο μελανο σημειο οτι το καθε μηνυμα που ειχα μου ηρθε απο διαφορετικο νουμερο με αποτελεσμα να χασω τη μπαλα.
Οσον αφορα την κοπελα σε σχεση με την τελευταια φορα που την ειδα(2 μηνες περιπου πριν),ηταν λιγακι πιο αγυμναστη με αποτελεσμα να εχει πεσει λιγο αυτη η κορμαρα γυρω στο 1.77-1.80 που εχει χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι παλι κορμαρα.Προσωπαρα ατελειωτη με ματαρες και χειλαρες.Το στηθος της ειναι 3αρι γεματο σιλικονατο για οποιον ενδιαφερεται.
Στοματικο παρα πολυ καλο υγρο και βαθυ με καλη περιποιηση της γυρω περιοχης χωρις να ειναι κορυφη.Παρα πολυ καλο ομως.
Dfk εκπληκτικο.Το κοριτσι φιλαει υπεροχα και φοβερα αισθησιακα.Το ευχαριστιεσαι  ατελειωτα.
Στο σεξ δεν δυσανασχετη πουθενα και ειναι πολυ προθυμη σε καθε σταση.Extreme καταστασεις δεν επιχειρησα.
Επισης  παιρνει πρωτοβουλιες κατι  που ειναι πολυ σημαντικο.
Τα αγγλικα ειναι πολυ καλα με λιγο προβλημα στην προφορα.
Συμπερασματικα θα λεγα οτι ειναι απο τα πολυ καλα ct του χωρου και σιγουρα αν μη τι αλλο δεν ειναι απο τις περιπτωσεις που μετανιωνεις τα λεφτα σου.
Hotel παντα απ τα καλυτερα.

P.s  Nομιζω οτι ειναι ακαιρο να γραψω πως γαμησα ,σε τη σταση και διαφορες αλλες παπαριες κατι που στην τελικη δεν εχει σημασια.
      Ετσι θα κανω απο δω και περα και νομιζω ειναι καλυτερα.

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Πριν από λίγο είχα και εγώ την παρθενική μου γνωριμία στον κόσμο των CTs. Υπήρξε λίγο μπέρδεμα αρχικά αφού ενώ είχα κλείσει την Tiffany για σήμερα το πρωί μου το ακύρωσε τελευταία στιγμή λέγοντας ότι πρέπει να αλλάξει ξενοδοχείο  :headbang:. Προσπάθησα στη συνέχεια για Crystal, επιτέλους κατάφερα να την δω και τελικά τα είδα όλα!  :rockon:

Περισσότερα στην κριτική που έγραψα.

Το σημαντικότερο μου λύθηκε η απορία για τη διαφορά σε σχέση με τα καλά CGs. Ε λοιπόν καμία σχέση. Άλλο επίπεδο εντελώς. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι εννοούν με αυτά που γράφουν οι εμπειρότεροι στον χώρο…

Πάμε για άλλα λοιπόν...  :sunglasses:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Τα αγγλικα ειναι πολυ καλα με λιγο προβλημα στην προφορα.

Αν και δεν εχει μεγαλη σημασια, εδω θα διαφωνησω. Η κοπελα μιλαει τελεια Αγγλικα! Δεν μπορω ν αφερω κανενα ct στο μυαλο μου(θυμηστε μου αν θελετε|) να μιλαει τοσο καλα Αγγλικα. Αν και Ουγγαρεζα, που οι Ουγγροι εχουν χαλια προφορα-λογω του οτι εμενε στο Λονδινο μιλαει φοβερα Αγγλικα!!! Γενικα Η τελεια επικοινωνια

Επισκέπτης
Αν και δεν εχει μεγαλη σημασια, εδω θα διαφωνησω. Η κοπελα μιλαει τελεια Αγγλικα! Δεν μπορω ν αφερω κανενα ct στο μυαλο μου(θυμηστε μου αν θελετε|) να μιλαει τοσο καλα Αγγλικα. Αν και Ουγγαρεζα, που οι Ουγγροι εχουν χαλια προφορα-λογω του οτι εμενε στο Λονδινο μιλαει φοβερα Αγγλικα!!! Γενικα Η τελεια επικοινωνια

Εμενα δε μου τα λεγε καλα με μπερδευε.
Μαλλον η τσιχλα που μασαγε συνεχεια εφταιγε. :grin:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν και Ουγγαρεζα μιλαει φοβερα Αγγλικα
ΠΟΙΑ είναι Ουγγαρέζα? Η www.bourdela.com/content/view/1580/1]Tiffany[/url]? Ναι... καλά!  :2funny:
Δηλαδη??? Για πες και για εμας τους αδαεις να μαθουμε!!!
E, τι "δηλαδή"! Όσο Ούγγρος είσαι εσύ κι εγώ... άλλο τόσο Ουγγαρέζα είναι κι αυτή! Δυνατό μουνί, από τα λίγα, αλλά δεν χρειάζεται ρε αδέρφια να τρώτε και τον πρόλογο που πουλάει (για να καλύψει - και καλά κάνει - τον εαυτό της όσο μπορεί).

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
E, τι "δηλαδή"! Όσο Ούγγρος είσαι εσύ κι εγώ... άλλο τόσο Ουγγαρέζα είναι κι αυτή! Δυνατό μουνί, από τα λίγα, αλλά δεν χρειάζεται ρε αδέρφια να τρώτε και τον πρόλογο που πουλάει (για να καλύψει - και καλά κάνει - τον εαυτό της όσο μπορεί).

Καλα...αφου θελεις να μας αφησεις στην αγνοια...
Να μην μαθουμε ονομα και καταγωγη.
Τελικα αναλογα με το ποσο που θα ξοδεψεις, παιρνεις και διαφορετικα στοιχεια απο την καθεμια

Επισκέπτης
Καλα το τελευταιο που με νοιαζει εμενα ειναι απο που ειναι η καταγωγη του νιμου της Tiffany.
Παντως εχει λιγο προβλημα με την προφορα της.. :grin:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε και αλβανιδα να ειναι τι σας νοιαζει...κουκλι ειναι

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Kαλα...αφου θελεις να μας αφησεις στην αγνοια... Να μην μαθουμε ονομα και καταγωγη.
Aδερφέ μου μην μου στεναχωριέσαι. Για να καλύπτεται αυτή όσο μπορεί και πρέπει, θα έχει τους λόγους της. Έτσι δεν είναι? Πάντως ούτε Ουγγαρέζα είναι, ούτε από την Αυστρία (όπως παρουσιάζεται σε κάποιο άλλο της profile). Kαι στο κάτω - κάτω, ΤΙ σημασία έχει από που είναι? Αμα κάνει καλό γαμήσι, τι μας αφορά από ποιό κωλοχώρι μας έρχεται?

Τελικα αναλογα με το ποσο που θα ξοδεψεις, παιρνεις και διαφορετικα στοιχεια απο την καθεμια
Έ, όπως και να το κάνεις δεν είναι δυνατό να έχει κάποιος την ίδια επαφή και οικειότητα με 1 - 2 ώρες meeting με κάποιον άλλο που έχει "γράψει αρκετά χιλιόμετρα" πάνω της, πλάϊ, κάτω της κλπ

:2funny: :2funny: :2funny:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Aδερφέ μου μην μου στεναχωριέσαι. Για να καλύπτεται αυτή όσο μπορεί και πρέπει, θα έχει τους λόγους της. Έτσι δεν είναι? Πάντως ούτε Ουγγαρέζα είναι, ούτε από την Αυστρία (όπως παρουσιάζεται σε κάποιο άλλο της profile). Kαι στο κάτω - κάτω, ΤΙ σημασία έχει από που είναι? Αμα κάνει καλό γαμήσι, τι μας αφορά από ποιό κωλοχώρι μας έρχεται?
Έ, όπως και να το κάνεις δεν είναι δυνατό να έχει κάποιος την ίδια επαφή και οικειότητα με 1 - 2 ώρες meeting με κάποιον άλλο που έχει "γράψει αρκετά χιλιόμετρα" πάνω της, πλάϊ, κάτω της κλπ

:2funny: :2funny: :2funny:

ΣΩΣΤΟΣ!!!
Curiosity Killed the Cat, που μας ελεγαν και στα Αγγλικα!
Μου αρκει που δεν ειναι Ελεεινιδα!
Απλα επειδη "το εχει" το αθλημα και κραταω μερικα στατιστικα αν σχετιζεται η καταγωγη μαυτο, μονο για αυτον τον λογο.
Υποθετω οτι ειναι απο χωρα του πρωην "κομμουνιστικου μπλοκ"...

hgeths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στο ροομ.
παρακολουθω τα ρεβιουσ κανα 3μηνο τωρα,και μεχρι στιγμης δεν ειχα πριζωσει για καποια απο τις τελευταιες αφι3εις γιατι θελω το 1ο ct να ειναι τουλαχιστον α3ιοπρεπες...χωρις να εχω κανει πολυ ψαξιμο εκλεισα Moni για αυριο(2ωρακι),και απο τι βλεπω στα σχολια ολοι περασαν καλα εωσ σουπερ...γενικοτερα αν και 30ης μ'αρεσοyν οι milfokatastaseis αρα στην εμφανιση ειμαι οκ...αλλα ρε παιδια αν καποιοσ εχει καποιο σχολιο η καμμια αλλη προταση για 1η εμπειρια σε ct KALODEXOYMENA

Επισκέπτης
Μιας και θελεται στατιστικα για καλα Αγγλικα κρατηστε.
Cath απο zuzuna τα καλυτερα.
Ana απο SHI
Anabelle πρωην SHI
Elena απο Erito
Marsha Lord Indipended
Karolina απο SHI
Και διαφορες αλλες.
Μπραβο μαγκες βλεπω πολυ κινητικοτητα. :rockon:
Ετσι ειναι οταν σκανε πολλα καλα μαζι γινετε το ελα να δεις. :2funny: ;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ασχετο, αλλα απο οτι ειδα εσυ βαζεις την Lolita No.1 στην λιστα σου, ετσι?
H www.bourdela.com/content/view/1634/1]Lolita[/url] και η www.bourdela.com/content/view/1580/1]Tiffany[/url] είναι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, οι 2 από τις TOP3 γυναίκες που παίζουν στην Α' εθνική κατηγορία. Δεν είχα μέχρι τώρα την ευκαιρία για long meeting ή ακόμη και πολυήμερο με την Lolita, αλλά ομολογώ πως τα κολακευτικά λόγια που είχα ακούσει για αυτήν επαληθεύτηκαν και με το παραπάνω. Από την άλλη, θα δυσκολευόμουν πολύ να διαλέξω ανάμεσα σε Lolita ή Tiffany αφού η κάθε μία υπερέχει σε σημεία έναντι της άλλης, αλλα τι να λέμε τώρα...! Για να μην αφήσω εκκρεμότητες για την περιέργειά σου, την 1η θέση του TOP3, κατέχει μια γυναικάρα που ΛΙΓΟΙ και καλοί φίλοι γνωρίζουν εδώ μέσα πως έχω πάθει blackout μαζί της και που μπροστά της η Lolita και η Tiffany καταθέτουν όπλα. Το θέμα βέβαια είναι να σου κάνει (ΚΑΙ να της κάνει) το "κλικ" και να βγεί τρελή χημεία - τόση που να σε γνωρίσει στη μαμά της.

:grin: :grin: :grin:

ΥΓ. Αυτό που με παραξενέυει, είναι οτι που και που βλέπω κάποιες κριτικές από μέλη για κοπέλες που εντάξει πως να το κάνουμε, δεν μπορείς να τις πεις "όμορφες" - ούτε καν "χαριτωμένες" (χμμμ "μπάζα" ίσως?)) και βαθμολογούνται με 9άρια και 10άρια. Και ερωτώ: Αν παίρνουν αυτές 9άρια και 10άρια, τι θα αξίζει στα "άλογα" που κυκλοφορούν?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom