Επισκέπτης
Ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι εγκαστρημηθη.
Εμενα δε μου τα λεγε καλα με μπερδευε.
Μαλλον η τσιχλα που μασαγε συνεχεια εφταιγε.
Καλα το τελευταιο που με νοιαζει εμενα ειναι απο που ειναι η καταγωγη του νιμου της Tiffany.
Παντως εχει λιγο προβλημα με την προφορα της..
Όπως γράφω και την κριτική μου ήταν μόνιμος στόχος η Μόνι για μένα. Τώρα που την πήρα πιστεύω όχι μόνο ότι είναι το ν.1 για μένα αλλά τη βρίσκω και ιδανική για να ξεκινήσει κανείς τις τουρίστριες.καλησπερα στο ροομ.
παρακολουθω τα ρεβιουσ κανα 3μηνο τωρα,και μεχρι στιγμης δεν ειχα πριζωσει για καποια απο τις τελευταιες αφι3εις γιατι θελω το 1ο ct να ειναι τουλαχιστον α3ιοπρεπες...χωρις να εχω κανει πολυ ψαξιμο εκλεισα Moni για αυριο(2ωρακι),και απο τι βλεπω στα σχολια ολοι περασαν καλα εωσ σουπερ...γενικοτερα αν και 30ης μ'αρεσοyν οι milfokatastaseis αρα στην εμφανιση ειμαι οκ...αλλα ρε παιδια αν καποιοσ εχει καποιο σχολιο η καμμια αλλη προταση για 1η εμπειρια σε ct KALODEXOYMENA
Αυτό της έκανε εντύπωση και της ίδιας.έχει σαρώσει τα bookings η Moni πάλι και είναι Αύγουστος....
τόση που να σε γνωρίσει στη μαμά της.
Καλημέρα και σ' εσένα φίλε του κουμπάρου μουΑντε να την γνωρησει και ο κουμπαρος να φαμε και εμεις κανενα κοκκαλακια πο τα διπλανα. Την καλημερα μουτόση που να σε γνωρίσει στη μαμά της.
Εμενα δε μου τα λεγε καλα με μπερδευε.
Μαλλον η τσιχλα που μασαγε συνεχεια εφταιγε.
στη γνωστή πόλη με την γέφυρα του Καρόλου?
Hi guys Nina wants to write you something.
Labas berniukai aš tik trumpai ir aiškiai: gyvenimas mažytis ir nėr čia ko varžytis.. ;) > :o :- :-* :'(
Sarah from Planetdreams....
Λοιπόν συναγωνιστές και φίλοι...Η κοπελίτσα είναι μικρή, οι φώτο είναι κοντά στην πραγματικότητα, τα προσόντα της φυσικότατα, επιδερμίδα κάλή καί άτριχη.......Αλλά ίσως δεν είχαμε την καλή χημεία που χρειάζεται....Βέβαια σε αυτό ίσως φταίει και το ότι είχε το δωμάτιο ακατάστατο με το πρωινό ακόμα μεσα στο δωματιο....Το DFK σχεδόν ανύπαρκτο, το παιχνίδι με το στόμα αρκετά ερασιτεχνικό, εκτός και δεν ήθελε να παίξει πιό καλα....Βέβαια το παιχνιδάκι που έχει στην γλώσσα της είναι αρκετά ..."ανεβαστικό". Τέλος πάντων εγώ χαλάστηκα και δεν μπορώ να πώ ότι ευχαριστήθηκα, μου φάνηκε ή πολύ κακό ερασιτεχνικό ή πολύ κακό επεγγελματικό, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ. Το ξενοδοχείο κλασσικό στην πλατεία στο κέντρο άνετο αλλά όχι καλό για μένα...Τέλος πάντων όπως είπα και στην αρχή ίσως η χημεία δεν ήταν καλή..Έτσι είναι αυτά, άλλωστε όπως έχω ξαναπεί μεγάλα παιδιά είστε αποφασίστε...Κάτι που είναι κακό για μένα για κάποιον άλλον είναι μέγιστο και το ανάποδο.Το πρακτορείο καλο, συνεννόηση καλή και τιμαί λογικαί...
γεια σας,παιδες...αυριο θα'μαι με Sarah.......να κανω και μια κρουση στο διπλανο δωματιο μπας πετυχω την Lana και κανουμε μαζι καμια παρτουζιτσα????
Ψαξε για Λιθουανο μεταφραστη.ωραια μας τα γραφεις αλλα ρε baby.... ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!!!