Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Toυ τα πα με pm rebeti και πιστευω θα τη βρει την ακρη το παλλικαρι..

Επισκέπτης

Απαντηση για το DUO:

Hi.
Sorry, but Mrina doesnt doit the duo.
Thanks Regards
Karina

Απαντω εγω:
Ok I understand, may be because  Marina and  Moly  is  the same person?
Btw, could you send the name of Moly's *****, for my tomorrow meeting with her, at  ****?
Thanks.

Η απαντηση δε λεει τιποτα για την ''ταμπακιερα'' αλλα λογια να αγαπιωμαστε :headbang: :headbang:

Hello
Are You sure the meeting **** Aug 11 ?
Thank You

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Η Σουηδική αρμονία τόχει κλείσει το μαγαζί για τον Αύγουστο; Τις έστειλε όλες για μπάνια; Ειδικά η Καρολίνα μετά τα τελευταία γεγονότα αποφάσισε να μη μας ξανακάνει την τιμή να πατήσει στη χώρα μας; Ξέρει κανείς;
Karolina του χρόνου πάλι... btw, πάλι σήμερα στο Πρώτο θέμα δισέλιδο για νέεσ συλλήψεισ city tours (Karmen-Annita).

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για το θεμα που δημιουργηθηκε με την κα Μολυ,το μονο που ξερω απο προσωπικη εμπειρια χθες το βραδυ ειναι οτι εμφανισιακα εχει υψος 1,83 και με τακουνια πανω απο 1,90.ειναι κλαση σουπερ τοπ μοντελ με ωραιο προσωπο,ανωτερη απο πολλα μοντελα της τηλεορασης,το καλυτερο εμφανισιακα μουνι που εχω παρει.μιλαμε για κλαση εκπληκτικη.μου εκανε πασαρελα γυμνη με τακουνια και επαθα εγκεφαλικο.τωρα οσο αναφορα το σεξ πολυ καλη σε ολα,ευγενικη με αρκετα καλη συμμετοχη.τελειωμα στο στομα με ανεση,στο γαμησι οχι σκληρες καταστασεις,μαλλον στο λιγο ηρεμο με εξαρσεις.για μενα ομως αυτα εχουν λιγοτερη σημασια,γιατι αυτο το μουνι(μουναρος)εμφανισιακα μπορει να συγκριθει μονο με ναομι καμπελ σε λευκη εκδοση.πολλοι θα πουν οτι ειμαι υπερβολικος,ομως ετσι ειναι.στα συν η τιμη. 

Επισκέπτης
για το θεμα που δημιουργηθηκε με την κα Μολυ,................

Και που να την δεις να χορευει, χωρις πλακα, θα παθεις πλακα. Δεν ειναι θεμα αν ειναι η Μολυ το θεμα ειναι η σοβαροτητα με την οποια μας αντιμετωπιζει το συγκεκριμενο  :jerking:  γραφειο.  >:( >:(

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
rebeti πραγματικα υποκλινομαι στην παρατηρητικοτητα σου,η μαρινα ειναι μια απ τις δυο κοπελες που σκοπευα να τ ακουμπησω
για το πρωτο μου ct,δυστυχως σε αυτη τη περιπτωση ειμαι εκτος αθηνων και δεν θα μπορεσω να πραγματοποιησω την επιθυμια μου,παρατηρωντας τις φωτο της μολυ ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη.Παρολο που δεν πιστευω τον varnali στις κριτικες
του και ας με συγχωρησει,και παρολο που οι κριτικες της  ειναι εξαιρετικα  αντιφατικες ακομη και για την εμφανιση! το ενστικτο μου μου λεει οτι θα τα πηγαινα καλα μαζι της

Επισκέπτης
rebeti πραγματικα υποκλινομαι στην παρατηρητιοτητα σου,η μαρινα ειναι μια απ τις δυο κοπελες που σκοπευα να τ ακουμπησω
για το πρωτο μου ct,δυστυχως σε αυτη τη περιπτωση ειμαι εκτος αθηνων και δεν θα μπορεσω να πραγματοποιησω την επιθυμια μου,παρατηρωντας τις φωτο της μολυ ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη.Παρολο που δεν πιστευω τον varnali στις κριτικες
του και ας με συγχωρησει,και παρολο που οι κριτικες ειναι εξαιρετικα  αντιφατικες ακομη και για την εμφανιση! το ενστικτο μου μου λεει οτι θα τα πηγαινα καλα μαζι της ενω για το υψος της και εγω και ο yorgos με τα γραπτα μας εχουμε δειξει οτι μπορουμε ν ανταπεξερθουμε :2funny:

Δεν αντιλεγω για την επιδοση που θα εχεις με την Μαρινα, φιλε xilnik, εχω ενσταση για την συμπεριφορα του πρακτορειου, με την ψευτικη ανακοινωση  δυο τουρ που ειναι ενα στην ουσια, πιθανον επειδη την προηγουμενη φορα η συγκεκριμενη επιασε πατο.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,27.msg650476#msg650476][size=12pt]Κοιτα και εδω[/size][/url]

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
φιλοι συναγωνιστες μετα απο αλλεπαληλες "κρουσεις" μου σε διαφορους παλιους για "εγγυητες" στον zuzana(και παλι θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που απαντησαν στα pm),τελικα "εκλεισα" για Carmen(planetdreams)`kai Sarah(planetdreams)........
Οποιος εχει παραπανω πληροφοριες για τις συγκεκριμενες κοπελες,ας τις μοιραστει μαζι μου........

Για την carmen ηδη διαβασα τις κριτικες που υπαρχουν........πιο πολυ ενδιαφερομαι για sarah μιας και δεν βρηκα κριτικες!!!
thanks

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σου λεω rebeti,εχω ασχοληθει πολυ με την περιπτωση της ,για καποιο λογο κατι μου κανε κλικ με αυτη τη γυναικα,δεν ξερω γιατι,αλλα δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει και δεν υπηρξε τοσος ντορος μαζι της οσο με τη βανεσσα τη φιλη της,και φυσικα οι επιδοσεις μου θα εξαρτιωταν και απο το πως θα ηταν αυτη και εμφανισιακα και στο κρεβατι,απλα εχω μια διαισθηση οτι θα τα βρισκαμε,μια ψυχρη εξωτερικα γυναικα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι  ετσι και στο δωματιο οπως εχει πει και ο νιτρο και εχει απολυτο δικιο

Επισκέπτης
σου λεω rebeti,εχω ασχοληθει πολυ με την περιπτωση της ,για καποιο λογο κατι μου κανε κλικ με αυτη τη γυναικα,δεν ξερω γιατι,αλλα δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει και δεν υπηρξε τοσος ντορος μαζι της οσο με τη βανεσσα τη φιλη της,και φυσικα οι επιδοσεις μου θα εξαρτιωταν και απο το πως θα ηταν αυτη και εμφανισιακα και στο κρεβατι,απλα εχω μια διαισθηση οτι θα τα βρισκαμε,μια ψυχρη εξωτερικα γυναικα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι  ετσι και στο δωματιο οπως εχει πει και ο νιτρο και εχει απολυτο δικιο

Μαζι σου αγαπητε, εγω παντως ακυρωσα!!! Παω για αλλα και τωρα για καφεδακι στη παραλια. :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τοσο καλη η Moly απο οτι διαβαζω απο τον Varnalis. :rockon:
Μηπως σου εριξε και κανεναν ΧΟΡΟ . :think:
Ρε πουστη κατι μου θυμιζει και μαλλων δεν κανω λαθος. :headbang: :headbang:
Ο χρονος θα δειξει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Yorgos 1.83 ειναι το θηριο ακους. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για περνα να δεις αν χορευη κιολας. ;)

Κάπου κάποτε είχα γράψει....(για την Moly)

[quote author=Yorgos]
Εγώ πάντως το πάω το στοιχηματάκι, ότι αυτή δεν είναι απλά μία φίλη της Marinas.
[/quote]

:rockon: :rockon:

tsapapa

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαγκεσ καλησπερα!
εχει δοκιμασει κανεισ την dominika?
εχς ραντεβουδακι αυριο και δεν βρισκω πουθενα κριτιεσ για την παρτη τησ!

Επισκέπτης
μαγκεσ καλησπερα!
εχει δοκιμασει κανεισ την dominika?
εχς ραντεβουδακι αυριο και δεν βρισκω πουθενα κριτιεσ για την παρτη τησ!

Αντε παιδαρε να κανεις την αρχη στις κριτικες, περιμενουμε για να παμε και μεις αν αξιζει  :dancing: :dancing:

Και μην δινεις πολυ βασει στις κριτικες, μπορει αλλοι να σπανε τον παγο σε μια ωρα και αλλοι ποτε, οποτε αν δεν πλερωσεις δεν θα δεις τα φυλλα  :2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κερδισες φιλε, και απο επισημη ενημερωση μου απο το  :jerking: πρακτορειο  :idiot: :idiot:
και εγω τους ρωτησα ευθεως και μου απαντησαν οτι προκειται για την ιδια κοπελλα...
Μαρινα σε σκουρο, Μολυ σε ανοιχτο... Τωρα αυτο αλλαζει την κατασταση γιατι απο τις κριτικες της η Μαρινα απο σερβις δεν φαινεται να λεει, ενταξει ειναι μουναρος, αλλα σκεφτομαι να ακυρωσω

kyr40

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε η κοπελα ειναι λιγο ψυχρη για ελληνικα γουστα αλλα απο κορμι οκ, οι φωτο ειναι λιγο παλιες.  :-

Επισκέπτης
Φιλε η κοπελα ειναι λιγο ψυχρη για ελληνικα γουστα αλλα απο κορμι οκ, οι φωτο ειναι λιγο παλιες.  :-

Ειναι γνωστο αυτο και αλλα πολλα για την κοπελλα που πραγματι πρεπει να την "δουλέψεις" για να σπάσεις τον πάγο (εσύ, αυτή αποκλείεται να το κάνει) και αυτο θελει ωρα και μεγαλα ραντεβου, επομενως οποιος θελει την συναντα, ε εγω δεν θελω να συναντησω την Μαρινα, ελεγα οτι η Μολυ ειναι αλλο καυλακι και μαλιστα ειχα γραψει οτι θα ενημερωσω  γιατι ξερω οτι υπαρχουν φιλοι που τους αρεσουν τα υψη. Αλλα το θεμα δεν ειναι η κοπελλα αλλα η απατεωνια του πρακτορειου με το διπλο, που τελικα ειναι μονο τουρ!!!!

Εκεινο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι η Καρινα μου εστειλε την κριτικη του Varnalis που τις εχει βαλει 9/10. Κριμα γιατι δεν μπορει να ξερουμε τοσα για την Μαρινα και ο φιλτατος Varnalis να την υμνει, αρχιζω να σκεφτομαι οτι μαλλον θα κοιτω πιο προσεχτικα μερικες κριτικες πλεον. Σιγουρα θα ζητησει και απο αλλους να βαλουν καλες κριτικες!!!

Υ.Γ. Μην μου πειτε οτι σε μια ωρα θα προλαβουμε να σπασουμε τον παγο και να την απολαυσουμε, τι δηλαδη να απολαυσουμε που απο υπηρεσιες ειναι μηδεν. Και παλι απορω με τον Varnalis πως εσπασε τον παγο σε μια ωρα...... Χωρις παρεξηγηση ισως του φιλτατου Varnalis να του βγηκε ή να εχει αλλαξει συμπεριφορα το κοριτσι.
Εγω παντως ακυρωσα κι ας μου η Καρινα στελνει συνεχεια μαιλ να παω  :uglystupid:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ειναι γνωστο αυτο και αλλα πολλα για την κοπελλα που πραγματι πρεπει να την "δουλέψεις" για να σπάσεις τον πάγο (εσύ, αυτή αποκλείεται να το κάνει) και αυτο θελει ωρα και μεγαλα ραντεβου, επομενως οποιος θελει την συναντα, ε εγω δεν θελω να συναντησω την Μαρινα, ελεγα οτι η Μολυ ειναι αλλο καυλακι και μαλιστα ειχα γραψει οτι θα ενημερωσω  γιατι ξερω οτι υπαρχουν φιλοι που τους αρεσουν τα υψη. Αλλα το θεμα δεν ειναι η κοπελλα αλλα η απατεωνια του πρακτορειου με το διπλο, που τελικα ειναι μονο τουρ!!!!

Εκεινο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι η Καρινα μου εστειλε την κριτικη του Varnalis στο ΥΕΑ που τις εχει βαλει 9/10. Κριμα γιατι δεν μπορει να ξερουμε τοσα για την Μαρινα και ο φιλτατος Varnalis να την υμνει, αρχιζω να σκεφτομαι οτι μαλλον θα κοιτω πιο προσεχτικα μερικες κριτικες πλεον. Σιγουρα θα ζητησει και απο αλλους να βαλουν καλες κριτικες!!!

Υ.Γ. Μην μου πειτε οτι σε μια ωρα θα προλαβουμε να σπασουμε τον παγο και να την απολαυσουμε, τι δηλαδη να απολαυσουμε που απο υπηρεσιες ειναι μηδεν. Και παλι απορω με τον Varnalis πως εσπασε τον παγο σε μια ωρα...... Χωρις παρεξηγηση ισως του φιλτατου Varnalis να του βγηκε ή να εχει αλλαξει συμπεριφορα το κοριτσι.
Εγω παντως ακυρωσα κι ας μου η Καρινα στελνει συνεχεια μαιλ να παω  :uglystupid:
και πολυ καλα εκανες! και εγω θα ακυρωσω, 500 ευρω για δυο ωρες γλωσσοφιλο, αμφιβολο κωλο και μετρια πιπα δεν τα δινω, οσο μουναρα και ναναι!
παμε τωρα για Ντομινικα! πληροφοριες κανεις?

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και πολυ καλα εκανες! και εγω θα ακυρωσω, 500 ευρω για δυο ωρες γλωσσοφιλο, αμφιβολο κωλο και μετρια πιπα δεν τα δινω, οσο μουναρα και ναναι!
παμε τωρα για Ντομινικα! πληροφοριες κανεις?

Συναγωνσιτές έχω νέα για Ντομίνικα.
Πήρα από τα πρώτα ραντεβού πολύ καλή και εξυπηρετική.
Νομίζω ότι μόλις ξέχασα τον Zuzana που δεν μου δίνει κοπέλες (όσες φορές κάνω book μου το ακυρώνει (παρότι είμαι παλιός πελάτης).
Άντε συνάδελφοι φούλ για Ντομένικα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom