Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (1 μέλη και 75 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κυττα η Μαρινα δεν εχει και πολυ καλες κριτικες σε σχεση με τα αλλα κοριτσια του πρακτορειου... ενω Βανεσσα, Ευα και Νινα πραγματικα πετανε... η Μαρινα εχει χαρακτηριστει βαρια και απροθυμη....  ηλπιζα σε κατι πιο ευελικτο....

Ναι αλλα απο την εδω παρουσια της αλλα ξερουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Τελος παντων, κοντος ψαλμος αλληλούια  :rockon: :rockon: :headban

Επισκέπτης
Ετσι ειναι τα θηρια ανω του 1.80 .
Μονο ο Yorgos μπορει και τα μανικουλαρει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελος παντων, κοντος ψαλμος αλληλούια

Ε οχι και κοντος Ψαλμος ρε Τσοπανε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ναι αλλα απο την εδω παρουσια της αλλα ξερουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Τελος παντων, κοντος ψαλμος αλληλούια  :rockon: :rockon: :headban
Ποια παρουσια της εδω? 3 κριτικες εχει το Μαρινακι... χαλια μαυρα. Εγω εχω κλεισει παντως Μολυ και απλα ελπιζω να μην τοσο λαμογια να στελνουν μια κοπελα δηθεν για δυο... και απλα ο γαλλος ητανε μαλακας ή αυτες οι δυο ειναι αδερφες, ψιλοδιδυμες μαλλον... οποτε να ζητησω ντουεττο?

Επισκέπτης
Ποια παρουσια της εδω? 3 κριτικες εχει το Μαρινακι... χαλια μαυρα. Εγω εχω κλεισει παντως Μολυ και απλα ελπιζω να μην τοσο λαμογια να στελνουν μια κοπελα δηθεν για δυο... και απλα ο γαλλος ητανε μαλακας ή αυτες οι δυο ειναι αδερφες, ψιλοδιδυμες μαλλον... οποτε να ζητησω ντουεττο?
Για ζητα ενα duo να γελασουμε .
Μπορει να στειλουν εμενα και να γνωριστουμε κιολας.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ή αυτες οι δυο ειναι αδερφες, ψιλοδιδυμες μαλλον... οποτε να ζητησω ντουεττο?
η απλα εχει πολλες περουκες....
για κρινετε μονοι σας... και οι συναγωνιστες που θα τις επισκεφτουν και τις δυο ας μας πουν, διδυμες ή περουκες?

Επισκέπτης
Γνωρισα την μαλακια του πρακτορειου με την ανεκδιήγητη Καρινα, αντε να γνωρισουμε τωρα και την ''απατεωνια'' τους.  :think:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στο "ΈΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" έχει αφιέρωμα στα C.T!!!!Μάλιστα έχουν φωτογραφία από το site του Zuzana  :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
θελω να ευχαριστησω τους συναγωνιστες baby,rebetis kai lalakukakis για την γρηγορη απαντηση τους στα pm που τους εστειλα.............Ευχαριστω παιδια

Θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανεις που να μπορει και να θελει πανω απ'ολα να με "προτεινει" στον zazuna ωστε και εγω ο κακομοιρης να "γευτω" τα "φρουτα " του??????
Anyone????????

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
Να σαι καλα φιλε λυπαμαι που δε σε βοηθησα και ελπιζω να βγαλεις ακρη.
Αλλα δυστυχως εδω υπαρχουν και μερικοι περιεργοι κακοηθεις που γυρνανε στα τσατ και που ξεχνανε οταν ηταν μελη και αυτοι που ζηταγανε βοηθεια , και λενε οτι παμε για μοντ επειδη βοηθαμε τα νεα μελη με τις συμβουλες μας....

Τελικα οπως και να συμπεριφερθεις ειτε ωραια ειτε ασχημα παντα υπαρχουν καποιοι να πουνε τις μαλακιες τους.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Να σαι καλα φιλε λυπαμαι που δε σε βοηθησα και ελπιζω να βγαλεις ακρη.
Αλλα δυστυχως εδω υπαρχουν και μερικοι περιεργοι κακοηθεις που γυρνανε στα τσατ και που ξεχνανε οταν ηταν μελη και αυτοι που ζηταγανε βοηθεια , και λενε οτι παμε για μοντ επειδη βοηθαμε τα νεα μελη με τις συμβουλες μας....

Τελικα οπως και να συμπεριφερθεις ειτε ωραια ειτε ασχημα παντα υπαρχουν καποιοι να πουνε τις μαλακιες τους.
Γράφτους στ' αρχίδια σου ρε lalak.  ;) :grin:

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Η Σουηδική αρμονία τόχει κλείσει το μαγαζί για τον Αύγουστο; Τις έστειλε όλες για μπάνια; Ειδικά η Καρολίνα μετά τα τελευταία γεγονότα αποφάσισε να μη μας ξανακάνει την τιμή να πατήσει στη χώρα μας; Ξέρει κανείς;

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Η Σουηδική αρμονία τόχει κλείσει το μαγαζί για τον Αύγουστο; Τις έστειλε όλες για μπάνια; Ειδικά η Καρολίνα μετά τα τελευταία γεγονότα αποφάσισε να μη μας ξανακάνει την τιμή να πατήσει στη χώρα μας; Ξέρει κανείς;

μετα τα τελευταια γεγονοτα την καρολινα να την περιμενεις ελλαδα μετα απο 3-4 μηνες.

δεν πεταγεσαι μεχρι το παρισι μια βολτα...? με easyjet θα σου βγει φθηνα το ταξιδακι!

Επισκέπτης

www.bourdela.com/content/view/1768/1/][size=14pt]Εδω[/size], [/URL] www.bourdela.com/content/view/1317/1/][size=14pt]Και Εδω[/size][/url]  :dancing: :dancing:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
Φιλε,lalak μονο που απαντησες μου φτανει!!!αυτο σημαινει οτι εισαι ατομο που αξιζει...............εσυ......ο rebetis.....o baby......
εγω προσωπικα σας εχω σε μεγαλη εκτιμηση(οι συμβουλες σας και τα σχολια σας με βοηθησαν παρα πολυ!!!!)
οποως επισης και τα αλλα παιδια εδω μεσα ειναι αξια συγχαρητηριων με τις συμβουλες τους............
Και να μην με προτεινει κανενας στον zuzana,ολα καλα..............υπαρχουν και αλλα πρακτορεια με ωραια κοριτσια!!!!

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Νataly και Αna από τις 19/8

www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/]City tours[/url]

Επισκέπτης
Φιλε,lalak μονο που απαντησες μου φτανει!!!αυτο σημαινει οτι εισαι ατομο που αξιζει...............εσυ......ο rebetis.....o baby......
εγω προσωπικα σας εχω σε μεγαλη εκτιμηση(οι συμβουλες σας και τα σχολια σας με βοηθησαν παρα πολυ!!!!)
οποως επισης και τα αλλα παιδια εδω μεσα ειναι αξια συγχαρητηριων με τις συμβουλες τους............
Και να μην με προτεινει κανενας στον zuzana,ολα καλα..............υπαρχουν και αλλα πρακτορεια με ωραια κοριτσια!!!!

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Φιλτατε lakisscorpio να εισαι καλα, κατανοείς το ''προβλημα'' φυσικα. Τωρα για τον Ζ. ζητα να σου πει ποιο κοριτσι δεχεται νεους πελατες, διαλεξε καποια που σου αρεσει και μετα θα εισαι ΟΚ  ;) ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom