Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (8 μέλη και 75 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Soli τελικα η βοτκα ηταν μπομπιτσα;;; :headbang: :headbang:

Δεν ήταν μπόμπα,απλά δεν είχε και τόσο επιτυχία!
Να αποφύγει κανείς το σταματικό της...
όμορφη κοπέλα με πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ
Ούτε κρύο ούτε ζέστη

HONDOSS

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν εννοείς εμένα, ΟΧΙ φυσικά!
Κι επειδή έχω μια εμπειρία 20 χρόνων... αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω... ειδικά για τους συναγωνιστές που τώρα ξεκινούν το ταξίδι στον στοίβο της ηδονής... είναι ωραία ν' αποκτάς εμπειρίες βήμα-βήμα... για να μπορείς να εκτιμάς περισσότερο το επόμενο επίπεδο!
εχω να παω σε πληρωμενο ερωτα απο τοτε που επιασα γκομενα μονιμη,πριν απο 25 χρονια.
τωρα λεω να δοκιμασω παλι. ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ανέβασα κριτικές που χρώσταγα για Sabina & Kristina.  :) Ας γράψω και 2 λογάκια εδώ για το duo:

Αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά. Η Σαμπίνα που φιλά υπέροχα, η Κριστίνα να σου πάιρνει πίπα, η μια να χαιδέυει και η άλλη να παίζει. Μεταξύ τους όμως όχι πολλά πράγματα σε σχέση με άλλες, δεν είχαμε ούτε σκληρό λεσβιακό με δονητές ή στραπονς (όπως πχ Νελλυ-Αλεξ, Τζούλια-Αλινα) ούτε παθιασμένο γυναικείο έρωτα με ατέλειωτα γλυφομούνια η μια στην άλλη (Εντυ-Κυρα, Νταιανα-Εντυ) .. όπως καταλάβατε ήταν σαν να είσαι απλά με 2 στο κρεβάτι.

Παρόλα αυτά το σκορ ανέβηκε αρκετά. Έκανα 1 μέρα να συνέλθω!  :rockon:

ΕΝΤΥ??? ΕΝΤΥ??? Κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα........

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
εχω να παω σε πληρωμενο ερωτα απο τοτε που επιασα γκομενα μονιμη,πριν απο 25 χρονια.
τωρα λεω να δοκιμασω παλι. ;)

Ελπιζω να μην ενοεις οτι 25 χρονια γαμας την ιδια γκομενα αλλα οτι εχεις να πληρωσεις για σεξ.......

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΕΝΤΥ??? ΕΝΤΥ??? Κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα........

Κοίτα να δεις τι θυμόμαστε Αυγουστιάτικα ε? Και Εντυ και Τζούλια ... μήπως αυτό δείχνει ότι δύσκολα η νέα γενιά CTουριστριών θα σταθεί δίπλα στη παλιά??

Επισκέπτης
Για να δουμε γιατι εκτος απο την νεα γενια CTουριστριων πρεπει να σταθουν και οι νεοι αγωνιστες κυριε Tipos .
Αυτα τα δυο πανε μαζι . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΝΟΜΙΖΩ. :think:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και αν πατήσεις την φωτό της αλεξάνδρας με τις βυζάρες δες το πρώτο comment. "all photos unreal. I went there....waste of time"!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
καΛΗΜΕΡΑ,Παιδες........μολις εχω γραψει την κριτικη μου για το 1ο citytour που εκανα με την roxanna...........πολυ καλη εμπειρια!!!παμε για αλλα τωρα!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Λοιπόν εγώ χθες είπα να δοκιμάσω τη βότκα που μας ήρθε από την Ουκρανία (παρά την αποθαρρυντική κριτική του Σόλι) αλλά έκανα όλες τις μαλακίες που μπορούσαν να γίνουν μαζί. Δε γράφω βέβαια κριτική γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Απλώς να αναφέρω ότι ο Γιούρι του πρακτορείου και η κοπέλα ήταν ευγενέστατοι αντί να μου πουν να πάω να γαμηθώ αλλού. Μπορεί να μην είχαν την πολλή δουλειά, αλλά όπως και νάχει μετράει η καλή συμπεριφορά.
Κλείνω λοιπόν ραντεβού από την προηγούμενη και περιμένω να μάθω τις λεπτομέρειες. Το πρωί μου στέλνει το πρακτορείο το ξενοδοχείο και τον αριθμό δωματίου και όλα πάνε καλά. Έλα όμως που όπως διάβασα το όνομα του ξενοδοχείου μέσα στην ανακατωσούρα της δουλειάς, μου καρφώθηκε στο μυαλό ότι το ξενοδοχείο που μου έγραψε ήταν κάποιο άλλο :headbang:!!! :headbang: Πάω λοιπόν το ζωντανό εκεί που νόμιζα ότι είχα ραντεβού, ανεβαίνω στον όροφο, ψάχνω το δωμάτιο και (ευτυχώς) δεν υπήρχε τέτοιος αριθμός. Στέλνω μήνυμα και όταν παίρνω απάντηση ότι όλα μου τα έδωσε σωστά, παίρνω χαμπάρι τι έχω κάνει και του το λέω για να πάρω την απάντηση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα η Μιλένα σε περιμένει. Ξεπαρκάρω, και ξεκινάω για το σωστό αυτή τη φορά ξενοδοχείο στο οποίο ωστόσο αν και ξέρω που είναι δεν έχω πάει ποτέ. Λόγω του ότι έχει δύο πτέρυγες έχεις 50% πιθανότητες να βρεις το σωστό ασανσέρ. Ε, εγώ πήρα το λάθος!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Φανταστείτε το και γελάστε με την ψυχή σας. Φυσιολογικότατα το πήραν χαμπάρι και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ότι κάτι πάει στραβά οπότε όταν βρήκα το δρόμο ήταν μεγάλο το κάρφωμα και δεν ανέβηκα. Παρόλη αυτή τη μαλακία :jerking: :jerking: :jerking: με συνεχή μυνήματα και τηλέφωνα τόσο η κοπέλα όσο και ο ατζέντης ήταν φιλικότατοι.
Και πείτε μου τώρα φίλοι μου γιατί έχω αρχίσει και σκέφτομαι μεταφυσικά: Ρε μήπως ο καλός θεούλης προσπαθεί να γλυτώσει από τις μούφες; :think: :think: :think:    

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
Χαιρετιζω μια δοξα του site!!!!!Καλημερα,baby..............

ρε φιλε baby,να σε ρωτησω(μιας και σε βρισκω online)
Εστειλα στο zuzana email για να ρωτησω αν τα κοριτσια που ειναι στην αθηνα δεχονται καινουργιους πελατες(εμενα δηλ.)και μου απαντησε με το ακολουθο μηνυμα

"This week all girls can only meet regular clients because of safety, last few weeks was again many robberies and arrests in Athens so for safety of the girls we only accept regular clients, it sometimes helps to use a regular email wich is not a hotmail, yahoo, in.gr or freemail.gr account"

"Αυτή η εβδομάδα όλα τα κορίτσια μπορούν μόνο να συναντήσουν τους κανονικούς πελάτες λόγω της ασφάλειας, οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πάλι πολλές ληστείες και συλλήψεις στην Αθήνα έτσι για την ασφάλεια των κοριτσιών που δεχόμαστε μόνο τους κανονικούς πελάτες, βοηθά μερικές φορές να χρησιμοποιήσει ένα κανονικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που δεν είναι ένα hotmail, ένα yahoo, ένας απολογισμός in.gr ή freemail.gr"(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ WORLDLINGO)

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΗΣΤΕΙΕς ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙς στην Ελλαδα κοριτσιων??? :think: :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom