Επισκέπτης
Soli τελικα η βοτκα ηταν μπομπιτσα;;;
Soli τελικα η βοτκα ηταν μπομπιτσα;;;
εχω να παω σε πληρωμενο ερωτα απο τοτε που επιασα γκομενα μονιμη,πριν απο 25 χρονια.Αν εννοείς εμένα, ΟΧΙ φυσικά!
Κι επειδή έχω μια εμπειρία 20 χρόνων... αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω... ειδικά για τους συναγωνιστές που τώρα ξεκινούν το ταξίδι στον στοίβο της ηδονής... είναι ωραία ν' αποκτάς εμπειρίες βήμα-βήμα... για να μπορείς να εκτιμάς περισσότερο το επόμενο επίπεδο!
Ανέβασα κριτικές που χρώσταγα για Sabina & Kristina. Ας γράψω και 2 λογάκια εδώ για το duo:
Αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά. Η Σαμπίνα που φιλά υπέροχα, η Κριστίνα να σου πάιρνει πίπα, η μια να χαιδέυει και η άλλη να παίζει. Μεταξύ τους όμως όχι πολλά πράγματα σε σχέση με άλλες, δεν είχαμε ούτε σκληρό λεσβιακό με δονητές ή στραπονς (όπως πχ Νελλυ-Αλεξ, Τζούλια-Αλινα) ούτε παθιασμένο γυναικείο έρωτα με ατέλειωτα γλυφομούνια η μια στην άλλη (Εντυ-Κυρα, Νταιανα-Εντυ) .. όπως καταλάβατε ήταν σαν να είσαι απλά με 2 στο κρεβάτι.
Παρόλα αυτά το σκορ ανέβηκε αρκετά. Έκανα 1 μέρα να συνέλθω!
Βυζί σπυρί που θάλεγε και ο Yorgos
ΕΝΤΥ??? ΕΝΤΥ??? Κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα........
εχω να παω σε πληρωμενο ερωτα απο τοτε που επιασα γκομενα μονιμη,πριν απο 25 χρονια.
τωρα λεω να δοκιμασω παλι. ;)
Ναι βρε ξερω...απλα πειραζω τον TIPOS
ΕΝΤΥ??? ΕΝΤΥ??? Κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα........
Παντα τετοια lakisscorpio .καΛΗΜΕΡΑ,Παιδες........μολις εχω γραψει την κριτικη μου για το 1ο citytour που εκανα με την roxanna...........πολυ καλη εμπειρια!!!παμε για αλλα τωρα!!!