Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (6 μέλη και 96 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εμένα μου άρεσε αυτό το γκομενάκι όταν είχε ξαναέρθει και τη λέγανε Noemi.  Από ότι ξέρω όμως δεν τα είχε πάει και πολύ καλά και για αυτό μάλλον άλλαξε και όνομα. καλά για τόσο μαλάκες μας περνάνε. γιατί δεν αλλάζανε τουλάχιστον και τις φωτογραφίες...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
o zuzunas πάντως δεν καταλαβαίνει από διακοπές, αργίες, αύγουστους κλπ. φέρνει full φορτία...

Επισκέπτης
Να μου προσεχετε την Julia κουφαλες οπως ο Στρατηγος να ειστε κυριοι με το κοριτσι.
Full GFE .

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Να μου προσεχετε την Julia κουφαλες οπως ο Στρατηγος να ειστε κυριοι με το κοριτσι.
Full GFE .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε ολα καλα, οπως μου ειπε με το σεις και με το σας την εχουν ολα τα αλανια :grin:

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
καλημέρα του ολλ,

διακοπές από σήμερα
πετάω για β. αιγαίο

να είστε καλά όλοι
σύντομα around and about

μπάι δε γουέη

το 3 κ 1/2 ήμερο με την anabelle κλείστηκε
τώρα το περιμένω πως και πως...

HONDOSS

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ειμαι απειρος στο αθλημα,εχω μια απορια.Με τα 250 ευρω για μια ωρα σε σιτι τουρ (αντε να την γαμησεις το πολυ 3 φορες),γαμας 5-6 φορες σε στουντιο.Τι ειναι καλυτερο απο τα δυο να προτιμησει κανενας?

Επισκέπτης
επειδη ειμαι απειρος στο αθλημα,εχω μια απορια.Με τα 250 ευρω για μια ωρα σε σιτι τουρ (αντε να την γαμησεις το πολυ 3 φορες),γαμας 5-6 φορες σε στουντιο.Τι ειναι καλυτερο απο τα δυο να προτιμησει κανενας?
Να παει σε ενα μπουρδελακι και να γαμηση 13 φορες.
Καλημερα.

Επισκέπτης

Στο παρον τοπικ τι περιμενεις να σου απαντησουμε; Περι ορεξεως εξαλου ....

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
βαβυ  για λεγε τι ξερεισ για vikky

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Το έχω ξαναγράψει κάπου παλιότερα... αλλά θα το πω ακόμα μια φορά για να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ:

Τα CT είναι η πεπτουσία του πληρωμένου σεξ... ΟΜΩΣ για να τα εκτιμήσει κάποιος, θα πρέπει να έχει περάσει απ' όλο τον στοίβο της ηδονής... ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ - STUDIO - CG... και ΜΕΤΑ, όταν πλέον θα έχει αποκτήσει ΠΕΙΡΑ και φυσικά θα έχει την οικονομική δυνατότητα, ν' αρχίσει ν' ασχολείται και με τα CT...

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
δηλαδή εγώ που ξεκίνησα απο  CT κατευθείαν, την έχω κάνει την μαλακία μου....

:think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom