Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (8 μέλη και 78 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
δηλαδή εγώ που ξεκίνησα απο  CT κατευθείαν, την έχω κάνει την μαλακία μου....
:think:

μαλακία? εξαρτάται... πως την ορίζεις! :2funny:

Βασικά έχασες την χαρά της "ανακάλυψης" και της "πορείας"... κι επιπλέον, αν κάποιος συνηθίσει εξ΄αρχής στην ποιότητα των ct είναι δύσκολο να ευχαριστηθεί και τις άλλες μορφές του πληρωμένου σεξ... :boobies:

όπως επίσης και να κάνει σεξ με μια νορμάλ, καθημερινή κοπέλα (σχετική συζήτηση εδώ)...

HONDOSS

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εκει που ξεκινησες εκει παρεμεινες?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εσυ εκει που ξεκινησες εκει παρεμεινες?

Αν εννοείς εμένα, ΟΧΙ φυσικά!
Κι επειδή έχω μια εμπειρία 20 χρόνων... αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω... ειδικά για τους συναγωνιστές που τώρα ξεκινούν το ταξίδι στον στοίβο της ηδονής... είναι ωραία ν' αποκτάς εμπειρίες βήμα-βήμα... για να μπορείς να εκτιμάς περισσότερο το επόμενο επίπεδο!

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
απλά ήμουν και είμαι ο μαλάκας παρα πολύ ντροπαλός για να πάω σε μπουρδέλο
δεν ήξερα τίποτα για CG, και διαβάζοντας εδώ για CT κατάλαβα ότι μόνο με κάτι παρόμοιο μπορώ να κάνω χωριό!
και τώρα απλά έχω τόσο μα τοσο πολύ γλυκαθεί....
όσο για τις απλές κοπέλες,απλά όντας γύρω γύρω με τις τουρίστριες έχω χαλαρώσει πολύ με τις άλλες οπότε για καλό μου βγαίνει!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
ετσι παει.......γνωριμια-σχεση-αρραβωνας-γαμος.........μπουρδελο-studio-call girls-citytour

:dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
επειδη ειμαι απειρος στο αθλημα,εχω μια απορια.Με τα 250 ευρω για μια ωρα σε σιτι τουρ (αντε να την γαμησεις το πολυ 3 φορες),γαμας 5-6 φορες σε στουντιο.Τι ειναι καλυτερο απο τα δυο να προτιμησει κανενας?
Ενα δείπνο στο island για 4 κοστίζει όσο δύο αντίστοιχα δείπνα για 4 σε tex mex και αντίστοιχα όσο 7-8 αντίστοιχα σαβουρώματα σε σουβλατζίδικα.
Εκτός από ειδικές περιπτώσεις που γουστάρουν και έχουν τη δυνατότητα να τρώνε κάθε μερα στο island ο καθένας βρίσκει την ισορροπία που ορίζουν τα δικά του γούστα και οικονομικές δυνατότητες.
Το ίδιο θεωρώ ότι ισχύει και με τα ct-cg-studio/massage. Προσωπικά έχω ένα top 2-3 από κάθε κατηγορία και σταθμίζοντας όρεξη, διαθεσιμότητα ανά κατηγορία, budget και την ανάγκη συντήρησης των επαφών ανά κατηγορία, κινούμαι ανάλογα.
Απ' όσο μπορώ να καταλάβω ο καθένας μας έχει κάποια αντίστοιχη προσωπικά διαμορφωμένη προσέγγιση.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ενα δείπνο στο island για 4 κοστίζει όσο δύο αντίστοιχα δείπνα για 4 σε tex mex και αντίστοιχα όσο 7-8 αντίστοιχα σαβουρώματα σε σουβλατζίδικα.
Εκτός από ειδικές περιπτώσεις που γουστάρουν και έχουν τη δυνατότητα να τρώνε κάθε μερα στο island ο καθένας βρίσκει την ισορροπία που ορίζουν τα δικά του γούστα και οικονομικές δυνατότητες.
Το ίδιο θεωρώ ότι ισχύει και με τα ct-cg-studio/massage. Προσωπικά έχω ένα top 2-3 από κάθε κατηγορία και σταθμίζοντας όρεξη, διαθεσιμότητα ανά κατηγορία, budget και την ανάγκη συντήρησης των επαφών ανά κατηγορία, κινούμαι ανάλογα.
Απ' όσο μπορώ να καταλάβω ο καθένας μας έχει κάποια αντίστοιχη προσωπικά διαμορφωμένη προσέγγιση.

:thumbsup: :rockon:

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
έχω γνώση

εξάρτηση με CT = επίδομα άδειας, μπόνους Q2, Q3...

για κορυδαλλό;

ευθείααααααααααααααααααααααα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο!
Ξέχασα βέβαια να τονίσω ότι αν δεν ήταν το site και η συνεισφορά όλων μας το κόστος ανά αξιόλογη εμπειρία (σε κάθε κατηγορία) θα ήταν απλησίαστο. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να πεί κάποιος ότι δε γουστάρει τη X ct αλλά θα καταλάβει γιατί αρέσει στο B και δεν αρέσει στον Τ και στο μέλλον θα διαβάζει τα post του Β γιατί τα γουστάρει, αλλά θα δίνει βάση στις κριτικές του Τ που ταιριάζουν πιό πολύ στα γούστα του.
Αυτό είναι ο ορισμός της αξίας των social media στο επιχειρείν και εκεί βασίζεται η επιτυχία του site.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
έχω γνώση

εξάρτηση με CT = επίδομα άδειας, μπόνους Q2, Q3...

για κορυδαλλό;

ευθείααααααααααααααααααααααα

ΑΣΤΑ να πάνε...

Επειδή κρατάω Αρχείο σε Excel... περίπου 7.500 e έχω ξοδέψει από την αρχή της χρονιάς (όχι μόνον σε ct όμως)... και ΛΙΓΑ είναι φέτος, συνήθως δίνω γύρω στα 1.000-2.000 το μήνα !!!

(σχετική συζήτηση κι εδώ... κι εδώ... )

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ανέβασα κριτικές που χρώσταγα για Sabina & Kristina.  :) Ας γράψω και 2 λογάκια εδώ για το duo:

Αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά. Η Σαμπίνα που φιλά υπέροχα, η Κριστίνα να σου πάιρνει πίπα, η μια να χαιδέυει και η άλλη να παίζει. Μεταξύ τους όμως όχι πολλά πράγματα σε σχέση με άλλες, δεν είχαμε ούτε σκληρό λεσβιακό με δονητές ή στραπονς (όπως πχ Νελλυ-Αλεξ, Τζούλια-Αλινα) ούτε παθιασμένο γυναικείο έρωτα με ατέλειωτα γλυφομούνια η μια στην άλλη (Εντυ-Κυρα, Νταιανα-Εντυ) .. όπως καταλάβατε ήταν σαν να είσαι απλά με 2 στο κρεβάτι.

Παρόλα αυτά το σκορ ανέβηκε αρκετά. Έκανα 1 μέρα να συνέλθω!  :rockon:

Επισκέπτης
Ανέβασα κριτικές που χρώσταγα για Sabina & Kristina.  :) Ας γράψω και 2 λογάκια εδώ για το duo:

Αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά. Η Σαμπίνα που φιλά υπέροχα, η Κριστίνα να σου πάιρνει πίπα, η μια να χαιδέυει και η άλλη να παίζει. Μεταξύ τους όμως όχι πολλά πράγματα σε σχέση με άλλες, δεν είχαμε ούτε σκληρό λεσβιακό με δονητές ή στραπονς (όπως πχ Νελλυ-Αλεξ, Τζούλια-Αλινα) ούτε παθιασμένο γυναικείο έρωτα με ατέλειωτα γλυφομούνια η μια στην άλλη (Εντυ-Κυρα, Νταιανα-Εντυ) .. όπως καταλάβατε ήταν σαν να είσαι απλά με 2 στο κρεβάτι.

Παρόλα αυτά το σκορ ανέβηκε αρκετά. Έκανα 1 μέρα να συνέλθω!  :rockon:
Σιγα μην δεν περναγες εσυ καλα .
Τι Tipos θα ησουν τοτε.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μη ξεχνάμε ότι έχουμε και κάποια ηλικία ε? Προχτες ήμουνα όλη μέρα σαν ζόμπι. Καλά να είναι πάντως τα κορίτσια να μας προσφέρουν τέτοιες ωραίες στιγμές :)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Συνάδελφοι εχουμε κανενα νεο για αυτην η θα παμε σαν προβατο στην σφαγή?

Nicole heb ik vorig jaar al diverse malen ontmoet toen zie nog in de regio Amsterdam ontving. Het weerzien was fijn en het voelde direct heel vertrouwd. Ook werd ik verwelkomd door Zuzana. We hebben eerst een tijdje met elkaar zitten bijpraten over wat er de afgelopen tijd met ons was gebeurd.
Hierna heb ik een opfrissende douche genomen om daarna met Nicole naar de slaapkamer te gaan. We hebben eerst heerlijk met elkaar gezoend en elkaars lichamen weer opnieuw verkend. Nicole heeft me heerlijk gepijpt (zc), waarna het mijn beurt was om haar overal te kussen en te eindigen bij haar poesje.. Ik heb haar lekker gebeft. We waren allebei inmiddels behoorlijk opgewonden en ik heb Nicole op haar rug gelegd en haar vervolgens hartstochtelijk geneukt.. Met kracht ben ik ten slotte in haar klaargekomen.. Aansluitend hebben we elkaar weer gestreeld en gezoend.. Een tweede ronde zat er voor mij helaas niet in. Toen weer aangekleed, nog even samen met Zuzana wat gedronken en uiteindelijk afscheid genomen.. Tot de volgende keer.

Voor de goede orde merk ik op dat over Nicole óók diverse recensies zijn geplaatst onder Noord Holland. Het lijkt erop dat ze voortaan in Rotteram zal ontvangen, vandaar deze nieuwe recensie.

Nicole have I previous year already several grind met then still see in the region Amsterdam received. The seeing meeting again weerzien was finely and it felt directly very familiar. Also I was welcomed Zuzana. We have enough time firstly with each other sit catch up concerning what the previous time with our will be happened.
Hereafter I have taken a freshening up shower to go afterwards with Nicole to the sleep chamber. We firstly delicious with each other and each other's bodies have kissed explored again. Nicole have me delicious gepijpt (zc), whereupon it my turn was kiss and finish her everywhere at its kitten. I have its nice gebeft. We both had been considerably excited meanwhile and I have laid Nicole on its back and her vervolgens screwed passionately. With strength I have finally finished in her. Connecting we have caressed each other and have kissed. A second round drunk for me unfortunately not. Then dressed, still just as with Zuzana what drunk and eventual farewell taken. To the next time.
[size=10pt]
PS μετάφραση με babelfish[/size]

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλά solitonios τι να πω? RESPECT, τα ολλανδοαγγλικά σου είναι υπέροχα!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom