Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (3 μέλη και 85 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
τι κανεις φιλε μου?βλεπω καλα τα περασες εχτες..φευγω ..εχω συναντηση με ενα απο τα κουκλια μου..
ολα καλα φιλε
καλα ρε πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι πας να γαμησεις? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημερα.
Εχει πλακα ο ektoras36 μου θυμιζει την αφεντια μου πριν 2 - 3 χρονια που ολες τα meeting τα εκανα 9 - 10 το πρωι και με βριζαν τα κοριτσα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω ξαναπερασα απο την Μογγολα χτες και δεν εχω λογια , στα @@ το οτι πιπωνει καπελωμενα.
Το κοριτσι το εχει στο αιμα της λεμε. :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Κανείς ρε παιδιά δεν έχει πάει την Annabelle σε νησί για διακοπές? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! Ούτε ένα πιάτο φαί στο Island! Τσ τσ τσ.... Με τι εντυπώσεις θ' αποσυρθεί κάποια στιγμή η κοπέλλα?
Ευτυχώς που δε μπορώ πλέον να τα προτείνω εγώ γιατί θα ξαναπαιζόταν η ταινία με το Χόρν.
Απίστευτα ερωτεύσιμο και επικίνδυνο πλάσμα παρότι MILF πλέον. Γνωρίζω ότι ορισμένοι σεβαστοί κύριοι δε τη γουστάρουν καθόλου ( και είναι πολύ φυσικό να μην αρέσει σε όλους) αλλά θεωρώ ότι όποιοι τη γουστάρουν, τη γουστάρουν τρελλά!

Οταν σε αυτούς που της το πρότειναν ζήτησε 3.500 ευρώ για 48 ώρες τότε όχι νησί δεν θα δει αλλά ούτε βραχονησίδα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εδω λεμε να λεγονται περαν των αλλων και καποια αλλα πραγματα,ν ανοιγουν τα ματια μας και το μυαλο μας,τωρα αν θελεις να το κανεις μπουρδελο,οχι μονο εσυ,καντο,τι να σου πω,και υποψην
θα στη λεω  αν χρειαζεται,απλα γιατι δεν θελω αλλα να λεω μπροστα και αλλα απο πισω,ολα αυτα χωρις ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ να σε προσβαλω
Στο thread με τα ΓΕΝΙΚΑ μπορεις να καταλαβεις τιεννοω

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
καλημέρα σε όλους.
απλα να καταθέσω ότι έχω πάθει την πλάκα μου με την μογγόλα,
2ώρη κατάθεση πάλι εχτές και σήμερα είμαι off...
απλά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. όχι μόνο το έχει το θέλει,το γουστάρει, θέλει κι άλλο
μια χαράαααααα
αύριο πάλι... μέχρι τελικής πτώσης!
καλημέρα

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
εγώ πάντως δεν βλέπω τίποτα το αξιόλογο αυτές τις ημέρες στην Αθήνα...
πολλά μπάζα βλέπω μόνο..
ειδικά οι Ρουμάνες που έρχονται μόνο για σφουγγαρίστρες κάνουνε..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τον αυγουστο θα εχουμε καμια καλη αφιξη...η θα υπαρξει ψιλοηρεμια..?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
μαπα ειναι,ποια ειαι αυτη ρε lalak? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τη λενε Cath απο Zuzana αλλα δουλευει και με αλλους ειδικα στο Παρισι και Λονδινο οπου μενει.  Δεν ειναι καθολου μα καθολου μαπα και συνισταται μετα παρρησιας...
Αν θελετε περισσοτερες λεπτομερειες ρωτηστε τον Εκτορα!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Και μπαίνοντας για λίγα λεπτά στο laptop να ελέγξω τα email μου και να δω τι νεο μπορεί να έχει γραφτεί στο forum, πέφτω στο παρακάτω το οποίο μου προξένησε σοκ και πραγματικά μου χάλασε τη διάθεση... Πως θα βγώ τώρα το βραδάκι με το μωρό για ψαράκι και γυαλιστερές? Μου λές πως θα ξεπεράσω τέτοια αναγούλα? (σημείωση: Αν υποψιαστώ πως "αυτό" που βλέπω στην πρώτη φωτογραφία, είναι μακριές μάυρες κωλότριχες που προεξέχουν, θα κάνω αποχή και από το forum, μέχρι να συνέλθω από τη κατραπακιά που έφαγα)

5be94aebd1.jpg

ef89178029.jpg

...η οποία έχει το απίστευτο θράσος να δηλώνει ηλικία 20 ετών! "Η εγγονή της μπορεί, αυτή όχι!" σκέφτομαι μέχρι που τσακ!... βλέπω review (και μάλιστα θετικότατο) από τον αδερφό NITRO, έναν από τους πιο αξιόπιστους και πολυγραφότατους εδω μέσα.

Αρα λοιπόν, ένα από τα ακόλουθα συμβαίνουν:

• [li]Ή έχω αποκτήσει πολύ υψηλά γούστα,[/li]
    [li]Ή ο αδερφός NITRO ήταν πολύ κουρασμένος / ζαλισμένος από τη ζέστη και δεν κατάλαβε τι του επιτέθηκε,[/li]
    [li]Ή οι φωτογραφίες είναι απαράδεκτες όποτε να υποθέσω οτι τις έβγαλε ο Προκρούστης,[/li]
    [li]Ή θα πρέπει να αισθάνομαι υπερ-ευτυχισμένος με αυτά που έχω και χαίρομαι![/li]

Αν πάντως η κοπέλα βγήκε παγανιά χρησιμοποιώντας τέτοιες φωτογραφίες... χαρα στο κουράγιο της - πρέπει να υπάρχει πολύ ανάγκη για εργασία τελικά!

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορει και να νε ελληνιδα το βαζο ειναι απο το ικεα.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Συμφωνω μαζι σου για τις φωτο, ηλικιες, κλπ. αλλα μη το συνδεεις με το review (ασχετο αν ειναι του ΝΙΤΡΟ ή οχι) γιατι δεν μορουμε να ξερουμε τι ακριβως εγινε.  Ο ερωτας και το σεξ ειναι περιεργες υποθεσεις και συχνα οταν τις βιωνουμε (ο καθενας με το τροπο του) μας βγαινουν διαφορα πραγματα.

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το πμαζο ειναι μπαζο ρε φιλε ποτε δεν αλλαζει εκτος και αν την κψουρετηκε ο φιλος

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Συμφωνω μαζι σου για τις φωτο, ηλικιες, κλπ. αλλα μη το συνδεεις με το review (ασχετο αν ειναι του ΝΙΤΡΟ ή οχι) γιατι δεν μορουμε να ξερουμε τι ακριβως εγινε.  Ο ερωτας και το σεξ ειναι περιεργες υποθεσεις και συχνα οταν τις βιωνουμε (ο καθενας με το τροπο του) μας βγαινουν διαφορα πραγματα.
Όπως είπα και πιο πριν, θεωρώ τον ΝΙΤRO έναν από τους πιο αξιόπιστους - πραγματικά είναι απόλαυση να διαβάζει κανείς τα review του - περιεκτικά, άριστα γραμμένα με αίσθηση του χιούμορ. Από όσο είμαι σε θέση να ξέρω, έχει ψεκάσει κορυφαία μωρα που οι υπόλοιποι απλά μπορούμε να φανταστούμε μόνο - για ΑΥΤΟ το λόγο... μου φαίνεται απίστευτο.

Δυσκολο να δεχθω πως αυτή η ΤΙΝΑ δεν είναι απαραδεκτη εμφανισιακά (πόσο λάθος να κάνουν δηλαδή και οι 6 φωτογραφίες της?)... παρ' όλα αυτά, έχουμε δει και χειρότερα. Εξ' άλλου οι παλιοί λέγανε "αν δεν μπαζώσεις, δεν θα χτίσεις" και όχι άδικα! Όταν πάντως είδα για πρώτη φορά τις φωτογραφίες της, πραγματικά αναρωτήθηκα αν πληρώνει ή αν πληρώνεται για sex μαζί της.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
το πμαζο ειναι μπαζο ρε φιλε ποτε δεν αλλαζει εκτος και αν την κψουρετηκε ο φιλος

Τι θα μπορουσα να προσθεσω αραγε?  Καποιες συμβουλες και μη τις παρεις αρνητικα:
1) Διαβασε ξανα τι εγραψε ακριβως ο Παθφαϊντερ ειδικα για ΝΙΤΡΟ!
2) Διαβασε ξανα τι εγραψα για το σεξ και τα προσωπικα μας.  Εσυ απο οτι φαινεται δεν εχεις βιτσια αλλα καλα θα ειναι να αποκτησεις ανοχες.
3) Προσωπικα και ισως να επαναλαμβανομαι αλλα θα ημουνα πιο προσεκτικος αν ηταν να κρινω κριτικες και μαλιστα του ΝΙΤΡΟ.
ΑΥΤΑ...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Όπως είπα και πιο πριν, θεωρώ τον ΝΙΤRO έναν από τους πιο αξιόπιστους - πραγματικά είναι απόλαυση να διαβάζει κανείς τα review του - περιεκτικά, άριστα γραμμένα με αίσθηση του χιούμορ. Από όσο είμαι σε θέση να ξέρω, έχει ψεκάσει κορυφαία μωρα που οι υπόλοιποι απλά μπορούμε να φανταστούμε μόνο - για ΑΥΤΟ το λόγο... μου φαίνεται απίστευτο.

Δυσκολο να δεχθω πως αυτή η ΤΙΝΑ δεν είναι απαραδεκτη εμφανισιακά (πόσο λάθος να κάνουν δηλαδή και οι 6 φωτογραφίες της?)... παρ' όλα αυτά, έχουμε δει και χειρότερα. Εξ' άλλου οι παλιοί λέγανε "αν δεν μπαζώσεις, δεν θα χτίσεις" και όχι άδικα! Όταν πάντως είδα για πρώτη φορά τις φωτογραφίες της, πραγματικά αναρωτήθηκα αν πληρώνει ή αν πληρώνεται για sex μαζί της.

Aρε PATH με τις διακποπές σου!!! Συνέχισε γιατί είπαμε ΕΔΩ θα τρελλαούμε με ΟΤΙ διαβάζουμε!!! ΤΟ ΕΙΔΑ αρκετές μέρες ΠΡΙΝ και είπα ζέστη ήτανε
(το έγραψε κιόλας στο review) ΑΛΛΑ όχι και τέτοια!!! Μάλλον το ελληνικό κινητό μας έφαγε και έγραψε το review o προμότερ στη ΘΕΣΗ του προμότερ!!!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ μου λέτε ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΝΩ!!!! [size=10pt][size=10pt]ΖΗΤΩ οι καθαρίστριες[/size][/size]!!!! Τακούς Rebetoσκυλο???  :2funny: :2funny: :2funny:

Sorry Nitro!!!

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποιος προμοτερ ρε φιλε τι ναι αυτα που λες,σιγα μην ακουσω εγωποια θα γαμησω.μεγαλη φαντασια εχεις εσυ μου φαινεται

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι MODS το ανωτέρω ποστ να το μεταφέρουν στο thread που λέει ...ποια ονόματα είναι διπλά??? Για αν μην αρχίσω αν τα λέω εγώ οκ????

Λες ο Βilaras με το Νιτρικό??? ΜΠΑ λάθος θα κάνω!

Επισκέπτης
πως πας Yura διπλα???πληρωνεσαι καλα???
τα εξοδα βγαινουν για τις τουριστριες??? :)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σπορμπιλι!
ειναι ηρωας απ αλλο πλανητη!

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δε το πα εφω οτι εχεις πολυ φαντασια?πολυ ξερολας το παιζεις ανθρωπε μεγαλε χαλαρωσε λιγο και φαε καμια μπουγατσα.
εγω δεν εχω κνενα διπλο ονομα και αυτα που λες μαλλον για σενα τα λες....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom