Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (10 μέλη και 109 επισκέπτες)

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστώ baby, παντα cool guy :dancing: :dancσε

Σε λιγο θα το ανεβάσω.  :sunglasses:

Σκεφτομαι να συναντησω Daniela απο hotelgirls ...  :booty: :booty:

αν κάτσει θα ενημερωσω τους συναγωνιστες

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Χαιρετώ!
Ρε μάγκες, είμαι καινούργιο μέλος και ψάχνω το mail ή το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με την
Lotita απο το citytour.
Ώραια όλα τα reviews αλλά πως επικοινωνεί κανείς μαζί της;

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

guys σορρυ  που ενοχλω ξανα αλλα προσπάθησα να γράφω κριτική σρο ink που έστειλες αλλά δεν το ανεβάζει λογω οτι δεν βάζω την σωστη πόλη. μα στις επιλογές πολεων δεν έχει την κωνσταντινουπολη.... τι να κανω? να βαλω αλλη πολή?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
guys σορρυ  που ενοχλω ξανα αλλα προσπάθησα να γράφω κριτική σρο ink που έστειλες αλλά δεν το ανεβάζει λογω οτι δεν βάζω την σωστη πόλη. μα στις επιλογές πολεων δεν έχει την κωνσταντινουπολη.... τι να κανω? να βαλω αλλη πολή?
Η Κωνσταντινούπολη προστέθηκε στο πεδίο επιλογής πόλης. Μπορείς να βάλεις την κριτική σου.

Επισκέπτης
Ναι ναυτη αλλα μονο εκτος Ελλαδος.
Εδω αν ερθουν δεν θα ερθουν με τον zuzuna.

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα σύντροφοι και από μένα στην παρέα.Ξέρετε ποτε θα έρθει η kimberly?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αν στριψεις λιγο το κεφαλι σου αριστερα θα την δεις...
:grin:και αν θες γραψε στα ελληνικα φιλε

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Κανείς ρε παιδιά δεν έχει πάει την Annabelle σε νησί για διακοπές? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! Ούτε ένα πιάτο φαί στο Island! Τσ τσ τσ.... Με τι εντυπώσεις θ' αποσυρθεί κάποια στιγμή η κοπέλλα?
Ευτυχώς που δε μπορώ πλέον να τα προτείνω εγώ γιατί θα ξαναπαιζόταν η ταινία με το Χόρν.
Απίστευτα ερωτεύσιμο και επικίνδυνο πλάσμα παρότι MILF πλέον. Γνωρίζω ότι ορισμένοι σεβαστοί κύριοι δε τη γουστάρουν καθόλου ( και είναι πολύ φυσικό να μην αρέσει σε όλους) αλλά θεωρώ ότι όποιοι τη γουστάρουν, τη γουστάρουν τρελλά!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
την απαντηση γιατι την αλλαξες ?
ειχα πεσει κατω οταν την ειδα.
πριν απο λιγο σηκωθηκα :2funny: :2funny:
του λεει
-κοιτα δεξια
και απανταει
-δεξια βλεπω τη συσκευη τηλεφωνου μου.. :2funny: :2funny: :2funny:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ρε Civ Sota, αφου σε επιασε κριση ειλικρίνειας γιατί δεν λες ότι στους δίπλα ένα παλληκάρι, τα εγραψε όλα αυτά που λες??οτι και μουφα είναι αλλά και δεν λέει μία ?? 

Απλα γιατι δεν διαβαζω διπλα (φανταζομαι εννοεις αυτους τους περιεργους που φυτοζωουν και πασχιζουν..).  Δεν εχω και πολυ χρονο.
Υπηρξαν ευλογα σχετικα ερωτηματα εδω που ειναι το σαϊτ μου και οταν ειχα να πω κατι σιγουρο το ειπα.
Τα σχετικα με "κριση ειλικρινειας"  δεν τα πολυκαταλαβα.  Μ' εχεις πιασει να σου λεω ψεματα?  Γνωριζομαστε απο καιρο?
Αν οχι μη πετας τετοιου τυπου υπονοουμενα, χωρις αποδειξεις.  Εκτος αν ειναι καποιο περιεργο ειδος μη αναγκαιας και καθολου διασκεδαστικης ειρωνειας. Αυτα.

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απλα γιατι δεν διαβαζω διπλα (φανταζομαι εννοεις αυτους τους περιεργους που φυτοζωουν και πασχιζουν..).  Δεν εχω και πολυ χρονο.
Υπηρξαν ευλογα σχετικα ερωτηματα εδω που ειναι το σαϊτ μου και οταν ειχα να πω κατι σιγουρο το ειπα.
Τα σχετικα με "κριση ειλικρινειας"  δεν τα πολυκαταλαβα.  Μ' εχεις πιασει να σου λεω ψεματα?  Γνωριζομαστε απο καιρο?
Αν οχι μη πετας τετοιου τυπου υπονοουμενα, χωρις αποδειξεις.  Εκτος αν ειναι καποιο περιεργο ειδος μη αναγκαιας και καθολου διασκεδαστικης ειρωνειας. Αυτα.

Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά το σχόλιο προς εσένα, ΣΟΡΡΥ

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ρε συ εδώ ο τύπος (Ζουζούνας) φτιάχνει brand name μιλάμε ,και ότι βάλει από κάτω το τρώμε όπως και νάναι ,άσχετα αν στο παρελθόν που το είχαμε δοκιμάσει από άλλο πρακτορείο το είχαμε φτύσει

Νιτρο, πρεπει να παραδεχθω οτι ο Ζου αναμεσα σε αλλα πραγματα ξερει και να διαχειριζεται και τις σχετικες κρισεις...και να μειωνει τη ζημια...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:4 μερες ....4 fucking days
Το (σουπερ)fucking ειναι μετα τη τεταρτη μερα!  Γι' αυτο υποσχεσου οτι θα κατσεις σπιτι, κομμενες οι μαλακιες κλπ (τα χερια δεμενα πισω ετσι?) και τη τεταρτη μερα θα το κανεις συντριβανι...ΟΚ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μαπα ειναι,ποια ειαι αυτη ρε lalak? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ξερω ετσι την εβγαλα για να μου θυμιζει οτι πρεπει να αγορασω ενα λευκο πουκαμισο αυριο

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
σημερα ειχα μια "περιεργη" συναντηση με την ELEKTRA ANGEL
λοιπον σιγουρα πολυ διαφορετικη απο τις φωτο ειναι πιο ομορφη, με πανεμορφα γαλαζια ματια, αλλα πιο απεριποιητη κοπελα δεν μου εχει ξανατυχει!, εχει την τρελα της με την καλη την εννοια, εχει πολυ χιουμορ και γενικα ειναι ωραιο τυπακι, πανω στο κρεβατι, ειναι μαστορας στην πιπα και ξερει να γαμιεται καλα. Mε λιγα λογια θα ελεγα οτι ειναι στον κοσμο της, αλλα συναμα μπορεις να κουβεντιασεις και σοβαρα μαζι της.
ειμαι ακομα μπερδεμενος πραγματικα
για αυτο και ειπα στην αρχη για "περιεργη" συναντηση
νομιζω παντως οτι θα ξαναδοκιμαζα για μια πιο ολοκληρομενη αποψη
ELECTRA YOU ARE CRAZY!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom