You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (10 μέλη και 109 επισκέπτες)
Ε θα τρελαθούμε τελείως τωρα.
Περι ορέξεος βέβαι κολοκυθόπητα που έλεγε και η γιαγια μου.
Την Καλησπέρα μου
guys σορρυ που ενοχλω ξανα αλλα προσπάθησα να γράφω κριτική σρο ink που έστειλες αλλά δεν το ανεβάζει λογω οτι δεν βάζω την σωστη πόλη. μα στις επιλογές πολεων δεν έχει την κωνσταντινουπολη.... τι να κανω? να βαλω αλλη πολή?
click here
Χαιρετώ!
Ρε μάγκες, είμαι καινούργιο μέλος και ψάχνω το mail ή το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με την
Lotita απο το citytour.
Ώραια όλα τα reviews αλλά πως επικοινωνεί κανείς μαζί της;
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Η Κωνσταντινούπολη προστέθηκε στο πεδίο επιλογής πόλης. Μπορείς να βάλεις την κριτική σου.guys σορρυ που ενοχλω ξανα αλλα προσπάθησα να γράφω κριτική σρο ink που έστειλες αλλά δεν το ανεβάζει λογω οτι δεν βάζω την σωστη πόλη. μα στις επιλογές πολεων δεν έχει την κωνσταντινουπολη.... τι να κανω? να βαλω αλλη πολή?
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Η www.zuzana.com/?MId=397]Crystal Crown[/url] κι η www.zuzana.com/?MId=398]Mina[/url] πλέον στο team του Zuzana ;)
Επισκέπτης
Ναι ναυτη αλλα μονο εκτος Ελλαδος.
Εδω αν ερθουν δεν θα ερθουν με τον zuzuna.
Εδω αν ερθουν δεν θα ερθουν με τον zuzuna.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αν στριψεις λιγο το κεφαλι σου αριστερα θα την δεις...
και αν θες γραψε στα ελληνικα φιλε
και αν θες γραψε στα ελληνικα φιλε
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Κανείς ρε παιδιά δεν έχει πάει την Annabelle σε νησί για διακοπές? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! Ούτε ένα πιάτο φαί στο Island! Τσ τσ τσ.... Με τι εντυπώσεις θ' αποσυρθεί κάποια στιγμή η κοπέλλα?
Ευτυχώς που δε μπορώ πλέον να τα προτείνω εγώ γιατί θα ξαναπαιζόταν η ταινία με το Χόρν.
Απίστευτα ερωτεύσιμο και επικίνδυνο πλάσμα παρότι MILF πλέον. Γνωρίζω ότι ορισμένοι σεβαστοί κύριοι δε τη γουστάρουν καθόλου ( και είναι πολύ φυσικό να μην αρέσει σε όλους) αλλά θεωρώ ότι όποιοι τη γουστάρουν, τη γουστάρουν τρελλά!
Ευτυχώς που δε μπορώ πλέον να τα προτείνω εγώ γιατί θα ξαναπαιζόταν η ταινία με το Χόρν.
Απίστευτα ερωτεύσιμο και επικίνδυνο πλάσμα παρότι MILF πλέον. Γνωρίζω ότι ορισμένοι σεβαστοί κύριοι δε τη γουστάρουν καθόλου ( και είναι πολύ φυσικό να μην αρέσει σε όλους) αλλά θεωρώ ότι όποιοι τη γουστάρουν, τη γουστάρουν τρελλά!
την απαντηση γιατι την αλλαξες ?
ειχα πεσει κατω οταν την ειδα.
πριν απο λιγο σηκωθηκα
-κοιτα δεξια
και απανταει
-δεξια βλεπω τη συσκευη τηλεφωνου μου..
ειχα πεσει κατω οταν την ειδα.
πριν απο λιγο σηκωθηκα
του λεειενταξει την ειδα
-κοιτα δεξια
και απανταει
-δεξια βλεπω τη συσκευη τηλεφωνου μου..
ρε Civ Sota, αφου σε επιασε κριση ειλικρίνειας γιατί δεν λες ότι στους δίπλα ένα παλληκάρι, τα εγραψε όλα αυτά που λες??οτι και μουφα είναι αλλά και δεν λέει μία ??
Απλα γιατι δεν διαβαζω διπλα (φανταζομαι εννοεις αυτους τους περιεργους που φυτοζωουν και πασχιζουν..). Δεν εχω και πολυ χρονο.
Υπηρξαν ευλογα σχετικα ερωτηματα εδω που ειναι το σαϊτ μου και οταν ειχα να πω κατι σιγουρο το ειπα.
Τα σχετικα με "κριση ειλικρινειας" δεν τα πολυκαταλαβα. Μ' εχεις πιασει να σου λεω ψεματα? Γνωριζομαστε απο καιρο?
Αν οχι μη πετας τετοιου τυπου υπονοουμενα, χωρις αποδειξεις. Εκτος αν ειναι καποιο περιεργο ειδος μη αναγκαιας και καθολου διασκεδαστικης ειρωνειας. Αυτα.
Απλα γιατι δεν διαβαζω διπλα (φανταζομαι εννοεις αυτους τους περιεργους που φυτοζωουν και πασχιζουν..). Δεν εχω και πολυ χρονο.
Υπηρξαν ευλογα σχετικα ερωτηματα εδω που ειναι το σαϊτ μου και οταν ειχα να πω κατι σιγουρο το ειπα.
Τα σχετικα με "κριση ειλικρινειας" δεν τα πολυκαταλαβα. Μ' εχεις πιασει να σου λεω ψεματα? Γνωριζομαστε απο καιρο?
Αν οχι μη πετας τετοιου τυπου υπονοουμενα, χωρις αποδειξεις. Εκτος αν ειναι καποιο περιεργο ειδος μη αναγκαιας και καθολου διασκεδαστικης ειρωνειας. Αυτα.
Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά το σχόλιο προς εσένα, ΣΟΡΡΥ
Ρε συ εδώ ο τύπος (Ζουζούνας) φτιάχνει brand name μιλάμε ,και ότι βάλει από κάτω το τρώμε όπως και νάναι ,άσχετα αν στο παρελθόν που το είχαμε δοκιμάσει από άλλο πρακτορείο το είχαμε φτύσει
Νιτρο, πρεπει να παραδεχθω οτι ο Ζου αναμεσα σε αλλα πραγματα ξερει και να διαχειριζεται και τις σχετικες κρισεις...και να μειωνει τη ζημια...
Το (σουπερ)fucking ειναι μετα τη τεταρτη μερα! Γι' αυτο υποσχεσου οτι θα κατσεις σπιτι, κομμενες οι μαλακιες κλπ (τα χερια δεμενα πισω ετσι?) και τη τεταρτη μερα θα το κανεις συντριβανι...ΟΚ?4 μερες ....4 fucking days
Επισκέπτης
Δεν ξερω ετσι την εβγαλα για να μου θυμιζει οτι πρεπει να αγορασω ενα λευκο πουκαμισο αυριο
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
σημερα ειχα μια "περιεργη" συναντηση με την ELEKTRA ANGEL
λοιπον σιγουρα πολυ διαφορετικη απο τις φωτο ειναι πιο ομορφη, με πανεμορφα γαλαζια ματια, αλλα πιο απεριποιητη κοπελα δεν μου εχει ξανατυχει!, εχει την τρελα της με την καλη την εννοια, εχει πολυ χιουμορ και γενικα ειναι ωραιο τυπακι, πανω στο κρεβατι, ειναι μαστορας στην πιπα και ξερει να γαμιεται καλα. Mε λιγα λογια θα ελεγα οτι ειναι στον κοσμο της, αλλα συναμα μπορεις να κουβεντιασεις και σοβαρα μαζι της.
ειμαι ακομα μπερδεμενος πραγματικα
για αυτο και ειπα στην αρχη για "περιεργη" συναντηση
νομιζω παντως οτι θα ξαναδοκιμαζα για μια πιο ολοκληρομενη αποψη
ELECTRA YOU ARE CRAZY!!
λοιπον σιγουρα πολυ διαφορετικη απο τις φωτο ειναι πιο ομορφη, με πανεμορφα γαλαζια ματια, αλλα πιο απεριποιητη κοπελα δεν μου εχει ξανατυχει!, εχει την τρελα της με την καλη την εννοια, εχει πολυ χιουμορ και γενικα ειναι ωραιο τυπακι, πανω στο κρεβατι, ειναι μαστορας στην πιπα και ξερει να γαμιεται καλα. Mε λιγα λογια θα ελεγα οτι ειναι στον κοσμο της, αλλα συναμα μπορεις να κουβεντιασεις και σοβαρα μαζι της.
ειμαι ακομα μπερδεμενος πραγματικα
για αυτο και ειπα στην αρχη για "περιεργη" συναντηση
νομιζω παντως οτι θα ξαναδοκιμαζα για μια πιο ολοκληρομενη αποψη
ELECTRA YOU ARE CRAZY!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K