Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (10 μέλη και 105 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Γειά σου Εκτωρ

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ενταξει ρε αδελφια..εμενα προσωπικα και αν καποιος αμφισβητουσε τισ κριτικες μου...στα αρχιδια μου...εγω γραφω αυτο που πιστευω..μην δινεις σημασια ρε νιτρο..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα  :)
ορισμενοι θελουν να διαβασουν πορνογραφημα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αδερφέ μου

βλέπω μου την έπεσε εμένα ο "αγάμητος" και εσένα ο Μπαμπινιώτης

Περαστικά τους

Αν εμένα εννοείς "Μπαμπινιώτη" σε ευχαριστώ. :2funny: :2funny:

Το χιούμορ το εκτιμώ, ακόμη και όταν έχει ειρωνική προς εμένα διάθεση...

Εξάλλου ομολογώ πως εγώ άρχισα... Αλλά όχι και του την "έπεσα". Μια τόση δα αιχμούλα ήταν. Εξάλλου απεχθάνομαι την παιδεραστία...

Τεσπά, πέραν της πλάκας, αλήθεια θα εκτιμούσα μια απάντηση εκ μέρους του Baby διότι οι απορίες μου είναι ειλιρινείς και το ενδιαφέρον μου για την Ana εξίσου!!

Respect (ειδικά για τα δικά σου χιλιόμετρα nitro)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλη συνεχεια στις δουλειες σας μαγκες η στους πηδους οποιος δεν δουλευει...νασται ολοι καλα..see you all later :rockon:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν το δίνει πάντα ,ανάλογα με τα κέφια της.
Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι όμορφο πιπίνι (γιατί περι πιπινιού πρόκειται)με πολύ ωραίο κορμάκι και πρόσωπο.
Οντως φαινεται καλο πιπινι.Ακομα ψαχνομαι βασικα γιατι τα θελω ολα και σε καλη τιμη :P Μολις γυρισω απο διακοπες θα διαλεξω μια και θα την δοκιμασω το πολυ πολυ να κλαιω τα λεφτα μου οπως και τοσοι αλλοι.Παντως τα reviews εδω βοηθανε πολυ.

Επισκέπτης
Καλημερα στην κομπανια.
Οσο για τον περιεργο φιλο που θελει αναλυσεις για το πως γαμιεται η Ana ας βαλει το χερι στην τσεπη και ας ακουμπησει κανα 500αρικακι για να καταλαβει τι λεω.
Οι παραπανω αναλυσεις μεσα στο δωματιο και σε οποιον αρεσουν.
Οσο για την ορθογραφια και τα Αγγλικα μου αυτα ειναι και δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο για αυτα , τωρα αν βγαζουν ματια τι να κανουμε μην τα διαβαζεις ομορφοπαιδο .
Καλημερα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Επισκέπτης
Χαχα, καλό!! :2funny:

Έχει ένα καλό (πορνογράφημα) εδώ:
Οσο για πορνογραφηματα και ιστοριουλες κεφι να εχεις να διαβασεις παρε εδω καμμια 100αρια. :grin:
Να ανοιξουν και τα ματακια σου ομορφοπαιδο. :o

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οσο για πορνογραφηματα και ιστοριουλες κεφι να εχεις να διαβασεις παρε εδω καμμια 100αρια. :grin:
Να ανοιξουν και τα ματακια σου ομορφοπαιδο. :o

Λοιπόν, φίλε Baby, ας σοβαρευτούμε.

Εντάξει, αφαίρεσα το ποστ για το πορνογράφημα. Ζητώ συγγνώμη για την ενίοτε υπερβολικά ειρωνική μου διάθεση. Είναι μια ιδιότυπη αίσθηση του χιούμορ που μπορεί κανείς να την παρεξηγήσει.

Αφού έτυχε (όπως φαίνεται) να είσαι ο μόνος που έχεις εμπειρία από την Ana, θα ήθελα πραγματικά να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα για την Ana.

Ειλικρινά σε ρωτάω, πίστεψέ με. 

Συγγνώμη που σου το λέω, αλλά η συγκεκριμένη κριτική ξεφεύγει ακόμη και από το δικό σου (ιδαίτερο) στυλ διότι δεν παρέχει σχεδόν καμία πληροφορία, πέραν του ότι φιλάει καλά και είναι high claaa. Δεν αμφισβητώ την ειλικρίνεια των όσων γράφεις. Δέχομαι επίσης πως παρασύρθηκες από την θετική εμπειρία που είχες, αλλά αυτό που θέλουμε είναι στοιχεία...

Πως είναι; μοιάζει με τις φώτο, ηλικία, ψηλή, κοντή, πεσμένο βυζί, χαλαρό σώμα, συμμετοχή, services κλπ, κλπ... δλδ πληροφορίες που λίγο ως πολύ βρίσκεις σχεδόν σε όλες τις κριτικές (και στις δικές σου).

Αυτό είναι το νόημα μιας κριτικής, όχι μόνο να γράφουμε το συμπέρασμα: πέρασα-δεν πέρασα καλά... Την κριτική δεν τη γράφουμε από εγωισμό αλλά από αλτρουισμό (χαχα!), για να είναι χρήσιμη και στους άλλους.

Αλλιώς το πράγμα γίνεται "πίστευε και μη ερεύνα", έλα όμως που στις τάνες όλα είναι θέμα γούστου. Μπορεί πχ να έχει πεσμένο βυζί, αλλά εσένα να μη σε πειράζει διότι φιλάει καλά. Γούστο σου ενδεχομένως, είμαι ο τελευταίος που θα το κρίνω.
Αλλά αυτό μπορεί να μην είναι του δικού μου γούστου.

Με την καλύτερη των προθέσεων (με προσπάθεια ομολογώ) :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ομορφοπαιδο κλεισε παγαινε και αν δεν σου κανει το κοριτσοπουλο κοπανατη.
Πολυ αμπελοφιλοσοφια βλεπω.
Εσυ σε λιγο θα μου πεις να ερθω να στον σηκωσω κιολας .
Αντε αγορινα εδω ειναι σχολιο για μεγαλα παιδια .
Οποιος θελει φροντιστιριο ας το κανει σπιτακι του γιατι εχουμε και αλλες δουλιτσες.
Μπες στο προφιλ της κοπελας στο SHI και θα σου λυθουν ολες οι αποριες που εχεις.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ομορφοπαιδο κλεισε παγαινε και αν δεν σου κανει το κοριτσοπουλο κοπανατη.
Πολυ αμπελοφιλοσοφια βλεπω.
Εσυ σε λιγο θα μου πεις να ερθω να στον σηκωσω κιολας .
Αντε αγορινα εδω ειναι σχολιο για μεγαλα παιδια .
Οποιος θελει φροντιστιριο ας το κανει σπιτακι του γιατι εχουμε και αλλες δουλιτσες.
Μπες στο προφιλ της κοπελας στο SHI και θα σου λυθουν ολες οι αποριες που εχεις.

Σε πρόσβαλα φίλε μου?? Μαγκιά ξέρω και εγώ να πουλάω μια χαρά... Αλλά δεν το κάνω διότι δεν έχω τίποτα να αποδείξω...

Νομίζω όμως πως στο τελευταίο μου ποστ σου μίλησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν χρειάζονται reviews, αν είναι να μας παραπέμπεις στο προφίλ στο SHI ή σο Zu ή όπου αλλού. Στο SHI θα μάθω πόσο σχέση έχουν οι φωτο με την πραγματικότητα;

Σου κάνει τόσο κόπο να μας πεις κάτι χρήσιμο εκτός του "φιλάει καλά";

Επιλογή σου...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε δεν μπας καλα :idiot: :idiot: :idiot:
δεν αρχιζω και εγω στο ιδιο στυλ γιατι πολυ απλα τα δικα μου θα σβηστουν και θα με μπολκαρουν, το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εισαι για λυπηση μεγαλε. :idiot: :idiot: :idiot:
(καλα οι Mods δεν τα βλεπουν αυτα??)

Εδώ φίλε μου, απ΄ότι βλέπεις, είναι κάτι αρχιδάτοι τύποι που ξεχειλίζουν από μαγκιά και τα γαμάνε όλα εκ του ιντερνετικού μακρώθεν... Και τους υπερήλικες γονείς μας γαμάνε τα λιγούρια, αρκεί να είναι τσάμπα (μαγκιά).

Τους ξεχωρίζεις στο δρόμο από το γεγονός ότι περπατάνε με ανοικτά τα πόδια.
Γιατι ανάμεσα στα δύο σκέλη έχουν και ένα καροτσάκι για να μεταφέρεται καλύτερα το βάρος των υπερμεγέθων παραιών που κουβαλάνε.

Αθάνατα μαγκάκια του πληκρτολογίου, σας θαυμάζω απεριόριστα...

Επισκέπτης
Σε κατι ομορφοπαιδα σαν και σενα Siegf ναι και κοπο μου κανει και στα @@ αν θα πω η οχι.
Τυπακια που ξεκινανε με το υφακι που εχεις ας πανε εκει που ξερουν να βρουν και πληροφοριες και οτιδηποτε αλλο θελουν.
Δημοκρατια εχουμε γραφω οτι κανω κεφι και σε οποιον κανω κεφι.
Τα ομορφοπαιδα σαν και σενα σε αλλη παραλια , παντως σιγουρα οχι σε αυτη που ειμαι εγω.
Εγω τελειωσα μαζι σου και δεν πα να γραψεις για την μανα μου ΚΑΙ τον πατερα μου .
Με αλλα λογια σε εχω  :shit:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο site όπου όποιος και αν είναι αυτός που θα τους υπερβεί, ειδικά μπινελίκια σε οικογένειες, θα υποστεί τις συνέπειες άμεσα.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε κατι ομορφοπαιδα σαν και σενα Siegf ναι και κοπο μου κανει και στα @@ αν θα πω η οχι.
Τυπακια που ξεκινανε με το υφακι που εχεις ας πανε εκει που ξερουν να βρουν και πληροφοριες και οτιδηποτε αλλο θελουν.
Δημοκρατια εχουμε γραφω οτι κανω κεφι και σε οποιον κανω κεφι.
Τα ομορφοπαιδα σαν και σενα σε αλλη παραλια , παντως σιγουρα οχι σε αυτη που ειμαι εγω.
Εγω τελειωσα μαζι σου και δεν πα να γραψεις για την μανα μου ΚΑΙ τον πατερα μου .
Με αλλα λογια σε εχω  :shit:

Είμαι ο τελευταίος που θα προσβάλλει μανάδες - πατεράδες, το θεωρώ ιεροσυλία.

Ομολόγησα την ενοχή μου για το αρχικό ειρωνικό ύφος.

Από εκεί και πέρα το χόντρυνες ανεπίτρεπτα με ευθέως υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εγώ δεν χρησιμοποίησα. Εσύ χαρακτηρίζεσαι.

Δεν θα σε ακολουθήσω για να μη σου δώσω αξία και γιατί βαριέμαι μπινελίκια τέτοια ώρα.

Τέλος και γειά

ΥΓ: Σωστός ο sonyp900. Ελπίζω να τηρήσει τα όσα λέει.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αααα, που'σαι να μου πεις και σε ποια παραλία συχνάζεις, για να μην έχουμε κανένα κακό συναπάντημα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
για να αλλάξω λιγο το θεμα.....

εχθες εγραψα στο thread ενα μικρο αρχικο review για Anna SHI, και θελω να γραψω και στα city tours αλλα δεν την βρισκω. αν ξέρει κανεις τι πρεπει να κανω pls ενημερωστε για να μπορεσω να ενημερωσω και αλλους. Ευχαριστω εκ των προτερων.. :sunglasses: :sunglasses:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom