Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (10 μέλη και 105 επισκέπτες)

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

θεωρώ αυτά τα άτομα ανθρώπους, γιατί με εξαίρεση τα CT με τα οποία και κατά κύριο λόγο ασχολούμαι, στους υπόλοιπους τομείς όλους αυτοί οι άνθρωποι/κοπέλες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, εκτελούν υπηρεσίες χωρίς την απόλυτη θέλησή τους. Μην κάνουμε τους χαζούς τώρα....

Συμφωνώ, όπως ακριβώς τα γράφεις.
Όχι ότι αυτά δε συμβαίνουν και με ct (για αυτό λέω με ότι ακριβώς γράφεις).

Και συμφωνώ κυρίως στο τελευταίο...

Μη μιλήσουμε παραπάνω, γιατί και τις καρδιές μας θα χαλάσουμε και δεν κάνει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όχι να μιλήσουμε...γιατί έχει πάνω από όλα πλάκα το θέμα.

Να στο πω και αλλιώς, δεν είναι δυνατόν να μου το παίζουν κάποιοι και καλά συνδικαλιστές και υπέρ των διακιωμάτων των εργαζομένων στην ελλάδα αλλά και γενικά υπέρ των φτωχών και καταπιεσμένων και μετά να πηγάινουν και να πηδάνε ή να χουφτώνουν θύματα trafficking π.χ.

ΟΚ?

Να μιλήσουμε....εμένα δεν με ενοχλεί.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και μετά όταν η αστυνομία σκουπίζει να βρίζουμε και από πάνω τους μπάτσους....  Έλεος πια!

Και μην μου πείτε που θα γαμάω, καλώς ή κακώς, ταξειδεύω συχνά και μάλιστα σε μέρη πολιτισμένα που η πορνεία έχει ρυθμιστεί και θα γαμάω μια χαρά.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
..
Μη μιλήσουμε παραπάνω, γιατί και τις καρδιές μας θα χαλάσουμε και δεν κάνει.

Διευκρίνιση.
Yorgos, δεν εννοώ ότι θα χαλάσουμε τις καρδιές μας μεταξύ μας.
Ούτε, ίσως, με κάποιον συγκεκριμένα.
Γενικώς το λέω.
Με εσένα δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα.
Όχι ότι έχω και κάποιον άλλον.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ την καρδια μου δεν την χαλάω ποτέ και με κανέναν. Όπως έχω ξαναπεί, έχω μόνο φίλους και δεν έχω εχθρούς.

Ειδικά στο Internet.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

Να στο πω και αλλιώς, δεν είναι δυνατόν να μου το παίζουν κάποιοι και καλά συνδικαλιστές και υπέρ των διακιωμάτων των εργαζομένων στην ελλάδα αλλά και γενικά υπέρ των φτωχών και καταπιεσμένων και μετά να πηγάινουν και να πηδάνε ή να χουφτώνουν θύματα trafficking π.χ.

ΟΚ?

Συμφωνώ 100 %.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
We interupt this thread to bring you a special bulletin....

Η επιχείρηση συνεχίζεται μάγκες, μαζεύουν ακόμη κόσμο!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εγώ ξεκίνησα και είπα:

α) ότι καλά κάνουν τα όργανα
β) ότι με ενοχλεί που κάποιοι υπερπροστάτες των αδικημένων διασκεδάζουν με θύματα trafficking
γ) ότι οι ίδιοι υπερπροστάτες των αδικημένων κακώς ενοχλούνται από τους "μπάτσους" που κάνουν την δουλειά τους
δ) ότι σε πλάτες πελατών και ανθρώπων/κοριτσιών κάποιοι γίνονται μάγκες
ε) ότι βέβαια μία σκούπα (και γενικά σκούπες μόνο) δεν φτάνει

Ας διαψευτώ.

Και σιγά σιγά να λύσουμε το κουβάρι.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Συμφωνώ σε όλα.

Δυστυχώς, εμείς οι πελάτες εκμεταλλευόμαστε το νόμο, ο οποίος μας συμφέρει.
Αφού «δεν φέρουμε ευθύνη» και δεν κινδυνεύουμε νομικά, δεν μας ενδιαφέρει.
Γενικώς, φωνάζουμε μόνο για τους νόμους που δεν μας αρέσουν.
Για τους κακούς που μας βολεύουν, δε λέμε τίποτα.
Μονά ζυγά δικά μας τα θέλουμε.

Μια επιχείρηση μόνο δεν φτάνει.
Χρειάζονται πολλές και οργανωμένες.
Και όχι από «διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους».
Δεν εννοώ μόνο αστυνομικούς …
Και χωρίς σε αυτές να γίνονται στόχο κυρίως οι «αντίπαλοι».
Πρέπει να γίνονται στόχος όλοι όσοι παρανομούν.
Γίνονται όλοι, αλλά όπως είπα και πριν, είναι καλή ευκαιρία και για το «ξεκαθάρισμα» του χώρου.

Και θέτω το ερώτημα:
Ποιος δεν έχει βρεθεί ποτέ με κοπέλα που να κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς τη θέληση της;
Ποιος νομίζει ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ με κοπέλα που να κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς τη θέληση της;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συμφωνώ σε όλα.............είναι καλή ευκαιρία και για το «ξεκαθάρισμα» του χώρου.
Άλλους νόμους χρειάζεται, και το πρόβλημα δεν είναι οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί. Πιστεύω, ότι αλλού είναι η διαφθορά και βεβαίως βεβαίως, όταν ο νόμος είναι κουλουβάχατα και δεν έχει ρυθμιστεί κατάλληλα η αγορά στην οποία αφορά, τότε η αγορά αυτή αποτελεί far west με ότι αυτό συνεπάγεται. Κοινώς, ΜΟΝΟ αποβράσματα μπορούν να κινηθούν σε αυτή και να πράττουν με τις πρακτικές που αρμόζουν σε αποβράσματα.

Και θέτω το ερώτημα:
Ποιος δεν έχει βρεθεί ποτέ με κοπέλα που να το κάνει χωρίς τη θέληση της;
Ποιος νομίζει ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ με κοπέλα που να το κάνει χωρίς τη θέληση της;
Never say never, και ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος, αλλά προσωπικά, 3-4 φορές που το πήρα χαμπάρι, την έστειλα και δεν ασχολήθηκα. Βέβαια είμαι απόλυτη κότα, γιατί ξέρω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις και μάλιστα μελών του εδώ site, που φώναξαν ακόμη και αστυνομία και τελικά έσωσαν τις κοπέλες.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Άλλους νόμους χρειάζεται, και το πρόβλημα δεν είναι οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί. Πιστεύω, ότι αλλού είναι η διαφθορά και βεβαίως βεβαίως, όταν ο νόμος είναι κουλουβάχατα και δεν έχει ρυθμιστεί κατάλληλα η αγορά στην οποία αφορά, τότε η αγορά αυτή αποτελεί far west με ότι αυτό συνεπάγεται. Κοινώς, ΜΟΝΟ αποβράσματα μπορούν να κινηθούν σε αυτή και να πράττουν με τις πρακτικές που αρμόζουν σε αποβράσματα.

Αυτό ήθελα να πω και εγώ.
Ίσως δεν ήμουν ξεκάθαρος.

Λέω ότι οι «σκούπες» που γίνονται πρέπει να είναι πολλές, οργανωμένες και συνεχόμενες.
Αυτές δεν πρέπει να γίνονται (εντολή, οργάνωση, εκτέλεση) από «διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους».
Δεν εννοώ μόνο αστυνομικούς, αλλά και όλους όσους εμπλέκονται σε αυτές (πολιτικούς, δικαστές, δικηγόρους, πληροφοριοδότες κτλ.)

Σε αυτές τις επιχειρήσεις συνήθως γίνονται στόχος όλοι όσοι παρανομούν.
Μερικές φορές όμως κυνηγούν (κατευθυνόμενα) κάποιους περισσότερο.
Μερικές φορές, αυτοί που οργανώνουν και εκτελούν αυτές τις επιχειρήσεις τις βρίσκουν ως αφορμή να «βοηθήσουν τους δικούς τους» και να «φάνε τους αντιπάλους τους».
Αυτό εννοούσα με το: είναι καλή ευκαιρία και για το «ξεκαθάρισμα» του χώρου (βλέπε ξεκαθάρισμα λογαριασμών).

Και φυσικά, το μεγάλο μείον είναι η έλλειψη νόμων.
Αν δεν θεσπιστεί και εφαρμοστεί ένα σωστό νομικό πλαίσιο σε αυτό το χώρο, δεν θα βελτιωθεί ποτέ η κατάσταση.
Και οι σωστοί νόμοι θα βοηθήσουν όλους όσους εμπλέκονται στο χώρο (εκδιδόμενες, πελάτες, αρχές κτλ.)

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

Ποιος δεν έχει βρεθεί ποτέ με κοπέλα που να κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς τη θέληση της;
Ποιος νομίζει ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ με κοπέλα που να κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς τη θέληση της;

Never say never, και ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος, αλλά προσωπικά, 3-4 φορές που το πήρα χαμπάρι, την έστειλα και δεν ασχολήθηκα. Βέβαια είμαι απόλυτη κότα, γιατί ξέρω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις και μάλιστα μελών του εδώ site, που φώναξαν ακόμη και αστυνομία και τελικά έσωσαν τις κοπέλες.

Έχεις δίκιο.
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

Μπράβο σου που όσες φορές το κατάλαβες τις έδιωξες.
Και μπράβο στα άλλα μέλη που έσωσαν τις κοπέλες.

Δυστυχώς και εγώ αυτό που κάνω είναι συνήθως να τις διώχνω.
Μια φορά που προσπάθησα να βοηθήσω κάποια, με απέτρεψε έντονα η ίδια και εγώ δεν βρήκα τη δύναμη να το κάνω.
Τους λόγους δεν μπορώ να τους εξηγήσω δημόσια.

Λέω ότι δεν τις διώχνω πάντα αλλά συνήθως, γιατί είμαι σίγουρος (στατιστικά) πως κάποιες από αυτές που δεν έδιωξα δεν έκαναν αυτή τη δουλειά με τη θέληση τους.
Εμείς καταλαβαίνουμε μόνο τρανταχτά σκηνικά και φυσικά η κοπέλα θα αρνηθεί ότι είναι θύμα.
Για σκεφτείτε, πόσες από τα γραφεία με τα cg το κάνουν με τη θέληση τους και πόσες όχι.
Και το τι είναι με τη θέληση σου και τι όχι, τι κάνεις από μόνος σου και τι σε αναγκάζουν να κάνεις, και με τι τρόπους, είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση. (δεν το πάω σε φιλοσοφία, εσωτερισμό κτλ.)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κοίτα, το θέμα πορνεία είναι τεράστιο και δεν είμαι ο καταλληλότερος να το αναπτύξω, αναλύσω ή εξαντλήσω.

Αυτό όμως που με βεβαιότητα μπορώ να πω, είναι ότι ρε πούστη μου, όταν η άλλη γαμιέται, όταν τον τρώει από τον κάθε παπάρα σαν και εμένα, όταν την πιτσιλάει ο κάθε σιχαμένος, τότε τουλάχιστον α) να το θέλει και β) να διαχειρίζεται αυτή τα revenues.

Δεν μπορώ να ενισχύω μία βιομηχανία όπου οι κοπέλες α) πιέζονται και β) παίρνουν ένα ελάχιστο ποσοστό των χρημάτων.

Και αυτό γίνεται κυρίως (υπάρχουν και άλλοι λόγοι), επειδή το νομικό πλαίσιο είναι για τον πέο, ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει παρανομία, δλδ νόμιμα μπορούν να εξασκήσουν την δραστηριότητα αυτή, πάλι είναι τόσα τα κανάλια που πρέπει να περάσουν, που αν δεν μπλέξουν με αποβράσματα, δεν θα βγάλουν άκρη.

Και τελικά, και τελείως εγωϊστικά, το να πιέζονται και να είναι θύματα γενικότερα (ακόμη και στο οικονομικό θέμα), τελικά χειρότερα κάνουν την δουλειά τους και εγώ δεν το ευχαριστιέμαι.

Δεν είναι τυχαίο, ότι τουλάχιστον στα CT και CG, οι καλύτερες τάνες, είναι κάποιες ανεξάρτητες ή ημιανεξάρτητες που κάνουν κουμάντο μόνες τους και δεν έχουν κανένα βλάκα αγροίκο και αγράμματο ρεμάλι πάνω από το κεφάλι τους.

Καλά για studio, rdela, strip κλπ δεν μιλάω, α) γιατί δεν ξέρω και πολλά, β) εκεί κυριολεκτικά γίνεται το έλα να δεις επειδή τα λεφτά είναι περισσότερα λόγω μάζας πελατών και γ) επειδή είναι τεράστια κοροϊδία IMHO και προσωπικά απορώ πως κάποια υπάρχουν καν σαν options.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μια φορά που προσπάθησα να βοηθήσω κάποια, με απέτρεψε έντονα η ίδια και εγώ δεν βρήκα τη δύναμη να το κάνω.

Μου έχει τύχει και εμένα μία φορά πριν πολλά χρόνια και εκεί κατάλαβα τι τρομοκρατία πέφτει.

Επειδή φαίνεται ότι κυκλοφορούν πολλά παιδιά που σκέφτονται έτσι, δλδ να σώσουν κοπέλες, φαίνεται ότι αυτό θα είναι το τελευταίο εμπόριο και η τελευταία μεγάλη μπάζα που θα οργανώσουν οι διάφοροι άχρηστοι μάγκες/πατέρες, οπότε προσοχή, εάν είναι να σώσετε καμία, μην κάνετε την μαλακία και σκεφτείτε να πληρώσετε για να το κάνετε.

Εάν σας τρώει ο κώλος σας, τότε μόνο μέσω της νόμιμης οδού, όχι εξαγορές και μαλακίες. Με την κρίση που έχει πέσει (στην νύχτα γενικότερα), συν ότι από ότι φαίνεται θα σφίξουν τρελλά οι κώλοι (αστυνόμευση), πολλοί θα εκμεταλευτούν την καλοσύνη και θα τρέξουν να τσεπώσουν τα λεφτουδάκια μας για τελευταία φορά και για να αφήσουν δήθεν ελεύθερες τις κοπέλες.

Οπότε, εάν κάποια δεχτεί να την σώσεις, μόνο μέσω αστυνομίας, διεθνούς αμνηστείας κλπ....να δεις πόσες λίγες θα δεχτούν τελικά και πόσες θα επιμένουν ότι ο μόνος τρόπος είναι να τις εξαγοράσεις. Τρομοκρατία λέμε.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Για άλλη μια φορά, σωστός.
Έχεις δίκιο.
Respect.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Κοίτα, το θέμα πορνεία είναι τεράστιο και δεν είμαι ο καταλληλότερος να το αναπτύξω, αναλύσω ή εξαντλήσω.

Ούτε εγώ είμαι ο καταλληλότερος για να το αναπτύξω ή να το αναλύσω.
Προσωπικές και «αυθαίρετες» απόψεις από την μικρή μου εμπειρία αναφέρω.
Και δυστυχώς εδώ στο site δημόσια δεν μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα όπως πρέπει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και εγώ από την μικρή μου εμπειρία καταθέτω απόψεις.

Και δεν πάω να ανοίξω δικαστήριο, απλά καλό θα ήταν α)να ξέρουμε που συμμετέχουμε β)ποιους ενισχύουμε και γ)τι θα ήταν καλό να αποφεύγουμε.

Με απλά λόγια, μην δουλευόμαστε...και μην τρελλαθούμε τελείως.
(δεν εννοώ εσένα προφανώς...)

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

Μην κάνουμε τους χαζούς τώρα....

Με απλά λόγια, μην δουλευόμαστε...και μην τρελλαθούμε τελείως.

Αυτό το σημαντικότερο.
Να συνειδητοποιούμε τι συμβαίνει.
Γιατί όλοι ξέρουν, αλλά λίγοι θέλουν να καταλάβουν.
Δεν είπαμε και τίποτα πολύ καινούργιο ή άγνωστο στην κουβέντα μας…

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Το θέμα έχει συζητηθεί εκτενέστερα σε πιο παλιά thread.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,13798.0/all,all]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,13798.0/all,all[/url]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,10314.0/all,all]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,10314.0/all,all[/url]
Και σε κάποια άλλα που δεν μπορώ να βρω τώρα.
Όποιος ενδιαφέρεται, ας κοιτάξει αυτά τα δύο και ας βρει και τα υπόλοιπα.
Αν και όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να ψάξει παραπάνω.
Δε θα βρει την άκρη από αυτό το site.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom