Κοίτα, το θέμα πορνεία είναι τεράστιο και δεν είμαι ο καταλληλότερος να το αναπτύξω, αναλύσω ή εξαντλήσω.
Αυτό όμως που με βεβαιότητα μπορώ να πω, είναι ότι ρε πούστη μου, όταν η άλλη γαμιέται, όταν τον τρώει από τον κάθε παπάρα σαν και εμένα, όταν την πιτσιλάει ο κάθε σιχαμένος, τότε τουλάχιστον α) να το θέλει και β) να διαχειρίζεται αυτή τα revenues.
Δεν μπορώ να ενισχύω μία βιομηχανία όπου οι κοπέλες α) πιέζονται και β) παίρνουν ένα ελάχιστο ποσοστό των χρημάτων.
Και αυτό γίνεται κυρίως (υπάρχουν και άλλοι λόγοι), επειδή το νομικό πλαίσιο είναι για τον πέο, ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει παρανομία, δλδ νόμιμα μπορούν να εξασκήσουν την δραστηριότητα αυτή, πάλι είναι τόσα τα κανάλια που πρέπει να περάσουν, που αν δεν μπλέξουν με αποβράσματα, δεν θα βγάλουν άκρη.
Και τελικά, και τελείως εγωϊστικά, το να πιέζονται και να είναι θύματα γενικότερα (ακόμη και στο οικονομικό θέμα), τελικά χειρότερα κάνουν την δουλειά τους και εγώ δεν το ευχαριστιέμαι.
Δεν είναι τυχαίο, ότι τουλάχιστον στα CT και CG, οι καλύτερες τάνες, είναι κάποιες ανεξάρτητες ή ημιανεξάρτητες που κάνουν κουμάντο μόνες τους και δεν έχουν κανένα βλάκα αγροίκο και αγράμματο ρεμάλι πάνω από το κεφάλι τους.
Καλά για studio, rdela, strip κλπ δεν μιλάω, α) γιατί δεν ξέρω και πολλά, β) εκεί κυριολεκτικά γίνεται το έλα να δεις επειδή τα λεφτά είναι περισσότερα λόγω μάζας πελατών και γ) επειδή είναι τεράστια κοροϊδία IMHO και προσωπικά απορώ πως κάποια υπάρχουν καν σαν options.